Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka Dakujem, ved dam potom vediet. Zajtra mam aj v praci volno, tak to budem moc ked tak poriadne predychat 😀 A verim, ze si sa rozhodla dobre. Ani sa ti necudujem, ze si nemohla cely den spat, ja by som tiez nemohla. Ale verim, ze sa vam zadari a potom bude vlastne ta laparka v septembri zbytocna 😉
A kam sa chystate na dovcu? Aj my sme chceli, ale uvidime, ako to dopadne 😉
@blcha76 no ja som tiez nikdy predtym nemerala, ale myslim si, ze ta zvysena teplota nie je normalna, ze by to mohlo byt tehu. Nevadi, ze nemas priznaky. ved tie nie su nevyhnutne. ja pocitujem nejake zmeny, ale mozno si sich len nahovaram... Ja idem zajtra k dr, bola som uz davno objednana na preventivku, tak my hadam nieco povie 😉
@popilka No ved v to dufam, mame velke plany alkoholicke 😀 svagor prisiel s tym, ze kupit melon, vyrezat dierku, pichnut tam flasu vodky a nechat ju vsiahnut do melona a potom jest ten melon 😀 ze to budeme po par kuskoch na srot 😀 😀 sice som tak tajne dufala, ze uz vtedy nebudem moct pit, ale tak mozno sa obaja opijeme a splodime mimi 😀 to mi aj kolega povedal, ze sa im tak s manzelkou podarilo, ked sa zotali obaja 😀
ahojte, tak aj mne uz dorazila :( zase na 40 den :(
@ciusinka No ten melon, to znie zaujimavo. To potom bude riadna alkoholova bomba 😀 😀 Ale mozno to naozaj pomoze. Budete si uzivat teplo, volno a trochu alkoholu a mimi pride ako sup.
Alchemilku som pila. Asi tak 10 dni, do ovulky, som si ju varila rano a vecer. Kupila som v lekarni. Niekde som citala, ze sypane caje su lepsie, ale ja mam porcovanu a podla mna je to jedno. Urcite vyskusaj, za to nic nedas. Drzim paste
ahojte zienky, brala ste niektora Duphaston? mne ho lekar akurat predpisal na upravu cyklu, predpisal mi ho na 2 mesiace a zabudla som sa opytat, co dalej ked ich doberiem....ci ist predpisat dalsi alebo to staci brat takto kratko?Neviete mi niektora poradit?
@aurora88 ahoj, aj mne lekár predpísal pred tehotnosťou Duphaston na úpravu cyklu / 2x1 /, brala som ho dlhodobejšie a keď som "konečne" otehotnela, tak som ho brala do 16. t.t. Toto sa opakovalo aj pri mojom druhom tehotenstve....takže si myslím, že po dvoch mesiacoch si pôjdeš dať predpísať ďalší....ale to je na tvojom gynekológovi ako dlho ho budeš užívať.
@popilka aj ja drzim palce a som zvedava ako dopadnes 😉
@jankaferancova Ahojky, a vy ako? Manzel uz odisiel, ci je este doma?
@jankaferancova
@ciusinka
Dakujem babulky, urcite sa ozvem. Idem tam az na 12tu. Len najhorsie je, ze som zas asi prechladla a ta infekcia sa zase hlasi, tak som zvedava, ako to teraz poriesime. Dufam, ze to nejak prelieci a ze uz budem mat pokoj.
@ciusinka no manzel odisiel v pondelok,bolo tutu mutu pocas toho tyzdna ked bol doma,MC skoncila vo stvrtok,tak neviem ostava uz len cakat ci sa nieco podarilo 🙂 😉
@ciusinka
@jankaferancova
Babulky, az teraz som sa dostala k PC. No dr ma vobec nepotesila. Na sone nic nevidela, ani dutinku. Najskor povedala, ze snliznica je celkom vysoka, ale potom skonstatovala, ze na to kolky DC som, a teda v pripade tehu, by mohla byt aj vyssia. Ale povedala, ze si mam spravit test a ked tak sa ozvat za nejake 3 tyzdne. Potom ma ukludnovala, ze to este vobec nemusi nic znamenat, ze som mohla otehotniet neskor a este to nie je vidno. Aj kamoska mi hovorila, ze jej znama bola tehu, ale na sone nic nebolo vidno, ukazalo sa az ovela neskor.... Tak budem teda cakat. Na tu infekciu mi dala lieky s tym, ze zajtra mam spravit test a ak bude pozit tak jedny, ak nie tak druhe. Som jej vravela, ze som nerobila test preto, ze som vedela, ze idem k nej. Tak sa zasmiala a skonstatovala, ze aj tak budem musiet. No nic. Rano testnem a dam vediet. To zas bude noc.... 😒 😒 😒 😒

@popilka Ja uz som sa rozhodla, skoro celu noc som nespala, ale pojdem tam az po lete..Mozno som sa rozhodla zle, neviem, uvidime..Ale teraz na to vazne nie som pripravena..Snad sa nam zadari a ked nie, tak to budeme riesit potom..
Tak tebe drzim palce, nech ti zajtra dr. povie dobru spravu 🙂