Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@popilka jasne ze ano ,mne aj moj doky povedal ze je moc skoro na to aby sa hovorilo o tom ci je to ok alebo ie lebo je to strasne malicke -teda u mna v 18.ty den po ovu,aj to neviem presne ci isto 18.den to je proste plus minus mne rata realne tt,nie tie lunarne kedze ja mavam nepravidelnu MS,a preto som mala pravdepodobne oplodnenie na 22DC nie na 14 DC.takze je to ovela mladsie,neboj nic teraz ze je to este eindividualne a uz mi to potvrdili dvaja doktory a vraj u kazdej zeny sa to este moze lisit aj o niekolko mm cize niektorej byt vidno uz moze a inej bude behom par dni.podla mna je vsetko ok aj u teba a budeme sa velmi tesit z malickych 🙂
@popilka ja ta obdivujem, že vydrzis čakat do zajtra. Ja by som isto testovala už dnes.
Ja (ne)čakam v nedelu, tak uvidíme ... 🙂 Príznaky žiadne!
Tento mesiac som bola na preventivke a doktorke som hovorila, že snažilkujeme. Ta mi poradila inofolic - vraj s nim ma
dobre skusenosti. Tak ak dojde mrcha, bežim kupit. Vy s tým skusenosti nemáte?
@popilka jaj moja,nevadi,este to nic nemusi znamenat,aj ja mam znamu,ktora ked bola tehu,nevideli absolutne nic,takze uvidis ako zajtra dopadnes.ale sa cudujem,ze ti nevzali krv na HcG.tak daj vediet zajtra,drzim palce,nech je z teba tehulka 😉
@jankaferancova no ani mne nevzali krv ,kedy sa to ma brat?ci hend ako ked prvy raz pojdes a povies ze mas test pozitivny?
@siska765 no napriklad moj lekar mi povedal,ze nech si zbytocne nerobim testy,ze ked mi vynecha MC,tak mam hned prist,sestricka mi odoberie krv a do hodiny budem vediet ci som alebo nie som tehotna.myslim,ze to je super postup,na co cakat,no nie? 😉 ale tak mozno to nie je bezny postup u kazdeho gynekologa
@jankaferancova asi kazdy gynekolog je iny ,moj mi povedal ze mam prist po dvoch tyzdnoch mskania MS,ale ja som musela skor koli niecomu inemu tak som mu uz rovno povedala ze uz mam testy pozitivne a ze ci ich chce vidiet a on ze nie ze mi veri a potom ma kukol a objednal na 5.6. takze musim cakat teraz este cca tri tyzdne,lebo je velmi skoro
@siska765 no pravdepodobne asi je to tak,kazdy ma ten svoj postup.ja ked som cakala maleho,ja som bola objednana k lekarovi na preventivku presne 2.6. a otehotnela som nejake 3 tyzdne pred tym a na UZ uz bolo vidno ako sa vajicko uhniezdilo v maternici,dal mi aj foto,potom ma objednal tiez o par tyzdnov a srdiecko pekne bilo.Podla UZ aj MC bolo tehu odhadom na 3-4tyzne,velmi sme sa potesili.este pred vysetrenim som mu povedala,ze mam pozitivny tehu test,tak ked aj robil preventivku,tak vobec nepouzival posvove zdrkadla,vraj preto,ze ak som tehotna.takze tak,kazdy ma ten svoj postup,no ak by zobrali krv,vysledok je 100%-tny a test ti to na 100% neukaze,takze aj preto je dobre,ked tu krv vezmu.ty sa drzkaj moja,neboj sa vsetko dobre dopadne a potom tu hod foto!mna to velmi potesi 😉
@jankaferancova dakujem ti pekne za pozitivne slova ,dufam teda ze bude vsetko dobre, tak ako ma byt a dam vediet 🙂
@siska765
@jankaferancova
@duda223
@sandra86
Tak som teda dnes testla.... A...... Je tam sice taka slabsia druha ciarka, ale je tam 😀 😀 😀 No dufam, ze uz bude len silniet. Skusim zopakovat zas za nejake 3 dni a uvidim. Mam z toho trochu obavu, ale hadam to bude ok
@popilka to je uzasna sprava hned takto zrana!Gratulujem,tesim sa s tebou a prajem a vsetko dobre dopadlo a samozrejme ciarocka len a len silnela!
@jankaferancova
@ciusinka
@blcha76
Dakujem baby, len mam fakt trochu strach, ked ona nevidela nic, aby to bolo vsetko v poriadku. No ale nic ine mi neostava, ako cakat 😒 😒 Skusim potom pridat aj foto, hadam to zvladnem 😉
@popilka neboj sa,ako baby pisu,este to nic neznamena,ked na sone nebolo vidno.otehotnela si mozno neskor,tak aj to kym sa vajicko oplodni nieco trva,kym sa uhniezdi a ty si bola mozno v ten nespravny cas pri dr. 😉 neboj sa vsetko bude dobre,drzkajte sa!
@ciusinka
@siska765
@jankaferancova
@sandra86
Vdaka za povzbudenie. pevne verim, ze to naozaj bude tak. Cez vikend som zase mimo, ale v pondelok test zopakujem a hadam bude ciarka silnejsia. Snad sa mi uz konecne podari pridat aj foto. S PC sa velmi nekamaratime, ale hadam to pojde 😀 😀 A vy ste na tom ako?? Ciusinka, tento mesiac nemas dalsiu folikulometriu? Na druhy vajecnik?
@popilka ahojky,tak ja som na tom asi tak,ze 14DC,snazit sme sa snazili,na 10DC manzel odisiel do prace,ovulku som mala vcera,tak neviem ci si nejake tie spermie pockali na vajicko alebo kaslali na to 😒 takze ja sa najblizsie 2 tyzdne netestujem,uvidim co sa bude diat.aj ked moc tomu neverim,ze sa zadarilo 😒
tesim sa na ten tvoj testik,urcite na nom budu poriadne kolajnice 😉 😉 😉
@jankaferancova juuuj tak aj tebe drzim päste. Nam sa zial nepodarilo. Spermijky si nepockali. Kramy dnes koncia ale chlop zase odletel a vrati sa az vo stvrtok a to by som mala mat plodne dni, tak budem sledovat hlien ale mame tak akurat jeden den na sexik lebo v piatok uz idem k svokrovcom na oslavu a ja tu u nich nemozem (boze hanbaaaa 😠 ) a v nedelu uz odlietam zase ja na tri tyzdne prec. Mna uz porazi. No a v juni by sme sice mohli stihnut par plodnych dni a mozno aj ovulku ale ja uz nicomu nejak neverim. Ani vlastnemu telu. V utorok, ked som dostala kramy som sa vyrevala ako debo a este som aj muzovi vynadala, ze je neschopny 😀 No chudak, ten si so mnou este uzije 😕
@popilka Ja som dnes 7 DC, mrcha mi vcera skoncila, takze ideme zase na snazenie..Na folikulometriu uz nejdem, ked tak najblizsie az na tu laparku..Ovu by som mala mat tak 17-18 DC, ale budeme sa snazit uz teraz aspon kazde dva dni a v case predpokladanej ovu aj kazdy den..a uvidime..Ale uz sa na to nejako neupinam, lebo to mi len skodi..Aj kvoli psychike mi moze meskat ta mrcha a zbytocne si vtedy robim nadeje..Uvidime, snad sa nam cez leto zadari..a ked nie, tak to potom budeme riesit..
@yanni dakujem pekne,bola by som stastna keby to vyslo,ale ako vravim moc tomu nedavam velke nadeje 😒 mne pride chlap az o nejake 3-4 tyzdne,ak by prisiel za 4 tyzdne,tak sa trafime presne na ovulku,ak pride skor,tak zasa tak ako teraz.neviem neviem,sama som zvedava,kedy sa nam to konecne podari.jaaaaj a co sa ty hanbis u svokry 😉 ved to je uplne normalna vec,a nakoniec spis so svojim muzom 😀 😉 ja som tento mesiac dostala MC na 26DC,tak skoro este nikdy neprisla.a ty nedavaj manzelovi 😉 😉 aj ked viem,ze psychika robi svoje!drzim Ti palceky moc moc!

@popilka Tak silno drzim palce aby bol pozitivny 🙂