icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

popilka
17. máj 2013

@jankaferancova No ved 10DC je uplne super na snazenie. Vies, ze tie mrsky male to mozu prezit az 5 dni a navyse, dlhsiu zivotnost maju tie zenske 😉 😉 Budem na teba mysliet. A dufam, ze v pondelok uz budu riadne ciary, inak ma asi porazi ☹ 😀

popilka
17. máj 2013

@ciusinka Leto je na snazilkovanie ako stvorene 😉 Verim, ze to vyjde. Aj plan mate dobry. Kazdy druhy den, to by mohlo byt. Nedavno som citala clanok, ze vedci najnovsie zistili, ze castejsi sex zlepsuje kvalitu spermii. Ze dokoca u muzov, ktori mali horsi spermiogram, sa spermie zlepsili 😀 😀 Tak verim, ze trafite ten spravny cas a bude to ok.

popilka
17. máj 2013

@yanni Ani sa nedivim, to sa neda pamatat si vsetkych 😎 My sa snazime tak od marca, ale ani pred tym sme to nejak neriesili. No uvidime, ako to dopadne. Teraz mam zas nejaku infekciu, vytok, svrbenie, palenie. Dr mi dala take na vkladanie, len sa bojim, ci zaberu a tiez, aby to neublizilo baby.

ceresnicka1990
17. máj 2013

@majaon taktiez som teraz zacala brat inofolic ,tak uvidime...drzim ti palceky..dufam,ze to vyjde

ewelin262
17. máj 2013

Nový mesiac nová nádej 😉 ,Gynex kvapky naordinovane ,alchemilkovy čaj taktiež..plus denná dávka zelenínky a ovocia 😉 ,snááááddd sa zadariii ,držím aj Vám všetkým palce 🙂

majaon
17. máj 2013

@ceresnicka1990 dakujem ti,napodobne...,akurat si citam o babach co ho brali a otehotneli,tak budeme dufat... 🙂

ceresnicka1990
17. máj 2013

@majaon no ved hej, ja tiez citam plno recenzii...ja beriem len jeden denne...niektore pisu ,ze brali dve...pijem pri tom raz denne alchemilku a zacala som aj so zinkom...tak uvidime...a pravdaze duphaston....rozhodla som sa,ze ked nezaberie inofolic tak susim ten femibion 800 ...to si uz brala? a ako dlho beries inofolic?

duda223
18. máj 2013

zdravim vas snazilky! takže mrcha dosla, tak som zasla kupit inofolic ako mi poradila lekarka. Verim, že nám pomože!

majaon
18. máj 2013

@ceresnicka1990 ahoj,ja tiez len jeden sacok denne,teraz som len zacala,asi 5 dni,no a predtym som mala asi 2 mesiace kys. listovu,nic ine som zatial nebrala a dufam,ze ani nebudem musiet 🙂 prave mi skoncila mrska,tak ideme s drahym na to...dnes mi povedal,ze dalsia jeho kolegyna je tehu,mam pocit,ze vsetko to okolo mna tehotnie,dufam,ze sa aj ja nakazim tehot. virusom 😀

tak tehotneniu zdar!

sandra86
19. máj 2013

@majaon tak ak sa nakazis, tak ho posli aj k nam 🙂 my sme dnes boli na oslave a moje brucho veru vypada ako tehotenske :D cez tyzden by mala byt mrcha, tak som zvedava, ale nejak tomu neverim a ona urcite pride

majaon
19. máj 2013

@sandra86 🙂 ok poslem,budem sa snazit nakazit sa...uz sa na tom pracuje 😀 a nestracaj nadej,budem drzat paste aby neprisla ta mrsiska...

sandra86
19. máj 2013

@majaon som sa tak prejedla, az mi je blbo trochu 🙂 tiez mi vsetky priznaky "vymizli", takze to asi vypada na mrchu, no ale skusame poctivo dalej

majaon
19. máj 2013

@sandra86 ja tiez pcham do seba jedno cez druhe,neviem ci to nie je z toho Inofolicu 🙂 inak min. cyklus sa mi nejako skratil,tak vobec neviem kedy mam cakat ovulku 😕

sandra86
19. máj 2013

asi sleduj hlien. ja tiez budem musiet, lebo ja mam nepravidelny

majaon
19. máj 2013

@sandra86 a aky by mal byt ten najplodnejsi?

blcha76
20. máj 2013

Ahojte dievčatá, takže mne mrcha dnes mešká už 12.deň a test stále biely ☹ . Dnes sa objednám k Dr. lebo už vážne nechápem čo sa stalo s mojou mrchou 😖 ...

ciusinka
20. máj 2013

@popilka Tak ako dopadol druhy testik? Dufam, ze ciarky zosilneli 🙂

popilka
20. máj 2013

@blcha76 Drzim paste, aby to vsetko dobre dopadlo.

@ciusinka Druhy testik som dnes nestihla. Dufam, ze zajtra uz na nom budu riadne kolajnice. Uz som to aj povedala manzelovi. Chcela som aspon nejake prekvapenie, ale nevydrzala som 😀 😀 😀

ciusinka
20. máj 2013

@popilka A manzel ako zareagoval? 🙂

blcha76
20. máj 2013

@popilka No aj ja som zvedavá ako to dopadne. Práve som dovolala so sestričkou a zajtra o 13.00 hod. idem k Dr.

aplless
20. máj 2013

ahojte mozem sa pridat vidim ze podaktore tu mate starsie deticky a snazite sa o druhe babo my by sme to chceli tiez skusit vysadila som ant. a od juna chceme naplno zacat uz mi chyba ten pocit pritulit si malinke miminko dcerka je uz samostatna tak uvidime ako sa nam zadari dufam ze co najskor potrebujem si odychnut aj z prace uz. 🙂

ceresnicka1990
20. máj 2013

@majaon no ja beriem inofolic od stredy, nezacala som persne od mrsky...a pijem tu alchemilku...dnes som bola u gyn. tak mi povedala,ze ta cysticka praskla...no a pozrela ,ze zatial sliznica maternicke je nizka...tak neviem no...zajtra idem rano na krv ohladom hormonalneho profilu...tak uvidime,ci duphaston aspon trosku pomohol....mozno aj inofolic...bodaj by sme patrili k tym stastnym....

popilka
20. máj 2013

@ciusinka no pravdu povediac, jeho prva reakcia nebola moc potesujuca. Mame teraz take divne obdobie, takze sa tvaril, ze je to skor zla sprava ako dobra ☹ ☹ Ale trochu sa mu to asi rozlezalo a tiez sme si niektore veci ujasnili, tak teraz sa uz celkom tesi.

ciusinka
20. máj 2013

@popilka Tak aspon ze tak, ze sa potom spamatal..To divne obdobie chapem, my prezivame tiez nieco podobne..Mna stve jeho pristup k tomu snazeniu, lebo ked som minuly tyzden riesila s dokym tu laparku, tak na mna vybehol, ze co to teraz riesim, ved sme sa dohodli az po lete, ved sa ani tolko este nesnazime, ved az minuly mesiac sme zistili, kedy mam vlastne ovu, ini sa snazia aj 2 roky a my len par mesiacov a uz beham po lekaroch..No uplnu hysterku zo mna spravil, ktoru asi bavi behat po lekaroch..Som mu povedala, ze som nechcela byt ako tie pary, co zacnu nieco riesit po 2 rokoch a proste som chcela radsej hned vediet, ze sme obaja ok..A aj kvoli tomuto jeho pristupu som sa rozhodla, ze na tu laparku teraz nepojdem..Lebo on na jednej strane dieta chce, na druhej strane ale nech to je bez problemov, bez lekarov, bez vysetreni - zasadny problem je podla mna to, ze on nechce ist na to jeho vysetrenie..Takze som si minuly tyzden povedala, ze kaslem ja na laparku, nepojdem na nijaku operaciu, pokial on nepojde na vysetrenie..hlavne, ked ma takyto pristup..

No a vcera sme sa zase pohadali, lebo ten nas jeden kamarat, co som tu uz raz spominala, ze caka s frajerkou dieta..on sa proste vobec netesi na to dieta a vyjadroval sa stylom: No hlavne nech to je chlapec, lebo ked to bude baba, tak to je dalsia vec, co ta jeho frajerka posrala (prva vec bola pravdepodobne ze vobec otehotnela)..minuly tyzden zistil, ze cakaju dceru, no to uplny koniec, on je brutalne nasraty, lebo on chcel syna..Tak som manzelovi povedala, ze ja sa s tym kamaratom nechcem uz stretavat, lebo ako fakt na mna dost zle posobi, ked vidim, ze niekto takto nadava na to, ze caka dieta..Ale som muzovi povedala, nech sa s nim on kludne stretava..No a vcera nas iny kamarat pozval na oslavu narodenin na vikend, co teraz bude a zistila som, ze pozval aj toho kamarata, co caka dieta..tak som sa aj prestala tesit na tu oslavu, lebo mi naozaj bude robit "dobre", ked tam pride aj on, pripadne aj s tou jeho frajerkou a budem tam pocuvat o jej tehotenstve..Na co sa moj manzel na mna nasral, ze ci to teraz nikto nemoze cakat dieta a bla bla, na co som mu ja povedala, ze kludne moze, ale proste mi nerobi dobre, ked som s niekym, kto caka dieta a vobec sa z toho netesi, ba az na to nadava..A ako sa mam citit ja, ked my chceme dieta a nedari sa? Ja dieta doprajem kazdemu, kto si ho zela, ale toto je proste na mna moc..Ale zla som samozrejme ja a preco sa nedokazem nad to povzniest..

Nehovoriac o takych "blbostiach", ze mam pocit, ze on ma vobec nepocuva, v sobotu som bola 8 DC, bolo tutu mutu a on sa ma na druhy den spyta, ze ci si myslim, ze sme splodili dieta..hovorim mu, ze urcite nie, kedze ovu mam tak 17-18 DC, ako sme minuly mesiac zistili..ale on je proste uplne mimo v tomto..Hovorim mu, ze chcem pit tu alchemilku a on sa ma spyta, ci neviem, ci neni aj pre muzov nieco na podporu..hovorim, ze neviem..Ako keby si to nemohol on pohladat na nete sam, to ja mam hladat pre seba veci a aj pre neho? Hlavne ze za notebookom sedi furt..On mi povie, ze nemam byt v strese a bla bla, no ale jasne, ved on nic neriesi, to len ja musim ratat dni, aby sa nahodou nestalo, ze akurat v case ovu polavime..No proste chlap, svet je gombicka, podla neho sa da dieta splodit prakticky hociktory den z mesiaca a podobne..No otrasne..Preto som uz povedala, ze to nebudem riesit a upinat sa na to, dni vyratam, budeme sa cez ne snazit, aj priebezne tak kazdy druhy den, budem pit alchemilku, ale na ziadnu laparku nepojdem skor, ako on na vysetrenie..

popilka
20. máj 2013

@ciusinka Plne ta chapem s tym kamaratom. Ale chlapi, to oni asi nikdy taketo veci nepochopia. Je to hrozne,ze sa niekto moze hnevat na to, ze nebude mat syna, ale dceru. Ale mozno by mal niekto tomu chlapovi vysvetlit, ze to je vlastne jeho vina. Trochu objasnit biologiu. Povedat mu, ye o pohlavi dietata rozhoduje otec. Zena ma len ten svoj X chromozom... 😀 😀 Takze v podstate by mal byt nastvany na seba, ked uz sa teda chce na niekoho hnevat... Aj ked, je to naozaj zvratene. Ja som si povedala, ze to ani ked tak, nechcem vediet. Bude prekvapko pri porode.

A ja mam teraz take nervne obdobie. Je mozne, ze aj tie hormony robia vela. Ale furt ma nieco rozculuje v praci, takze uz domov pride trochu podesrata. A potom to manzel dorazi a uz sa cely vecer nerozpravame. Mne cim dalej tym viac vadi to, ze byvame u jeho rodicov. V podstate mi ani tak nevadia oni, ako to, ako sa sprava manzel. Ja mam prosto pocit, ze pre neho sa nic nezmenilo, ze to stale bere tak, ze sak byva s rodicmi, tak musi byt kazdy den s nimi. Informovat ich, ked niekam ide a tak. A mna to vytaca do nepricetnosti. A este maju psa, taku staru labradorku. Ja hovorim, ze on ju ma radsej ako mna. Vzdy, ked od niekial pride, musi ju vystiskat, vybozkavat. No ani som mnou sa tak nevita. Ale on to nejak nevie pochopit, ze preco mi to vadi... A ja som zufala

ciusinka
20. máj 2013

@popilka No ved ja to viem, ze o pohlavi rozhoduju chlapi, ale ten kamarat sa od zaciatku tak stavia k tomu tehotenstvu, ako ze ho to otravuje a nechce to a je nasraty, ze je vobec tehotna..Ale ja som zla, lebo sa z toho netesim..A ze ci si myslim, ze oni su stastni, ked ani nemaju peniaze nasetrene, nevedia, z coho budu vobec zit, on tu frajerku ani nemiluje..No ale co ja sa tymto mam utesovat? Uplne na hlavu..

Tak to ta uplne chapem, ze ta to doma rozculuje..Uprimne povedane, ja by som so svokrovcami nechcela a ani nedokazala byvat a to vychadzame dobre..U mojich rodicov sme byvali 3 mesiace po svadbe, kym sme neprerobili byt a sup ho tam..Ono bez ohladu na to, ake su vztahy medzi vami, je to vzdy tak, ze domacnost nemoze mat dve panie..Teda neviem, ako to mate vy, ci byvate s nimi v byte alebo v dome, ci mate samostatne kupelnu, kuchynu..Neriesite pripadne samostatne byvanie? Lebo sa trosku bojim toho, aby to po narodeni baby nebolo este horsie - v tom zmysle, ze sa svokra bude moc starat do vychovy a podobne - tohto sa osobne obavam aj ja, ze sa mi bude svokra alebo mama starat do vychovy a to byvame oddelene..A tvoj manzel by asi tiez potreboval sa aspon dusevne osamostatnit od rodicov a pochopit, ze teraz je rodina v prvom rade s tebou..Ale tak verim v to, ze s narodenim mimi sa jeho postoj zmeni 🙂

zuzu1104
20. máj 2013

Ahojte dievčence, tak ja som bola v piatok na krvičku a hneď aj na vyšetrení, lekár ma vyšetril a povedal, že sa mi začala zväčšovať maternica a videl tam aj nejaké milimetrové škvŕňa( bábätko) a dnes som volala o výsledky z krvi a boli pozitívne, len hodnota HCG bola ešte nízka, tak musíme test krvi v piatok opäť zopakovať, ale to nevadí, hlavne, že v tom mojom brušku bábätko je, aj keď je ešte minimini 🙂, veľmi sa tešiiiim a dúfam, že aj vy so mnou.

ciusinka
20. máj 2013

@zuzu1104 Gratulujem, to je super sprava 🙂

zuzu1104
20. máj 2013

@ciusinka ďakujem 🙂, teraz čítam na nete o tých nízkych hodnotách HCG a som z toho na nervy, dosť sa bojím, ale trošku ma ukľudňuje to, že lekár v maternici vajko videl, ale fakt neviem, čo si o tom myslíš?

ciusinka
20. máj 2013

@zuzu1104 A v kolkom tt by si mala byt? Uprimne povedane, ja sa v tomto az tak nevyznam, takze ti k tomu moc povedat neviem, ale podla mna ak tam videl ten vacok s mimi, tak by to malo byt ok, teda pevne v to verim 🙂 uvidis co este zistia po tom dalsom odbere, ale verim v to, ze bude hodnota HCG stupat 🙂 testy si si robila predtym? Aku ciarku ti ukazovali?