Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka No my byvame v dome. Velkom, dvojgeneracnom, takze mame svoje poschodie so vsetkym, kuchynou, kupelnou. Ale aj tak to proste nie je ono. Ja som na to pristupila, ze to skusime, ale mm sluboval, ze ked nebudem zvladat, tak poriesime nieco vlastne. Ale jemu sa teraz do toho moc nechce. Hlavne, on je ten typ, ze by ho porazilo v byte. On, proste, musi furt nieco robit. Ja by som rada aspon pozemok do konca roka poriesila, aby sme trebars buduci rok zacali stavat. Ale zase je to tazsie s peniazmi. Ten pozemok by sme este zvladli kupit, ale stavanie uz bude horsie a on si za ziadnu cenu nechce brat pozicku... 😒 😒 Proste komplikovane cele...
@popilka Tak ale aspon, ze mate vlastne poschodie, vlastnu kupelnu, kuchynu..Takze aspon take sukromie..Len zase je podla mna aj kvoli tomu tazsie presvedcit manzela k stahovaniu, lebo on to asi berie tak, ze ved mate sukromie, mate vsetko samostatne, preco vyhadzovat peniaze za nieco ine, ked tuto to uz mate hotove..A hlavne on to podla mna tak berie (teda to vacsina deti zijucich takto v dvojgeneracnom dome s rodicmi takto berie), ze a co bude potom s rodicmi, ked vy odidete a zostanu tam sami..No je to tazke, ale to je presne to ich chlapske zmyslanie, oni si este povedia, ze ved to je vlastne takto lepsie, lebo ked budete mat mimi, tak stari rodicia aspon postrazia, nemusite chodit daleko atd..Ja niekedy tym chlapom naozaj nerozumiem 😒
@ciusinka Ja vôbec netuším, ale keď mi doktor povedal, že zárodok je veľká 1 mm a výška sliznice maternice je 2,8 cm, tak podľa nejakých článkov na nete by som mala byť v 4 týždni a to by teda ešte HCG malo byť slabé, ale nikdy sa nevie. Veľmi túžim po tom, aby sa HCG len zvyšovalo 🙂 A test som si robila ešte pred týždňom aj niečo a bola tam slabulinká druhá čiarka, od vtedy som sa to bála vyskúšať.
@popilka srdečná vďaka aj ja tebe silno držím palce, aby to bolo všetko OK. Možno budeme mať rovnaký termín pôrodu. Inak, keď som vo 4 týždni, tak sme museli bábo splodiť skôr, ako som si myslela, že mám ovulku 🙂
@ceresnicka1990 ahoj,no tak prajem vela vela stastia,aby si mala vsetko ok a za par tyzdnov by sme patrili do inej skupiny - tehulky 😀 to by malo byt tvoje prve baby?
@ciusinka To, co si napisala, je presne, ako keby som toho mojho chlapa pocula. Tiez mi furt omiela o usi, ze ved oni maju taky velky dom nevyuzity, tak preco odchadzat. A ja mu zase hovorim, ze som im to ale ja nekazala, aby postavili taky obrbarak. A s tymi detmi, fakt ako keby mi to on hovoril. Neviem, preco to ti chlapi nevedia pochopit. A ten moj obzvlast
jj prve babo....a tolko trapenia koli tomu...joj...inak ako dlho beries uz inofolic? ja ho beriem uz 6den a neviem nahodou ci uz nebude ovulka...zacina ma pobolievat nejako podbrusko....tak uz neviem no...
@popilka moja cosiiiii az teraz som precitala...gratulujem... :D
@ceresnicka1990 Dakujem. Uz len nech to vsetko dobre dopadne 😉 😉 😉
@popilka Paradne ciarky, este raz gratulujem 🙂
Z manzela si nerob tazku hlavu, je to proste chlap a ich chlapska logika, no to je uplna tragedia 🙂 skus sa s nim ked tak este porozpravat o tom osamostatneni sa, argumentuj napr. tym, ze v dnesnej dobe uz to neni ako kedysi, ked sa zilo s rodicmi pod jednou strechou, praveze v dnesnej dobe sa mladi chcu co najskor osamostatnit a zit svoj zivot..Doteraz to bolo este ako tak ok, kym ste boli sami, ale ked budete mat mimi, tak proste nechces, aby si mala niekoho stale pri zadku a aby sa ti niekto staral do vychovy a to sa urcite budu starat, ked byvate s nimi..
Ja som vcera zacala pit ten alchemilkovy caj, aj teraz som si uz zaliala v praci, budem si ho davat 2-krat denne tak do 16 DC a uvidime, ci to pomoze..
@popilka bude dobre nebojaj....dufam,ze tu vsetky tak dopadneme 🙂
dlhsie som tu nebola a vidim, že ciarocky pribudli 🙂
My sme sa v maji nemali vela moznosti na snazenie, tak som zvedava co znamena to 5 dnove meskanie mrchy. Testovat sa zatial nejdem, zatial vzdy ako som si spravila test hned na to sa mrcha dostavila.
@popilka my mame presne to iste dvojposchodovy doma tiez mame vsetko samostatne,hoci mam len svokru , a nie je to az taka katastrofa ona presne vie ,teda pri vela prilezitostiach som jej dala na javo ze si budem robit teraz a aj co sa tyka deti co ja uznam za vhodne a do vychovy sa mi starat nikto nebude.Je pravda ze samostatnost uplna je proste naj .nech vravi kto chce co chce,lebo kazdy sme iny a nikomu sa nepaci ked mu do toho druhy melie.Ale kedze u nas je to tak ze dom je manzelov a napisany na neho a ona tu ma pravo dozit,tak sme to nijako neriesili ale spolocna domacnost nikdy nie.to by sme uz davno boli prec.
@popilka ne ved hej,zaklad je,ze su // a doky uz len potvrdi 🙂
@sandra86 diky za info,tak budem sledovat 😕
@ceresnicka1990 ja ho beriem 7 dni a tiez teraz cakam na ovulku,zatial ziadny priznak,ale snazime sa poriadne... 😀
@majaon ja asi dns ovulkujem...nemam sice nejake exra bolesti,ale tak tn krcok maternice je taky makky a k tomu biely vytok...asi to bude ono nie?

@zuzu1104 Aj ja gratulujem. A myslim, ze sme na tom tak podobne. Ja som bola u dr v stredu. Krv mi nebrala, len robila sono a zatial tam nic nevidela. Test mi vysiel pozitivny. Hovorila, ze je kludne mozne, ze som otehotnela neskor a preto to este nie je vidno. Tento tyzden jej budem znova volat, aby som sa objednala na dalsie sono. A pevne verim, ze uz sa nam fazulka ukaze. Aj tebe drzim paste. Tym Hcg sa nestresuj. Urcite sa zvysi 😉 😉 😉