Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka Mas pravdu, chlapi furt tvrdia, ze nas nikdy nepochopia a ja zas mozem povedat, ze nikdy neporozumiem tej chlapskej logike... 😀 😀 Porozpravam sa s nim este skusim, hadam sa mu to trochu rozlezi a bude pristupnejsi.
Verim, ze alchemilka pomoze 😉 Ja som ju pila asi 10 dni rano vecer. Neviem, ci nam pomohla ona, ale nie je to vylucene 😀 Takze drzim palce. Kolky si teraz DC?
@ceresnicka1990 Dakujem, moja. Vsetkym vam sem posielam veeeeeeeeeeeeeeeeeela tehu virusikov, aby vas poriadne nakazili. A ako si ty dopadla na tom sone? Bola si znova?
@siska765 Vy mate aspon tu vyhodu, ze vam potom ten dom zostane. Manzel ma este brata a ten si zariaduje dalsie poschodie, takze tu bude za chvilu jak v bytovke 😠 😠 Hlavny problem je ale v manzelovi, ze sa on nejak nevie osamostatnit a rodicia ho v tom este podporuju, ze sak naco by byval niekde inde... No je to komplikovane. Ale musime to co najskor nejako poriesit!
@popilka Dnes som 12 DC..pijem tu alchemilku rano a vecer, tak ved uvidime..
Heej, mna to tiez fascinuje, ze chlapi hovoria, ako sa zenam neda pochopit, ako ja netvrdim, ze to s nami nemaju tazke, ale tiez ta ich fraza, ze chlap potrebuje len 3 veci - jest, spat a sex, tak sa to neda aplikovat vzdy - lebo ked maju riesit nejaky problem, tak to je amen tma gloria..
Ahojte babule, tak sa znova hlasim po vikende 😀 V pondelok bol u nas sviatok, tak som trosku aspon dom vygruntovala, ked chlap v piatok zase odletel. No ale zajtra sa vrati, tak bude tutu-mutu 😀
Inak sup sup nase temove tehulky, juuuuuuj ako ma to tesi, sa to tu krasne rozbieha, poslite aj mne nieco z tych virusov 😀
Inak mna uz ide z toho snazenia porazit, nic nevychadza ako ma. Zajtra pride muz domov, tak hadam nieco bude aj keby som ho mala znasilnit 😀 a v piatok na obed ma vyzdvihne v robote a ide sa k svokrovcom na vikend na oslavu. Ma porazi, lebo ja keksikovat u nich nejak nemozem. Mam nejake zabrany. A v nedelu uz zase odlietam ja na tri tyzdne, tak ak to nebude teraz, tak az v juli. Uz si hodim asi slucku. Normalne som uz na tabletky.
Inak babulke, je tu nejaka ktora meria BT a sleduje hlien? Ja nechcem robit nijake ovu testy, lebo tie su aj tak nespolahlive. Ale od konca menzesu som zacala merat. Hlien sledujem uz davno ale len tak, ked ma napadlo, teraz kukam stale 😀
Som si nasla Mustergraf na BT, tak mne to zatial presne vychadza ako na tom grafe. Po kramoch zacala teplota stupat, potom dva dni rovnaka a dnes uz pokles. Takze od poklesu zacinaju plodne dni. Aj ten hlien sa mi zmenil, vcera bol este taky kremovy a dnes uz priesvitny ako voda, len sa este netaha. No a volaco ma aj taha v podbrusku ale to si mozem aj domyslat. Ja som obcas ovu citila ale nejak velmi som to nesledovala.
Ja sa v tom fakt nevyznam. Mate niektora s tou BT skusenosti?
ozaj a poculi ste nieco o tej grapefruitovej stave? Co sa ma zmenit ked sa pije? Som to citala, ze nieco s hlienom ale co? 😕 A kolko sa ma toho pit? V jednom clanku bolo pohar za den, v dalsom pol litra, v inom liter, no ja fakt neviem. Tak ja chlascem liter za den, ale to sa fakt neda, tolko kaloriiiii, boze ved budem ako brav 😠 Ale mne grepovy chuti, mnam.
@ciusinka hihi to ako u nas. Moj tiez nikdy nijaky problem nema 😠 A ked som mu minuly tyzden v prvy den kramov zase vyrevuvala, tak on mi na to len tolko, ved uz "cvicime". No zabit je ho malo.
Co sa tyka byvania, tak ja som rada, ze sme sami. Nik sa nam do nicoho nemiesa. Jeho rodica su 400 km od nas, moji takmer 800. A som rada, ze to tak je. POmoct si pomozeme aj bez nich. Jeho by sa sice nestareli ani keby boli za rohom ale moja mama staci ked len pride na par dni a uz mi staci v kuchyni vsetko poprehadzovat. hroza. My teraz tiez kukame po nejakom dome so zahradou a tak, ale tu nejak nic nie je. Bud len nejake budy na spadnutie alebo same novostavby, co este ani nie su postavene, a to tiez nechcem. Ale kukame stale, sice nas nic netlaci, aj keby dieta bolo, tak miesta mame dost aj v byte, ale dom by bol lepsi.
Ale pre mna je aj tak najhlavnejsie, ze nemusime byvat niekde s rodicmi. by ma porazilo.
@yanni No tak to uplne ako keby som toho mojho pocula..Tiez mi rozpraval mudre reci, ako jeho kolegyna, ktora tiez nemoze otehotniet, resp. ma jedno dieta po umelom a teraz skusali druhe umele, ale neuchytilo sa, tak ako mi aj ona odkazuje, ze sa nemam stresovat a sustredit sa na to a hlavne byt v klude a bla bla blaaaa...No jasne, lebo on ma nikdy nepocuva, ked mu nieco hovorim..Aj s tou ovulaciou..Tritisickrat som mu vysvetlovala, ako je ovu max. 24 hodin v mesiaci!! a on je furt uplne mimo..Ved inym sa zadarilo, zadari sa aj nam..Naco lekari, naco hento, naco tamto..Uplne ako hysterka si pripadam a aj on sa tak ku mne sprava! A potom tie jeho reci, ako to nemozem tak prezivat, ked dojde mrcha a vyrevovat, lebo na neho to zle posobi!!! No to som mu mala taku chut jednu vylepit!!
Aj ja som rada, ze sme sami, u nas je to tak, ze byvame kusok od svokrovcov, ale oni sa chvalabohu do nas nestaraju (no bohvie, ako to bude, ked bude dieta), skor mam problemy s nasimi, resp. s mamou, lebo ona dost tazko znasala moj odchod z domu a podla jej predstav sa vidame malo, pritom som jej X-krat vravela, ze ved nech k nam pride, byvame od seba do 10 minut autom (oni na zaciatku Petrzalky, my na konci)..Moja mama je zastupkyna na strednej skole a konci v praci o jednej, ja pridem domov tak o 16:30, caka ma pes, manzel, varenie..Ale ona stale vycita mne, ze ja k nim nechodim, na co jej ja vzdy poviem, ze ved nech pride ona, ved je skor doma, ja nemam tolko casu, co ona..ale to je zacarovany kruh proste..Uprimne ti toto zavidim, ze ste od vsetkych tak daleko, ja som si to uz velakrat hovorila, ze by to bolo lepsie ich mat stovky kilometrov daleko a taketo hadky pre blbosti by aspon zmizli..
@ciusinka ach ja sa uz ani nejdem rozculovat. Nam do posledne mesiace vychadzalo vzdy tak, ze ked muz prisiel (kje kazdy mesiac jeden tyzden v Saudskej Arabii), bud mi kramy zacali alebo uz som mala. Tento prvy mesiac je to tak, ze pride prave v plodne dni. Len co mi je to platne, je stihneme keksnut tak mozno len raz a cely vikend nic a v nedelu uz ja odlietam a v pondelok by mala byt ovu. Ak stihneme zajtra, tak ak to nebudu zenske, tak zase nic nebude, kedze len zenske preziju aj 5 dni. Ja si fakt hodim tu slucku a bude. A jeho to vobec neserie. A mozno ze aj hej len to neda najavo. Vzdy ked mu vyrevuvam, tak len kludas sedi a nic nepovie. A potom ked uz sa sama upokojim tak by sa objimal. nech mi ide.
Inak ja mam tiez problemy skor s mojou mamou. Naposledy som bola doma v january, sme sa dobre pohadali. Sice sa pohadame stale, ale toto uz bola riadna hadka. Potom bola "tivha domacnost" ani sme netelefonovali, teraz sa to uz troska lepsilo, ale ja mam uz dost jej kontrolovania aj na dialku. Ona normalne, ked sa nevedela dovolat, tak ma bombardovala smskami, ze s kym, kde co ako atd. No ja vysedavam cele dni doma na telefone. Nemam ine co na praci. Brasko to vyriesil najlepsie, ten ma len mobil a stale na ticho nastaveny, ten jej ani spät nezavola, nech ma pokoj. Ja uz som to teraz tak zredukovala, lebo ona bola naucena, ze sme telefonovali aj viac krat za tyzden a keby to boli take 10minutovky tak nepoviem, ale ona by kecala hodiny a na to ja nemam cas. Tak jej zavolat tak raz za par tyzdnov a pokoj.
@yanni Ja som raz skusila ten grapefruitovy dzus. Zevraj by mal nariedit hlien, ze by mal byt lepsie pozorovatelny. Ale co ja viem, nejake vyrazne zmeny som nezaznamenala. Ale pila som ho len nejake dva dni. Liter dzusu na tie 2 dni. Mala som potom pocit, ze som strasne prekyslena, tak som dalej nepokracovala 😀 😀
@yanni Ja ti taaak rozumiem, o com hovoris..No ten moj za mnou hned doliezol, ked som dostala kramy a rozrevala som sa a zacal ma objimat, chlacholit a podobne, ale to asi len aby ma utisil a mal pokoj..a potom o par dni mi zadre, ze nech to tak neprezivam, lebo on to zle znasa a blbo to na neho posobi!! No jezis maria, chudatenko..Hlavne, ze ked mi to meskalo pred dvomi mesiacmi tyzden, robila som si test, tak on prvy v kupelni sledoval ciarky a potom vysiel von takym stylom, ze "No a zase hovno z toho"..no ale ja nemam byt v strese!! Vrr, na porazenie toto..
A s tou mamou - to uplne ako keby si hovorila o mne s mamou..Tie telefonaty atd..Ale to je ako boj s veternymi mlynmi, stale sa tocime v zacarovanom kruhu a riesenie ziadne..
@ciusinka no presne, ten bocian 😀 Ono najhorsie je na tom, ze clovek ma strach, ze ak sa nepodari co potom. Reisit doktorov, umele atd? No ja neviem ci mam na to vsetko silu. Ved uz po 2-3 mesiacoch neuspechu som na cucky. Tiez ak by sa zadarilo, zase srach ci donosim, ci bude babo zdrave atd. Ja uz fakt neviem. Najhorsie na tom je, ze z som nie najmladsie a ak sa podari, tak asi pri tom jednom aj ostane. No fakt neviem ako toto ja vsetko prezijem.
Ale aby som sa len nestazovala a hlavne nekydala len na chlapa, tak on je vlastne celkom zlaty, len ma tie jeho chlapske muchy. Aj navari, poriadi, nakupy, stazovat sa nemozem ale obcas tak zapoti, ze by som ho zabila. A tiez povedsal, ze pojde na spermiogram, tak som zvedava. Sme sa dohodli, ze ak sa do septembra nezadari, tak zacneme riesit. Leto si chceme este uzivat.
@yanni No presne toho sa bojim aj ja, ako to budeme dalej riesit, ak sa nebude stale darit..ja uz som mu povedala, ze na tu laparoskopiu pojdem az po tom, ako on pojde na vysetrenie..Lebo ako fakt sa nechcem davat rezat mozno zbytocne, ak by sa potom mozno zistilo, ze problem je v nom..A co ak budeme akurat my ten par, ze aj ked budeme obaja v poriadku, tak proste sa nam nebude darit? A aj to umele - viem, ze to uz je viacmenej bezne, ale bojim sa toho - pichat si kazdy den injekcie a zase si ja to hlavne odtrpim - on len daruje material..Akoze sice mam len 27, ale nechcela som mat dieta az po 30-ke..
Akoze aj ten moj je v pohode, sice nevari, ale upratuje, nakupi atd., ale proste to riesenie problemov, teda skor neriesenie a pristup stylom: Ved nejako bolo, nejako bude, tak to ma vie vytocit do nepricetnosti..
@ciusinka no aj ja dufam. ja mam strasne rada leto, slniecko, teplo. Clovek ma hned lepsiu naladu, a som tak akosi viac v pohode. A teraz, ako som pisala, idem na tri tyzdne na Maltu, tak polopracovne, bola som aj vlani 4 tyzdne, super, za 4 tyzdne ani oblacka na oblohe. Tak dufam, ze sa tej mojej snazilkovskej depky zbavim a pridem v pohode spät do uprsaneho Nemecka 😠 , a mozme zase nacvicovat spartkiadu 😀 😀 😀
@ciusinka no ja nenadavam. Ja som rada, ked je v Nemecku 2 tyzdne teplo. Tu je to pomaly horsie ako v Anglicku 😠
Ja som mala vlani 3 tyzdne do 40 a bolo super. Prvy tyzden bolo tak okolo 30. Ale je to pravda, to je ine vo vnutrozemi 40 a pri vode. A na Malte je takmer nulova vlhkost vzduchu. To mas 40 stupnov v tieni a nepotis sa.
Moj muz bol pracovne 4 roky v kuse v Saudskej Arabii. V pusti. Tam ani nos nevystrcit z klimatizovanej miestnosti. Aj teraz tam chodi este ale uz len raz za mesiac na jeden tyzden a uz teraz maju 40tky. To je uz ine kafe. Vravi, ze co su tam ludia na dlhsie aj s rodinami, tak zenu a deti vzdy poslu cez leto domov. Europy, Ameriky atd. Odkial pochadzaju. lebo tam sa neda vydrzat.
@yanni My zvykneme chodit na letnu dovolenku do Egypta, a to aj v juli alebo auguste a tam je tiez na skapanie, ale nejako mi to nevadi, ked lezim pri mori a fuka tam..Horsie to bolo, ked sme boli na vyletoch v udoli kralov, na pyramidach a podobne, ale tiez sme to v pohode zvladli a bolo tam cez 50 stupnov - ini ludia z toho robili detektivku, my sme boli uplne v pohodicke 🙂
@ciusinka ja si to tiez viem uzit. Nech si nadavaju. A ked sa im nepaci, tak nech nechodia do "teplych krajin". My sme boli koncom februara-zaciatkom marca v Abu Dhabi a Dubaji, to bolo na nezaplatenie. Okolo 35 stupnov totalna pohodicka a v zime vypadnut do tepla a doplnit rezervy slniecka a teplucka, to je fakt supeeeer.
@ciusinka no to problem vobec nebol. Pokym nema clovek nejake zdrav. probl. tak sa telo s tym vyrovna bez problemov. Ja som skor hakliva na klimatizaciu. V tychto krajjinach ju maju zapnutu vsade a vzdy. Bez rozdielu ci je u nich prave leto alebo zima. My sme napr. v hotelovej izbe klimu vypli. U nich bola vtedy akoze zima a teploty tiez neboli az take strasne a predsa vsade klima zapnuta. fuj.... Ja som sa vzdy len von tahala. V restike mi bola normalne zima.
@yanni Ja som nemala az tak na mysli ze by to bol problem zo zdravotneho hladiska, ale u mna skor z dusevneho, ze by ma to vnutorne potom zozieralo, ze som sa musela vratit do tej zimy 🙂
O tej klimatizacii presne viem, o com hovoris, ja to tiez neznasam, ked v lete tuto vsetci daju klimu na 19 stupnov, ked je vonku 30 alebo kolko..Ja som na to strasne hakliva a aj kvoli tomu som ochorela den pred svadbou ☹ a to sme mali svadbu 4.7., dva dni predtym som mala promocie v trnave a ako sme isli domov, tak otec mal v aute zapnutu klimu, nebola az taka studena, ale fukala na mna a bum, den pred svadbou som mala hrdlo uplne v keli a vecer pred svadbou sa k tomu pridal sopel..Cely svadobny den som presmrkala a v nedelu rano som sa zobudila uplne na srot, nic som necitila ani nosom, ani ked som nieco jedla, nic..Odvtedy si na tu klimu davam sakra velky pozor..
@popilka no tak to mas pravdu jednoznacne na tvojom mieste by som chcela ist prec aj ked neviem ci muza z domu dostat do bytu je vobec realne ale tak mal by brat do uvahy aj tvoje pocity.u nas je to tak ze moj muz svojich surodencov uz vyplatil cize nikto dalsi sa nam sem nenasackuje 🙂

@ceresnicka1990 vytok by mal byt priesvitny, tahavy, vzhladovo ako bielok. aspon tak som sa docitala 🙂