icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

siska765
23. máj 2013

@popilka tak si zoberte hypoteku a postavte si maly domcek 😉 dnes je takych parov strasne vela

popilka
23. máj 2013

@siska765 No s hypotekou to je este horsie ako s tym byvanim v byte. On je zasadne proti poziciavaniu si penazi. Neda si vysvetlit, ze to nemusi nutne splacat tych xx rokov. On tvrdi, ze by to psychicky nezniesol. Zacarovany kruh... ☹ ☹ ☹

siska765
23. máj 2013

@popilka fuuha ale tak nejake riesenie musi existovat a na nejake musi pristat,ci je zasadne proti?asi to bude tazky oriesok pre teba

zuzu1104
23. máj 2013

čaute kočky, tak toto je môj dnešný popoludňajší testík, ráno bude už určite oveľa silnejší. Na fotke to vidieť horšie ako v skutočnosti. Každým dňom je čiarka silnejšia a tomu sa veeeľmi teším 🙂

popilka
23. máj 2013

@zuzu1104 paraaada 😉 😉 A kedy sa chystas k dokimu? Ja som objednana na 31.5., len neviem, ci to nebudem musiet kvoli robote presunut. Uz mu zacina byvat aj trosku zle. Ty si na tom ako?

popilka
23. máj 2013

@siska765 No veru, je to tazky oriesok. Manzel je v tomto strasne tvrdohlavy. A pri tom ja som znamenim byk.... 😀

siska765
23. máj 2013

@popilka ale ak ta naozaj miluje mal by brat ohlad aj na teba a tvoje pocity proste mu to davaj cast na tanier a snad sa rozhybe 😉

zuzu1104
23. máj 2013

@popilka čau moja, tak ja idem teraz v piatok opäť na krv a 31.5 potom na ultrazvuk, ja sa nemusím objednávať, doktor berie každý deň, takže som sa s ním dohodla, že prídem v piatok poobede. Aj mne je už zle, občas ráno, ale väčšinou večer a vraždila by som za niečo sladké 🙂. To bude vaše prvé bábätko?

popilka
23. máj 2013

@zuzu1104 tak by sme ten ultrazvuk mali mat naraz 😉 Ja mam take premenlive chute. Niekedy by som, ako vravis, vrazdila za nieco sladke a niekedy ho nemozem ani citit. A bude to nase prve. Dufam, ze to bude vsetko ok. Daj vediet, ako ti to zajtra dopadlo 😉

popilka
23. máj 2013

@siska765 No ved sa snazim. Vzdy tak po kuskoch... Je to trochu unavne 😒

zuzu1104
23. máj 2013

@popilka nooo paráda, potom sa môžme informovať, možno nám vyjde aj termín narovnako. No ja to mám s chuťami podobné, ale väčšinou mám chuť na sladké.
Tak si to užívaj, prvé tehotenstvo e výnimočné 🙂
Zajtra sa ozvem.

sandra86
24. máj 2013

@majaon @popilka @ceresnicka1990 siska765 Ahojte baby, tak dnes mam 28DC a rano testik ukazal // 😀 sa tesim ze sa mi potvrdilo to, ze som to tusila hned od zaciatku 🙂 tak sa drzme aby vsetko dobre dopadlo. ostatnym babulkam drzim palce aby im to tiez vyslo 😉

simonne1
25. máj 2013

ahojte, musim sa s vami podelit o moju radost. Dnes rano som si robila test na 36 den od poslednej mrchy a vyslo mi toto 🙂 Tesiiiim sa.

popilka
25. máj 2013

@zuzu1104 ako si dopadla v piatok u dr? verim, ze hcg stuplo. Ja som sa nakoniec preobjednala a idem az 4.6. ten buduci piatok by som to nestihala.

zuzu1104
25. máj 2013

@popilka ahoj, tak bola som na tú krvičku, ale výsledky budú až v pondelok, takže neviem ako. Ale hádam dobre. V pondelok okolo desiatej mám zavolať, tak potom napíšem. Keď bude HCG stúpať, tak idem v piatok na ten ultrazvuk 🙂 Ale verím, že to bude fajn. 4.6 ti budem držať palčeky, aby to dobre dopadlo 🙂

majaon
25. máj 2013

@sandra86 teeeeda! gratulujem...zo srdiecka ti to prajem,hlavne aby bolo vsetko ok...tesim sa,ze tehulky pribudaju 🙂

majaon
25. máj 2013

@simonne1 gratulujem ti 🙂 a prajem vela zdravicka...

simonne1
25. máj 2013

@majaon dakujem krasne. Snazili sme sa od marca a teraz to vyslo. dufam, ze sa babo udrzi

Prajem vsetkym snazilkam, ktorym sa to zatial nepodarilo, aby sa nevzdavali. drzim palce

popilka
25. máj 2013

@sandra86 Super. Gratulujem. Tak nech vsetko ide, tak ako ma 😉

sandra86
25. máj 2013

@popilka @majaon diky baby 🙂 a zelam vam nech sa zadari tiez 🙂

zuzu1104
26. máj 2013

@sandra86 @simonne1 blahoželám kočky a prajem veľa zdravíčka a hlavne silný plodík 🙂

ceresnicka1990
26. máj 2013

@popilka hej bola som, nakoniec to bol folik...tak uvidime...robili mi hormonalne testy teraz tak v pondelok mam ist znova ku gynde...

ceresnicka1990
26. máj 2013

@sandra86 super moja 🙂 bodaj aj ja by som tu uz hodila taku foo peknu 🙂

duda223
26. máj 2013

No teda baby, pekne sa to tu rozbieha s tými pozitivnými testíkmi. Verím, že aj ja tu chytím tehu vírusik 🙂

zuzu1104
27. máj 2013

@popilka Ahojky, tak som volala o tie výsledky, tak HCG pekne stúplo z2,23 na 30,9, takže bábo sa drží 🙂 sa teším ako blcha 🙂

ciusinka
28. máj 2013

Ahojte babulky, tak ja som dnes 18 DC, ovu mala byt tak 17-18 DC, tak sme na tom popracovali v sobotu, nedelu aj vcera, tak uvidime, ci sa zadarilo..Vcera som mala take cudne pocity vo vajecnikoch, take pichanie alebo tlacenie, tak mozno to aj ovu bola..Ale uz sa na to nejako neupinam, co bude-bude, uvidime..

ceresnicka1990
28. máj 2013

@ciusinka drzim palce, ja sa uz ohladom tej ovu vobec nevyznam...takze ju uz ani neriesim...ale drzim palce,aby to tebe vyslo 🙂

ciusinka
28. máj 2013

@ceresnicka1990 No ja ovu beriem podla toho, co sme zistili v tom aprili na folikulometrii, podla nej by mala byt ovu tak 17-18 DC..ale lekar vtedy tiez hovoril, ze kazdy vajecnik moze pracovat inak, takze tento mesiac mozem mat ovu v ine dni..ale tiez uz sa na to nechcem az tak sustredit, lebo je to strasne na psychiku a nemienim prerevat kazdy mesiac, ked dorazi mrcha..

Aj ja ti drzim palce, aby sa vam zadarilo co najskor 🙂

popilka
28. máj 2013

@zuzu1104 super. tesim sa. ja som od vcera pn ☹ zacala som spinit, tak som bola u dr a ta ma chcela hned poslat do nemocnice. ale nakoniec lezim doma. dnes je to uz lepsie, tak pevne verim, ze sa to uplne zastavi a my to dobojujeme 😉 ale aspon jedna pozitivna sprava. mame srdiecko. bije ako zvon 😵

majaon
28. máj 2013

@ceresnicka1990 ahojky...ako snazilkujes?aj beries ten Inofolic? ja hej,ale rozmyslam,ze ho teraz po ovulke prestanem a dam len kys. listovu,neviem...a ty uz mas tiez po ovu?