icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ciusinka
30. máj 2013

@jankaferancova Tak to je parada, ze bude presne v tom case doma, to vam urcite vyjde aj keby tanky padali 😀

jankaferancova
30. máj 2013

@ciusinka no veru aj keby tanky padali 🙂 my sme maleho spravili cez ovulku a uz sme to skusali hocikedy pocas cyklu a nic,presne ovulku sme este nevystihli,teraz to vystihneme,tak som zvedava 😉 inak mne drahy 8.6.pride domov a spravime grill party,lebo ked bude mat narodeniny,uz bude znova naspat v praci,tak to oslavime,budem na teba mysliet,aby svina mrchata neprisla 😉

ciusinka
30. máj 2013

@jankaferancova Jeej, aj my robime 8.6. oslavu mojich narodenin s kamaratmi 🙂 a potom 9.6. s rodicmi 🙂 tak budeme vsetci zurovat 🙂 a ked v juni vystihnete tu ovulku, tak to isto vyjde 😉

meggie1984
30. máj 2013

Ahojte, baby. Môžem sa k vám pridať? Hádam zvládnem aj dočítať, čo ste tu popísali.
Ja mám doma dvoch chlapcov. Starší bude mať 01.06. osem rokov a mladší má 5,5. Keby sa podarilo niečo viac do ružova, nehnevala by som sa.

Teraz čakám, či to v máji vyšlo. Posledná mrcha 30.04.2013, no len dĺžka cyklu mi skáče od 25-31, tak ešte len čakám, čo bude. Test negatívny.

sandra86
30. máj 2013

@ciusinka take tlaky v podbrusku som aj ja mala par dni po sebe, uplne ako keby tam nieco bolo a veru tam aj je 🙂 tak drzim palce 😉

ciusinka
31. máj 2013

@sandra86 A ty si v akom case asi mala tie tlaky? Teda v ktorej casti cyklu? Lebo u mna to vychadzalo akurat na cas ovulacie..ale bolo to viac dni po sebe, preto mi to je nejake divne..

popilka
31. máj 2013

@ciusinka Mam sa uz lepsie. To spinenie prestalo, tak som rada. Len ma zas trapi nejaka mykoza. Nechapem, preco sa mi to stale vracia... ☹ ☹

popilka
31. máj 2013

@ciusinka A pevne verim, ze vam to teraz vyjde. Ja som mala tiez take divne pocity, ako keby ma tam nieco tlacilo 😉 Ale fakt si nepamatam, kedy presne to zacalo. Drzim paste 😵

popilka
31. máj 2013

@jankaferancova Dakujem, mojko. Uz je to lespie. Dufam, ze v utorok bude na sone vsetko v poriadku. A vam drzim paste, aby to teraz vyslo, ked manzel pride akurat na ovulku 😉

ciusinka
31. máj 2013

@popilka Tak ta mykoza ma mrzi ☹ nepojdes s tym radsej k dr.?

Dakujem za podporu, ja len tak tajne dufam, ze by to mohlo vyjst, ale nespolieham sa na nic..Sice sme tento mesiac zjavne trafili presne tu ovulku, ale to este nemusi nic znamenat..ale keby sa zadarilo, tak som najstastnejsia na svete, to by som si dala krasny darcek k narodkam 🙂 no ved uvidime tak o 2 tyzdne..

A u vas doma ako? Bavili ste sa s manzelom o tom byvani, ci este to neriesite?

popilka
31. máj 2013

@ciusinka V utorok idem na kontrolu k dr, tak to necham az na potom. Teraz si davam take sedave kupele z kamiliek, repika a lopucha. Mam pocit, ze to trosku pomaha, ale som z toho na nervy. Uz 3krat za posledne 2 mesiace. Predtym som to nemavala. Asi to nejak suvisi s tym tehotenstvom.
Veru, bol by to paradny darcek k narodkam. Tak uz treba len cakat 😉
O tom byvani sme sa bavili, ale samozrejme sme nic nevyriesili. Teda, stanovila som nejake pravidla, zatial sa mm celkom drzi a snazi dodrziavat. Uvidime, ako dlho mu to vydrzi. Ale povedala som, ze ak nebude dodrziavat, tak hladam byt. Ale dohodli sme sa, ze aspon ten pozemok do konca roka poriesime. Este sme nazacali, ale hadam stihneme 😉

ciusinka
31. máj 2013

@popilka Tak snad ti dr. v utorok aj povie, co s tou mykozou..Ja s tym nemam ziadne skusenosti, takze ti ani nic poradit neviem 😒

Tak dufam, ze tvojmu manzelovi vydrzi to dodrziavanie pravidiel co najdlhsie, resp. uz natrvalo 🙂 ale tak urcite bude lepsie poriesit nieco vlastne, tak snad to aj on uz coskoro pochopi 🙂

jankaferancova
31. máj 2013

@popilka tak to som rada,inak mykoza v tehotenstve je pomerne dost casta,takze nie je to nic ojedinele,ale urcite ju treba liecit,ale tak k lekarovi sa chystas,takze on ta vysetri a predpise nejake cipky alebo mast,ktore mozu aj tehotne.Tak sa nam drzkaj tehulka 😉

yanni
31. máj 2013

Ahojte zenule,

tak ako? Sa nam to tu pomaly rozrasta ako o tehulky, tak o snazilky.

Ja som uz tyzden naMalte a este dalsie dva tu ostanem. Juuuuj fajna slniecko a teplucko aj ked troska veterno ale hlavna vec, ze neprsi ako v tom nasom posratom Nemecku. Chlap mi len uprsane fotky posiela 😠

Tak ja dufam, ze nam to tentokrat vyslo. Asi sme trafili presne na ovulku ak ked podla vypoctov mala byt az v pondelok ale asi bola niekedy v piatok alebo v sobotu. Ked ja to sama neviem kedy presne. Ale meriam BT a ta riadne stupla v pondelok. A podla popisu ma BT velmi stupnut tak 1-2 po ovulke. Tak dufam ze to aj tak je. Ani v tom sa ja nejak nevyznam. Do kramov ma byt zvysena a potom zakat klesat alebo ak tehu tak ostane vysoka. Tak som zvedava. 10.06. by som mala dostat cervenace, tak dufam, ze nepridu a je pridem domov k muzikovi s darcekom 😉 Uz aby to fakt bolo, lebo ma porazi.

Ozaj baby, tie co uz mate deti, sledovali ste niekedy ten hlien? Ked ste ostali tehotne, zmenil sa nejak, ci ostal ten taky vajcovy? Ja sa uz z toho vsetkeho fakt raz obesim.

zuzu1104
31. máj 2013

@popilka ahoj, čítam, že máš mykózu aj ja mám a je to hrozne nepríjemné. Už sa nemôžem dočkať ako ma dnes dr. prezrie a dá mi na to niečo. Inak určite to súvisí s tehu, lebo ja som to mala aj pri prvom dieťati tie mykózy. Vkuse sa vracali. Ževraj v tehotenstve sa mení mikroflóra v pošve a je náchylnejšia na zápaly. Doktor ma upozrnil,a by som sa vtedy sprchovala v chladnej vode tam dole a vyhýbala sa aj sladkostiam, ale ako sa to teraz dá, keď ja by som teraz zožrala aj celého čokoládového koňa :D

sandra86
31. máj 2013

@ciusinka na nejaky 8DC som to pocitovala, proste som citila ze sa zadarilo. aj stale take pachut v ustach na vracanie som mala par dni 🙂 potom som zacala castejsie cikat... 😉

ciusinka
31. máj 2013

@sandra86 A ty mavas ovulku v ktory DC?

sandra86
31. máj 2013

@ciusinka to je tazka otazka, lebo od vysadenia (ale aj pred ATK) mam neprav. cyklus. podla jednej kalkulacky aj pre neprav. cyklus mi vyslo, ze mam cakat niekedy na 4-15 DC 😀

salo
1. jún 2013

@popilka ahoj, prosim ta ako si robis tie sedave kupele? To zmiesas vsetky tie tri bylinky naraz, ci? Ja sa tiez stale trapim zo zapalmi a teraz v tehu ani nehovorim☹ Ja si robim sedaci kupel z mysieho chvosta..

ciusinka
2. jún 2013

@sandra86 fiha tak to mas dobre rozpatie dni na tu ovulku 🙂no ja uvidim,ako to u mna bude,MS ma prist v sobotu,od piatku ma dost bolia prsia a mam nejake citlivejsie bradavky,ale to moze byt aj priznak MS,aj ked posledne mesiace ma pred MS prsia neboleli..no ved uvidime v sobotu,ja uz sa radsej nespolieham nanic,len tajne dufam,ze by to mohlo vyjst ked sme tak trafili tu ovulku..

sandra86
2. jún 2013

@ciusinka tiez som sa smiala nad tym vypoctom, ale ja som to doteraz nejak nesledovala, az ked sme sa zacali snazit tak som o vsetkom hladala info 🙂 zaujimave, lebo pri prvom som nic take nerobila :D drzim palce aby to vyslo. ako dlho sa uz snazite?

ciusinka
2. jún 2013

@sandra86 tak intenzivnejsie asi pol roka,predtym som nemala ani potuchy o ovulacii ani nicom podobnom 🙂ale tak ucim sa za pochodu 🙂

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
ciusinka
3. jún 2013

@ajkapajka1 Netusim, preco isla tato sprava prave na mna, kazdopadne keby som sa riadila vsetkym tym, co by sa malo a nemalo, tak neriesim nic ine..

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
popilka
3. jún 2013

@ciusinka tak ako to s tebou vyzera? Mas nejake priznaky? Tu mrchu mas dostat buducu sobotu? Dufam, ze nedorazi 🙂

popilka
3. jún 2013

@jankaferancova aj ja som citala, ze v tehotentsve su tie mykozy dost bezne, ale hadam nie cely cas... ☹ Ved by ma asi porazilo... Ty si to mala ako? Tie kupele mi celkom pomohli, ale pridala som k tomu aj vyplachy. Ved zajtra sa na mna dr pozrie a ked tak nasadi nieco. V jednej diskusii som citala, ze nejakej babe dr dokonca povedal, ze prvy trimester to musi nejak zvladnut, ze az potom jej moze nieco nasadit.... Fuuu, tak to by som asi nevydrzala. Este sa trochu bojim, ci bude zajtra na sone vsetko ok. Ale dufam, ze ked sa to spinenie zastavilo, mohlo by to byt dobre.
A kedy by ti mal mm dorazit? Verim, ze to vyjde 😉

popilka
3. jún 2013

@zuzu1104 Ako si dopadla u dr? Robil ti aj sono? Veru, byt teraz bez sladkeho, to nie je moc realne 😀 😀 Ja som este citala, ze je dobre nasadit wobenzym, ze ten moze dost pomoct. Len to je dost na dlho a celkom drahe. No uvidime, mozne casom vyskusam, ak sa to bude opakovat. Ale som rada, ze nie som sama 😉

popilka
3. jún 2013

@salo Vsetky tie byliny nasypem do hrceka a zalejem. Potom to precedim do lavora, dolejem vodu a v tom asi tak polhodku sedim. Myslim, ze to pomohlo, ale ja som este pridala aj vyplachy, Multi-gyn. Musim fakt zaklopat, je to lepsie. Ale ak sa to ma opakovat celu tehu, tak veru neviem... 😒 😒

ciusinka
3. jún 2013

@popilka Tak priznaky, no neviem, ja uz sa bojim toho, ze si to vsetko len nahovaram a ze to len psychika sposobuje..Niekedy mam take tlaky v podbrusku, niekedy ma aj boli brucho, strasne ma bolia prsia a mam citlive bradavky, dnes rano som si ani kavu nedala, lebo na nu vobec nemam chut a to pre mna neexistuje zacat den bez kavy..Ale to vsetko moze znacit aj bliziacu sa mrchu alebo si to aj mozno sama nahovaram, ja neviem..Uvidime, v sobotu by mala prist mrcha, tak snad nedojde..

A ty sa ako citis? Ake si ty vlastne mala priznaky na zaciatku, kym ti meskala mrcha?