icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
3. jún 2013

@popilka no asi sa to bude zdat neuveritelne,ale ja som nemala mykozu pocas tehu ani jediny krat a ani teraz s nou nemam chvalobohu az taky velky problem.ved uvidis co ti povie zajtra dr.verim,ze bude vsetko v poriadku,potom daj vediet.mne mm dorazi v sobotu rano,to budem nejaky 10DC,tak budeme snazilkovat o sto dusu 😀 verim,ze nam to vyjde,straaaasne by sme si to obaja priali!

salo
3. jún 2013

@popilka ja som uz zufala, neviem co robit... Mam macmiror globule ale nezabrali, teda vnutri sa mi zda, ze aj ano ale zvonka vobec. Stale ma to strasne svrbi a pali, sice sa s tymto uz trapim roky ale taketo som to este nemala☹ za ako dlho po kupeloch si citila zlepsenie?

salo
3. jún 2013

@popilka a prosim ta napises mi ktore bylinky si si davala? Neviem to najst. Dakujem

sandra86
3. jún 2013

@ciusinka juuuj, tie tvoje priznaky co popisujes, su na dobrej ceste, myslim si, ze by si mohla uz byt tehu 😉

zuzu1104
3. jún 2013

@popilka ahoj, tak dopadla som tak, že v piatok neordinoval, tak som bola dnes. A som z toho smutná. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Povedal mi, že veľkosť bábätka nesedí s termínom poslednej menštruácie a teda mi musia odobrať ešte dva razy krv, a keď sa nebude HCG zväčšovať, tak mi povedal, že pôjdem na zákrok. Som z toho úplne mimo. Dúfam, že to tak nebude. Povzbudzujúce pre mňa bolo to, že sa bábo zväčšilo z jedného milimetra na osem, ale neviem či to bude dobré :(. Chem veriť tomu, že áno.

ciusinka
4. jún 2013

@sandra86 No kiezby si mala pravdu, ale ja uz tomu ani neverim ☹ vcera som bola vonku s najlepsou kamaratkou a ona mi oznamila, ze caka babo..Ani nevedia ako, ani kedy presne sa zadarilo, ani ho este neplanovali, ale bum, je tehotna..Akoze ja sa s nou tesim a velmi jej to prajem, ale je mi z toho zaroven aj strasne smutno, ze asi naozaj uplne vsetci budu mat dieta skor ako ja ☹ s manzelom sa uz o tom ani bavit nemozem, lebo sa vzdy len pohadame, je mi z toho nanic..Takze len dalej cakam do soboty, ci mrcha pride alebo nepride..

miselka007
4. jún 2013

Ahojte prosim vas je tu taka snazilka ktorej bol manzel alebo priatel na spermiograme?Ako to vlastne prebieha?Ja idem buduci mesiac na preventivku a mozem to povedat mojej gynde alebo to moze len priatel jeho urologovi?A neviete co sa plati? Som z BA,dakujem 🙂

sandra86
4. jún 2013

@ciusinka chcela som dve deti tak 2 roky max. po sebe, ale ked sa narodil syn, tak neskor som si povedala ze druhe uz asi nie...ale potom som bola s jednou byv. spoluziackou, cakala babo, uz druhe...tak ma to potom nejak chytilo a dalsie dve kamaratky su tehotne, tak som zacala nad tym premyslat 🙂

blcha76
5. jún 2013

@miselka007 Ahoj, ja som sa o tom, že sa nám nedarí otehotnieť rozprávala s mojim gynekológom a on na to povedal, že v prvom rade treba výsledky spermiogramu. Takže ak chcem napíše mi výmenný lístok. Tak ja že ano, vypísal lístok na môjho partnera a on sa už potom objednal k urológovi a šiel tam s tým lístkom 🙂 . Myslím, že neplatil nič.

uankab
5. jún 2013

@ciusinka sucitim s tebou.. nam sa nedari uz dva roky, vsetky vysledky mame v poriadku.. kamoska porodila v maji a ani nevedela ako otehotnela, viac menej ani druhe dieta nechceli hned.. a dalsie dve velmi dobre kamosky cakaju babo v septembri, tak ma to uplne dorazilo a poplakala som si kvoli tomu..
mam vsetky papiere na fertility clinic, ale neviem ci mame ist alebo este pockat?? ale zase na co budeme cakat?? no neviem co s tym..

ciusinka
5. jún 2013

@uankab Akoze ja sa z tej kamaratky fakt velmi tesim, len mi je z toho proste strasne smutno, lebo ludia okolo mna tehotneju, ani nevedia ako, ani to neplanuju ani nic..A my sa snazime, chceme babo a nedari sa ☹ uz som z toho fakt na prasky..

No keby sa nam nedarilo uz dva roky, tak uz by sme urcite riesili aj ine sposoby..My sme si teraz povedali, ze cakame po lete, led sa v lete nezadari, v septembri to zacneme riesit, manzel vysetrenie atd..Tajne dufam, ze by sa nam mohlo dovtedy zadarit, ale uz som v tom taka pesimisticka, ze si to ani neviem predstavit, ze by sa nam mohlo zadarit ☹

uankab
5. jún 2013

@ciusinka ja viem presne co hovoris.. ja sa tiez z toho velmi tesim, ale zaroven to velmi boli.. a zial nic sa s tym neda robit 😖 .. ja som zacala teraz uzivat Macu, uvidim ci to nejako pomoze.. musi !

popilka
5. jún 2013

@salo Davala som si rumancek (kamilky), repik a lopuch. Z kazdeho asi tak polievkovu lyzicu. Nechala som to tak 15-20 min luhovat a potom som sa v tom asi polhodku mocila. A este som si kupila take vyplachy, Multi-gyn sa volaju a tie som tiez robila 2krat denne. Fakt sa citim lespie, ale vcera som bola na sone a zas ma to nejak chyta, tak to musim znova nasadit.

popilka
5. jún 2013

@jankaferancova Ja pevne verim, ze to teraz cez ovulku vyjde 😉 Mne je dnes zas nejak blbo. Hlavne teraz na vecer mam zaludok jak na vode... Ale vcera som bola na sone a fazulka pekne podrastla. Pred tyzdnom mala 5mm a teraz 12mm. Tak som happy 😀 😀 Termin mi vysiel 18.1. Uz sa zacinam trosku bat 😲

popilka
5. jún 2013

@ciusinka psychika veru robi strasne vela. Mozu aj nemusia to byt tehu priznaky, ale veeeeelmi by som ti priala, aby to boli oni 😉 Ja som nejake extra priznaky nemala. Az tak neskor citlive prsia a trochu tazko na zaludku. Na zaciatku som hlavne asi citila to podbrusko, take tahanie a krize ma boleli dots intenzivne. drzim paste 😵
Citala som, ze mas tehotnu naj kamosku. Je to hrozne, ked sa niekomu zadari hned, ani nevie, ako... Ale verim, ze sa s nou tesis. Hlavne si to nesmies moc pripustat, aby si z toho nebola este viac rozhodena 😉

jankaferancova
5. jún 2013

@popilka to je super,nech len pekne rastie aj nadalej,drzim palce.no sama som zvedava,ako dopadneme 😉

ciusinka
6. jún 2013

@popilka No ved ja sa snazim sa na to az tak strasne neupinat a nesledovat sa stale, hovorim si, ze uz s tym aj tak nic neurobim, bud uz tehotna som alebo nie som a bud sa mrcha dostavi alebo nie..A hladanim tych priznakov to neovplyvnim..No ono je to tak, ze tie priznaky su, ale mozu znacit takisto tehu ako aj mrchu..tak musim len cakat, co z toho vypali 😒

Ano moja naj kamoska je tehotna, povedala mi to v pondelok..Akoze ja sa s nou fakt velmi tesim, ale uplne ma to utvrdzuje v tom, ze vsetci v mojom okoli budu mat dieta skor ako ja, aj taki, ktori su teraz single, taki, co dieta este ani nechcu ani neplanuju, proste vsetci ☹ Ja uz len cakam, kedy mi niekto dalsi povie, ze caka dieta alebo kedy mi manzel povie, kto zase v nasom okoli caka dieta..A my stale nic..Uz sa zacnem asi radsej zmierovat s tym, ze ziadne dieta mat ani nebudeme..

uankab
6. jún 2013

@ciusinka , ale neboj, take zle to urcite nebude.. ako dlho sa uz snazite? nam trvalo prve 8 mesiacov... a teraz nic... zacala som si robit ovulacne testy, ale posledne dva mesiace ani jeden nebol pozitivny 😕 .. tak neviem ci som ovulaciu nemala, ale v com je problem..

ciusinka
6. jún 2013

@uankab Vies co ja HAK neberiem uz od septembra 2011, ale tak nejako intenzivnejsie sme sa zacali snazit asi v septembri minuleho roka, ale to som este nic nezistovala, ovulku ani nic..Cca. od toho marca som zacala riesit aj ovulku a dalsie veci, v aprili sme ju urcite trafili, to som chodila aj na tu folikulometriu a nezadarilo sa..teraz sme ju tiez urcite trafili minulu stredu, tak uvidime..MS ma prist v sobotu..tak sa necham prekvapit..Strasne by som chcela, aby nam to vyslo ☹

uankab
6. jún 2013

@ciusinka , urcite neboj 😉 ak som vobec nejaku ovulku mala, tak sme ju zrejme nestihli, pretoze moj mm bol akurat vtedy 4 dni prec.. no uvidime... dufam ze aj my sa budeme skoro tesit 😵

popilka
6. jún 2013

@ciusinka Prosim ta, nevymyslaj, ze nebudete mat dieta nikdy. S nicim sa nezmieruj 😉 Pockaj si do soboty a budes vediet. Mozno uz aj teraz si uz tehu.
My sme sa zase povadili s mm. Zacalo to tak nevinne, ale nakoniec to bolo dost ostre. Az som odisla z domu. Moji rodicia nastastie byvaju kusok od nas, par domov, takze som sa presla k nim prespat. Bola som uplne hotova. Bala som sa, aby som zase nezacal spinit. Ale nastastie to fazulka zvladla 😉 Teraz som uz zase doma, ale stale sme sa uplne nezmierili. Rozpravame sa, ale este sme si to nejak neujasnovali, nevysvetlovali. Takze mame doma stale take divne dusno. Uz som z toho zufala... 😒 😒 Neviem,co s nim mam robit.

popilka
6. jún 2013

@jankaferancova Budem silno drzat paste. Kedy by si mala mat ovulku?

ciusinka
6. jún 2013

@uankab Drzim silno palce 🙂

ciusinka
6. jún 2013

@popilka Jejda,tak to s tvojim manzelom ma mrzi ☹ a preco ste sa pohadali?teda ak nechces,nemusis pisat..Hlavne sa snaz byt co najviac v klude,aby ste boli aj s babom v poriadku 🙂

jankaferancova
6. jún 2013

@popilka dakujem velmi pekne moja,no ja tak nedela-pondelok,uvidime podla hlienu 😉

majaon
6. jún 2013

@ceresnicka1990 ahojky,mas nieco nove? ako u novej Dr.? ja som uz taka nedockava,ci ta mrcha pride,ci nie...ale este asi tyzden,ak nic,tak testujem 🙂 nejake priznaky by aj boli,len neviem ci si ich nenahovaram 😅

ceresnicka1990
7. jún 2013

@majaon Ahoj moja, no berieim uz druhe balenie inofolicu a zatial neviem, ku novej gyn idem na dalsi mesiac..mam sa objednat...a inak nic take...mrcha mi meska uz 3 den,ale tak neviem...prsia mam uz tyzden nenormalne jak citlive, ale nechcem sa sklamat, netestujem a cakam, uz po tom vsetkom som dost skepticka voci tomu, proste neverim,ze otehotniem tak lahko...no uvidime...o tyzden mas dostat mrchu?

majaon
7. jún 2013

@ceresnicka1990 ajoj...no keby mne meskala mrcha 3 dni,urcite testnem,a hej o tyzden by som mala dostat,ale dufam,ze sa neobjavi 😉 tak u teba to vyzera slubne,mozno prave ked tomu najmenej veris,tak to vyjde - drzim vsetky prsty,aj na nohach 😀 ....no ja mam prska ani nie citlive,ale vacsie,len neviem ci som pribrala,alebo co...aj drahy si to vsimol,aj kolegynka v praci...ved uvidime...a ty ak testnes,daj vediet,ok? tak sa drz a mysli pozitivne 🙂

fidela86
7. jún 2013

Ahojte kocky 🙂 Tak po dlhom predlhom uvazovani sme sa my doma, presnejsie ja, rozhodli do toho konecne "ist"... dufam, ze sa mozem pridat k vam, aj ked zaciname az tento mesiac...drzim vsetkym babam palce, nech Vam to vyjde a snad casom sa zadari aj nam...

uankab
8. jún 2013

@ciusinka , ahoj tak ako dnes dopadla?