Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
ahojte vsetky snazilky...mam otazocku - mozem byt tehu aj ked mam priznaky ako pred mrchou?
@ciusinka , hm no ved uvidis.. ja som dneska 21dc, takze o par dni uvidim ako sme na tom... v piatok som sa od najlepsieho kamosa zo strednej dozvedela, ze cakaju babatko... manzelia su uz desat rokov, presli vsetkym moznym, nakoniec sa na to vykaslali. Minuly mesiac zacala Tinka uzivat "zazracny prasok inofolic" (ako mi bolo povedane), 2x denne... a hned sa zadarilo, tak sa velmi tesia a ja s nimi... ja uvidim ci zaberie Maca, ak nie tak skusim ho tusim aj ja... ty nieco uzivas, ci nie?
@uankab Ja neberiem nic,teda len kyselinu listovu a minuly mesiac som pila prvykrat alchemilku pred ovulkou,inac nic..Ja sa dost vazne obavam toho ze ked mi teraz dorazi mrcha tak prepadnem uz fakt dost velkej depresii ☹ a este aj to ze moja naj kamoska caka babo mi na pohode teda vobec neprida ☹ az sa za seba hanbim,ze mam vo vztahu k nej teraz take dvojake pocity-aj sa s nou tesim a prajem jej to,aj mi je z toho tak smutno ☹ ale nejako tie pocity nedokazem ovplyvnit ☹
tak baby, ako vikend, snazilkovali ste? Drzim vsetkym snazilcom palce a hlavne pozitivnu mysel a mozno menej riesenia v hlave a viac na inych miestach ;) Pekny tyzden Vam prajem 🙂
@majaon no bohuzial mrcha dorazila v sobotu vecer,ale zas len taka slaba ako minuly mesiac...nerozumiem...no mozno sa podari na dalsi mesiac...daj potom vediet ako si ty dopadla a beries este ten inofolic?
@ciusinka , nemusis sa za to hanbit, ja mam rovnake pocity.. tesim sa z toho aj ja, ale ked som sa to dozvedela, tak som si poplakala veru.. 3 moje najlepsie kamosky su teraz tehotne, dve maju termin v septembri... jedna z nich otehotnela ani nevedela ako, druha mala dva potraty pocas roka a tretia, to som pisala vyssie sa snazili 10 rokov (tri roky dozadu mala mimomaternicove tehotenstvo)... a ako velmi sa tesim ze sa im to konecne podario, tak to boli.. mozno aj my by sme mali zacat uzivat zazracne prasky 😀
@ciusinka Ahoj moja, tak ako si na tom. Citala som, ze si mala nejake spinenie. Uz sa rozbehla mrcha? Nesmies prepadat depresii, to nicomu nepomoze. Musis byt silna a pozitivna 😉
My sme sa pohadali zase kvoli byvaniu. Zacalo to tak nevinne... Ale potom bol mm celkom hnusny. Ja som sa ani nechcela nejako hadat, len som sa spytala, ci by niektore veci nemohol prestat robit, ze mi to vadi. No a on sa rozbehol, az som nechapala... Teraz sa zas snazime to nejak urovnat. Ja som si povedala, ze uz sa nebudem stresovat, ze sa proste musim nad to povzniest, len neviem, ci to zvladnem.
@ceresnicka1990 no skoda...slabu mas mozno koli inofolicu,ja ho teraz neberiem,davala som si ho od 1DC do ovulky a potom len kys. listovu,tu beriem stale...rozhodla som sa zajtra rano otestovat,viem,ze je to skoro,ale uz chcem vediet na com som,kupila som si test Rapiclear,tak uvidim...
@duda223 ahoj,mna nejako moc nebolia,len ma tlaci podprda,lebo sa zvacsili,ved uvidim co z toho bude 🙂
@popilka Ahoj,vies co ani nemam take "prave" spinenie,iba niekedy ked sa na zachode utriem,tak mam na papieri taky bleducko hnedy flak,ale ked si dam intimku,tak na nej nemam cely den nic..tak nechapem..No uvidime,cakam dalej,ak sa do stredy nerozbehne mrcha tak asi skusim test,v stredu budem 2 tyzdne po ovulacii..no uvidime..minuly mesiac som nemala ziadne spinenie,len som prisla na zachod a mrcha ma tam privitala v plnej krase aj bez nejakych priznakov..
Tak hlavne bud v klude a snad sa aj manzel uz uvedomi,ze nie je len on na svete a musi brat ohlad aj na teba a teraz uz duplovane..
Ahojte snažilky, tak ako sme sa tešili, že čakáme bábo, tak sme sa asi aj dotešili, vyzerá to na zamlknuté tehotenstvo, takže asi pôjdem na kyret, HCG sa mi totálne znížilo, tak už tomu nedávam žiadnu šancu. :(((( Strašne sa bojím, včera som celý deň prerevala. Musím sa z toho dostať, aby som mohla čoskoro opäť otehotnieť. Dúfam, že sa o pár týždňov pridám opäť k vám snažilkam.
Ahojte babulky, takze mrcha mi prave dorazila..Idem sa zahrabat niekam hlboko a utapat sa v ziali 😢 😢 😢
@majaon tak drzim palce 🙂 daj potom vediet,ze ako si dopadla...cizee ty neberies inofolic kazdy den?
@zuzu1104 Zuzu, nezúfaj, hlavu hore a žiadne slzičky. Chceš mimi za každú cenu? Dúfam, že nie. Príroda vie, čo robí, ona sa nehrá s našimi citmi, len selektuje bez ohľadu na to, či sa nám to páči či nie. A vždy je to lepšie, ak to zariadi hneď v začiatkoch ako keby sa niečo zlé malo stať neskôr. U mňa to bolo podobné v januári, HCG si robilo, čo chcelo- rástlo, klesalo, rástlo...a napokon to skončilo v cca 7tt. Áno, bolelo to (a dodnes bolí), no s vedomím, že toto bolo to najlepšie riešenie, sa to dá zvládnuť. Ja som kyret odmietla (hoci lekári ma šli roztrhnúť v zuboch), no dôverovala som svojmu telu a prírode....vedela som, že mimi odíde a aj sa tak stalo. Pre moju psychiku to bolo lepšie - mala som vedľa seba tých najbližších a dalo sa to v pohode ustáť i doma. Nepýtaj sa "prečo", nenič samu seba, veď nie je koniec - je to len o niečo komplikovanejší začiatok niečoho nového a určite krásneho. Uvidíš (a ja som o tom skalopevne presvedčená), že o pár mesiačikov opäť uvidíš na tehu teste // a bude všetko ok.
@ciusinka ☹ jaj moja,tak mi je to luto.... 😢 mrcha jedna hnusna!!!nesmies sa utapat v ziali,to ti urcite nepomoze,aj ked viem,ze sa to vobec neda,ale skus sa cez to nejako povzniest,babatko pride uvidis!

@uankab Ahoj,zatial mrcha nedosla,mam take bolesti v podbrusku,tak uvidime,ci to bude znak prichadzajucej mrchy alebo snad niecoho ineho..