Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
ahojte...môžem sa pridať? my sa snažíme od marca...ale zatial nič 😒
ďakujem 🙂
@kamulilik ahoj,gratulujem 🙂
@fewka vitaj a vela stastia prajem 🙂
no vlastne ja uz v tejto teme nemam byt,ale stale si neviem zvyknut na ten pocit,ze som tehu 😀 ...uz som bola aj u dokiho a potvrdil 5tt a 26. idem na kontrolne sono,uz by som mala pocut aj srdiecko,tesiiiiiiim 🙂 prajem taketo stastie kazdej jednej snazilke...
😀 😀 takýmto vírusom by som sa veru rada nakazila
Ahojte zenule,
volako je tu mrtvo. Napiste nieco nech sa nezblaznim z tohto snazilkovania 😕
Novym tehulkam gratulujem. Len tak dalej, nech nas je stale viac 😉
@yanni tak nam to tiez tento mesiac nevyjde, boli sme obaja rozlietani a pl.dni sme podla mojho nazoru ani netrafili + moj stres v praci... meska mi teraz pre tie horucavy, ale snad dalsi mesiac budu na to podmienky vytvorene....len je nneuveritelne, ako rychlo tie mesiace bezia...ani sa necudujem, ked lekar hovori, ze do roka to je normalne, lebo pri paroch ako my sa uz len skoordinovat je najvacsi problem (apson dufam ze najvacsi je tento tu a nie iny....) tak sa drzte a trenujte ;)
No babule moje,mrtvo je tu,asi si kazdy uziva to slniecko co je von 😉 Ja som dnes 23DC,cakame co.manzela som mala doma od 10-19DC,poctivo sme snazilkovali,tak uvidime ci sa podarilo 😉 on si mysli,ze ano,ja si radsej nejdem mysliet nic,pre istotu 😒
@jankaferancova ja som 33DC a cakam a cakam, ale MS sa iste dostavi, otazne je len, kedy...u mna maximum je 37DC, co si vobec pamatam... drzim palce 🙂
@fidela86 jaj,tak ja by som uz testla 🙂 ja si pockam este 5 dni a potom testnem,len tak zo zvedavosti.tak bodaj by Ti neprisla mrcha jedna mrchava 😉 nech sa odtialto presunieme do nejakeho ineho forika 😉
@jankaferancova oo, dakujem 🙂 Ale tak moj cyklus je pri beznom stresovom rozpolozeni mojej osobnosti okolo 30DC...cize este velmi to nemeska + teraz tie horucavy...(tie mi to mohli tiez oddialit...) Ale vooobec by som nebola proti, ak by mi dala pokoj, minimalne do utorka ;) A presun do ineho fora? To musi byt sen 🙂
@fidela86 tak bodaj by ti dala pokoj na minimalne 9 mesiacov 😉 😉 😉 ja mam 28-30dnovy,tak uvidime,ale mala som sem tam par krat 33dni,uvidime,no som zvedava ako dopadneme obe 🙂
Ahojte babenky, tak aj mi sa snazime od marca a zatial nic ☹ Dnes mi zase dorazila ta mrcha po miernom meškani už som sa tak tešila, že to vyšlo. 😢
Baby moje,co poviete na mamatest? ja som si len tak dnes spravila test a normalne v limite sa mi zjavil duch,netreba ho nejak dlho hladat,celkom v pohode ho vidno,no ked som skusala nafotit,tak nic moc,sice som dnes len 25DC,ale kludne uz na 26-28DC moze prist mrcha.zatial si radsej nerobim ziadne nadeje,aj ked v kutiku duse verim,ze z ducha sa stane pekna silna ciarocka,mam kupeny ten ClearBlue,ale nie digitalny,ten priamo pod prud mocu,ten planujem pouzit niekedy v stredu ak mrcha nepride.Jaaaaj snazilky moje,drzte palceky!
@jankaferancova drzimeeee 🙂 drz sa a ozvi sa potom 🙂
Ahojte, my sa snazime od zaciatku aprila a stale nic ☹ prve babo nam vyslo na prvy sup tak som z toho teraz trosku sklamana a prestavam verit ze sa to podari ☹
muzovi som naordinovala selen+zinok+vitamin C a E a ja zacinam pit alchemilkovy caj a uzivat Prenatal vitaminy... tak od stredy ideme zase na to...
@jankaferancova Mojko, to je super!!! Mamatest je podla mna spolahlivy. Aspon ja mu verim, aj ja som ho pouzila. A ked je ten duch v limite a v pohode viditelny, tak si myslim, ze na tom nieco bude 😉 Tesim sa. Dufam, ze za par dni bude testik silnejsi. Potom uricte nafot 🙂
@popilka
@fidela86dakujem babulky a mna tak nehorazne dnes ruky svrbeli,ze by ste neverili 😀 a ten ClearBlue test co som planovala urobit v stredu som urobila dnes rano...no a vysledok?slabsia druha ciarka,zlaticka moje,ja asi tomu zacinam verit.Uvidim v stredu rano robim test,vari bude ciarka silnejsia,dam Vam vediet
@jankaferancova jeeeeeeeeeeeeeej 🙂 no kazdopadne vopred nechcem nic zakiknut, ale budem na teba/vas mysliet 🙂
@fidela86 dakujem pekne,si zlata 😉
TAk dievčence a už je po mojej radosti. Včera naobed som začala krvácať a dnes naobed ma už čistili. Bábo je fuč.. s trašne som smutná. ☹((

Tak babenky aj nam sa to konečne podarilo od februára. taký sme šťastný. Už som ani nedúfala. Tak prajem aj Vám všetkým aby mrcha nedorazila a vás zalial pocit šťastia.