icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
24. jún 2013

baby vidite tam nieco?snazila som sa odfotit,ale ten nas fotak,proste hruza.volnym oknom v pohode viditelna aj ked slabsia ciarka,ale je tam a je to citlivost 25mmol/l.snad tu hodim foto onedlho s krasnymi jasnymi //

jankaferancova
24. jún 2013

@kamulilik ☹ joj moja,tak to mi je veeeelmi veeeeelmi luto.... 😒 ☹ bud silna!

popilka
25. jún 2013

@jankaferancova Ta fotka je hrozne rozmazana, ale ak tam vidis ciarku, tak tam urcite je 😉 A nechces zajst za dr, ved ti hovoril, ze mas hned dojst, zobere krv a nemusis minat za testy a budes to mat na 100% 😀 Ale velmi sa tesim, myslela som, ze to vyjde, ked si mala manzelika teraz doma.

jankaferancova
25. jún 2013

@popilka tak veru,je rozmazana,skusala som to odfotit,ale nas skvely fotak je taky skvely 😉 skusala som aj makro ci co,ale tak vidis vysledok 🙂 dnes som si robila desiatkovy a je tam ta druha ciarka o dost silnejsia,takze asi to vyslo,este pockam tak dva dni a spravim posledny.K lekarovi by som isla,ale maleho nemam kde dat,takze musim pockat 2 tyzdne na draheho kym pride z prace a pojdem.strasne sa tesim,vyzera to nadejne 🙂

jankaferancova
25. jún 2013

@ciusinka moja a ja az teraz citam,ze ty mas nohu zlomenu...ajajaj taka smola 😒 tak sa mi drzkaj a dovolenku si uzi,aj ked so sadrou...inak nam sa asi zadarilo 😉 uvidime,ale vyzera to dobre

ciusinka
26. jún 2013

@jankaferancova Ahoj,no my na ziadnu dovolenku nejdeme,museli sme to zrusit,dnes sme mali ist,ale lekar ma nikam nepustil,dokonca mi hrozila operacia,kedze sa mi ta kost o 1 mm posunula..Ale nastastie to nakoniec nebolo treba operovat,len teraz musim iba lezat s vylozenou nohou a dalsiu kontrolu mam o 2 tyzdne..Toto sa fakt len mne moze stat..Teraz v Chorvatsku som mala mat aj ovulku,tak som dufala,ze sa nam tam zadaru..Namiesto toho lezim doma a svojra mi kazdy den picha injekciu vdaka ktorej zatial nemozem otehotniet,kym mi to picha..Nehovoriac ze o nejakom snazeni nemoze byt ani reci..Takze som fakt dobre dopadla ☹

Ale tebe gratulujem,tak predsa ste mali vitazny jun 🙂Drzim palce,nech ciarka len silnie a vsetko dobre dopadne 🙂

jankaferancova
26. jún 2013

@ciusinka Tak to je veru skoda,ale asi to vsetko tak malo byt,ale ked bude sadra dolu,tak hor sa znova na snazenie,budem drzat palce a samozrejme skoro sa nam uzdrav!
ja potom dam info,ako to s nami je,verim,ze z toho mimi bude 😉

ciusinka
26. jún 2013

@jankaferancova Dakujem,aj ja ti drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo 🙂

jankaferancova
28. jún 2013

@ceresnicka1990
@fidela86
@ciusinka
@popilka
@nelinkabublinka
Babuľky je to tam 🙂 Som veľmi šťastnáááá! Posielam aj Vám tehu bacilky "tfuj tfuj tfuj" Nech na každú jednu z Vás a aj na Vás ostatné baby skočia,budem na Vás myslieť a silno držať palčeky!!!!Najsilnejšie ako len viem!

nelinkabublinka
28. jún 2013

@jankaferancova gratulujem ti zo srdca jani! Dufam,ze tvoje bacilky pomôžu 🙂 my budeme mat sancu az v auguste 🙂 tak uvidime.drz sa a vela zdravicka

ciusinka
28. jún 2013

@jankaferancova Gratulujem,super,ze vam to vyslo 🙂prajem hlavne vela zdravia,aby vsetko dobre dopadlo 🙂

fidela86
28. jún 2013

@jankaferancova moja gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂tesim sa s Vami, je to nadherny pohlad 🙂

popilka
28. jún 2013

@jankaferancova Gratulujem. To je super, ze sa vam podarilo. Tesim sa s tebou 😉 Hlavne, aby vsetko dobre pokracovalo a mohli ste sa za 9 mesiacov tesit z maleho pokladiku 🙂

yanni
28. jún 2013

Boooze ,mne tento internet zase blbneeeee.
@jankaferancova Januliiiik supeeeeer. Prajem vsetko dobre. A poriadne opluj pocitac, nej sa tie bacilky rozmnozia.

V kolky den si si robila den prvy testik a v kolky tento druhy?

jankaferancova
28. jún 2013

@yanni Dakujem pekne 😉 no prvy som si robila na 26DC to bol ten mamatest a bol tam dost viditelny duch,dalsi som si robila na 27DC a to som aj dala foto,ale fotak to dost dobre nezachytil,tam bola viditelna slabsia ciarocka a posledny,teda tento na 30DC.moje cykly su 28-29dnove.
@fidela86 dakujem moja aj tebe,je to naozaj krasny pohlad,zelam Vam ho baby vsetkym 😉
@popilka dakujem,mas pravdu,hlavne aby to dobre pokracovalo,aj vy sa drzkajte 😉
@ciusinka dakujem 😉
@nelinkabublinka dakujem krasne,neboj sa aj Vam sa podari,aj ked to snazilkovanie je stazene pracou v zahranici,ale neboj sa vyjde to,potom ma urcite informuj,nech sa tesim s tebou!drzim palce

ceresnicka1990
28. jún 2013

@jankaferancova jeeeeej moja gratulujeeeeeem 🙂 super, konecne dobre spravy 🙂))))

ceresnicka1990
28. jún 2013
zuzu1104
30. jún 2013

ahojte tehuľky a budúce tehuľky, my sme do poslednej chvíle dúfali, že sa nám nakoniec babulo vo vačku objaví, ale neobjavilo sa. V stredu som bola na kyretáž, hrozný zážitok, ale už sa snažím na to nemyslieť aj keď bolesť v dušičke je veľká :(. Musím sa čím skôr z toho dostať, aby sme sa s manželom mohli opäť na to vrhnúť. Ale plánujem si ísť spraviť nejaké vyšetrenia, aspoň teda na hematológii. Dúfam, že už čoskoro budem k Vám patriť a že sa budeme môcť snažiť. Plánujem si kúpiť alchemilku a od ďalšieho cyklu aj Infolic a manželovi idem objednať zinok+C-čko a selén+E-čko, aby sa tie jeho žubrienky skvalitnili 🙂
@jankaferancova Janka blahoželám a držím palce, aby ste boli obaja zdraví 🙂

zuzu1104
30. jún 2013

@kamulilik netráp sa, všetko prebolí a o pár mesiacov sa budeš opäť tešiť z dvoch čiarok. Ja som na tom podobne. Tiež som podstúpila tento týždeň čistenie a bolo to hrozné. Najhoršie, čo ma v živote mohlo stretnúť. Ale nesmieme sa vzdávať, určite sa nám podarí čoskoro otehotnieť a o pár mesiacov sa budeme tešiť z voňavých uzlíčkov. Musíme tomu veriť!

slniecko2551
30. jún 2013

@jankaferancova krasne....to uz je pekne vidiet...drzim palceky

slniecko2551
30. jún 2013

Ahojte babulky,uz som tu dlho nebola,tak sa vam chceme ukazat....20 tyzden... 😎 🙂 🙂

jankaferancova
30. jún 2013

@slniecko2551 dakujem pekne,no uz len nech to dr.potvrdi a bude dobre a samozrejme verim,ze to dotiahneme do uspesneho konca.
A ty si aka krasna tehulka 😉 boze,ale to leti,ze 20 tyzden,ved nedavno si tu davala pozitivny tehu testik a uz ake krasne brusenko 😉 tak sa drzkajte,vela zdravicka a nech to dotiahnete az do konca bez problemov 😉

jankaferancova
30. jún 2013

@zuzu1104 Dakujem krasne moja!to mi je luto.... 😒 ☹

slniecko2551
30. jún 2013

@jankaferancova veru tak...strasne to leti,clovek by ani neveril..dakujem pekne...aj ja dufam,ze vsetko bude v tom najlepsom poriadku....a drzim palceky,aby doktor povedal len tie najlepsie spravy.... 🙂

jankaferancova
2. júl 2013

Baby prisla som o babatko 😢 😢 😢 😢 😢 vcera pohotovost,spinenie,potom krvacanie...HcG klesa... 😒 😢

uankab
2. júl 2013

@jankaferancova , oh nie :((((

yanni
3. júl 2013

@jankaferancova 😢 😢

ciusinka
3. júl 2013

@jankaferancova Boze to nemyslis vazne ☹☹☹☹ Strasne mi to je luto ☹

uankab
3. júl 2013

@ciusinka , citala som ze ste zrusili dovolenku, co mi je luto.. ako noha, hoji sa?

ciusinka
3. júl 2013

@uankab No pevne verim,ze sa hoji,v pondelok idem na kontrolu,budu mi robit rontgen bez sadry,tak snad to bude ok a uvidime,co dalej..Zajtra su to uz 3 tyzdne,uz toho mam tak akurat dost ☹