icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

uankab
3. júl 2013

@ciusinka , tak to ti verim.. hlavne v takom teple mat sadru nie je nic moc! drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂

ciusinka
3. júl 2013

@uankab Dakujem,teraz hlavne cakam,ako dopadne v pondelok kontrola a snad sa vsetko zrasta ako ma..

A vy ako pokracujete v snazeni?

jankaferancova
3. júl 2013

@yanni
@ciusinka
@uankab
no bohuzial je to naozaj tak,dnes som bola u svojho gynekologa,brali mi aj krv na HcG,ten od pondelka klesol,takze uz je to jasne,potratila som ☹ 😢 som z toho velmi smutna,velmi ma to zasiahlo,poviem vam baby,ked o tom citate je to hrozne,alebo ked to zazije jedna z nas,no je to uplne ine,ked sa to tyka prave Vas.Dusa boli,srdce krvaca...vsetka radost,myslienky o babatku su zrazu fuc... ☹ a ked pride ten ten,kedy by som ho priviedla na svet,tak toho sa velmi bojim...viem nespravim s tym nic,treba na to cas,aby som sa naucila s tym zit...ale viete co baby?ja mam doma krasneho,zdraveho synceka,ktoreho nadovsetko milujem a prave on je ten dovod,preco mam slzy nechat bokom a verit,ze mu raz dame surodenca,verim baby,ze sa nam to podari!Drzte nam palce,nech v sa v najblizsej dobe znovu tesime z dvoch ciarok na teste,aj ked strach asi bude prevysovat radost...ale verim,ze to zvladneme.Velmi,prevelmi to boli,ale asi to tak malo byt... 😢

uankab
5. júl 2013

@ciusinka ahoj, pokracujeme, od tohto cyklu uzivan inofolic, tak uvidim ci je taky zazracny 🙂 .. rozhodla som sa ho nasadit potom, co mi najlepsi kamos zo strednej povedal, ze ho manzelka uzivala mesiac a cakaju babo (snazili sa dokopy 10 rokov, 3 roky dozadu mali mimomaternicove tehu)... tak dufam ze zaberie aj u nas, lebo je to dost na psychiku...

@jankaferancova , tes sa z toho ze uz mas jedno pri sebe, ono to preboli, ver mi... myslim ze ovela horsie to znasaju baby, ktore pridu o prve babo... Magduska tiez stale vypytuje sestricky, ale zazraky sa nekonaju.. snad casom 😵 radim aby ste necakali ale zacali hned.. po pol roka je viac najvacsia sanca otehotniet... my sme cakali, lebo som mala potom operaciu zubov a uz su tomu dva roky a stale nic 😖

jankaferancova
5. júl 2013

@uankab ja viem,ze to casom preboli,ale tak bol a je to pre mna velky sok... ☹ tak urcite ideme do toho hned ako sa bude dat,aj ked musim povedat pravdu,ze sa dost bojim,ale vari to zvladneme.aj tebe budem drzat palceky,snad z nas budu tehulky a dotiahneme to do toho stastneho konca!

uankab
5. júl 2013

@jankaferancova , to ti verim.. to bol aj pre mna... ☹ najma ak kvoli tomu, ze som mala spinienie v prvom tehotenstve a to dopadlo v poriadku... drzim palce, musi sa nam podarit!!!

jankaferancova
5. júl 2013

@uankab no ja som to praveze v prvom tehotenstve vobec nemala,strasne som sa zlakla,ked som zistila,ze zacinam spinit 😒 aj ked viem,ze vela zien spini ci krvaca aj mesiace a vsetko je ok.presne tak musi sa nam podarit,jaj nech tu vidim tie dve ciarocky od teba co najskor 😉

fidela86
7. júl 2013

@jankaferancova mooja, az teraz som sa dostala k tvojim spravam tuna...je mi to veeeeeeeeeeeelmi luto ☹ DRZ SA a nech je ti cim skor lepsie...myslim na teba...

uankab
8. júl 2013

@ciusinka , ako si dopadla u lekarov?
mne sa zase rozbieha mrcha... ☹ ☹ ☹ uz ani neviem co robit, vsetci okolo mna su tehotni alebo maju babatko, strasne mat to depce...

yanni
8. júl 2013

@uankab juuuuj tak vy tiez zase nic? Ja som dostala v sobotu. Na cas, ako svajciarske hodinky. nechapem preco to nefunguje tak aj s tehu. Meriam si aj bazalku. Vsetko ukazkovo. Klesa, stupa, presne ako ma. Ovulku citim, sice nie kazdy mesiac ale aspon viem, ze ju mam. A kramy pridu presne o 14 dni od ovu. Ja to uz fakt nechapem. Ci to je fakt len ten stress a to, ze chlovek strasneeeee chce. Muzovi som vcera zase vyrevuvala, ze je to vsetko nefer. Povedal, ze sa da testnut, ci u neho vsetko funguje. Ja, ak sa nepodari, tak v septembri idem tlacit na dokiho, nech mi tiez nejake vysetrenia urobi. Lebo ked vsetko takto funguje, tak neviem, kde by bola chyba. Po zdravotnej stranke asi nie. Takze musi len ta psychika pracovat 🙄 😠

zuzu1104
8. júl 2013

@jankaferancova ahoj moja, viem presne čo prežívaš, mne už ubehli skoro 2 týždne od potratu (ja som bohužiaľ musela ísť aj na čistenie), ale stále nato myslím. Telo je už zahojené, ale dušička je vždy poranená. Môžem Ti však povedať, že časom už na to tak nebudeš myslieť. Zabudni čo sa stalo, lebo smútenie Ti nepomôže. Po ďalšej mrške môžte ísť opäť na snaženie, keď si potratila spontánne, tak sa telo rýchlo zotaví a príde nové bábo. Hlavne mysli pozitívne, lebo sa hovorí, že bábätko príde len do veselého bruška. 🙂 Tak veľa šťastia.

jankaferancova
8. júl 2013

@zuzu1104 dakujem moja za povzbudive slova.uvidim ako dopadnem na kontrole v stredu o tyzden.snad to bude v poriadku a mozeme sa dat na to odznova.je to naozaj celkom ine,ked sa to stane nejakej znamej,ci ked o tom citame,no ked to zasiahne prave nas,tak az vtedy vieme pochopit,co zena citi,ked pride o svoje milovane dietatko...este dobre,ze existuju rozne fora ci diskusie,kde si mozeme vyliat nase bolave srdiecka,kde sa najdu ochotne zeny,ktore poradia ako dalej,ako sa s tym vysporiadat.preto sa aj nadalej takto podporujme,nech mame fakt tie bruska vesele a nech ich co najskor obyvaju krasne a vytuzene babatka!aj tebe prajem vela stastia!

ciusinka
8. júl 2013

@uankab Ahoj,dopadla som nastastie dobre,kost sa pekne zrasta,dali mi dole sadru a uz mam namiesto nej odnimatelnu ortezu,ktoru si mozem dat dole ked sa pojdem napr.okupat..Ale este min.2 tyzdne som PN a stale si musim pichat tie injekcie..a kontrola o 2 tyzdne..tak snad bude vsetko ok..

Mrzi ma,ze sa ti zase rozbieha mrcha ☹ ja ju ocakavam zajtra,velmi sa tesim ☹ to deptanie velmi dobre chapem ☹ a my sa teraz ani snazit nemozeme ☹

uankab
8. júl 2013

@yanni mne prisla zase po troch tyzdnoch.. a to som bola na stredu objednana k doktorovi na ster z krcka maternice, robili ho naposledy pred troma mesiacmi ale vzorku nevedeli vyhodnotit.. tak sa musim preobjednat 😠
u nas su vsetky vysledky ok a aj tak sa nedari... a ked naozaj vidim tehotne 16tky ktore o babo ani nestoja, tak sa mi dviha tlak..

@ciusinka , som rada ze si dopadla v poriadku.. neboj, noha sa zahoji a vy zase mozete zacat....

ciusinka
8. júl 2013

@uankab No najviac ma stve,ze leto je vraj najlepsie na plodenie deti a ja polku leta zabijem s dolamanou nohou..no ved co uz..

Verim tomu,ze cim skor sa nam obom zadari..A o tych tehotnych-su vsade,dnes mi tehotna robila tu odnimatelnu ortezu na nohu..

uankab
8. júl 2013

@ciusinka , kiez by si mala pravdu 🙂
ja som myslela ze zima, kedze kazdy je doma a vela aktivit sa robit neda 😀

no ved to, tehotnymi sa to hmiri vsade naokolo... 😒

ciusinka
8. júl 2013

@uankab No mne praveze lekar povedal,ze na plodenie deti je najlepsie leto..Asi ze ludia maju lepsiu naladu a su viac v pohode,neviem..a tak mozno sa nam este zadari,dalsi cyklus by sme sa snad uz mohli zase snazit 🙂

zuzu1104
8. júl 2013

@jankaferancova neboj sa maternica sa určite skoro zotaví, všetko prebolí. A ako hovoríš, tak nikto to naozaj nedokáže pochopiť, až vtedy to pochopí, keď to prežije, aká to je bolesť. Síce nikdy na to nezabudneš, ale jednoducho to prestane časom bolieť a najlepší liek na to bude nové bábätko uvidíš. Nevešaj hlavu, mne veľmi pomohlo dať môjmu bábätku meno a tiež som sa s ňou bola rozlúčiť na cintoríne, zapálila som tam sviečku a svoj žiaľ nechala tam. Skús to aj ty, možno sa Ti uľaví.
A ak by si sa chcela vyrozprávať, tak môžeš tu: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/rizika-tehotenstva-hned-po-potrate-2/
Ja tam chodím a sú tam milé kočky. Rozprávame sa o potrate a o ďalšom snažilkovaní.

uankab
15. júl 2013

ahojte babenky, nejako tu je ticho.. ci vsetky dovolenkujete? ;)

eeelia
17. júl 2013

ahojte, no my sa doma tiež snažime od marca a zatiaľ veru nič. Síce som bola na vyšetrenie v pondelok a doktor mi povedal,že tam niečo je, ale ked mi zobrali krv na vyšetrenie hcg bol negativny, už som sa aj celkom tešila, lebo ked som to videla, vypadalo to ako malinký gestačný vačok. Muž je z toho nešťastný, ten to hrozne preživa ,že nič 🙂

fidela86
17. júl 2013

@eeelia my sice nie od marca, ale tiez zatial nic...ale musim sa "pochvalit", ze som to uspesne vypustila z hlavy- pocitanie, stresovanie ci testovanie...Uvidime, ako dlho mi to vydrzi...;)Kazdopadne vam vsetkym drzim palce 🙂

majaon
17. júl 2013

ahojte snazilky...volakedy som sem patrila,teraz sem tam behnem a precitam prispevky...vsetkym vam prajem vela vela sil a zdravia,aby ste sa cim skor tesili z tehulkovania ako ja,tak sa majte krasne a uspesne letne snazilkovanie 😉

eeelia
17. júl 2013

@fidela86 ved to sa snažim aj ja na to nemyslieť, len doma ma vkuse muž skuma, už mu za to nadavam nech da pokoj, a aj doktor ma vždy dobre rozladi, už som bola dvakrát u neho a vždy mi povie, že tam niečo vidi a nakoniec z toho nič nie je.no hrozné akí sú tí chlapy, mám pocit, že aj doktor je vždy viac vytešený z toho ako ja xixiiiii

yanni
18. júl 2013

@eeelia
@fidela86 no tak my tiez od marca a stale nic. Uz ma to aj serkalo ale tento mesiac to uz nejak nesledujem. Sice meriam BT ale hlien uz nesledujem. Sa mi nechce. A mozno , ze to ma aj s tym nieco, ze v robote mam toho vyse hlavy, s muzom sme stale niekde na cestach a ked nie spolu tak on lieta po svete, teraz mi v ramci mojho pracovneho posobiska ponukli dokonca dve nove miesta, tak tam tiez dilema, ze co bude, ked zacnem a hned im oznamim, ze som tehu. Hm
Minuly tyzden sme k tomu vsetkemu, ako keby uz nestacilo, kupili pozemok a v oktobri zacneme stavat. No tak teraz fakt nemam cas myslíet stale na tehulovanie a pozorovat sa. Beham ako splaseny kon 😀

eeelia
18. júl 2013

@yanni noo tak to maš naozaj pestré, to by som asi ani ja moc veru nesledovala, ved by nebolo ani kedy. Mne zatial meška mrcha dva dni, ale už by mohla aj prísť nech mam pokoj už 🙂

yanni
18. júl 2013

@eeelia alebo nepride a bude babo 😉

eeelia
18. júl 2013

no to pochybujem, boli ma brucho a aj križe dosť a ked mi v pondelok bral krv na hcg, povedal,že je to negativne, aj ked na sone bolo vidieť vačok. To som išla len na kontrolu lebo mi praskla cista, tak či to bolo už len preč a zas tam niečo našiel. Už ma poraža z toho , tam chodim ako na klavir 🙂

eeelia
18. júl 2013

@yanni no to pochybujem, boli ma brucho a aj križe dosť a ked mi v pondelok bral krv na hcg, povedal,že je to negativne, aj ked na sone bolo vidieť vačok. To som išla len na kontrolu lebo mi praskla cista, tak či to bolo už len preč a zas tam niečo našiel. Už ma poraža z toho , tam chodim ako na klavir emoticon

yanni
18. júl 2013

@eeelia no ale akosi sa mi to nezda. To ti kazdu chvilu tam doki nieco najde? Hm
Tak ja sa ku gyn chystam tak najskor v septembri, ja doktorov fakt nemusim.

eeelia
18. júl 2013

no čo ti poviem, bola som tam pred mesiacom aj dačo, že tam ma tekutinu a dačo, tak mi dal nejaké lieky a mam prísť na kontrolu, bola som teraz, tekutina je v pohode a zas,že aha, toto vypadá ako by som bola tehotná, ale hcg bolo negativ, ale to som mala ešte dva dni pred mrchou, tak len čakam kedy už príde, furt mam pocit, že už mam a nič. Povedal,že aby som znovu prišla ked je to hcg negativ, že mi spraví dalšie vyšetrenia, no ale počkam až po mrche pojdem, nebavi ma to tam vkuse chodiť
@yanni