Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
JAnse, zajtra idem po vysledky, tak uvidime...ozvem sa...
@jankaferancova no vysledky nedopadli nejak extra super....zistilo sa ,ze chlapci su pomalsi ako by mali byt, ale ja som toho nazoru, ze dame po case na dalsie testy...overit ...zacala som znovu brat inofolic ale teraz uz 2 krat denne, tak uvidime co z toho bude, ale mam pocit,ze uz so mnou robi nejaku tu sarapatu...cudne pocity v podbrusku mam odkedy ho beriem
@ceresnicka1990 no to mi je luto,ale tak nezufajte,urcite mate sancu.Inak na ten infolic som pocula uz teraz viac negativnejsich nazorov.Ze babam pokazil cyklus,bolesti v podbrusku a tak...snad nenarobi sarapatu aj s tebou,pripadne ho potom radsej vysad.Ja uzivam "len" Calibrum BabyPlan 😉
pokial mi pomohne otehotniet ,nech si robi sarapaty kolko len chce :D moj cyklus je aj tak velmi rozhadzany, takze tieto veci neriesim a ta bolest v podbrusku, tak tu mavam teraz...dufam,ze mi nabehne ovulka konecne..zacala som si merat bazalnu teplotu...sobotu a nedelu som mala 36,9 v pondelok 36,5 a dnes zas 36,9 ,ale vobec neviem jak to mam chapat
@ceresnicka1990 no tak to je pravda,ale tak kazda sme ina,kazdej z nas pomoze nieco ine,tak bodaj by ti ten Infolic pomohol.No ja sa velmi do bazalnej teploty moc nerozumiem a ked mam pravdu povedat ani to nejak neriesim,viem kedy mam ovulku aj podla hlienu aj podla bolesti,ale len tak som si zo srandy tu na konikovi kupila od jednej baby ovulacne testy,ze si skontrolujem ci tu ovulku aj spravne citim,tak mi to aj celkom sedi,len vzdy ked je ten spravny cas nemam manzela doma 😒 ako naschval ☹ mam este par tak si necham na zaciatok septembra,co ma byt vhodne obdobie pre nas,pride akurat po skonceni MS,tak skusim testovat a uvidime 😉 mozno by bolo dobre,keby si si aj ty tie ovulacne testy kupila a v kombinacii s meranim bazalnej teploty by si tomu viac rozumela.Inak ja ked som bola tehotna prvy krat,tak som si merala bazalnu teplotu ale neskoro,no mala som ju cely cas 37,2 - 37,4,teda pokial som ju merala,takze vyssia je ked si tehulka.pred MS by mala klesnut...a vsak urcite je tu o tom kopu informacii,vdaka ktorym si v tom spravis poriadok 🙂 drzim palce,nech to vyjde mozno sa aj ja na to dam a budeme merat spolu 🙂
jj ja od tej baby kupujem testy, ona je z kosic a ja si pon chodim osobne, ale tak podla nich mi tam nic extra nevychadza...v utorok idem konecne na prehliadku k novej gynekologicke, tak s nou musim hodit rec...uvidime ako na tom budem s tym inofolicom...citim zmeny...totiz ja nemam ten hlien...ja mavam take vytoky normalne cely mesiac,tak to neviem posudit a vajecniky ma pobolievali ako sa im chcelo...cize ani podla toho som nevedela urcit ovulku,...tak som zvedava..citala som aj ja ohladom toho inofolicu,ale co viem, on aj ked rozhadze cyklus ,tak po par mesiacoch ho upravuje a pomaha..pre zeny s PCO je to podla mna skvely liek...uvidime..ked som ho brala raz denne tak nic ,ale teraz ho beriem 2krat tak uvidime...bodaj by sa to podarilo...a ty co beries?
Ahojte babulky,
tak my uz konecne zaciname znovu poriadne snazilkovat, v nedelu mi zacala MS, takze uz nech skonci a zacneme 🙂 mohlo by nam to uz konecne vyjst po tych vsetkych neuspechoch a este aj mojej zlomenej nohe..
Drzim aj vam vsetkym palce, nech uz coskoro sem davame fotky nasich pozitivnych tehu testov 😉
@ceresnicka1990 no ja nic len ten Calibrum BabyPlan,takze tak.ja vacsinou manzela nemam doma,ovulka prebieha kazdy mesiac a co z toho ked som sama 😒 a raz sa nam podarilo trafit,aj ked sme o babo prisli,ale tak aspon vieme,ze to ide...teraz by mi mal mm prist o nejake 2 tyzdne,akurat budem mat po MS,bude doma od nejakeho 9 az do 17DC,tak sa vari nieco podari "zamiesit".tak nech tu teda davame co najskor tie tehu testiky s krasnymi // lebo uz je na case,no nie? 😉 uvidis co ti povie nova lekarka,kludne je zahadz otazkami 😉 drzim palce,nech si co najskor tehulka!
@ciusinka moja drzim taaaaaaaaakto silnooooooooo palce! 😉
@jankaferancova Dakujem, aj ja tebe drzim palce, nech to vyjde, ked bude manzelik najblizsie doma 😉
@jankaferancova dakujem moja...jj zahadzem...ved raz sa podari urcite...nam vsetkym...o to viac si to budeme vazit...moja bazalna stupa a klesa...uplne mimo...ale tak uvidim co a jak....ked ma prist babo, tak pride 🙂
@ciusinka drzim palce nech sa zadari! ja som dnes 10DC, no uvidime ci sa nieco podari... kedze mam kratky cyklus, tak by som ocakavala ovulku v tomto case, ale ovu testy mam negativne, teplota je nizka a ani sa nehne, stale 36.5.. tak nechapem co sa deje a netusim co cakat..
a noha je uz v poriadku?
@uankab Noha uz je ako tak v pohode, v stredu som ukoncila cvicenia na rehabilitaciach, dnes som este bola na poslednej magnetoterapii a teraz uz len sama musim rozcvicovat, coraz viac chodit, mala by som hlavne plavat, tak snad sa nam zadari ist na last minute na nejaku dovolenku..Od minuleho pondelka som bez barli, ale tie prve dni som myslela, ze asi umriem, hlavne rano a vecerm neskutocne bolesti, uz som si v jeden den povedala, ze to kaslem a budem chodit do smrti s barlami, lebo ta bolest bola hrozna..ale teraz uz je to dobre, uz barle nepouzivam vobec, boli to o dost menej, hlavne rano mam este problemy, ked ta noha neni rozcvicena..Tak ale uz to bude snad len lepsie..
Babulky moje, prave bol u mna v kancli jeden kolega zo susednej firmy a prisiel aj so zenou a dcerkou, mala bude mat teraz 6 mesiacov, som si ju vzala na ruky a ona sa tak ku mne hned pritulila, boze aj ja take chcem 😢
@jankaferancova
Ahoj JAnka. TAk mne včera vyšli na 2 rozličných testoch // čieročky. Sme šťastný ako blchy. Prajem aj Vám nech to tak skoro vyjde. Už len teraz sa modliť nech je všetko v poriadku. Budem čakať ak dopadneš. Pekný deň.
@kamulilik jeeeej moja,GRATULUJEM!!! a moc moooooc sa s tebou tesim!!!!!! Pomodlim sa aj za Vasho drobceka,neboj sa vydrzi a dotiahnete to do stastneho konca!naozaj si ma velmi potesila!!!Drzkajte sa a davaj si na seba velky pozor!
Ahojte snažilky, tak a som opäť tu. Konečne som sa spamätala zo straty bábätka a ideme sa opäť snažiť. O týždeň by mala prísť druhá menštruácia po kyrete a po nej hor sa do snaženia. Poctivo popíjam Inofolic, manžel dostal príkazom jesť vitamíny 😀. Tak hádam sa podarí čoskoro a hlavne, aby to už bolo v poriadku. Mám síce strašný strach, ale túžba po druhom bábätku ho prevyšuje. 🙂
Všetky Vás tu pekne zdravím a som rada, že som opäť medzi Vami. Tak kočky bábätkovaniu ZDAR!
@jankaferancova Ahoj Jani, tak ako sa Ti darí? Čo psychická stránka? Už sa snažíte opäť?
@zuzu1104 Ahoj moja zlata,tak z toho co si napisala,ide obrovska pozitivna energia 😉 Som rada,ze to beries tak ako to beries! Takze davame sa spolu do BOJA 😉 ja tiez cakam na druhu mrchanu,v najblizsich dnoch by mala prist,dnes som 25DC,manzel pride na buduci tyzden a ideme na to! Tak budeme spolu cakat na vysledok nasho snazenia 😉
Co sa tyka psychickej stranky,snazim sa na to az tak nemysliet,ale je to ovela lepsie,ved babatko musi prist do spokojneho a stastneho domceka,kde bude prijate s laskou 😉 takze tak.Minuly mesiac bol manzel doma,ale to uz bolo po ovulke,takze teraz to bude pre nas vitazny september 😉 drzim vam palce,nech Vam to vyjde 😉
@jankaferancova Som rada, že tie slová pôsobili tak pozitívne a som aj rada, že už aj ty si z toho zlého sna vonku. 🙂 Takže už druhá mrška? Tak to je super, možno sa nám to podarí spolu, ja som dnes 21 DC. Aj papáš alebo popíjaš niečo na podporu? Sme v tom spolu teda, z jednej strany som rada, že je tu niekto, kto ma dokáže pochopiť, ale z druhej som smutná, že sa nám nepodaril prvý pokus :(
Držím silno palce, aby sa Vám to podarilo, hneď tento cyklus a hlavne, aby bolo všetko v poriadku. Ja tiež dúfam, že sa nám to podarí hneď, ale nechcem sa na to tak veľmi upínať, aby mi z toho nepreskočilo.
Meriaš si aj bazalku alebo používaš ovulačné testy? Ja som si teraz prvý raz v živote kúpila ovu testy a začnem po mrche merať aj BT.
@zuzu1104 no ja uzivam "len" Calibrum BabyPlan. Tiez sa na to nechcem velmi upinat,ale zaroven velmi tuzim po babatku...a aj sa samozrejme bojim... 😒 ale vies co my to zvladneme 😉 Ja som si tiez po prvy krat zaobstarala ovu testy,viem kedy mam ovulaciu,ale tak som si to chcela viacmenej potvrdit ci svoje telo dobre poznam 🙂 no a ovu sedela aj podla mna,aj podla testov,takze mam aj na dalsi cyklus,uvidime.bazalku si nemeriam,ale mozno aj zacnem,uvidim 🙂
Tak sa teda budeme navzajom informovat,ako sa nam dari 😉
Aj ja veľmi túžim, niekedy sa pristihnem, že až chorobne po ňom túžim. Dnes mám neskutočnú depku z toho, čo sa stalo, večer to na mňa hrozne doľahlo. Ale ráno už isto bude dobre.
A akej značky ovu testíky si si kupovala? Ja som kúpila tie Dr.Max, tak som zvedavá. Tiež viem, kedy mám ovu, ale chcem si to potvrdiť, chcem si byť úplne istá.
Ja mám zas vitamíny od Jamesionu-Prenatal, ale teraz ich neberiem, lebo pijem Infolic a nechcem sa predávkovať kyselinou listovou, ale okrem toho ešte papám selén, zinok a E-čko, no a občas pijem aj Alchemilkový čaj. Hádam to všetko bude mať nejaký účinok.
A bazalku si budeš aj niekde značiť? Napr. na stránke fertilityfriend.com do grafov?
No jasné, že sa budeme informovať 🙂
Ahojte snazilky. Tak my mame za sebou po polroku prve plodne dni, kedy bol manzel doma. A asi pre tento rok aj posledne, ked to tak zbezne ratam :( Boli sme na dovolenke, tak sme sa snazili... Vcera rano, som zbadala take slabulinke ruzovkaste spinenie. Ale len raz, ked som bola rano cikat. A dnes rano opat.. Trosicku silnejsie, ale stale velmi slabucke, ruzovkaste. Dnes mam 26 DC.. Mrcha mi ma prist az o 4 dni.. A cyklus mavam vacsinou pravidelny... Uz som sa tesila, ze sa nam to hadam podarilo,... neviem, ci to moze byt uhniezdenie vajicka,alebo naopak, ze aj ked sa nam pocas ovulacie zadarilo, tak teraz sa to pokaslalo.. :( Tesila som sa, ze hadam motyka vystrelila a teraz mam strach, ze co sa deje a najvacsi z toho sklamania, ak o styri dni pride mrcha :(
aj ja uz chcem vediet ci sa nam to podarilo ale zatial testy ukazuju iba duchov vcera som si uz myslela ze by mohla byt druha ciarka trosku ruzova ale ked test schol tak druha ciarka bola iba priesvitna a hruba tak zas iba duch v nedelu mam dostat ms tak dufam ze nepride a na miesto toho si uz najdem aspon trochu sfarbenu druhu ciarku.drzim vam vsetkym palce aby vam vysli dve krasne ciarky,,a je nas veru ako kukam hodne.
@jankaferancova Moja, všetko naj k meninkám prajem 🙂
@zuzu1104 jeeej to je mile,dakujem Ti!
@jankaferancova ahoj moja, takze... moja nova gynkologicka...velka spokojnost s nou...nie tak ako pri starej...a dnes mi robila usg a zaver : PCOS..este sa to musi potvrdit hormonalnym profilom...mna chytil smutok :( ale gyn mi poradila nech zacnem cvicit Mojzisovej cviky..tak som si nasla fyzioterapeutku a chcem s nou zacat cvicit....tak uvidime..a y ako?
@ceresnicka1990 ahojik moja.ach 😒 ale neboj sa zvladnes to.o tej Mojzisovej cvikoch som nieco citala a dost pomohli zenam,tak verim,ze aj tebe!ja som dnes 27DC a cakam na mrchu,nech pride co najskor,aby sme sa s mm mohli dat do boja 😉 takze potom dam vediet ako sme dopadli.
Som rada,ze si s novou dr.spokojna,uvidis,ze to pomoze.drzim palceky moja!
Baby skusali ste niektora Jonasovu metodu? Ja som si akurat robila vypocet na stranke a podla nej sa mame snazit dnes vecer okolo pol jedenatej, tak vyskusame ci motyka vystreli 😉 ale so uz 18dc, ovu som mala v sobotu...akurat ze manzel isiel darovat krc, tak neviem ci bude v nalade...
@ciusinka ako sa mas moja? Noha sa uz zotavila?
@slniecko2551 krasne brusko, dufam ze aj ja budem mat take!
@ceresnicka1990 na Pco je vraj dobry Inofolic, neskusala si ho?

@ceresnicka1990 tak nech su teda vysledky tie najlepsie!prajem Vam to!potom daj vediet