icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ciusinka
19. júl 2013

Ahojte,

tak ja este stale lezim doma so zlomenou nohou, uz to bolo vcera 5 tyzdnov, je to na slucku, ale snad uz to coskoro skonci..V pondelok idem na kontrou k lekarovi, urobi mi dalsi rontgen a tajne dufam, ze uz mi dovoli na nohu doslapnut a zacat pomalicky chodit..Lebo byt tolko zavreta doma je fakt na psychiku hrozne..Takze ja som teraz nejako babo vobec neriesila, ale uz sa neviem dockat, ked sa tato moja nocna mora s nohou skonci a zacneme sa znovu snazit a snad uz sa nam zadari konecne..

uankab
23. júl 2013

@ciusinka , ako si dopadla u lekara?

ciusinka
23. júl 2013

@uankab Dopadla som dobre,ale este to nie je uplne zahojene..Lekar mi uz dovolil doslapovat na nohu,ale len velmi jemne a stale s barlami..Injekcie si este musim pichat a oddnes som zacala chodit na rehabilitacie..Tak snad uz to bude len lepsie..Lekar povedal,ze ked sa budem na to uz citit,mam prist v pondelok na kontrolu a ukoncime PN a budem moct ist do roboty a popritom budem dalej rehabilitovat..Takze uz sa to celkom da,aj ked tie injekcie ma uz stvu ☹ teraz musim hlavnevela cvicit tu nohu,nech sa da do poriadku,aj ked to poriadne boli..

uankab
24. júl 2013

@ciusinka , a chces ist uz spat do roboty? lebo ak to stale boli, tak to nie je bohvie co sediet este aj v robote.. teda neviem aku robotu mas.. injekcie ti nezavidim ☹

ciusinka
24. júl 2013

@uankab Vies co ja praveze v robote len sedim za pocitacom,takze tam pridem,sadnem si a vylozim nohu na druhu stolicku..Max.pojdem na zachod..A to robim aj doma..Ono boliet to este bude hlavne teraz tie rehabilitacie..Lebo ta noha je uplne stuhnuta kedze som ju skoro 6 tyzdnov vobec nepouzivala..A hojit sa to ma tak 8-12 tyzdnov..No uvidim v pondelok na kontrole,snad to uz bude zrastene,lebo vraj aj vdaka tym rehabilitaciam sa to rychlejsie zavapnuje..Tak snad uz to bude len lepsie..

uankab
24. júl 2013

@ciusinka , akurat budes potrebovat niekoho kto ta bude do roboty vozit a vyzdvihovat ta zrejme... kazdopadne drzim palce nech sa to co najrychlejsie zahoji... kamoska si zlomila patu (nejake kosticky co su tam), uz vyse roka je na marodke a akurat mala druhu operaciu (chudatko doplatila na zlych lekarov, ktori jej tvrdeli ze si bolest vymysla a ze ju tam nema co boliet, posielali ju ku psychologovi.. az do momentu pokial jej noha cela napuchla a omodrela.. 😖

ciusinka
24. júl 2013

@uankab No ja mam nastastie kolegu co byva kusok odo mna a on ma sluzobne auto,cestujeme spolu do prace a z prace uz viac ako rok,takze v tomto nie je problem..

Fuuha,tak to mala kamoska riadnu smolu ☹ no ja som natrafila na zlych lekarov na pohotovosti-tvarili sa se to neni az take vazne,este mi hovorili ze aj do toho chorvatska budem moct ist atd..Vobec mi nepovedali co mam a co nemam robit..No a o 4 dni mi lekar na traumatologii povedal,ze sa mi ta kost posunula a som 1 mm od operacie..takze to bolo o dost vaznejsie..ale nastastie uz sa to viac neposunulo a operacia ma obisla..No ale uz to neriesim,snad uz to pojde len k lepsiemu..Ked uz mozem dostupit,aj ked nie celou vahou tela,tak uz je to o dost lahsie ako len skackat na jednej nohe..

A vy ako pokracujete so snazilkovsnim? 🙂

uankab
25. júl 2013

@ciusinka , snazilkujeme sa, ale uprimne povedane mam toho uz plne zuby 😠 .. minule sme sa s manzelom kvoli tomu pohadali akurat ked bol akoze ten spravny cas, takze tento mesiac zase nic ☹

nelinkabublinka
25. júl 2013

@jankaferancova jani,už dlho som tu nebola. a až teraz som si prečítala,co sa stalo :( velmi ma to mrzi :( posielam veľa energie a síl,aby si to zvladla.my stale nic :( sice mi dnes mala prist mrcha a zatiaľ nic,ale manžel bol v tie správne dni zase prec.Cize sme nemali šancu... Tak ani nejdem test spravit.až keby meškala veľa dni. Tak sa drz a daj o sebe vedieť.

ciusinka
26. júl 2013

@uankab Uplne viem o com hovoris ☹ pred tou zlomeninou som toho aj ja uz mala vyse hlavy,hadky s manzelom boli tiez velmi caste,lebo on stale nechapal preco to tak prezivam a oplakavam kazdu mrchu ked prisla atd..Ved predsa sa nam to urcite podari..No len bohvie kedy..Teraz som riesila 6 tyzdnov len zlomenu nohu a pomaly sa zase zacneme snazit,tak som zvedava,co nam to prinesie..

uankab
26. júl 2013

@ciusinka , hovori sa ze vsetko zle je na nieco dobre... tak dufam ze to dobre uvidime coskoro 😉
my sme vcera vesali zavesy do pol jednej v noci, tak som taka unavena dnes ze az.. !
pekny vikend prajem.

bartaloska
27. júl 2013

My sme sa s manželom začali snažit v januári tohto roku. otehotnieť sa mi podarilo niekedy v júny. Teraz som 9.týždni. Dostala som clostilbegyt vďaka tomu sa nám podarilo otehotnieť. Dostala so poriadnu ovulaciu a bolo to 🙂

jankaferancova
29. júl 2013

@nelinkabublinka Dakujem ti moja velmi pekne.Co uz,stalo sa,nic s tym nespravime a zivot ide dalej,verime,ze budeme onedlho stastní znovu 😉 no tak to veru pozname,ze manzela nemame doma v ten spravny cas,ze? 😉 a co ty mrcha dufam este neprisla 😉 drzim palce,niekedy to moze vyjst aj napriek tomu,ze si myslis,ze urcite nie 🙂 tak sa teda tesim na foto s // 😉

nelinkabublinka
29. júl 2013

@jankaferancova jasne ze mrcha prisla 🙂 ona ma tak lahko neopusti 🙂 tak vela stastia 🙂

uankab
29. júl 2013

@ciusinka , tak ako si skoncila dnes u lekara? nastupujes uz do roboty? ja som dnes 22DC, tak uvidim ci s stal zazrak tento mesiac.. zatial mam klasicke priznaky, vsetko pozieram, som vyhadzana, tak uz len cakam ze najblizsie dni zacnem spinit ☹

ciusinka
30. júl 2013

@uankab Tak dopadla som dobre, teda on sa stale tvaril tak, ze ci si viem predstavit chodit do prace o barlach a bla bla, ale ja so bola uz pevne odhodlana ist do prace..Takze dnes som nastupila prvy den 🙂tak ci tak chodim kazdy den na rehabilitacie, co mam asi 200 metrov od roboty, tak to uz rovno mozem ist do prace..A barle mam mat este tyzden a potom budem uz uplne bez 🙂

kamulilik
1. aug 2013

@jankaferancova
Ahoj.Janka. Až teraz som si prečítala čo sa ti stalo. Vitaj v klube.Ja to mam tiež už za sebou. Mne konečne skončil prvý menzes po kyrete a ideme na to. Chceme bábo čo najskôr ak sa podarí. A tebe čo odporučil lekár??? Drž sa všetko prebolí. Aj ja mam už jedného syna a ten mi dodal silu všetko zvládnuť.

ceresnicka1990
1. aug 2013

ahojte baby...po dlhsom case zas pisem...takze, vysadila som vseky lieky, zmnila som gynkologicku, zmnila som pracu, takz uz nisom pod stresom a teraz cakam...baby posledny menzes som mala 8,6,2013...test som si robila davnejsie a vysiel negativny..nverim, ze som tehu, ale fakt rozmyslam co dalej, akto ma to uz nebavi...a vy ste na tom jak?

jankaferancova
1. aug 2013

@kamulilik Ahoj moja,dakujem za povzbudive slova!Tak ja som na kyret nemusela ist.27.7. v noci som dostala MS a uz mi tie konci.Manzel odisiel do prace a pride az za 5 tyzdnov (tak sme to naplanovali,mali byt kratsie)teda dufame,ze to tak bude,pride presne v obdobi par dni pred ovulkou,takze takisto ako aj Vy,aj my chceme babatko co najskor ako to len bude mozne.Mne lekar odporucil tak,ze pockat aspon na prvvy menzes a sup na to 😉 a ked mi bude meskat co i len jeden den,mam hned prist na krv,necakat a nerozmyslat ci uz bude na sone nieco vidno alebo nie a da mi preventivne lieky,aby sa nezopakoval ten isty scenar.Takze verim,ze nam to obom vyjde,budem na teba mysliet a drzat palce!Dotiahneme to do toho stastneho konca nech sa robi co chce 😉 Venujem sa malemu,snazim sa na to nemysliet...keby to bolo nase prve,tak neviem,neviem veru ako by som to zvladala...

jankaferancova
1. aug 2013

@ceresnicka1990 tak toto teda vyzera velmi slubne 😉 a co tak vybrat sa na krv za lekarom? 🙂

jankaferancova
1. aug 2013

@nelinkabublinka ach jaj,svinucha jedna cervena 😠

ceresnicka1990
2. aug 2013

@jankaferancova zhodou okolnosti ma lekarka dovolenku 🙂 vcera uz ma zacali pobolievat prsia trosku...a podbrusko..no uz som myslela,ze fakt dojde mrcha a ona nikde...a ty moja jak? cistala som... je mi to hrozne luto :(

uankab
2. aug 2013

Baby dnes mam den z pekla.. a este aj mrcha dorazila 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

jankaferancova
2. aug 2013

@ceresnicka1990 ach jaj.tak snad to bude meskanie pre tehotenstvo,nechces skusit test cez vikend?ja by som uz testovala ako diva 😀 no ja som na tom tak,ze mam po prvej MS manzela prec,ale ked pride ideme na to znovu ;') a verime,ze to vyjde.a tentoraz do stastneho konca!daj vediet potom co s tebou.drzim palce

ceresnicka1990
3. aug 2013

@jankaferancova dakujem moja aj ja tebe drzim prsteky...ja po tych mesiacoch snazilkovania som od testovania upustila...nejak to uz neriesim...uvidime..ked mrcha dojde, tak dojde...a ak som tehotna tak to coskoro zistim :D

uankab
5. aug 2013

@ciusinka , ako sa dari v praci?
u nas definitivne nic tento mesiac.. v noci som zacala straasne krvacat, bola som 2 hod hore co som spat nemohhla 😒 .. dneska sa citim ako troska po kazdej stranke 😖

ceresnicka1990
5. aug 2013

@jankaferancova no tak po dvojmesacnej pauze mrcha dorazila...:/ presne ako som cakala

jankaferancova
6. aug 2013

@ceresnicka1990 to mi je luto moja a vyzeralo to tak nadejne...nevadi pokracujeme dalej 😉

ciusinka
6. aug 2013

@uankab Dari sa celkom v pohode, sedim si s vylozenou nohou na druhej stolicke a je to fajn, aspon som medzi ludmi 🙂 od vcera som uz zacala chodit aj bez barli, ale dost ta noha este boli, hlavne vecer, ked uz som unavena po celom dni..Ale tak snad uz to bude len lepsie..

Tak to ma mrzi, ze sa zase nezadarilo ☹ snad uz sa to konecne obrati a bude dobre..

ceresnicka1990
6. aug 2013

@jankaferancova ved jasne...znova som nasadila inofolic,ale teraz uz 2krat do dna, tak uvidime...a dnes som odniesla priatelovych muzickov na spermiogram,tak uvidime...dufam,ze aspon z jeho strany bude vsetko ok..