icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
16. sep 2013

@fidela86 ahoj moja,dobre sa tu mame 🙂 ja som dnes 23DC a cakame co bude 😉 ty uz mas "mrchovske" pocity 😒 ale snad este nie je nic stratene,drzim palce moc!
@simonecka4 ahojky,vitaj medzi nami snazilkami 😉 pisala si tusim hore niekde o ovu testoch.Ja som ich tiez doteraz nepouzivala,ale tento cyklus a minuly som ich vyskusala a sedelo mi to presne tak ako som to citila.Ja som si ich zakupila tu na MK,nestoja vela a myslim,ze ani nie je na skodu par ich vyskusat ,ale to je iba moj nazor.Aj ked mozno sa hodia prave pre tie zeny,ktore necitia kedy maju ovulku.Ja som ich chcela vyskusat prave preto,aby som zistila ci to co citim,je naozaj ovulka 😉 aj ked to moze byt dost stresujuce,ze podla testu ovulka bola,aj podla pocitov a aj napriek tomu sa nezadarilo...je to take vselijake,ale ak sa rozhodnes vyskusat ich,myslim,ze nic tym nestratis 😉 Drzim palce nech sa co najskor podari!

zuzu1104
16. sep 2013

@jankaferancova Ahoj Janka, pozerám, že si 23DC, ja som 22DC a 8DPO. Dúfam, že sa nám zadarilo, ale z druhej strany sa veľmi bojím, lebo už týždeň mám chrípku, nechcem, aby ten vírus poškodil bábätko :(
Vystihli ste ovulku?

sisisi
16. sep 2013

baby neviem preco... ale mam pocit, ze nam ,,marcovym,, snazilkam sa nejako nedari ☹

jankaferancova
16. sep 2013

@zuzu1104 ahoj zlatik 🙂 tak vidis sme na tom skoro rovnako.Ja som 9DPO.Ja som tiez nejaka nachladnuta ci co sa to so mnou deje,od soboty 😒 neboj sa nejako nam to prejde aj ked chripka je ovela horsia ako nachladnutie 😒 Treba len verit,ze to na babatko nebudem mat ziadny vplyv.A kedy cakas MS,ja v sobotu.
Ovulku sme vystihli dufam,drahy prisiel z prace nadranom a supol sa rovno pod perinku ku mne,tak verime,ze sa nam zadarilo.Len to cakanie je hrozne 🙂 Mna uz tak ruky svrbia,uz by som testovala 😉
Drzim Ti palceky a daj vediet ako si na tom 😉

zuzu1104
16. sep 2013

no veru chrípka je horšia a preto sa fakt obávam, teraz je asi niečo vo vzduchu, lebo toľko ľudí je chorých :(
Ja MS čakám (nečakám) v nedeľu. Ale už od ovulácie sa cítim zvláštne, dosť ma bolia prsia a hlavne bradavky a už aj prvé žilky sa objavili a hlavne večer mám také menštruačné kŕče, no a dnes som taká ospalá, musela som si na obed ľahnúť, lebo som bola hotová, no a čo je najviac teda zaujímavé, tak vôbec nejem sladkosti a to ja od ovulky do mrchy som bez nich nemohla žiť a hlavne bez čokolády.
Máš pravdu, to čakanie je na nervy a už aj keď sa podarí, tak nastáva ďalšie čakanie či je všetko v poriadku.
Ja mám chvála Bohu v testovaní jasno, tak ma ručičky nesvrbia..)
Aj ja Tebe silno držím, som zvedavá, ako ste dopadli. 😵

jankaferancova
16. sep 2013

@zuzu1104 no musim aj ja povedat,ze od ovulky sa citim velmi zvlastne,tiez som ospala a cca na 4-5 den po ovulke ma tak divne boli podbrusko,mam taky pocit akoby mi ho z jednej aj z druhej strany nieco tahalo,taky tlak alebo neviem akoby som to nazvala 🙂 Ja ak si najdem pozitivny tehu testik a mrchana nepride,idem v pondelok k svojmu lekarovi na krv a uvidime co potom.A ako si to myslela,ze mas v testovani jasno? 🙂

fidela86
16. sep 2013

@jankaferancova dakujeeem, aj ked velmi nedufam,,,dnes som 27dc, tak cakam, necakam...a verim na zazrak este stale;) Co take pocatie jednoznacne je ;)
Drzte sa vsetky a ocakavam nejake pozitivne spravy🙂
Z nasich marcoviek sa niekomu zadarilo medzicasom? Viete mi povedat?

zuzu1104
16. sep 2013

@jankaferancova budem fakt silno držať palce, aby tá mrcha mrchavá už na pekných 9 mesiacov nedorazila 🙂
no asi to, že jednoducho nebudem testovať pred mrchou, ale až keď mi to bude meškať, som sa tak rozhodla. Aj keď z toho možno zošediviem, že neviem, ako na tom som, ale musím byť silná 🙂
Ja presne to isté ťahanie cítim a hlavne večer a hrozne často chodím cikať, tak asi každú pol hodinu

jankaferancova
16. sep 2013

@fidela86 fiha,tak v najblizsej dobe uz budeme vediet na com si 😉 drzim palceky,no bodaj by sme sa presunuli niekde do majoviek 😉
Hm.....asi nikomu,teda aspon neviem,ze by...nooo uz sme na rade,nech sa to pomaly rozbieha 😉

jankaferancova
16. sep 2013

@zuzu1104 no ved to je tazke,ked my sme take nedockave 😉 tak ako to moja vydrzis klobuk dolu 🙂 ja som zvedava dokedy vydrzim.tak snad sa nam zadarilo 😉

fidela86
16. sep 2013

@jankaferancova no veru...ako v kutiku dusu dufam v zazrak, lebo majovcatko by som si velmi priala (aj ked je to samozrejme jedno) ale tak neviem...uvidime...ja mam cyklus okolo 31dc, tak si este pockam, ale zatial len MS priznaky...:/Tak ti drzim palce, budem to tu sledovat, ako sa to bude uberat 🙂

ceresnicka1990
17. sep 2013

Ahojte baby...ja som po velmi dlhom case mala mrchu na 38 den....a prisla sama od seba,,,super..meriam teplotu a dnes som 7DC a bazalnu mam 37.00 tak je toto normalne? lekarka povedala, ze pokial sa mi teplota nevysplha nad 37.00 tak ovulku nemam ale mne sa aj minuly mesiac na 37,1 vysplhala...tak uvidime no...ja uz som rezignovala...vidim okolo seba vela zien , kt. cakaju babo a ja stale nic...o chvilu to bude rok...nechcem brat ziadne lieky...neverim liekom...neviem ako bude,ale tak velmi sa bojim...

jankaferancova
17. sep 2013

@fidela86 ja praveze nemam zatial ziadne mrchovske priznaky,ale to vobec nie je pravidlom,mnohe tehulky mali pocity prave na mrchu a boli tehu 😉 takze drzime si prsty a nech sa zadarilo!

jankaferancova
17. sep 2013

@ceresnicka1990 vies moja,kazda zena je ina a bazalku si musis merat min,3 cykly aby si vedela ako to vlastne u teba funguje.Ked si mala dost dlhy 38dnovy cyklus,takze ovulka bola zrejme neskor cca na 24DC,mozno aj neskor.Drzim palce moja,nech uz patrime medzi tehulky.Ono je to vzdy tak,ze prave v tom nevhodnom obdobi vidis same tehotenske brusko okolo seba,aj ked to neposobi moc dobre,treba sa cez to nejako preniest a verit,ze onedlho sa uz budu iní pozerat na tvoje brusko 😉 Drzkaj sa!

ceresnicka1990
17. sep 2013

@jankaferancova Dakujem moja, mna len boli to vsetko okolo toho, dnes na mna nejak dolahlo..inak byvam v pohode...uvidime ako dalej...len som z toho zdesena a hlavne smutna....ze tym co chcu nemozu mat a tie co nechcu a sa nestaraju tak dobreze nemaju deti kazdy rok :(

jankaferancova
17. sep 2013

@ceresnicka1990 jaj moja,to je tak cim dlhsie sa snazite,tym viac to na teba dolieha.Je to uplne normalne,je to velka tuzba po babatku.Taketo pocity su uplne normalne.Vzdy to tak je,ze tie co nechcu maju a vies preco?Lebo oni sa tak nezameriavaju na to babatko,ako my snazilky....oni to proste neriesia...a ked pride tak nejako vychovaju....Lenze nemysliet na to,ked to babatko chces sa tiez neda 😒 ostava nam len verit,ostava nam len mat nadej,ze to raz pride!

ceresnicka1990
17. sep 2013

@jankaferancova to mas pravdu moja..ja viem, ze verit no nieje to jednoduche ...a ty si jak na tom?

jankaferancova
17. sep 2013

@ceresnicka1990 ja som dnes 24DC.citim sa dnes nejak divne...nechuti mi jest a mam taku tazobu na zaludku.v kutiku duse dufam,ze sa nam zadarilo.uz ma aj ruky svrbia,som zvedava dokedy vydrzim 😉

fidela86
17. sep 2013

@jankaferancova No vies co, posledna dva dni nemam ani ja priznaky MS, ale predtym boli (lenze uz aj taketo stavy som si zazla a nic z toho...tak ale u mna sa to do cca. 4-5 dni poriesi si myslim, kedze dnes som 28dc a 31 je u mna priemer, resp. 33 take bezne maximum, aj ked uz som mala pocas snazilkovania aj 34 a 35,,,taze tyzden no...uvidime...🙂
Ty sa tiez hlas, co a ako, drzim silno palce, nech vam to vyjdeee 🙂

majaon
17. sep 2013

Ahojte snazilky,chodim vam sem citavat prispevky,ze co nove a chcem vam len popriat vela vela sil a zdravicka v snazeni sa o drobcekov,asi aj stastie k tomu treba a nech ste coskoro tehulkami 😉

jankaferancova
17. sep 2013

@fidela86 Dakujem moja,ja sa urcite ozvem 🙂 cakam spravy aj od teba 😉

fidela86
17. sep 2013

@jankaferancova No jo, nebude sa sice s cim chvalit, ale aspon bude sanca v dalsom "kole" 🙂

nelinkabublinka
17. sep 2013

@simonecka4 @ciusinka Joj baby hovorite mi z duse... neznasam tie taktne poznamky, a co babtko neplanujte? A uz by sa patrilo? A kedy bude? A bla bla bla... No to su taki ludia, podla mna to hovoria naschval, ze ich to aj napadne, ze sa mozno nedari babatko a chcu ublitiz, rypnut si... To su take typi, slobodnych sa pytaju, priatela mas? Zadanej baby sa pytaju a kedy bude svadba? Vydatej a kedy bude babo.. neznasam to.. :(

nelinkabublinka
17. sep 2013

@sisisi haaaa, no veru, tiez mam ten pocit, ze sme nejake zacarovane vsetky 🙂 Moc bab sa tu nechvali s tym, ze by sa im zadarilo.. Aj ked mozno len nechcu "provokovat" alebo ako to povedat, nechcu vyvolat v nas, ktorym sa nedari este vacsi smutok :( tak sa nechcu vychvalovat....

ceresnicka1990
18. sep 2013

@jankaferancova a moja velmi si prajem, aby sa ti zadarilo....verim tomu..ako dlho sa snazite? ja verim ze nejaka spravodlivost na tomto svete existuje..inak v sobotu som objednana k jednej fyzioterapeutke a zacinam s mojzisovej metodou...skusala si uz nieco take? odporucila mi to gynekologicka, tak uvidimkoae to dopadne...mam ya sebou ocistnu kuru...tak uvidime ako dopadnem 🙂

jankaferancova
18. sep 2013

@nelinkabublinka moja myslis,ze by to tu baby tajili?ale to vari nie,ved o tom je tato skupina,piseme si tu o uspechoch ci neuspechoch nasho snazenia.Ja si nemyslim,ze by to tu baby zatajovali,ci by sa nechceli vychvalovat 😉 alebo sa baby presunuli rovno do konkretnych skupiniek a zabudli nas informovat 😉

jankaferancova
18. sep 2013

@ceresnicka1990 dakujem pekne,si zlata!Snazime sa 6 mesiacov,ale medzitym som uz tehotna bola a 1.7. v 5tt potratila,ale to asi vies,pisala som tu o tom.Mam taky pocit,ze to vyslo,je tam sice velky strach co bude dalej,ale verim,ze ak sa teraz naozaj zadarilo,tak to zvladneme do konca,do uspesneho konca!
Mojzisovu metodu som zatial este neskusala,ale pocula som nieco o tom a vraj to ma velky uspech,tak ti drzim palce,urcite ti to pomoze!

nelinkabublinka
18. sep 2013

@jankaferancova ved samozrejme 🙂 uz nech niektora prelomi tu zacarovanu barieru 🙂 a zlomi kliadbu marcovych snazilek ;) baby piste, ktora uz patrite medzi tie stastne 🙂 Nech nas to povzdbudi 🙂

patusha282
18. sep 2013

ahojte ja som otehotnela v marci tak aspoň takto vás povzbudím..a to sme mali najviac stresov ..

ceresnicka1990
18. sep 2013

@jankaferancova verim moja ze to vyslo a budeme sa vsetci tesit 🙂 ja obetujem pre to aby som mala mimco vsetko...daj potom vediet co a jak 🙂