Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@bimba01 ja tam toho ducha vidim....gratulujem 🙂
@slniecko2551 ahoj, dakujem za podporu... uvidim po par dnoch, si kupim dalsi testik.a ty ako? citala som, ze aj ty by si sa mala testnut? 🙂
@bimba01 presne tak,ja ale mozem aj stredu.Pridem z prace a hned bezim do lekarne...som strasne nedockava.uz sa idem zblaznit 😀 😀 dnes je to 10 den co mi meska....tak uvidim...potom daj vediet ako si dopadla pri dalsom testiku.Verim ze bude pozitivny 🙂 😉
@slniecko2551 ahojky ja mam dnes uz 8 den co meska ale este som sa netestovala.Este vydrzim asi do konca mesiaca ci nahodou mrska nepride cez tyzden.Ved to uz nie je vela dni a samozrejme ze tj drzim palce 🙂
@miselka007 aj ja drzim palceky 🙂 nech to dopadne ako si zelas 😎
ahoojte,tak konecne mam cas prispiet už aj ja...mne ma mrška dofrčať v sobotu
@xaxana88 aj ja umieram na bradavky...v zivote so ich nemala takto citlive,že bez podprdy nevydrimm ani minutu...neviem ci sa zadarilo,ci nie,toto som ale este nemala...
Držím vám všetkým palčeky,aj už existujúcim ´´duchom´´aj cakatelkam na den D🙂)
@alexandrag1 no mna trápia už tretí deň... dokonca som sa v noci zobudila, keď som sa otáčala ... no hroznéé... uvidíme...
@bimba01 aj ja tam vidím čiarku.. :D ale s gratuláciami počkám až keď to potvrdí ďalší testík.. :D
tak babule pekne čakajme a poprípade snažilkujme opäť... :D snáď čoskoro tu budú samé fotečky čiarok.. :D
Caute kocky mi tiez smazilkujeme od zaciatku marca zajtra by mala prist cervena ale dufam ze nepride .
@bimba01 super,super je to tam!!!ja som mala presne takeho ducha a ked som sa testovala o dva dni,bola tam krasna viditelna ciarka,teda dve 🙂 GRATULUJEM!!!
@yanni nevadiiii,nic sa nedeje,pokracujeme dalej,neboj sa vyjde to na dalsi mesiac 😉 drzim palceky!
pre mna je tiez marec pass, na 34 den menzes wuaa a dohana vsetky dni co meskal ocivinde 🙂 drzim palce vam ostatnym
@bimba01 je to jasný duch 😉 aj ja som mala takého a časom silnel. Chce to ešte jeden testík o cca 2 dni a potom hajde k dokymu! Mne sa v noci snívalo, že tiež som takého mala, ale ranný testík ma zas sklamal 😒 Mrcha nikde, moji duchovia tiež niekde žúrujú, tak ja už fakt neviem...a pritom ovu bola potvrdená i lekárom a od nej je to už 16 dní. No nič, vraj trpezlivosť ruže prináša...a úprimne, už mi je jedno, či to bude mrcha či duch, hlavne, nech viem, na čom som.
@selecta22 skoda,na buduci mesiac das foto s // 😉
Ahojte ja som bola pred tyzdnom na IUI tak ja budem vediet vysledok bud utorok alebo stredu dúfam že budeme všetky tehu 🙂
držím Vám všetkým palčeky 🙂
dakujem za povzbudenie. kupila som si v DM test, skusim v utorok rano. dam vediet... dufam, ze nebudem sklamana.
Juj babenky myslela som ze to bude ale nic z toho dnes prisla, ale tak snazit sa budeme dalej len dufam ze to nebude trvat ako pri prvom sme 1,5roka. Ostatnym drzim palceky nech sa podari
ahojte, aj my sa snazime od marca. Prvy cyklus nevysiel, tak zaciname opat. Drzim vsetkym palce
@zelenagw vitaj medzi nami,snažilkami 🙂 tak tesim sa na info 😉 a zaroven drzim palce,nech to vyjde!!!
@bimba01 urcite nebudes,teda verim tomu,ze nie 😉
Jeeej no kočky ako ste sa mi rozpisali tak super, nove snažilky vítam vas ostane zdravím vidim že tu mame už jeden tehu tesík možeme gratulovať lebo ta čiarka tam urcite je 🙂 som rada že sa to niekomu v tomto marci podarilo 🙂 tym ktorym prisla mrška baby nezufajte ved sme mlade krasne mame času 😀 určite sa zadarí pokračujeme apríla pod,aj ked ja to odkladam na koniec leta radsej treba sa dat poriadne dokopy po tom mojom kolapse 🙂 ale s vami sa budem tešit nadalej a ZAPLNIME to tu nielen rečami o snaženíi ale aj rečami o rastucich bruškach 🙂 tak som zvedava kolke tu este date testiky 🙂 držte sas kočky
Jeeej no kočky ako ste sa mi rozpisali tak super, nove snažilky vítam vas ostane zdravím vidim že tu mame už jeden tehu tesík možeme gratulovať lebo ta čiarka tam urcite je 🙂 som rada že sa to niekomu v tomto marci podarilo 🙂 tym ktorym prisla mrška baby nezufajte ved sme mlade krasne mame času 😀 určite sa zadarí pokračujeme apríla pod,aj ked ja to odkladam na koniec leta radsej treba sa dat poriadne dokopy po tom mojom kolapse 🙂 ale s vami sa budem tešit nadalej a ZAPLNIME to tu nielen rečami o snaženíi ale aj rečami o rastucich bruškach 🙂 tak som zvedava kolke tu este date testiky 🙂 držte sa kočky
Dobre ranko, tak som to nevydrzala a spravila som si testik. Kupila som si sice s citlivostou az 25 (predtym som mala 10), ale slabunka ciarka tam je. Aspon ja ju vidim....

Dobre ranko. dnes je to 3 dni, co mi meska. Spravila som si rano test a vidim ducha alebo mam este nizku hladinu hormonu :(