icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

slniecko2551
25. mar 2013

@bimba01 Tuciarku musi visiet aj ten co je trosku slepy,takze je to tam.....gratulujeeeeem...juchuchuuuuu 😀

xaxana88
25. mar 2013

@alexandrag1 a už to prešlo?... lebo u mňa nie... :(

alexandrag1
25. mar 2013

@xaxana88 zatial to mam rovnake aj ja 🙂 už by som sa test-la...ale este by asi neukazalo nic,keby to tak aj bolo...

xaxana88
25. mar 2013

@alexandrag1 noo ja som to už nevydržala a dnes ráno a samozrejme tam nič nebolo.... som v 25 dc a skúšala som pepino test... (vraj aj 7 dní pred očakávanou mrchou sa môže testovať).... tento týždeň ešte počkám a skúsim znova.. 🙂

alexandrag1
25. mar 2013

@xaxana88 ved to,že koli tomu chcem aj ja este pockat...kedy cakas/te mrchu?stvrtok?ja v sobotu...už nech je aspon nedela 😉

xaxana88
25. mar 2013

@alexandrag1 nooo ja niekedy tento týždeň.... cca ten štvrtok... 🙂 nie vždy to mám na 28 deň.. 🙂

alexandrag1
25. mar 2013

@xaxana88 potom sa pochval🙂

xaxana88
25. mar 2013

@alexandrag1 neboj dám vedieť.. :D a čakám aj na tvôj výsledok.. :D

yanni
25. mar 2013

@bimba01 spytaj sa doktora ale asi sa nemoze. Ja som mala ist minuly pondelok na rötgen chodidla a este som nic nevedela, ci ano a ci nie, a doki povedal, ze nic nebudeme robit, pokial nic nie je iste. A tiez mi povedal, ze pocas prveho trimestra vobec nic, ani len voltaren mast ani ziadne lieky len homeopaticke a na rastlinne baze, prinajhorsom paracetamol. Ale ani ibuprofen ani flector, jednoducho nic.

bimba01
25. mar 2013

@yanni Dakujem. Ja som zajtra na 7mu objednana na ten zakrok. Nastastie ma predtym gynek. zoberie o 6.45 (je v tej istej nemocnici). Pozrieme, ci sa vobec mozem tesit a potom si asi ten zakrok zrusim. Dakujem za radu.

alexandrag1
25. mar 2013

@xaxana88 pravdaze,dufam,ze sa pochvalime navzajom // 😉

adikaz
25. mar 2013

No.babenky prajem vam aby.vam to.vyslo a bimba01 gratulujem

jankaferancova
25. mar 2013

@bimba01 ciarocka nie je az taka slaba,takze uz je to viac ako jasne 😉 super,tesim sa!co sa tyka zakroku,tiez si myslim,ze asi nic z toho,ved uvidis ako dopadnes a daj info,hm....uz budeme vediet aj termin porodu 😉 😉 😉

selecta22
25. mar 2013

aaa toto je take vzrusujuce citat ci budu ci nebudu dve ciarocky.

Doteraz ma toto cakanie obtazovalo, ale uz sa tesim na dalsi mesiac a cakanie na vysledok bude prave vdaka VAM SPOLUSNAZITELKY prijemnejsie a bez sklamania 😉

zelenagw
25. mar 2013

@bimba01 tak budeme testovat spolu ja v pondelok rano a utorok idem na krv.... tak z krvi budemm vediet az v stredu...
ci budem 🙂 a ci ☹
držím palce

zelenagw
25. mar 2013

@bimba01 ved som si ja veru nevsimla ved ty uz mas // tak gratulujem nech je to všetko ok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zelenagw
25. mar 2013

@jankaferancova dakujem krasne totiz to my sa uz snazime 3roky ☹ zatial nic a v utorok idem na krv a pondelok rano na velku noc si spravim mamatest...aj ja drzim palceky nech nam dialnica rastie // xi 🙂

jankaferancova
25. mar 2013

@zelenagw Fiha,tak to je teda poriadne dlha doba,velmi Vam to prajem,nech sa to babatko podari!

adikaz
25. mar 2013

Ahojte.neviem.skusali.ste.sex cez mrchu lebo.poznam jednu.zienku co.sa jej dalo otehotniet len cez mrchu.a.teraz ma tri deticky a.vsetky len.cez

jankaferancova
25. mar 2013

@adikaz fuha,no ja si to akosi neviem predstavit...

jankaferancova
25. mar 2013

inak maminky,mate tu niektora maternicu vzdau?mne sa akosi po porode posunula,mali ste s tym problem?teda,co sa tyka otehotnenia

adikaz
25. mar 2013

@jankaferancova no ved to ze je to take ..... ale im sa nedarilo 2rok obaja bol poriadku ta nakonie skusil takto a zadrilo sa 😉

jankaferancova
25. mar 2013

@adikaz no tak to uz ked sa neda inak,tak uz by som aj tak skusila,ale ak mam pravdu povedat,bolo by mi to dost neprijemne 😒 avsak tuzba po dietatku je urcite silnejsia,no nejde mi to do hlavy,ako moze dojst k oplodneniu pocas MC 😨

adikaz
25. mar 2013

@jankaferancova no ved to ,ale kazda sme ina

jankaferancova
25. mar 2013

@adikaz jasne,dolezite je nech sa podari,uz akou cestou to je jedno 😉

monicka79
25. mar 2013

@jankaferancova ja mam maternicu otočenú úplne dozadu a otehotnela som na prvý šup. Aj som rodila normálne 🙂

tahivka
26. mar 2013

už to tak vidím, že ja budem zarábať len na testy 😒 35DC, cca 18DPO, ms nikde...no a samozrejme, že testy negatívne ☹ Mne sa v tele asi niekde folikulka stratilaaaaaaa 😀

yanni
26. mar 2013

@tahivka ze stratila 😀 😀 😀 Nooooo odisla na dovolenku, lyzovat, ked uz nam zase ta perinbabka nakydala 😀 😀 😀

kuko7
26. mar 2013

Ahojte baby moje 🙂

prajem krasne ranecko :D ja som dnes 21dc a uprimne? ja sa musim vecer na sebe rehotat, lebo , ja lata rovna mam vecer brucho nafuknute jak prasatko :D :D :D mama mi povedala, ze ty mas tu vsugerovanu graviditu ako u psikov :D :D :D ale ne, no ak by aj , nie je to skoro? Ako hej, ja uz mam jedno dietatko, brusko rastie rychlejsie,,,a najvacsiasvanda je, ze brusko je tvrde a uz nad pupkom je take tvrdsie,,,,no uvidime,,sama som nesmierne zvedava, lebo priznak tehotenstva som v 1 mesiaci teda nemala ako rastuuuce brucho :D len take nafuknute,,,,, uvidime,,
inak gratulka novym tehulkam,,ja skusim testnut tento tyzden :D

bimba01
26. mar 2013

ahojte dievcata... tak som naspat z nemocnice.... u lekara bolo vidno malu bublinku, potvrdil, ale este som objednana za 2 tyzdne, ze bude vidno viac.... a mohla som ist aj na tu lokalnu anestezu do paty a vyberali mi bradavicu.... cize som zvladla vsetko.. teraz len cakat a modlit sa, aby vsetko dobre dopadlo....
drzim vsetkym cakatelkam palce! 🙂