Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@fidela86 ano v sobotu som bola u jednej pani, kt. so mnou tie cviky cvicila, vysvetlila...o mesiac mam k nej ist znova...a cely mesiac kazdy den ich mam cvicit..tak som velmi zvedava...cviky niesu narocne, ale tak podla mna pomozu...vraj je 38percentna uspesnost...uvidime...a co sa tyka inofolicu, tak verim,ze ten pomoze tiez...lebo pocitujem mierne zmeny...
@ceresnicka1990 musim sa aj ja popozerat po tych cvikoch...A vy moja sa uz dlho snazite?
@fidela86 no snazime sa uz 10 mesiac...tak neviem no..nieje to az tak vela ,ale mna ide porazit ked mi niekto povie, ze uslo a som tehotna...snazim sa na to vobec nemysliet, sex si uzivam, nepozeram mam alebo ci mam alebo nemam ovulku, lebo ja totiz este len zistujem ci ju vobec mam....snazim sa spoznat svoje telo
@fidela86 a vy sa snazite dlho?
@ceresnicka1990 s tym spoznavanim to mam rovnako...viac mas v IP 🙂
@ceresnicka1990
@fidela86
@ciusinka
@nelinkabublinka
@uankab
@zuzu1104
Ahojte spolubojovnicky moje 😉 tak dnes som dopadla takto HcG v krvi 426,3,podla MS 4+2tt,predpokladany termin 31.5. Sono mi dnes nerobil,lebo by vraj pri tej hodnote este nebolo nic vidiet,objednal ma o tyzden v pondelok na krv ako rastie HcG a aj sono.Nasadil mi Utrogestan vaginalne vkladat rano a vecer + ac.folicum.Neverili by ste,ako mi srdce bilo,mala som pocit,ze mi ide z hrude vyskocit,ked som cakala na vysledok tej krvi...ach...to bol stav.... 🙂 od radosti ze je take vysoke som vosla do panskeho WC 😀 😀 😀 takze verdikt lekara zacinajuca tehotnost,mam sa setrit,oddychovat,neprehrievat,teda myslel ziadne horuce kupele.
Viete co kocky moje,som stastna,plakala by som od radost,ale je tam aj ten strach,ale verim,ze to tento krat "dame" do uspesneho konca!Drzte palceky,aj ked ja viem,ze budete 😉 a ja budem zasa drzat Vam,aby sa Vam podarilo kazdej jednej!
@jankaferancova supeeeeeeeeeeeeeer....vsetky sme s tebou 🙂))ja verim ze to bude ooook 🙂a posli trosku stastiiicka aj naaam 🙂
@jankaferancova suuuper, teším sa, veľmi ti to prajem 🙂 až mi slzička vybehla pri čítaní tých riadkov 🙂
@ceresnicka1990 dakujem ste moc zlate 😉 tak zacala som s tehulkovanim ja a teraz pekne podme jedna za druhou,dobre? 😉 posielam Vam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela štastícka 😉 😵
@ciusinka aj ja Vam moja drzim palce,nech to vyjde! "tfuj tfuj tfuj" 😉
@zuzu1104 dakujem moja velmi pekne.citala som vyssie,ze si dnes testovala a nic 😒 ale nebojkaj,nic nie je stratene,este sa kludne moze objavit.drzim palceky!
@jankaferancova Och Jani, kiezby si mala pravdu a trosku sa to tu rozhybalo...Ja som dnes zacala s Inofolicom, tak uvidime teda, co to so mnou urobi...Tento mesiac sice u nas nic moc z hladiska moznosti snazenia sa, ale jeden nikdy nevie ;)
@fidela86 presne tak jeden nikdy nevie 😉 tak verim,ze Infolic pomoze.urcite budem sledovat ako sa mas a ako pokracujete 😉
@jankaferancova , chytaaam !!!!
u nas asi zase nic nebude... teraz vecer som bola na wc a hlien zacina mat nahnedastu farbu ☹ podla mna je to len otazka par dni, kedy sa to rozbehne... 😢
@jankaferancova Vdaka moja, si zlata 🙂 Moj negativizmus "vydrzal" necele dva dni a uz som opat plna entuziazmu do dalsieho cyklu, tak aspon ten zaklad tam je ;)
@jankaferancova ahoj Jani, tak dnes nad ránom sa nám sen rozplynul na tento mesiac, ráno sa zo mňa začala valiť krv až som sa zľakla :(, ale musím to brať tak, že tento ďalší cyklus už bude náš a podarí sa, idem si merať aj BT. Vy sa držte 🙂
@uankab
@zuzu1104 joj baby moje.velka skoda 😒 je mi to luto,ale netreba stracat nadej.vyjde to na buduci mesiac,budem na Vas mysliet a drzat palce!zuzi na nete su grafy kde sa da znacit BT,ale o tom iste vies,skus to tam znacit a potom mi ho ukazes 😉
@fidela86 tak to som rada,ano je to zaklad,tak nech ti to vydrzi aj dalej.myslim na teba a drzim palceky
@zuzu1104 , tak to mi je luto 😖 .. ja zatial nic, vcera som mala len na papieri trosku, ale zatial sa nic nedeje... uz si pripadam ako sibnuta, po kazdej navsteve WC skumam toaletny papier 😀
kazdopadne vcera vecer som v zufalstve objednala fertility monitor, kedze sa musi pouzivat od zaciatku cyklu, tak aby este stihol prist.. kiez by som ho nepotrebovala a mohla ho vratit!
@uankab tak ty ešte môžeš mať nádej, nevešaj hlavu moja 😉 budem na teba silno myslieť, aby tá hnusná mrcha nedorazila a aj keď dorazí, tak budúci mesiac bude náš, uvidíš : 🙂 . Janka už poslala tehotenský vírus k nám, tak koncom mesiac k nám dorazí 😎
Ja som už dnes navnadená, nesmiem myslieť negatívne.
Dnes som bola u kamošky, ktorá nemohla mať 9 rokov bábo a teraz sa im narodila krásna dcérka, ja som sa nad ňou úplne rozplývala a celý čas som ju mala na rukách, bola taká malinká. 🙂 Verím, že sa z tej návštevy na mňa niečo nalepilo 🙂
@jankaferancova ďakujem Jani, hej viem, už som zaregistrovaná na fertilifriend.com, tam si idem nastaviť graf a koncom menzesu už budem merať. Verím, že to tento mesiac vyjde
Baby ja mam dnes strasnu depku..Cely den nemozem mysliet na nic ine, len na to, ako chcem babo a stale ho necakam ☹ 😢 A potom len tak kuknem na nejaku stranku a tam clanok, ako matka zabila svoje dieta hned po porode, dalsia nechala svoje dieta zomriet od hladu atd atd..Kde je preboha ta spravodlivost, ze taketo zeny maju deti a ked niekto to dieta naozaj chce, tak sa k nemu nie a nie prepracovat? 😢 To chcem fakt tak vela, ked chcem jedno babo? ☹
Dnes som 16 DC, ovulka uz pomaly pride, tak budeme snazilkovat, ale uz ani neverim, ze z toho nieco bude ☹
@zuzu1104 super tak sa mi potom pochvalis s tym vitaznym grafikom,dobre? 😉
@jankaferancova samozrejme moja 🙂
@ciusinka budeee, musíš myslieť optimisticky, veď ja stále hovorím, že bábätko príde len do veselého bruška. 🙂Ja viem, že ej to nespravodlivé, ale jednoducho to musí prísť vtedy, keď ti to bude súdené. Je hrozné deprimujúce, keď mesiac, čo mesiac tá hnusná mrcha dorazí, ale musíme všetky veriť, že sa to raz podarí. Bude dobre, moja, neboj a hlavne preč s tými škaredými myšlienkami, sme tu predsa všetky pre teba 🙂
@jankaferancova Jezis jani super, velmi ti drzim palceky! Len sa setri, odpocivaj a ochranuj seba aj malinke 🙂 Ked som to citala, tak som normalne ani nedychala 🙂 A uplne mi az srdiecko zovrelo od radosti, uplne som sa do teba vcitila, prvy krat som si tak predstavila, asi ako by som to prezivala ja, pretoze som sa nasla v tom, co si pisala 🙂
@ciusinka nevesaj hlavicku :( Ja si hovorim to iste. Ked som si citala na nete rozne clanky o plodnych a neplodnych dnoch a tak, tak tam vela bab tak zhrozene pisali, mozem byt tehotna? Ved sme to robili mimo plodnych dni a predsa nemam menzes a test mi ukazal dve ciarky.. Jej sa zrutil svet kvoli tomu a my tu by sme za to dali cokolvek :/ keby sa nam aj mimo nasich vypoctov podarilo otehotniet... Aby ste to nebrali zle, neodsudzujem taku zenu, co je v strese, ze je tehotna, este pred par rokmi, ked som chodila na vysku by som z toho asi ani ja nebola nadsena 🙂 Ale je to tak, ze vsetko sa asi deje z nejakeho dovodu. Nech si tomu hovori clovek ako chce - osud, boh, nahoda, karma.. vsetko ma svoj zmysel a vyznam. Aj to, ked tie deticky este nemame. Mozno este nie je ten cas. :( Viem, filozofujem tu, a nebojte aj mna chyti depka, a nie som taky macher, ze by som to brala tak s cistou hlavou, ze jednoducho este asi neprisiel moj cas, ale snazim sa tym ukludnit. Lebo inak by som sa asi zblaznila :(
@zuzu1104 Dakujem za podporu..Mna este aj strasne ubija to vecne cakanie na nieco..Cakanie na ovulaciu, cakanie, ci mrcha dojde alebo nedojde..A ked dojde, tak zase cakat ovulaciu..Ako zacarovany kruh..a clovek na to stale mysli..Ja viem, ze na to treba prestat mysliet, ale fakt neviem, ako sa da na to nemysliet a nezameriavat sa na to ☹

@ceresnicka1990 to verim, ja som vacsinu obdobia v pohode,( aj ked je otazne, co na to moje podvedomie, ze?)a potom zrazu uplne negativne myslienky...Ci uz s pozitivnym pristupom alebo negativnym mi to ale vychadza ako nieco uplne nerealne...
A na tie cviky mojzisovej chodis aj niekde? sa mi zda, ze si nieco spominala...
Jaco sa tyka ovulky, testov a tak, toto vobec neriesim, lebo inak by sa moja psychika naladila nespravnym smerom (zacala by som to uz brat ako moj maply projekt ergo by som bola v strese asi este vacsom....Cize ja na "svoju"ochranu, len takto sa snazim "oblafnut"....A ci tento mesiac ovulku vobec vystihneme...ach jaj...
Ale ty sa drz moja, nech to ide 🙂