icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

luckalucka83
8. okt 2013

@ciusinka
Skore uzdravenie zelam a ms ze meska to bude dosledok niecoho ineho a nie choroby 😉

luckalucka83
8. okt 2013

@fidela86
🙂
Ja napriklad nikdy nemavam takmer ziadne priznaky ked ma byt ovu, keby nebolo ovu testov tak fakt netusim, kedyze to ma byt 🙂
SKusim ako @uankab grepovy dzus
Ja som teraz len 5 dc, ms som mala az cele tri dni, nerozumiem, vzdy som mavala tak 6 dni a teraz toto 😕
Drzim palce aby ovu bola a aby to tentokrat vyslo 🙂

ciusinka
8. okt 2013

@luckalucka83 Dakujem velmi pekne,no kiezby si mala pravdu s tou ms,no uvidime..Kazdopadne pockam s testom do vikendu,ak bude dovtedy este meskat..

uankab
8. okt 2013

@luckalucka83 , ja som vypila asi liter dzusu za posledne dni a ziadnu zmenu nebadam... a to podla testov teraz ovulujem.. snad tebe to ukaze 😉

@ciusinka drzim palce nech rychlo vyzdravies... a nech mrcha nepride 😵

fidela86
8. okt 2013

@luckalucka83 vdaka, si poklad 🙂 Tak veru, tiez sa utesujem, ze hoc nie su prejavy, predsa len to nemusi nutne znamenat, ze ovu nie je...Drzte sa kocky, MUSIME TO SPOLOCNE ZVLADNUT ! 🙂

ceresnicka1990
9. okt 2013

Ahojte babenky, no co mame tu nejake nove tehulky? 🙂

jankaferancova
9. okt 2013

@ceresnicka1990 ahojik moja,odpisujem Ti tu 🙂 Citim sa celkom dobre,nohavice zacinaju byt uz pomaly tesne 😉 30.10.mam kontrolu,uz dostanem aj tehu knizku,tesim sa,ze znova uvidim drobceka 😉 Akurat plet mam v strasnom stave joooj...idem zajtra ku kozmeticke,nech ma da do poriadku,aj ked hormony asi neoklameme nicim.Ked som cakala maleho,tak som mala tvaricku ako detska prdelka,teraz som na to ovela,ovela horsie 😒 Aj ked sa vravi,ze dievcatko odobera mamicke krasu,uverim,az ked mi to potvrdi dr.na sone.Ale je to taka zvlastnost momentalne u mna,lebo nie a nie sa zbavit tych pupacikov ☹
Nooo a uz len cakat ako si na tom ty....som moc nedockava 😉 verim,ze sa Vam zadarilo!
@ciusinka Tebe skore uzdravenie moja a mrchaňa nech sa neobťažuje chodiť 😉
@uankab
@fidela86
@zuzu1104 Babenky moje a Vy ste na tom ako?Ktora prva to znacne? 😉

ceresnicka1990
9. okt 2013

@jankaferancova dakujem moja, drzim ti palceky velmi velmi a tesim sa s tebou...moja teplota este stuuupla dalej, si mozes pozriet graf vo fore spoznavam svoje telo 🙂 takze uvidime...dnes by som mala byt 5 taaaak uvidime ..

jankaferancova
9. okt 2013

@ceresnicka1990 No zlatko moje,grafik mas ozaj krasny 😉 Podla mna to vyzera nadejne,vyzera to na vitazny graf! 😉 Som si ista,ze mi napises,ze to vyslo!Drzim palce najviac ako sa len da!

ewik333
9. okt 2013

@jankaferancova
@luckalucka83
No kočky ďakujem za radu, testy objednané, už iba čakám na dodávku a bude sa testovať. Som inak zvedavá ako mi tá ovu bude vychádzať... I keď sme s partnerom zvolili stratégiu: každý deň vhupnúť do postele 😀 a to by v tom bol čert aby to nevyšlo.... no uvidí sa...

ceresnicka1990
9. okt 2013

@jankaferancova dakujem dakujem dakujem 🙂 velmi duuufam,ze to vyslo, uz len vydrzat 🙂

jankaferancova
9. okt 2013

@ewik333 Super,tesim sa 😉 drzim palce a nech tu vidim o mesiac od teba pozitivny tehu testik 😉

jankaferancova
9. okt 2013

@ceresnicka1990 no ved to,ze vydrzat,ked sme my zeny take nedockaveeeee 😀 ale neboj vydrzime,ja budem cakat s tebou 😉 bude sa Ti lepsie 😉

ceresnicka1990
9. okt 2013

@jankaferancova Dakujem mojaaaa 🙂)) mileee od teba....zatial niesom nedickava, ale viem, ze to o chvilku na mna pride aj ked ma uz pobolieva brusko ako keby mala prist mrcha mrchava..

ewik333
9. okt 2013

@luckalucka83 a na čo je dobrý grepový džús?

ewik333
9. okt 2013

@jankaferancova Ďakujem no aj tehu testy som objednala, teraz mám zvýšenú spotrebu 😎

luckalucka83
9. okt 2013

@fidela86
Mna kamoska presviedcala, ze predsa musim na sebe citit, kedy mam ovu, tak som sa sledovala a sledovala a fakte, ze nic, ziadne bolesti proste nic 😨
Tak som si kupila tie slavne ovu testy a tam ukazkova ciarka ukazkovo v strede cyklu 🙂
Drzim palce silno presilno 🙂

luckalucka83
9. okt 2013

@ewik333
Myslim, ze by mal podporit tvorbu hlienu pocas ovu, ze sa ma pit tak nejak tyzden pred ovu az do ovu (ale nie som na to expert, neviem, ci to je tak 🙂 )ze najlepsi by mal byt z cervenych grepov. Ja dzusy nemam rada, nepijem, ale tak no premozem sa, tento mesiac idem do toho s plnou vybavou 😝 Teda grepovy dzus, ovu testy, bazalna teplota, inofolic a mm maca prasok , teda ked ho donutim 😝

ewik333
9. okt 2013

Inofolic, a ten je zas na čo?
inak Maca je super aj ja som brala.

luckalucka83
9. okt 2013

@ewik333
Inofolic podporuje dozrievanie vajicok, ci take nieco, citala som o tom vela pozitivneho a topiaci sa aj slamky chyta 🙂 ja teda inofolicu 🙂

ewik333
9. okt 2013

@luckalucka83 aha... ja som tiež niečo teraz na rýchlo prečítala, mne z toho vyšlo, že je to proste kyselina listová... ale no tak neviem kúpim namiesto slamky 😀 a ten ako užívaš.. iba pred ovu alebo počas celého cyklu?

uankab
9. okt 2013

@ewik333
@luckalucka83 caute babenky, inofolic je viac menej inositol s kyselinou listovou.. ja som si kupila inositol, lebo je o dost lacnejsi a uzivam ten.. vraj sa vysledky dostavia po 3-6 mesiach uzivania, ja ho uzivam zatial 4-ty mesiac.. kamoska otehotnela hned prvy mesiac uzivania a to sa snazili o babo niekolko rokov bez uspechu.. tak musi zabrat 😵
inak ja tiez nemam ziadne, ale ziadne ovu priznaky (po porode som mala, ale ako sme prisli o babo, tak nic)... pijem grepovy dzus ale nemozem povedat ze vidim nejaky velky rozdiel... teda vidim aspon nejaky hlien ale velmi malo, doteraz som ale nemala vobec nic,.. kazdopadne podla testov mam teraz ovulku ale podla hlienu to tak nevyzera.. takze u man to velmi nezabera, ale citala som zase ine prispevky a baby pisali ze ho mali kopec..

luckalucka83
9. okt 2013

@uankab
@ewik333
Veru aj ja som kupila len ten inositol, je to ovela lacnejsie ako ten inofolic samotny, dokonca ho predava jedna kocka tu na MK co byva v Rakusku v tom istom meste, tak sme sa aj stretli osobne a pokecali 🙂
Ja to beriem zatial jeden mesiac, stale, nielen pred ovu, tento mesiac som mala ms ale len tri dni, neviem, co to nema nahodou "na svedomi" ten zazaracny inositol 🙂
Kocky drzim nam vsetkym palce, nech uz nieco z toho zaberie a najlepsie hned 😉

ewik333
9. okt 2013

@uankab a kde si kupovala inositol? V lekárni?

fidela86
9. okt 2013

@uankab
@luckalucka83
Kocky neviem, ako s tym inositolom- tiez som rozmyslala nad jeho kupou osobitne, ako vy, ale ked som patrala, co to vlastne je a tak, tak som zistila, ze ten, co predavaju nie je totozny s tym druhom, co je v Inofolicu- presla som par zahranicnych stranok a neviem...alebo ste zohnali presne ten druh inositolu? Teda myo-inositol? Ak ano, prijimam tipy, kde ho mozem zohnat ;)

Ja som si dnes kupila druhe balenie Inofolicu, v nedelu teda idem na druhe balenie...
Dnes som 20dc...do MS teda ostava nejakych minimalne 10 dni...uvidime teda, co a ako...
Vy ste ako na tom?
Drzte sa, myslim na vas, nech sa dari ;)

fidela86
9. okt 2013

@luckalucka83 no, ved to, ze ani ja to nijako nepocitujem, ale mame pravidlo, ze kazdy den 1x...ak sa teda da a MM je doma, resp. ja...tento den sme boli rozlietani, ale snad sme trafili ovu (ak teda vobec bola)...Cyklus mam 29-31/32 dc a od 15dc sme uz boli spolu...tak snaaad...

fidela86
9. okt 2013

@jankaferancova moja super, tesim sa s tebou 🙂 Bozinku, ako sa nase kocky rozprchli do majoviek a inych- oviek 🙂
Super sa na to pozera 🙂Len tak dalej 🙂
A si strasne zlata, ze nas tu este chodis takto pekne podporovat, vdaka 😅

uankab
9. okt 2013

@fidela86
@ewik333
@luckalucka83
neviem, ja co som citala stranky tak myo-inositol a inositol je to iste (Inositol is the common name of myoinositol.).. a v podstate je to len vyzivovy doplnok vitamin B. objednavala som ho z webu.. v statoch je napr obdoba inofolicu pregnitude, presne to iste zlozenie. v uk sa neda kupit, alebo predava sa tu inositol.
tak ja neviem..

fidela86
9. okt 2013

@uankab neviem, ani ja si tym nie som ista, narazila som na to len nahodou, ked som si blizsie citala ucinky a take tie zavery z konferencii a studii, kde sledovali jeho ucinky...ale mozem samylit, moj odbor to tiez nie je 🙂...dam si poradit od kamosky farmakologicky ci ako s to presne vola ;) kazdopadne, mam kupene druhe balenie, tak uz ho doberiem a uvidime, ako dalej...

luckalucka83
9. okt 2013

@fidela86
🙂
tak to je pravidlo , 1x za den, rozmyslam, ako mm k tomu donutim, ked vecer stale pada od unavy, ale inak to nevidim 🙂
Teraz som sa rozpravala s kamaratkou, ktora sa snazila asi 8 mesiacov, na 9 mesiac vravela, ze boli spolu ako pises, kazdy den alebo aspon kazdy druhy a ostala tehotna, asi na tom nieco bude 🙂