icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

uankab
2. okt 2013

caute babenky, posledne dni som nic nestihala! vsetko sa v robote meni, chodila som neskoro z prace domov, atd... vy sa ako mate?

@fidela86 , chystate sa do UK? mate tu uz nieco dohodnute? Manzel mal podpisanu zmluvu, az potom sme tu prisli.. teda on v januari a ja som dala vypoved v robote a prisla v aprili.. on medzitym vsetko vybavil, zohnal ubytovanie, otvoril si ucet v banke (zda sa malickost ale tu to je cela veda, ak nemas doklad o adrese - utility bill, ktory nemas pokial nemas ucet, zacarovany kolotoc)...
ja som sa najskor prihlasila do jazykovky, 15 hod tyzdenne a potom som si zacala hladat robotu neskor...
ak mate nieco dohodnute tak je to super, ak len tak na blind, tak to je tazke, hlavne si najst prvu robotu.. teda zalezi co by ste chceli robit 🙂

ja som dnes 7DC, testujem monitor, meria 2 hormony v moci, tak uvidim ci pomoze a stane sa zazrak 😵

fidela86
2. okt 2013

@uankab nie do UK, do DE...a s pracou nieje problem, mm tam uz bol na 10 mesiacov, tento rok sa vratil, len ho nechceli pustit :D Ucet tam ma, vsetko tam pozna, cize u nas je problem, aby som sa ja nejako rozhodla a rozhybala...ale dala som si deadline do maja a potom sa uvidi...vzdy v kutiku duse dufam, ze by mohlo vyjst tehu a tak by to bolo paradoxne vo vela veciach lahsie, ale...ale...uvidime...

zuzu1104
2. okt 2013

@ciusinka No ti hovorím,že ja som mala to isté minulý mesiac, menzes meškal, ale nakoniec prišiel:(, možno som aj bola tehotná a bol to mikroabort, ale fakt neviem. No a dnes som 9DC a mám taký výtok ako vaječný bielok, ale ovu testy negatívne, takže to bude asi planý poplach.
Ja také deti by som tak vytrieskala, čo sú rozmaznané, neznášam to a keď píšeš o bratovi, tak to musí byť hrozné, keď je takýto. Ja by som to nezniesla.Ja nad malým držím pevnú ruku, som na neho dosť prísna. Chcem, aby bol slušný a vážil si ľudí a aj veci.
Ďakujem za receptík, niečo podobné poznám. S fazuľkou a ananásom namiesto kukurice a mandariniek. Manžel takéto veci má veľmi rád. Uvidím,možno urobím, ale zas na druhej strane moji svokrovci sú dosť konzervatívny, tak možno stavím na klasiku a urobím zemiakový šalát. Budem tu mať dvanásť hladných krkov a 3 malé krky, takže kopa ľudí. 🙂
Myslela som teda receptík na nejaký slávnostný obed, lebo čo sa týka občerstvenia, tak budem robiť misy. A na tie koláčiky z lístkového cesta určite pošli recept, urobím mimo oslavy, my také pochutinky môžeme. 🙂 Ďakujeeeem

zuzu1104
2. okt 2013

@andy04 ja som mala minulý cyklus presne to isté, čo opisuješ a nakoniec došiel menzes po dvojdňovom meškaní. :( Tak neviem či to má s tým niečo spoločné. No a tento cyklus sa mi na 9DC teda dnes objavil presne ten plodný hlien, takže som už z toho jeleň, ale ovulka ešte nie je podľa teploty a ani podľa ovulačných testov

uankab
2. okt 2013

@fidela86
ono sa vzdy tazko rozhoduje.. my sme tu chceli zostat 5 rokov, zatial sme to siedmy a nemyslim ze tak skoro pojdeme domov... zalezi naozaj na tom co chcete... aku mate robotu, ci je to trvala, alebo len kontrakt atd... mam kamosku, ktora ma dvojicky, manzel bol cely cas v zahranici, ona pocas celeho tehu doma sama, potom s detickami, on chodil kazde dva tyzdne domov na par dni.. teraz sa konecne aj s detickami pobrala za nim (deti maju rok), ale kedze on je cely den v robote, velmi jej nepomoze a je to cele na nej.. plus kedze na nie je ne zvyknuty, tak nevie co s nimi.. takze deti to nie vzdy vyriesia 😖
ja si myslim ze bez deti sa lepsie stahuje, pre deticky potrebujete mat zazemie, nie je to s nimi take jednoduche... a jeden aby byval doma a druhy je stale mimo je podla mna sialenstvo... ked sa prestahujes do novej krajiny, potrebujes poznat system ako to funguje, mat doktorov poriesenych, atd... my sme to nejako neriesili ked sme sem sli, ale uprimne si neviem predstavit ze by som sa stahovala tehotna, resp. s dietatom a nevedela by som ako to tu funguje, to je dost odvazne... ale zase ak uz mate skusenost, tak to je ine 😉
tazke rozhodovanie, nezavidim .. a co robi manzel?

ciusinka
3. okt 2013

@zuzu1104 No je to nejake cudne s tym hlienom..A ten mikropotrat, to este teprve je taka nanic vec ☹ Totiz minuly rok v juli sa mi stalo, ze mi mrcha meskala 2 tyzdne, testy boli sice negativne, ale aj tak meskala a to mi este nikdy tolko nemeskala..Tak po 2 tyzdnoch som isla k Dr., najprv mi urobil ultrazvuk cez brucho, to mi povedal, ze podla toho to vyzera na tehotenstvo, ale ked sa pozrel zospodu, tak tam nic nebolo..No a povedal mi, ze to mohol byt aj mikropotrat, ale ze to uz clovek nezisti..No uprimne povedane by som radsej vedela, ze to bol ten mikropotrat, aspon by som vedela, ze mozem otehotniet ako byt takto v neistote, cakat a nevediet 😒

Inak vcera ked som prisla domov z prace, tak mi bolo uuuplne divne, citila som sa ako zbity pes, straaasne ma boleli krize, hrozne to bolo..Tak som si napustila vanu, dala som si penu, lahla do horucej vody aj s knizkou..Vo vani sa mi trochu ulavilo, ale ked som vyliezla, tak zase ta bolest..Najradsej som bola, ked som isla spat..Teraz mi uz je celkom ok, tak snad to uz bude v pohode..

Podla mna je naozaj super, ze takto vychovavas svojho syna, urcite to bude pre neho ovela lepsie aj v buducom zivote, lebo moj brat zije absolutne mimo reality..On je teraz zvyknuty na ten svoj standard ako ho mamicka naucila a on uz aj teraz povie, ze on musi v robote zarobit minimalne tolko a tolko..No a to su take sumy, ze to my s muzom dokopy nezarobime..Proste uplne mimo reality..Ale je to take smiesne fakt, lebo ja som vlastne bola 9 rokov jedinacik kym sa on narodil a nikdy som nebola taka rozmaznana..Uz odmalicka ked som chcela nieco specialne, drahsie alebo tak, tak som si na to musela sama nasetrit z vreckoveho alebo z penazi, co som dostala od babiek a podobne..Moj brat za celych tych 18 rokov si nemusel nasetrit nikdy na nic, vsetko mu padlo ako pecene holuby rovno do huby..Nehovoriac o tom, ze cely svoj zivot nemusel doma ani prstom pohnut, nepomahal nikdy s nicim, neupratoval si ani vlastnu izbu, nic..Zatial co ja som odmalicka musela pomahat so vsetkym..Ale toto uz je na inu temu, o tom by som ja vedela ine litanie popisat..V kazdom pripade je naozaj super, ze maleho takto vedies a vychovavas, tak to chcem aj ja raz praktizovat 🙂

Tak pripaden mozes ten salat vyskusat urobit popri zemiakovom a uvidis 🙂 ono z hentej davky, co som ti napisala, toho nie je nejako extremne vela, takze si myslim, ze by sa to v pohode zjedlo 🙂 alebo pripadne to urob niekedy inokedy len tak manzelovi ako prekvapko 🙂

Slavnostny obed pre tolko ludi..hmm..Napada ma napr. toto, neviem, ci to poznas, ja som to robila asi pred mesiacom prvykrat a je to naozaj uzasna mnamka: http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=10&id... 🙂 Alebo my este robievame take masko, ze bravcove kare sa nakraja na platky, osoli, okoreni, vyklepe, sprudka opecie na panvici a zvlast sa urobi taka zmes: udusia sa sampinony na cibulke, nechaju sa vychladnut, do nich sa da surove vajicko (alebo teda viac, podla mnozstva) a nastruhany tvrdy syr, zmiesa sa to a potom sa to pekne da na to masko a da do rury zapiect 🙂 Alebo este ja zvyknem robit taku vec, ze si vezmem bravcovu krkovicku, nakrajam na platky, naklepem a dam na noc do zmesy mlieka, soli a cesnaku..Potom to na panvici opeciem, zvlast si na panvici opeciem platky sunky, urobim volske oka a potom to naukladam na plech tak, ze masko, sunka, volske oko a dam zapiect 🙂

No a tie slimaky z listkoveho cesta, ja si vzdy kupujem uz take cesto vyvalkane v rolke, lebo som trosku leniva to valkat a hlavne mam to k dispozicii keby som potrebovala narychlo nieco urobit 🙂 Takze ak mas normalne, tak vyvalkat natenko, potom potriet kecupom, posypat pizza korenim, naukladat na to platky sunky a nastruhany tvrdy syr..Potom to zvinies do takej rolady a das do chladncky na chvilu, nech to trochu stuhne a potom sa to kraja na take asi 1 cm hrube kolieska..naukladas na plech, potries vajkom a pecies 🙂a tie spenatove robim tak, ze dovnutra namiesto toho kecupu atd. dam zmes duseneho spenatu s cesnakom, nastruhanym tvrdym syrom, pripadne nejakym bambinom, zavisi od toho, aku tuhu mas tu zmes, ja totiz zvyknem pouzivat mrazeny spenat, najlepsie je na to taky, co neni uplne rozmixovany, no a stane sa mi, ze ked to dovarim, tak ta zmes je dost riedka, tak vtedy tam dam okrem toho struhaneho syra aj bambino 🙂alebo proste nejaky taky taveny syr 🙂

ewik333
3. okt 2013

Čaute kočky, zaujala ma Vaša téma. Snažíme sa s manželom otehotnieť od marca a stále nič. Len smutný pohľad na negatívny tehotenský test :( Viem, že to nie je dlho ale ja som z toho dosť vyvedená z miery. Lebo jedného štvorročného "červíka" doma už máme. Ale to bolo tiež také kuriózne. To som otehotnela tak, že som ani nevedela a dozvedela som sa to až v piatom mesiaci. Aj to som k lekárke išla s tým, či vôbec môžem mať deti. Lebo MS som vôbec nemávala asi rok pred tým možno viac. A manžel sme sa dohodli, že on pôjde na vyšetrenie hlavy /s hrčkou/ a ja ku gynde. Tá mi oznámila že som v piatom mesiac, skoro som z kozy spadla. :D Preto som si teraz myslela, že to pôjde ako po masle lebo už mi MS chodí pravidelne /mala som zavedenú Mirenu do februára/ a potom pohodička. Aj zdravotne sa cítim lepšie ako pred štyrmi rokmi. No ale takto som dopadla. Máte nejakú dobrú radu? U lekárky som zatiaľ s tým nebola, zdá sa mi priskoro. Či?

zuzu1104
3. okt 2013

@ciusinka No Lucka moja, to už asi nikto nezistí či sme tie mikropotraty prekonali alebo nie. Asi bude lepšie, keď sa tým trápiť nebude, aby nám nebolo horšie na duši. Musíš si hovoriť, že bábätko určite príde a že otehotnieť určite môžeš. 🙂 Od dnes myslíme úplne pozitívne, dobre?
Počuj to sa mi nejako nepozdáva, tie kríže a únava, nooo možno sa budeme na konci cyklu tešiť, že mrchula neprišla. 🙂 To by bolo uuužasné.
Vychovávať dieťa je také náročné, ale vždy keď už neviem ako ďalej, tak ma niečo nakopne. 🙂 Nemám rada, keď mi do výchovy zasahuje môj tatino, to ma vytáča do nepríčetnosti, lebo mi tými rečami vlastne u syna podráža autoritu! A rozmaznáva ho, ja si ho potom vždy dám do laty cez deň a on keď dojde z roboty tak ide na rozmaznávanie opäť a ja som z toho na nervy.
Úplne chápem, ako sa cítiš ohľadne brata. U nás to tiež bolo tak, že moja sestra si mohla dovoliť viac, ako ja. To bude asi tým, že sme prvorodené. Ale u nás to nebolo asi až také, ako opisuješ ty o tvojom bratovi.
Tie receptíky skoro všetky poznám, len ten so šunkou a volským okom nie a páči sa mi. Vyskúšam. Nakoniec sme sa s maminou rozhodli, že už nebude robiť žiadne expertné kombinácie, na každý sviatok robím niečo výnimočné a tak sme sa rozhodli, že urobíme českú klasiku - Knedlo vepřo zelo 🙂. Už mám na to takú chuť a myslím, že aj ostatným bude chutiť. No a čo je základ, tak to nebudem pripravovať 3 hodiny a nenatrápim sa toľko.
Koláčiky mám už napečené, ešte zajtra urobím štrúdličku a upracem dom a budem mať hotovo. 🙂
Ale to mäsko s volským okom určite vyskúšam. 🙂 Ďakujem .)
A aj tie slimáčiky isto vyskúšam, vyzerá to riadne chutne. 🙂 Možno budúci víkend skúsim. 🙂

luckalucka83
4. okt 2013

Kocky ahojte,
ak mozem, pridam sa k vam, sem tam vas sledujem po ocku a kedze sa aj my snazime nie sice od marca, ale od maja, no aj tak by som tu rada bojovala s vami, kedze ste tu taka super partia 🙂
Mame jedneho maleho sibala, ktory sa nam podaril na prvy krat a naivne som si myslela, ze aj s duhym to pojde takto jednoducho ☹
Ja som dnes 1dc, ms dosla na hodinu presne 😠
Drzim nam vsetkym palce, aby bocian co najskor vedel, kde sa ma zastavit 🙂

ciusinka
4. okt 2013

@zuzu1104 Juuj, no to pozitivne myslenie by som brala vsetkymi desiatimi 😀 len skoda, ze mi to nejako stale nejde..

No vcera vecer som bola zase taka unavena, ze som uz o pol osmej chcela ist spat 😀 a ze teda nejako sa premozem, tak sme pozerali Panelak, ale cez druhu reklamu som zaspala 😀niekedy o stvrt na desat a zobudila som sa po desiatej 😀a to som sa len presunula z obyvacky do spalne a okamzite som bola tuha 😀 neviem co toto je..

Toho rozmaznavania starymi rodicmi sa bojim aj ja, teda hlavne zo strany mojej mamy, lebo ked vidim, co urobila z mojho brata, tak to dakujem pekne..A aj pri mojom krstniatku som to vedela, ona bude mat teraz 3 roky a to proste vzdy, ked k nim moja mama prisla na navstevu, aj kazde 2 tyzdne, tak vzdy jej priniesla nejaku hracku..A toto teda nechcem, aby robila pri mojom dietati,,Alebo mojho brata uz odmalicka tak "vycvicila", ze na prechadzku do parku isiel iba vtedy, ked mu vopred slubila, ze mu tam kupi nieco v bufete..Tak takto teda ja svoje dieta vychovavat nemienim..

Vepro knedlo zelo, mnam mnam, to by som si dala 🙂 To je super napad a naozaj s tym nie je az tolko roboty ako s nejakymi inymi specialitami a chutit to bude urcite kazdemu 🙂 To s tym volskym okom ja zvyknem robievat napr. aj na novy rok, ked sa nemoze kura ani ryby, nech neuleti a neuplava stastie 🙂 tak vtedy davam tu krkovicku 🙂 inak uz som to robila aj z kuracich prs namiesto krkovicky a aj tak je to super 🙂 vlastne na tom nema co byt zle 🙂

Tak potom pridaj aj nejake fotky, ako sa bude maly tesit zo smetiarskeho auta 🙂 🙂

fidela86
6. okt 2013

@ciusinka
@luckalucka83
@zuzu1104
@ewik333
@uankab
Ahojte kocky, ako vikendujete, co mate nove?

ciusinka
6. okt 2013

@fidela86 Ahoj,no ja nic moc,v piatok v noci mi naplno prepukla choroba,uz 3 tyzdne som bola na tom tak vselijak-raz hrdlo,raz nadcha,ale nechcela som ist k lekarke,myslela som si ze to je len nejake prechladnutie..Manzel mal to iste,ten je uz od stredy PN s antibiotikami a mne to prepuklo v piatok v noci..Takze zajtra uz idem aj ja k lekarke ☹

Inak by mi mala prist zajtra mrcha ale cakam ze sa urcite kvoli tej chorobe posunie ☹

A ty ako vikendujes?

zuzu1104
6. okt 2013

@ciusinka Lucka, tak sa musíme teda poriadne snažiť 🙂
Kedy ty máš vlastne dostať menzes? Ja mám od včera pozitívny ovu test aj dnes bol pozitívny, takže dnes alebo zajtra prebehne ovulácia, včera som muža skoro znásilnila a dnes to vidím rovnako 🙂 Tento mesiac to musí vyjsť 🙂
Ale ja mám taký pocit, že ty už niečo v brušku máš, lebo si nám nejako moc ospalá. 🙂
Som presvedčená o tom, že keď budeš mať dieťa, tak budeš výborná mamka a že budeš svoje dieťa vychovávať tak, ako je to správne. 🙂 Budem ti v tom veľmi držať palce.
No a oslava, tak dopadla super, všetci si všetko chválili a ja som bola na výsosť spokojná. Čo sa týka fotiek, tak ja som si pred oslavou pofotila aspoň ozdobený stôl a misy, čo som robila, tak to ti môžem tu pridať, ale ostatné fotky synčeka robila moja sestra a odišla do Ba, no a nestihli sme teda fotky preložiť do môjho počítača :(
A zo smetiarskeho auta sa veľmi tešil, vlastne zo všetkých darčekov, tak mu očká svietili, zlatý bol 🙂

zuzu1104
6. okt 2013

@fidela86 ahoj ahoj, tak my sme mali cez víkend oslavu synových narodenín,t akže sme mali rušno, ale dobre bolo. No a včera mi vyšiel pozitívny ovulačný test, takže bolo večer ešte ťuťu muťu a aj dnes ho mám pozitívny, tak aj dnes na to vhupneme 🙂, tento mesiac to už musí vyjsť.
A ty si mala aký víkend?

fidela86
6. okt 2013

@zuzu1104
@ciusinka
Ahojte baby, tak ja som mala akcny vikend 🙂 V Kosiciach bolo rusno- v sobotu Biela noc, dnes maraton...tak sme popozerali, pofotili...a dnes by som mala mat ovu, ale kedze netestujem, neviem, ci aj je, ale osud pokusame aj tak ;)Aj ked hlien nie je...uvidime teda...
@ciusinka - ty sa pekne liec, nech si cim skor fit, drzim palce...
A pekny tyzden vsetkym prajem 🙂 Ahojte 🙂

ewik333
7. okt 2013

@fidela86 no akože to bol víkend... unavená nevyspatá som šlapala do roboty. A najhoršie je na tom to, že sa mi zdá že som tu fakt stále.
V sobotu birmovka, som sa stala novopečenou birmovnou mamou, tak sme to poriadne aj oslávili :P Príkladom kresťanského rodiča som rozhodne nebola :D a nedeľa tak lajtkovo, ráno o šiestej uvariť, upiecť a šup hrozno pooberať. Manžel poobede zaľahol s malým - že ho ochotne uspí :D jasné mal iný zámer... a ja davaj - robila som pečený čaj z toho obratého hrozna. ale tak malý aj tak nezaspal ale manžel áno tak som sa starala aj o dieťatko. a večer malý zaspal po prechádzke tak žehliť do 23tej potom drichmať a o dve hodiny sa krpatú zobudil a strašil asi dve hodiny. To som už nevydržala a išla som si ľahnúť do jeho izby. Ráno malého nie a nie zobudiť, všetci sme zaspali a bodka. Pred odchodom z domu počujem : Maminka išiel som sa vycikať a vycikal som hovienko.... takže ešte sprcha a prezliekanie... paráda a teraz sa v robote cítim ako vygrcaný rezaniec.. ale beriem to pozitívne... dnes mi ten spánok vyjde - ISTO HEJ... inak baby neviem či sa vám to stáva ale včera po snažilkovaní som v noci keď som bola hore cítila také divné pocity v podburšku semtam som vaječníky zacítila potom nejaké žbnkanie :D no neviem mrcha mi odišla v sobotu či to ešte potom alebo čo alebo sa iba moc teraz sledujem alebo čo....

ewik333
7. okt 2013

babulky som tu nová ale je tu medzi nami aj nejaká už čakajúca mamička, čo sa jej to od marca aj podarilo?
Dnes by som si rada kúpila ovu test, viete mi poradiť dobrú značku alebo je to všetko na jedno kopyto?

krissy1
7. okt 2013

Ahojte,som trocha zmatena,mozem byt tehu?
totiz neviem,ako si mam vyratat periodu,v jun*-jul som mala oba mesiace menzes 8 den v mesiaci,v auguste 4.8. a v sept. 1.9.....kedy mam menzes vlastne ocakavat?chcem kupit test,ale bjim sa sklamania 1 / ....
dakujem

jankaferancova
7. okt 2013

@ewik333 ja som si objednala ovu testy tu na MK,ale zrejme to uz asi ponahla,ze?Ja som kupovala po 0,40e/ks s tymi ostatnymi z lekarne nemam ziadne skusenosti,takze Ti neporadim asi. Zadarilo sa tu par babam,od zaciatku tejto diskusie a uz patrim medzi ne aj ja a teraz ste na rade Vy vsetky ostatne 😉 drzim palceky 🙂

ewik333
7. okt 2013

@jankaferancova ó ďakujeme za pozitívnu odpoveď

luckalucka83
7. okt 2013

@ewik333
Evi ja som tiez kupovala tuto cez MK, predtym v DM tie pepino myslim, ale od lauritky tu na MK su uplne ze najlacnejsie,
vyskusaj, ma ich stale v ponuke, mne ich dokonca poslala aj do Rakuska 🙂
Ja ich pouzivam zatial druhy mesiac 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@ciusinka Moja, pozerám, že si chorá, tak ti prajem skoré uzdravenie. Len pekne lež a dúfam, že tá mrcha už nedorazí a ty budeš tehotnaaa 🙂

uankab
7. okt 2013

Baby, ja ani neviem ako vikend prejdem.. este stale som sa nezotavila z minuleho tyzdna :(.... tento mesiac pijem poctivo grepovy dzus, tak snad mi to pomoze na hlien, ovulka by mala prist kazdym dnom...

@zuzu1104 , uz zacali upiri, videla som prvy diel z novej serie.. zaujimavo sa to vyvija 🙂

zuzu1104
7. okt 2013

@uankab Zuzi, ale asi bude len v angličtine, však?

uankab
7. okt 2013

@ciusinka , joj na mna tiez nieco liezlo, v piatok mi islo hlavu roztrnut a hrdlo ma bolelo, ale v sobotu uz bolo lepsie... bola som pozriet kamosku, drzala som 4-tyzdnove babatko v rukach, bolo kraasnucke !!! cely cas som ju mala na rukach a krasne spinkala... 😵 😵 😵

uankab
7. okt 2013

@zuzu1104 ,

Zuzi, predpokladam ze hej, my pozerame len v anglictine... skus pozriet ci nie su k tomu titulky...

zuzu1104
7. okt 2013

@uankab dík Zuzi, pozriem
ja anglicky neviem, učila som sa len neminu a je to fakt veľká škoda, možno sa na staré kolená dám na jazykovku 🙂

fidela86
7. okt 2013

@zuzu1104
@uankab
@luckalucka83
Ahojte baby, ako sa tu mavate? Aky ste DC? Ako ide snazenie?
U nas mala byt ovulka (teda, podla mojich vypoctov), ale akosi priznaky nikde...tak mozno nebola alebo este len pride...ja som dnes 18dc...este stale verim a dufam v zazrak 🙂

ciusinka
8. okt 2013

@zuzu1104 Ahoj Zuzi, no dolahla na mna choroba, ja som uz 3 tyzdne to mala take vselijake - den ma bolelo hrdlo, 2 dni sopel, 2 dni nic a tak dookola..moj muz to iste, ale on mal hlavne upchate dutiny..No on skoncil na PN-ke minulu stredu a mne to prepuklo v piatok v noci, myslim, ze som to chytila od sefa, lebo ten cely den chodil do roboty chory a hlavne v piatok pol dna kychal, kaslal, az potom ho napadlo ist domov lezat..No a ja som v piatok v noci uz mala uplne odpalene hrdlo, cez vikend som to ani nemohla moc vylezat, kedze manzel bol PN, nemohol chodit von, takze vencenie bolo len na mne..Vcera som isla k lekarke, dala mi antibiotika na 7 dni, sa ma aj pytala,ci nie som tehotna, hovorim, ze neviem, tak mi dala pre istotu take lieky, co mozu aj tehotne, ze keby som nahodou bola..No a teraz som doma, chcela ma vypisat na cely tyzden, ale PNka by mi strasne skresala plat, takze vcera a dnes som si vzala od nej papier akoze navsteva lekara, zajtra si asi vezmem dovolenku a stvrtok piatok uz asi pojdem do roboty, lebo uz nemam tolko dovolenky, aj tu zajtrajsiu si beriem na ukor 23.12., co som si chcela vziat..No tento rok mi to proste ide, zlomena noha, teraz toto, parada ☹

Mrcha mala dojst vcera, zatial nic, tak uvidime, ale test si urobim ked tak az tak v piatok-sobotu, ak bude este meskat..lebo sa bojim toho, ze teraz mi ju moze posunut aj ta choroba a lieky, tak si nechcem robit plane nadeje 😒

A som rada, ze oslava tak dobre dopadla a ze sa maly tak tesil 🙂

ciusinka
8. okt 2013

@uankab No ved ja som tiez tak dufala, ze mi ta choroba prejde sama, ze nepojdem predsa so soplikom k lekarke..Ked furt v telke rozpravaju, ako s nadchou a chripkou sa k lekarovi ani chodit nema..No ale v piatok v noci ma tak chytilo to hrdlo, ze ma skoro porazilo, tak uz som bola nute a k tej lekarke ist..

Juuj, tak to muselo byt krasne malinke babatko 🙂 U nas sa akurat tomu kamaratovi minuly tyzden narodila mala Lenka, to je ten, ktory sa vobec netesil a este aj narodenie oznamil na FB asi takym stylom, ze "Tak uz je tu nasa Lenka, 53 cm a 3490 g radosti sa mi postara aj o zvysok mojho volneho casu"..no proste nadsenie neskutocne, take nervy som mala zase 😠