icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

fidela86
12. okt 2013

@ciusinka paaaaaaaaaaaaaaaaanecku, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 🙂 och, ci sa tesim moja, super super super 🙂 gratulujem 🙂

ciusinka
12. okt 2013

@fidela86 Dakujem velmi pekne 🙂 🙂 🙂 no ja som v uplnom soku,neverila som ze by to mohlo vyjst..Len som proste prisla do kupelne a tam toto 🙂 tak som so slzami v ociach bezala zobudit manzela nech sa na to pozrie aj on ci sa mi to nesniva 🙂

zuzu1104
12. okt 2013

@ciusinka jeeeeej moja, ja som to vedeeeela, zo srdca ti blahoželám
ja sa tešiiiim ako malé dieťa, supeeeer, tehuľka naša 🙂

fidela86
12. okt 2013

@ciusinka bozinku, to ti verim 🙂 nieco take si ani len predstavit neviem- tie pocity, vsetko...Och, proste super bombova sprava 🙂 Dalsia marcova snazilka uspesna 🙂 Predsa sa nam to tu k lepsiemu otaca 🙂
Pravidelne nas informuj o kazdom detaile, o ktory si ochotna sa podelit, my budeme len rady ;)

zuzu1104
12. okt 2013

@ciusinka a už vieš, že mne treba vždy veriť, ja som to proste tušiiila, že to teraz vyjde, normálne som celá bez seba. Manžel pozerá na mňa, že prečo tu vykrikujem od radosti 🙂

ceresnicka1990
12. okt 2013

@fidela86 no ved uvidis ako to bude, asi to uz bude ok 🙂

ceresnicka1990
12. okt 2013

@ciusinka Gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

jankaferancova
12. okt 2013

@ciusinka moja GRATULUJEEEEEEEEEEM!!!!!!Zlaticko si tehulka!Huraaaaaaaa!Teraz si dostala krasnu odmenu za to vsetko co si si vytrpela.Moc sa tesim moja,davaj si na seba aj fazulku velky pozor!Juj parada hned je den krajsi!jupiiiiiiii jupiiiiiii 🙂

fidela86
12. okt 2013

@ceresnicka1990 u vas sa kedy testuje? A ktory DC dnes si?

ceresnicka1990
12. okt 2013

@fidela86 No asi pockam do utorka, dnes by som mala byt 8 alebo 9 DPO.. 🙂

luckalucka83
12. okt 2013

@ciusinka
Blahozelaaaaaaaaam 🙂

andy04
12. okt 2013

@ciusinka Blahozelam 🙂 Ja som netrpezlivo čakala na tvoj výsledok či bude ako môj... Takze priesvitny hlien pár dni po ovulacii oficiálne zaradujem ako môj prvý príznak tehotenstva 😀

ciusinka
12. okt 2013

@zuzu1104
@fidela86
@ceresnicka1990
@jankaferancova
@luckalucka83
@andy04 Babulky dakujem vam,ja som z toho stale v takom soku a nemozem tomu uverit,vazne som si myslela ze to meskanie je dosledok choroby a zrazu toto 🙂 ten test mam v kuchyni na policke vystaveny a stale ked idem okolo tak na neho pozeram,ci to je pravda 🙂 strasne sa tesim,ale mam aj trochu strach,v pondelok napisem lekarovi kedy by som mala k nemu prist a ked to potvrdi aj on tak mi bude hned este lepsie 🙂

A najlepsie ze vcera som zistila,ze moja najlepsia kamaratka,co v juni potratila a bola na kyrete v den ked som si zlomila nohu,je v 6.tyzdni 🙂 mne to vychadza asi na 4.tyzden,tak to by nam ako paradne vyslo 🙂🙂🙂

uankab
12. okt 2013

@ciusinka supeeeeeeeerrrrrr !!!!!!!!!!!!

zuzu1104
12. okt 2013

@ciusinka paráda, teším sa 🙂

ciusinka
12. okt 2013

@zuzu1104 Dakujem Zuzi naozaj velmi pekne,dufam,ze to vsetko dobre dopadne a hlavne aby sa aj vam cim skor zadarilo,najlepsie hned 😉

zuzu1104
12. okt 2013

@ciusinka ďakujeme Lucka, veľa zdravíčka 🙂

ceresnicka1990
12. okt 2013

Baby, nevydrzala som a testla som, a na chvilku sa mi zazdalo,ze vidim slabuckeho ducha, ale aj ten uz zmizol :(

ciusinka
12. okt 2013

@ceresnicka1990 Ktory si dnes DC?vyskusaj testnut tak o 2-3 dni a uvidis..Kamaratka mi hovorila,ze ked si robila test na 33 DC,nic tam nebolo,na 36 DC slaby duch a teraz je v 6.tyzdni 🙂 ovu mala ak na 20 DC..

ceresnicka1990
13. okt 2013

@ciusinka pochybujem,ze mne to vyslo, lebo dnes mi klesla teplota, cize pride mrcha :(

fidela86
13. okt 2013

@ciusinka kiezby si mala pravdu a vyslo nam to nejako...ja (ne)ocakavam MS v sobotu/nedelu...prsia zatial len slabo, ale pobolievaju ako pred MS...ale uz ani neriesim, vcera som mala taku mensiu krizu, ale prekonala som ju a tak si hovorim, nech tu je cim skor dalsie kolo a nech sa MS neopovazi meskat- ak ma dost, nech dojde vcas, aby sme mohli cim skor prejst dalej 😉

ciusinka
13. okt 2013

@fidela86 Naozaj vam vsetkym velmi silno drzim palce a s tou MS mas uplnu pravdu-ked ma prist,nech pride hned a nech nemeska lebo to su len zbytocne nervy..

Ja som teraz taka nervozna,dufam,ze bude vsetko v pohode a ze dr.mi to potvrdi,teraz som si nasla na papieri take slabulinke spinenie,ale len na papieri,na spodnom pradle nemam nic,tak ale mam trochu obavy,stale studujen vselijake diskusie a utesujem sa tym ze to ma vela zien a babatka maju v pohode..A stale myslim na to,ze test bol pozitivny,tak to proste musi byt ok..No ved uvidime,zajtra napisem dokymu a snad ma cim skor objedna a potvrdi mi to a ukludni ma 🙂

zuzu1104
14. okt 2013

@ciusinka Ahoj Lucik, tak čo, na kedy ťa objednal lekár? Ako sa cítiš? Už máš aj nejaké príznaky?
Ja som dnes totálne nevyspatá a už od včera večera ma bolí podbruško a to mám ešte týždeň do mrchy, ten môj PMS je strašný. V noci som nemohla ani na bruchu spať, lebo bolelo a okrem toho prsia ma tiež strašne bolia. Je to dosť nepríjemné:(.

zuzu1104
14. okt 2013

@fidela86 @uankab Aký ste mali víkend kočky?
@ceresnicka1990 Ešte nevešaj hlavu, ešte môže teplota aj stúpnuť. Ktorý DC si?

ewik333
14. okt 2013

@ciusinka no tak toto, tak to veľmi moc gratulujem. Super! Na pondelok super správa, že sa to dá :DDDD

ewik333
14. okt 2013

No baby v piatok som dostala testíky na ovu od lauritky ako ste mi odporúčali. Testy som si robila zatiaľ 10-13 DC v 11, 12, 13tom mi vyšiel pozitívny ale len taký slabučký, teplotu v týchto dňoch mám 36,5 stabilne. Čo to znamená, nemala by sa teplota zvyšovať ???

ceresnicka1990
14. okt 2013

@zuzu1104 dnes teplota o nieco stupla, len mam velke bolesti podbruska a aj prs 🙂

ceresnicka1990
14. okt 2013

@ewik333 ako myslis,ze slabo pozitivne?

ewik333
14. okt 2013

@ceresnicka1990 testovacia čiarka bola slabučká

ceresnicka1990
14. okt 2013

@ewik333 tak to tie testy niesu pozitiv. ale negativ. pozitivne testy su vtedy ak obe ciarky su rovnako silne, alebo testovacia je od kontrolnej silnejsia...pozri moj album ,najnovsie testy, pripadne lauritka ma cely album s tymito testami