icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

zuzu1104
15. okt 2013

@ciusinka Luci, celý deň som na teba myslela, dúfam, že si v poriadku, tedy fyzicky, lebo o psychike sa tu radšej nejdeme baviť.
Ale aj tak, máme ťa tu všetky veľmi radi a myslíme na teba, nech si čím skôr v poriadku, držím palce moja zlatá

jankaferancova
15. okt 2013

@ceresnicka1990 ahojky 🙂 mam sa celkom fajn,ide to,ale ty sa pochval ako si na tom,hladam kukam,nevidim nic nikde,ze by si pisala,teda mrcha este dufam neprisla!testujes?
a zlatko uprimnu sustrast ☹

jankaferancova
15. okt 2013

@zuzu1104 aj ja na nu myslim stale ako sa ma,chudatko nase,ale snad sa nam ozve,treba jej dat nejaky ten cas,nech sa s tym sama vyrovna.Ano mame ta tu vsetky radi Lucka a zvladnes to!Nech si len rychlo v poriadku!

uankab
15. okt 2013

@ciusinka Lucka, dufam ze dneska vsetko dobre dopadlo.. teda tak dobre ako len mohlo 😖 .. drzim palce a ozvi sa ked budes mat chut... drzkaj sa, papa

@zuzu1104 , nasla si tych upiroch? ja idem dnes pozriet druhy diel 🙂... zatial cakam na manzela a ucim sa, tak ked pride, ale ked pride, tak si pustime jeden diel 🙂

ceresnicka1990
16. okt 2013

@jankaferancova dnes idem ku gyn naa vysetrenie...a mrcha este neprisla...niesom teraz v psychickej pohode...a dik

zuzu1104
16. okt 2013

@jankaferancova je to strašné, my dve to dobre poznáme :(, ale naozaj sa musí s tým zmieriť len ona sama, žiadne rady nepomôžu :(
Jani vy sa držte, kedy ideš na kontrolu?

zuzu1104
16. okt 2013

@uankab Ahoj Zuzi, nie, priznám sa, že som na to ani nemala čas, som posledné dni hrozne unavená, tak chodím v podstate spávať s malých a nič nepozerám. Snáď sa mi to podarí cez víkend pozrieť, ale keď to bude len v angličtine, tak som teda v háji, lebo ja neviem po anglicky ani prd.
Ako sa s Magdalénkou máte?

ciusinka
16. okt 2013

@zuzu1104
@jankaferancova
@uankab
@ceresnicka1990 Tak uz to mam za sebou, vcera bol zarucene ten najhorsi den v mojom zivote ☹ Nie ze som 7 hodin cakala na ten zakrok, este ma potom aj domov nechceli pustit, tak som si to vydupala, ze ma lekarka pustila o osmej vecer..Pritom moj lekar mi stale vravel, ze to je jednodnova zalezitost a ze ma normalne pustia, este vcera pred jednou mi to hovoril a zrazu lekarka co mala sluzbu mala iny nazor..Ale nastastie ma pustili..V piatok idem este na krv na kontrolne HCG, o 10 dni si mam volat pre vysledky histologie z toho kyretu..Skoda na to pomysliet, dufam, ze toto uz nikdy v zivote nezazijem 😢 😢

ceresnicka1990
16. okt 2013

@ciusinka moja, dufam,ze bude vsetko ok...myslela som na teba a drzala ti palce...

jankaferancova
16. okt 2013

@ceresnicka1990 juuuj to hned daj vediet ako si dopadla moja.drzim palce!

jankaferancova
16. okt 2013

@zuzu1104 tak,tak Zuzka,veru pozname to 😒 ale vies co je super,ze mozeme spolu diskutovat o tychto vsetkych nasich problemoch a vzajomne sa podporovat,dobre,ze existuje tato nasa diskusia,vsak? 🙂
Ja idem na kontrolu 30.10.uz sa neviem dockat,kedy nase drobciatko uvidim,snad bude vsetko v poriadku,ozvem sa ako som dopadla.
A ty si na tom ako?kolky DC si?

jankaferancova
16. okt 2013

@ciusinka moja,tak predsa len robili ten kyret ☹ a este si na to tak dlho cakala,si viem predstavit co sa odohravalo v tvojej mysli,v tvojom srdci 😢 Neboj sa,vsetko bude v poriadku,niekedy treba brat veci tak,ze to asi tak aj malo byt...neboj sa este sa Vam podari babatko,viete,ze to ide,tak nebude s tym problem.Teraz len pockat nejaky cas a sup na to,po kyrete je vraj velka pravdepodobnost otehotnenia,vraj maternica je "pohnojena" a uplne pripravena na prijatie dalsieho babatka.Budem na teba mysliet a drzat palce a verit,ze sa Vam to podari!Ty sa daj co najskor do poriadku,viem,ze srdiecko teraz poriadne krvaca,poriadne boli,ale zvladnes to,mas pri sebe cloveka,ktory pri tebe urcite stoji,ktory ta podpori a spolu sa vydate do dalsieho boja,v ktorom urcite zvitazite!!!
Drz sa Lucka!

zuzu1104
16. okt 2013

@ciusinka moja, je mi to tak strašne ľúto, ale hlavičku hore!!! Všetko bude dobré. Mňa tiež nepustili domov lebo som sa dozvedela, že nechcú púšťať kvôli tomu že im to potom poisťovňa nechce preplácať, tak neviem, čo je na tom pravdy

zuzu1104
16. okt 2013

@jankaferancova Ahoj Jani, presne tak, som za ňu vďačná, podpora od vás je nenahraditeľná 🙂. Ja som dnes 10DC

zuzu1104
16. okt 2013

@jankaferancova teda píšem somariny, 10DPO som chcela napísať

luckalucka83
16. okt 2013

@ciusinka
Lucka drz sa nam, sme tu pre Teba keby cokolvek bolo

jankaferancova
16. okt 2013

@zuzu1104 juj to fajne si a co ako?citis sa na mrchatu?

zuzu1104
16. okt 2013

@jankaferancova no uvidíme, keď mrcha nedorazí

ceresnicka1990
17. okt 2013

@jankaferancova no dnes mi teplota klesla a mrcha dorazila...mozno dalsi mesiac sa podari 🙂

jankaferancova
17. okt 2013

@ceresnicka1990 joj moja a tak pekne to vyzeralo... 😒 ☹ budem drzat palceky,urcite sa podari!

ceresnicka1990
17. okt 2013

@jankaferancova ved jasne, teraz ma rapia ine veci, tak nad tymto ani nerozmyslam...

jankaferancova
17. okt 2013

@ceresnicka1990 jasne,chapem ta

uankab
18. okt 2013

ahojte babenky, ako sa mate? u nas nic nove, akurat mam pocit ze sa mrcha zase rozbieha 😠 😠 😠 ... zacinam uz spinit, co nie je dobre znamenie...

@ciusinka Lucka, ty sa ako citis?

@zuzu1104 , vcera som pozerala druhy diel z novej serie upirov, musim povedat ze sa mi to zda byt uz vsetko na jedno kopyto 😒 .. teda uvidim ako to bude pokracovat, ale nic akcne a prevratne sa tam nedeje...

zuzu1104
18. okt 2013

@uankab Ahojky, tak som zvedavá, čo to bude, ja som zatiaľ nevidela ani jednotku. Pán Boh vie, kedy si ju pozriem, akosi nenachádzam čas. Ako to u teba vyzerá s cyklom?

uankab
18. okt 2013

@zuzu1104 , ahoj zuzi, dnes som 23DC a uz zacinam spinit :(... teda mala som take tenke vlasocnice na papieri, takze asi zase nic tento mesiac.. vlastne ako to poznam, tak urcite nic.. a to sme sa snazili v spravnom case, beriem inofolic, manzel macu a nic z toho ☹ ☹ ☹
Magduska teraz stale chodi a pyta sa ze ci ona bude mat tiez baby Florence (kamoske sa narodilo babo v septembri)..

zuzu1104
18. okt 2013

@uankab Tak to ma veľmi mrzí Zuzi:(. Ja som také nikdy nezažila, ja vždy keď dostanem mrchu, tak príde v plnej kráse a sile.Držím palce, aby teda mrcha skoro skončila, aby ste sa mihli opäť začať snažiť

fidela86
18. okt 2013

@uankab
@zuzu1104
@jankaferancova
@ceresnicka1990
@luckalucka83
Ahojte baby, tak ako u vas? Nestihla som vsetko zachytit cez tyzden...Ja som dnes 29dc a ani nerisim priznaky MS...nejako po tolkom snazeni sa mi uz ani nad tym nechce zamyslat- kazdopadne, u mna je cyklus 30, takze nedelu to tiez ocakavam :-/
Kazdopadne, pekny vikend dievcence 🙂

jankaferancova
18. okt 2013

@fidela86 ahojky moja,nevesaj hlavu,este nie je nic stratene 😉 drzim palceky a pekny vikend aj tebe!

zuzu1104
19. okt 2013

No tak žienky, ja asi idem s farbou von. Takže v stredu-10DPO som si našla čiaročku, takého dušíka, na 12DPO bol už dušík silnejší. Zajtra dúfam mrcha nedorazí a v pondelok už budem prvý deň meškať, tak dúfam, že čiaročka opäť zosilnie. Nechcela som skôr nič napísať, lebo Lucka prežila hroznú vec a moja správa nebola moc vhodná. V stredu idem asi k lekárovi, dať si predpísať tabletky na udržanie. Držte palce, aby sa do vtedy nič zlé nestalo. Už nikdy nechcem prísť o bábätko :(.

zuzu1104
19. okt 2013

Moje fotky, prvá 10DC a druhá 13DC. Myslím, že sa HCG pekne zväčšuje, veeľmi sa modlím, aby to bolo ok.