Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ceresnicka1990 ahojky 🙂 mam sa celkom fajn,ide to,ale ty sa pochval ako si na tom,hladam kukam,nevidim nic nikde,ze by si pisala,teda mrcha este dufam neprisla!testujes?
a zlatko uprimnu sustrast ☹
@zuzu1104 aj ja na nu myslim stale ako sa ma,chudatko nase,ale snad sa nam ozve,treba jej dat nejaky ten cas,nech sa s tym sama vyrovna.Ano mame ta tu vsetky radi Lucka a zvladnes to!Nech si len rychlo v poriadku!
@ciusinka Lucka, dufam ze dneska vsetko dobre dopadlo.. teda tak dobre ako len mohlo 😖 .. drzim palce a ozvi sa ked budes mat chut... drzkaj sa, papa
@zuzu1104 , nasla si tych upiroch? ja idem dnes pozriet druhy diel 🙂... zatial cakam na manzela a ucim sa, tak ked pride, ale ked pride, tak si pustime jeden diel 🙂
@jankaferancova dnes idem ku gyn naa vysetrenie...a mrcha este neprisla...niesom teraz v psychickej pohode...a dik
@jankaferancova je to strašné, my dve to dobre poznáme :(, ale naozaj sa musí s tým zmieriť len ona sama, žiadne rady nepomôžu :(
Jani vy sa držte, kedy ideš na kontrolu?
@uankab Ahoj Zuzi, nie, priznám sa, že som na to ani nemala čas, som posledné dni hrozne unavená, tak chodím v podstate spávať s malých a nič nepozerám. Snáď sa mi to podarí cez víkend pozrieť, ale keď to bude len v angličtine, tak som teda v háji, lebo ja neviem po anglicky ani prd.
Ako sa s Magdalénkou máte?
@zuzu1104
@jankaferancova
@uankab
@ceresnicka1990 Tak uz to mam za sebou, vcera bol zarucene ten najhorsi den v mojom zivote ☹ Nie ze som 7 hodin cakala na ten zakrok, este ma potom aj domov nechceli pustit, tak som si to vydupala, ze ma lekarka pustila o osmej vecer..Pritom moj lekar mi stale vravel, ze to je jednodnova zalezitost a ze ma normalne pustia, este vcera pred jednou mi to hovoril a zrazu lekarka co mala sluzbu mala iny nazor..Ale nastastie ma pustili..V piatok idem este na krv na kontrolne HCG, o 10 dni si mam volat pre vysledky histologie z toho kyretu..Skoda na to pomysliet, dufam, ze toto uz nikdy v zivote nezazijem 😢 😢
@ciusinka moja, dufam,ze bude vsetko ok...myslela som na teba a drzala ti palce...
@ceresnicka1990 juuuj to hned daj vediet ako si dopadla moja.drzim palce!
@zuzu1104 tak,tak Zuzka,veru pozname to 😒 ale vies co je super,ze mozeme spolu diskutovat o tychto vsetkych nasich problemoch a vzajomne sa podporovat,dobre,ze existuje tato nasa diskusia,vsak? 🙂
Ja idem na kontrolu 30.10.uz sa neviem dockat,kedy nase drobciatko uvidim,snad bude vsetko v poriadku,ozvem sa ako som dopadla.
A ty si na tom ako?kolky DC si?
@ciusinka moja,tak predsa len robili ten kyret ☹ a este si na to tak dlho cakala,si viem predstavit co sa odohravalo v tvojej mysli,v tvojom srdci 😢 Neboj sa,vsetko bude v poriadku,niekedy treba brat veci tak,ze to asi tak aj malo byt...neboj sa este sa Vam podari babatko,viete,ze to ide,tak nebude s tym problem.Teraz len pockat nejaky cas a sup na to,po kyrete je vraj velka pravdepodobnost otehotnenia,vraj maternica je "pohnojena" a uplne pripravena na prijatie dalsieho babatka.Budem na teba mysliet a drzat palce a verit,ze sa Vam to podari!Ty sa daj co najskor do poriadku,viem,ze srdiecko teraz poriadne krvaca,poriadne boli,ale zvladnes to,mas pri sebe cloveka,ktory pri tebe urcite stoji,ktory ta podpori a spolu sa vydate do dalsieho boja,v ktorom urcite zvitazite!!!
Drz sa Lucka!
@jankaferancova Ahoj Jani, presne tak, som za ňu vďačná, podpora od vás je nenahraditeľná 🙂. Ja som dnes 10DC
@jankaferancova no dnes mi teplota klesla a mrcha dorazila...mozno dalsi mesiac sa podari 🙂
@ceresnicka1990 joj moja a tak pekne to vyzeralo... 😒 ☹ budem drzat palceky,urcite sa podari!
@jankaferancova ved jasne, teraz ma rapia ine veci, tak nad tymto ani nerozmyslam...
ahojte babenky, ako sa mate? u nas nic nove, akurat mam pocit ze sa mrcha zase rozbieha 😠 😠 😠 ... zacinam uz spinit, co nie je dobre znamenie...
@ciusinka Lucka, ty sa ako citis?
@zuzu1104 , vcera som pozerala druhy diel z novej serie upirov, musim povedat ze sa mi to zda byt uz vsetko na jedno kopyto 😒 .. teda uvidim ako to bude pokracovat, ale nic akcne a prevratne sa tam nedeje...
@zuzu1104 , ahoj zuzi, dnes som 23DC a uz zacinam spinit :(... teda mala som take tenke vlasocnice na papieri, takze asi zase nic tento mesiac.. vlastne ako to poznam, tak urcite nic.. a to sme sa snazili v spravnom case, beriem inofolic, manzel macu a nic z toho ☹ ☹ ☹
Magduska teraz stale chodi a pyta sa ze ci ona bude mat tiez baby Florence (kamoske sa narodilo babo v septembri)..
@uankab
@zuzu1104
@jankaferancova
@ceresnicka1990
@luckalucka83
Ahojte baby, tak ako u vas? Nestihla som vsetko zachytit cez tyzden...Ja som dnes 29dc a ani nerisim priznaky MS...nejako po tolkom snazeni sa mi uz ani nad tym nechce zamyslat- kazdopadne, u mna je cyklus 30, takze nedelu to tiez ocakavam :-/
Kazdopadne, pekny vikend dievcence 🙂
@fidela86 ahojky moja,nevesaj hlavu,este nie je nic stratene 😉 drzim palceky a pekny vikend aj tebe!
No tak žienky, ja asi idem s farbou von. Takže v stredu-10DPO som si našla čiaročku, takého dušíka, na 12DPO bol už dušík silnejší. Zajtra dúfam mrcha nedorazí a v pondelok už budem prvý deň meškať, tak dúfam, že čiaročka opäť zosilnie. Nechcela som skôr nič napísať, lebo Lucka prežila hroznú vec a moja správa nebola moc vhodná. V stredu idem asi k lekárovi, dať si predpísať tabletky na udržanie. Držte palce, aby sa do vtedy nič zlé nestalo. Už nikdy nechcem prísť o bábätko :(.

@ciusinka Luci, celý deň som na teba myslela, dúfam, že si v poriadku, tedy fyzicky, lebo o psychike sa tu radšej nejdeme baviť.
Ale aj tak, máme ťa tu všetky veľmi radi a myslíme na teba, nech si čím skôr v poriadku, držím palce moja zlatá