Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@luckalucka83 áno, zvykla som si aj dcérka si zvykla, páči sa nám tu...odtiaľ je moj manžel preto sme sa sem presťahovali 😉 len s prácou je to horšie, stále som doma 😒
@huncut
to som rada, Poprad je krasne mesto, ani velke ani male, ja by som sa hned vratila, ale ako pises, s pracou je problem a tuto sme si obaja nasli robotu viac menej ihned tak to rozhodlo
@uankab
A kde robis? Tak cistu hlavu pri rozhodovani prajem, sprav tak, aby si bola spokojna Ty 🙂 drzim palce 🙂
Dobre ranko kocky ,
je to tam 🙂
dnes 10 DPO - dve ciarky na tehu teste !!!!!!!
mi to nedalo, hrozne ma uz par dni bollo brucho ako na kramy a mm mi povedal, ze vyzeram hrozne unavena - presne tuto vetu mi povedal aj pi prvom tehu, tak som rano testla 🙂
viem ze sa to sem nehodi ,ale aj tak 🙂 trosku sprijemnenie pre tie co maju radi syry https://www.facebook.com/pages/Obchod-so-syrom/...
@aurora88
No ja vidim riadnu ciarku, slabucku ale ciarku, je tam 🙂
Blahozelam !!! 🙂
@luckalucka83 jeeeej, ta tvoja je este krajsia 🙂...nechcem zakriknut, ale budu to junovcatka?🙂))
@luckalucka83 Ahoj Lucik, tak ako dnes? Skúšala si čiaročka silnie? Myslím na teba a veľmi držím palce 🙂
A ešte otázočka, kedy vyjdeš s farbou von aj v septembrovkách?
Ahojte babulky,ako sa mate?Co noveho?Gratulujem novým tehulkam! 😉 @zuzu1104 a ty Zuzik ako sa mas?
@jankaferancova Ahoj Jani, tak všelijak, niekedy som v pohode niekedy veľmi nervózna. Pri prvom odbere, po dvoch dňoch som mala nízke HCG, lekár ma síce presviedčal, že je všetko v poriadku a že sa nemusím strachovať, ale mne ten červík v hlave stále pracuje. Pretože takú nízku hodnotu som mala aj pri prvom odbere toho predošlého tehotenstva, takže mám teraz veľké obavy. A hlavne mi vôbec nejde do hlavy, ako pri hodnote 2,38(veď pri takej hodnote sa ešte žena považuje za netehotnú a hlavne ako som mohla mať také koľajnice na teste) mohol vidieť v maternici 3mm plodový vak. To je nemysliteľné, to je nejaká blbosť v jeho labáku. Lebo napr. v predošlom tehotenstve som u neho v 8tt mala hodnotu 17 a prišla som do nemocnice a 10880, skoro som padla na zadok, keď som videla to číslo. Takže naozaj už ničomu nechápem, ale snažím sa veriť, že je všetko v poriadku.
Zle mi nie je, len občas mám žalúdok ako na vode, som unavená, hlavne večer ma pobolieva podbruško a poriadne ma bolia prsia. Inak vôbec nič.
A vy sa máte ako? Za chvíľočku bude koniec prvého trímestra, tešíš sa?
@zuzu1104 ahoj moja,joooj veru teraz uz aj ja mam cervika v hlave z tych tvojich hodnot.Veru tych 2,38 je velmi malo,ja som mala pri druhom tehu hodnotu 4,5 po kontrolnych odberoch kazdy druhy den 3x za sebou a uz mi dr.povedal,ze je to vsetko ok,ze uz je krv negativna...tak snad v tom labaku spravili nejaku chybu alebo co,budem drzat silno palceky,nech je vsetko v poriadku moja!A kedy ides znovu na kontrolu?Daj potom vediet ako si dopadla.
My sa mame dobre,v stredu idem do poradne,tak sa aj tesim a zaroven aj strachujem,aby bolo vsetko v poriadku.Cez vikend mal otec oslavu 60tky,tak som sa cely tyzden venovala priprave,unavena som este teraz 😉 tesim sa,ze pomaly konci I.trimester,len aby bolo babo v poriadku,douzivam uz aj ten Utrogestan a snad to zvladneme nejako 😉
@zuzu1104
Zuzi vcera som si konecne kupila dalsi tehu test, nemala som doma a tu v AT vsetko zavrete 😠
Tak som si ho spravila dnes rano a ciarka krasna silna, takmer rovnaka, ako konrolna, tak sa tesim.
Len na mna sadla akasi chripka, ledva zijem, smrkam, cely clovek ma boli, len skoda, ze mi nema kto zobrat maleho, ledva som s snim dnes zvladla doobednajsiu prechadzku. Vecer pojdem k dr, nech mi da pre mm papier, aby ostal doma, nech to vylezim.
Zuzi myslim na Teba a viem , ze u Teba je vsetko ok 😉
@jankaferancova No super moja, tak sa tomu potom veľmi teším, že je všetko, tak ako má byť. Teraz si už oddýchni, keď už je po oslave. 🙂A teším sa na správy z poradne. 🙂
Tak ja som tiež zvedavá, že čo to bude až to bude, ale hádam to už bude v poriadku. Mám strach, ale verím miláčkovi, že bude silný 🙂
@luckalucka83 Luci, ale to je skveleee, takže ešte pred mrchou ti to tak pekne ukázalo, fakt super, teším sa a držím palce. 🙂
@zuzu1104
Zuzi dakujem 🙂
prikladam foto, posledny test je robeny dnes rano, trosku som ho zaskrabla pri jeho zachrane prd padom do wc 🙂
@zuzu1104 Neboj sa bude silný moja!A kedy ides k lekarovi?Moc drzim palceky!!!!

baby, ja nic nestiham.. v robote kastastofa, odkedy sefka odisla, neviem co skor, mam toho plne zuby.. normalne uvazujem ci nedam vypoved 😖