icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

aurora88
29. okt 2013

@luckalucka83
tu je moj dnesny ranny test...silnie pekne....kedy sa chystas na potvrdenie k lekarovi?...beries uz nejake vitaminy?

zuzu1104
29. okt 2013

@jankaferancova Aj ja verím tej našej fazuľke 🙂 Idem 8.11 a ďakujem moja 🙂

zuzu1104
30. okt 2013

@jankaferancova Ahoj Jani, dnes som začala na hnedo špiniť, tak som utekala rýchlo k lekárovi. Dal mi Ascorutin a Duphaston na udržanie a predstav si, videla som bábätko vo vačku, má asi 3mm, vychádza mi to na 4+6 a doktor povedal, že to krásne sedí s menštruáciou. Nakázal kľudový režim a o dva týždne kontrola na potvrdenie srdiečka. Som veľmi šťastná, že tam bábätko je, lebo pri predošlej tehotnosti vo vačku nebolo nič.

jankaferancova
30. okt 2013

@zuzu1104 Ahoj moja.tak to som velmi rada,ze babatko tam je,neboj sa vsetko bude v poriadku a srdiecko bude bit ako zvon.Drzim palce a naozaj velmi sa setri.
Ja som dnes mala poradnu.A vysledok?Na dverach napisane,ze dna 30.10. DOVOLENKA.Som myslela,ze ma slahne tam na mieste.Nechapem preco mi sestricka nezavolala,ze nemam chodit...ach teraz cakat zasa do pondelka,asi sa z toho celkom zblaznim... ☹
Ty sa drzkaj!

luckalucka83
30. okt 2013

@aurora88
krasne zosilnela , super, este raz blahozelam 🙂
beriem kyselinu listovu a este take svoje vitaminy pre tehotne, co som brala aj pri prvom tehu, cisto prirodne
k dr. pojdem asi az o 2 - 3 tyzdne, ked budem aspon v 6 - 7 tyzdni, skor aj tak asi nic vidiet nebude
Ty sa kedy chystas?

luckalucka83
30. okt 2013

@zuzu1104
Zuzi no vidis, a starosti teraz hod za hlavu, nasad kludovy rezim ako sa len da a uzivaj si ten neuveritelny pocit 🙂
oddychuj, citaj, vela spi 🙂
myslim na Teba

zuzu1104
30. okt 2013

@luckalucka83 ďakujem Luci aj ty sa opatruj a dávaj pozor na fazuľku. Ja celý deň ležím, teraz vďaka Bohu som prestala špiniť, tak budem ležať ešte pár dní, aby to úplne prestalo a pravidelne jesť tabletky.
Si predstav, že ja som tam doktorovi plakala ako malá, keď som bábätko uvidela a on mi aj fotku vytlačil a ja som ti ju tam od samého vzrušenia zabudla :(.

zuzu1104
30. okt 2013

@jankaferancova ďakujem moja, už sa na to naše srdiečko veeeľmi teším.
Tak dnes si mala teda riadnu smola, ale je to trošku akože od lekára nezodpovedné, že ti nedal vedieť, aby si nechodila. :( Tak nech ti to v pondelok dobre dopadne, posielam pusinu tebe a aj bábätku 🙂

luckalucka83
30. okt 2013

@zuzu1104
Zuzi uplne Ti rozumiem, ja ked som uvidela na tehu teste dve ciarky tak slzy ako krokodil, ani som mm do telefonu pomaly nevedela povedat, ze preco volam 🙂
uz sa neviem dockat navstevy u dr. ale musim pockat, lebo som teraz v pp asi na tyzden a dr. mam v AT.
Ja tiez poctivo lezim, notebook vedla mna 🙂
Zuzik pozdravujem a drz sa 🙂

zuzu1104
30. okt 2013

@luckalucka83 takže som dnes bola v tvojom rodnom meste a ani som nevedela, že si teraz tu 🙂
Ja mám gynekológa v PP, tak som tam bola.
No ti verím, že si sa neskutočne tešila, veď to je ten najkrajší pocit, čakať bábätko. 🙂
Aj ja pozdravujem a vy sa mi držte a potom sa podeľ o pocity z návštevy lekára🙂

jankaferancova
30. okt 2013

@zuzu1104 no veru som aj ja moc sklamana z toho,ale nieco sa asi muselo stat,ked naraz dovolenka.vzdy volali ked nieco.dakujeme za pusinku aj my posielame 🤐

aurora88
31. okt 2013

@luckalucka83 aj ja blahozelam tiez, len nech ste zdravi a vsetko bude v poriadku a bez problemov..🙂..mne akurat dosla kyselina listova, tak som si zbehla predpisat dalsiu a zaroven som sa nechala vysetrit....uz su naznaky tehotenstva na ultrazvuku, embryo ma asi 4 mm, na dalsiu kontrolu idem o 2 tyzdne, to by uz mohlo bit srdiecko🙂...ak smiem vediet, ake vitaminy konkretne beries?...ja sa totiz bojim, kedze v marci to neskoncilo u nas dobre a bojim sa, ci kyselina postaci zatial?

uankab
31. okt 2013

Baby, ja som chytila strasnu nadchu ☹ ☹ ... Akurat teraz ked su najlepsie dni a manzel o dva dni odchadza prec na par dni... Ach jaj...a poslite nejake virusiky, sup sup 😉

luckalucka83
1. nov 2013

@aurora88
Super blahozelaaaaam 🙂 to su same dobre spravy,
ja som pri prvom teh uzo aciatku brala femibion, potom toto: http://www.avita.sk/cz/stranka/female-care
beriem ich aj teraz, aj pred otehotnenim som brala, obsahuju kopec vitaminov, aj velku davku kyseliny listovej a okrem toho nic neberiem, opytam sa potom dr. ale myslim, ze ostanem len pri tom a snazim sa jest viac ovocia a zeleniny.

zuzu1104
1. nov 2013

@uankab Zuzi, skoré uzdravenie prajem 🙂

zuzu1104
1. nov 2013

@ciusinka Ahoj Lucka moja, ako sa cítiš?

ciusinka
1. nov 2013

@zuzu1104 Ahoj Zuzi,akurat dnes sme prisli do londyna,tak sa snazim prist na ine myslienky..Povodne som chcela tej mojej tehu kamoske tu kupit nejake baby vecicky,ale nezvladnem to ☹

A ty sa mas ako?

zuzu1104
2. nov 2013

@ciusinka Ahoj Luci, tak tam hádam prídeš na iné myšlienky a chápem ťa, že nedokážeš kúpiť kamoške tie vecičky, ani ja by som to nezvládla.
Tak si to v tom Londíne užite a snaž sa prísť na iné myšlienky.
Tak ja nič moc, už štvrtý deň ležím, lebo od stredy som začala špiniť. Doktor mi hneď nasadil tabletky na udržanie tehotenstva a kľudový režím. Takže v podstate celé sviatky budú u mňa posteľové. Od včera poobedia to chvála Bohu prestalo, tak už sa to špinenie hádam neobjaví. Lebo sa toho strašne bojím, veľmi si prajem, aby to bábätko vydržalo, veľmi ho ľúbim a nechcem o neho prísť :(

uankab
2. nov 2013

@zuzu1104 , ak spinenie prestalo tak verim ze to bude v poriadku... Ja som spinila pri Magduske, v 8tt, mali sme srdiecko a vsetko dobre dopadlo... Drzim palce! Ja sa uz nastastie citim lepsie, ale drobec to chytil a kasle, ma teplotu... Snad sa cez vikend dame do poriadku.
Pekny vikend prajem vsetkym.

@ciusinka uzi si Londyn, snad vam pocasie bude priat. Papa

zuzu1104
2. nov 2013

@uankab Zuzi, verím, že to nebude nič vážne, ale lekár ma v stredu skontroloval a povedal, že bábätko je v poriadku, tak hádam už špinenie nebude pokračovať. Ale uvedomila som si, že špiniť som začala po večernom pohlavnom styku a potom sa ešte doktor vo mne špáral s tým vaginálnym UTZ, tak to možno z toho. Už teda žiaden sex nebude, až kým to nepovolí lekár. Ale dnes už fakt nič, sa tak potichúčky teším.
Asi veľa žien na začiatku tehu špiní a hovorí sa aj, že špinenie sa môže objaviť v čase predpokladanej ovulácie alebo menštruácie. Tak mne by sedela teda ovulka.
Som rada, že sa máš už lepšie a je mi veľmi ľúto, že to Magdalénka chytila od teba :(. Nech jej to teda rýchlo prejde a nech je zdravučká ako repa. 🙂

jankaferancova
4. nov 2013

@zuzu1104 ahoj Zuzi,tak som bola na poradni,vsetko je v poriadku,drobcek ma 3,72cm, srdiecko bilo ako zvon,spinkal si drobcek maly,ale potom sa trosku pomrvil a zakyval maminke rucickou.Joj taka som ovela spokojnejsia teraz,mame aj tehu knizku.
Ty sa ako moja citis?Drkate sa?Potom daj info ako si dopadla na kontrole,verim,ze bude vsetko v poriadku!Drzim palce

ceresnicka1990
5. nov 2013

@jankaferancova jani supeeeeeeeeeeeeeeeer ja gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ...velmi sa tesim s tebou 🙂

jankaferancova
5. nov 2013

@ceresnicka1990 dakujem krasne moja.a ty si ako na tom?ktory DC?testujes ovu?

fidela86
6. nov 2013

@jankaferancova
@ceresnicka1990
@uankab
@zuzu1104
@luckalucka83
AHojte kocky (aj tie, ktore som vyssie nespomenula)...Ako sa mavate? pozeram, ze par dobrych sprav pribudlo, aj ked som to cele nestihla prebehnut, snazim sa teraz trosku rozprudit myslienky aj inym smerom, tak trosku zamerne vynechavam konika..Kazdopadne BLAHOZELAM kockam, ktorym sa zadarilo, som rada, ze to ide dobrym smerom tuna a DRZTE sa 🙂

uankab
6. nov 2013

@ceresnicka1990
@zuzu1104
@luckalucka83
@fidela86
@jankaferancova
ahojte babenky, ja nejako nestiham.. mali sme taak strasne vela toho v robote..
snad uz teraz bude kludnejsie, aj ked este stale mam tento tyzden toho vela.. vcera som musela utekat do skoly cez obed, lebo Magduska si strcila papier do uska a ani ho nemohli vybrat (mozu to spravit iba rodicia).. nastastie kolegyna mala pinzetu, tak sa previezla hore dole.. chudatko taka bola vystrasena ze co sa stalo... manzel bol prec od nedele, dnes konecne pride domov.. tak sa tesim 😉
vy sa ako mate?

@ciusinka Lucka, aky bol Londyn?

ciusinka
6. nov 2013

@uankab Ahoj Zuzi, Londyn bol super, len som riadne unavena 🙂 prileteli sme az vcera vecer, dnes trochu regenerujem a zajtra este cestujeme na 1 noc do Prahy na koncert NIckelback, takze mame taky rozbehany tyzden..

Inac pocasie nam vyslo perfektne, sice bolo chladno, ale svietilo slnko, jedine co nam prsalo, bolo vcera doobeda, ked sme prisli do St. James´s parku..Ale poobede zase svietilo slnko..Pochodili sme toho dost, v piatok len nakupy na Oxforf street, v sobotu sme boli v St. Paul´s Cathedral, isli sme do Westminster Abbey, ale mali zatvorene pre verejnost, pricom to nikde nebolo napisane, tak to nas nahnevalo..Potom sme isli na prehliadku Wembley a zase trochu nakupy..Nedela rano Windsor, potom Tower of London, Tower Bridge, Belfast a vecer lodou od Tower of London k Westminsteru..A v pondelok sme isli na autobusovy vylet na Stonehenge a do Bath..A vcera sme sa uz len tak poflakovali 🙂 Aj som si nakupila nejake veci, takze to hodnotim ako dobry vylet 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@jankaferancova Ahoj Jani, tak to muselo byť krásne🙂, drobček už musí vyzerať ako normálne bábätko, nie ako žubrienka 🙂
Mne už je druhý deň pekne zle zo všetkého, celý deň polehujem, lebo v tej polohe mi je najlepšie. Ale Samka mám chorého, má angínu, takže musím okolo neho lietať a tak som hrooozne unavená.
Nášho drobca idem pozrieť v piatok poobede, tak veľmi dúfam, že už mu bude byť krásne srdiečko. 🙂 Veeeľmi si to želám.

zuzu1104
6. nov 2013

@fidela86
@uankab Ahojte dievčence, ja sa mám dobre, len už začali celodenné nevoľnosti a v piatok ideme na UTZ pozrieť či má bábätko srdiečko, dúfam, že bude všetko ok a musí mi lekár opäť predpísať tabletky na udržanie tehotenstva, lebo mi už dochádzajú.
Myslím, že keď mi je tak zle, tak bude všetko v poriadku.
Zuzi, to musela byť teda nepríjemná príhoda s tým papierikom :(. Prečo to nemôžu učiteľky vybrať?
@fidela86 Akým smerom si nasmerovala myšlienky, ke sa smiem spýtať? 🙂

zuzu1104
6. nov 2013

@ciusinka Luci, som taká rada, že Londýn ti vylepšil náladu.🙂 V Prahe si to pekne na koncerte užite a zabavte sa. 🙂

ceresnicka1990
7. nov 2013

@jankaferancova ahoj moja, no ja som na tom nie celkom fajn, ovu test vysil krasne pozitiv ,ale teplota nestupla...takze asi to bude tento mesiac anovulak...ale tak musim dat hlavu hore a bojovat dalej, ved sa mozno na dalsi mesiac zadari dnes som 22 DC, uvidim ako to bude dalej...