Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@uankab Vies co v tom St. Paul´s hore vo vezi som ja nebola, isiel tam len manzel so svokrom..Ja som sa na to aj s nohou necitila plus trpim este aj miernou klaustrofobiou a taketo uzke schodiska nemam vobec rada, takze ja som ich cakala dole 🙂
Vies co ten Westminster mna az tak netrapil, lkebo my sme tam boli s manzelom vnutri minuly rok, vstupne je hrozne, ale my sme si uz druhy rok teraz kupili London pass, kde je to v cene..A tento rok sme tam chceli ist znovu kvoli svokrovi, ale nedalo sa..a kedze London pass sme mali len v sobotu a v nedelu a v nedelu je vzdy zatvorene, tak sme sa tam uz nedostali..
Vies co kupila som si v Disney obchode plysoveho Kyblika zo Snehulienky 😀 a taky pohar s princeznami 😀 v sports directe len jedny teplaky a este vo Westfielde jedny nohavice a sveter a potom cestou domov na letisku som objavila caro Victoria´s Secret 😀 a kupila som si dvoje uzasne nohavicky 🙂
Caute zienky,ako sa mate?my nie najlepsie,lezim na gynde,spinim,cakame na ozvy srdiecka,nechce akosi nabehnut:( drzte sa Lucka,vy mate co nove?
@ceresnicka1990 ahoj moja,tak co ako to s tebou vyzera?stupla si?drzim palce!
@jankaferancova ahoj moja, hej stupla som, asi ovu aj prbhla...uvidime ako to bude dalej🙂a ty ako?
@ceresnicka1990 no tak super,to som rada,takze ovulka bola neskor,takze ziadny anovulak sa nekona.super,tak uvidime,budem silno drzat palce!
Ja som v pohode,babatko vari tiez,o tyzden mam vysadit lieky,takze dufam,ze dalej bude vsetko v poriadku
@jankaferancova joj moja ,uvidime, velke sanc tomu nedavam,ale tak nejak bolo nejak bude...ebe drzim palceky, nebojaj vsetko bude oooooooook 🙂
@jankaferancova Ahoj Jani, tak sme boli včera na kontrole a doktor povedal, že je všetko v poriadku, dokoca sa nám zdalo, že vidíme blikať aj srdiečko. Ale lekár nakoniec povedal, že nebudeme bábätko tak dlho dráždiť ultrazvukom, lebo je ešte maličké a objednal nás o 10 dní na 100% potvrdenie. tak drž silno palce, aby tam srdiečko bilo, ako zvon. Už mi je niekoľko dní aj poriadne zle, nevoľno celý deň, ale vďaka Bohu nevraciam.
A vy sa máte ako? Končí ti prvý trímester, však?
@zuzu1104 tak to mas "prijemne starosti"🙂 Ale ked vies, aky zazrak je za tymi nevolnostami, to uz je ina vec ;)Super, som rada, ze ste v poriadku 🙂
Tak ja myslienky pohynam kadeakym smerom, ale dnes na mna dopadla akasi novembrova nalada, tak snad cim skor sa poberie prec odo mna 🙂
Babulky ahojte.Tak ja koncim I.trimester,este tyzden uzivania Utrogestanu,snad tie nastavajuce dva prebehnu bez komplikacii.Prikladam foto,zoznamte sa s nasim drobcekom 😉 Prva foto je na potvrdenie tehu a tato druha z prvej poradne minuly tyzden,srdiecko bilo ako zvon.Zuzi bude aj tvojmu neboj sa!
Drzim Vam palce silno silnooooooo!Nech sa Vam kazdej jednej podari uzlicek stastia a baby tie co cakate uz dlhsie nestracajte nadej,babatko pride vtedy ked ma prist 😉
Som rada,ze som tu s Vami mohla podiskutovat,podelit sa aj s bohuzial tymi neprijemnymi a bolestivymi spravami...povzbudzovali sme sa aj stale povzbudzujeme jedna druhu,tak nech to tak aj nadalej! Ja tu chcem s Vami ostat aj dalej,chcem sa tesit s Vami,z Vasich pozitivnych testikov,zdielat s Vami Vasu radost.
A inak viete co?Vy ste boli prve babulky,ktore ste vedeli o tom,ze babatko je na ceste 😉
Drzkajte sa vsetky,mam Vas rada 😉
@ciusinka
@fidela86
@nelinkabublinka
@zuzu1104
@uankab
@ceresnicka1990
a vsetky,ktore som zabudla oznacit 😉
Jani to je super,velmi sa s tebou tesim! Krasny pampusik ti rastie 🙂 tesim sa na dalsie fotecky!
@jankaferancova kraasne... 😵 😵 😵
@ciusinka , jaj tak to nahneva, ked mate vstupne a nemozete ho pouzit :(.. ale aspon si si to vynahradila nakupmi 😉 .. ja akurat pokukujem tiez po veciach, moj oblubeny obchod ma vypredaj.. som si tam nasla par krasnych veciciek, len ta suma za ne 🤐 ...
noha to ako cele zvladla?
ja som dnes 20DC a nejako ma cely den strasne prsia bolia a mam taky divny zaludok...naposledy to bolo przinakom virusu, co som chytila od Magdusky a grckala som 2 dni v kuse.. tak uvidim co teraz z toho vylezie..
@jankaferancova jeeej, to si krasne napisala 🙂 SMe radi ze ta tu mame a ze tu s nami si nadalej, drzte sa s babom a nech to aj dalej ide len takto super 🙂
@fidela86 dakujem moja,no napisala som len pravdu 😉 verim,ze aj od teba tu coskoro pribudne taka krasna a hlavne pozitivna sprava 😉
@jankaferancova taak, to silno pochybujem, ale nadej zomiera posledna...Kazdopadne som strasne rada, ze sa vam dari 🙂
@jankaferancova no ved prave, ja si nemyslim, ze pride moment, kedy to nebudem cakat, kedze je to podla mna nemozne...ak niekto chce babo, aby to kazdy mesiac necakal...ach jaj...No nevadi, mam predpondelkove blues, nevsimaj si ma ;)
@fidela86 tak viem ako sa citis,aj ked co sa tyka mna,necakali sme az tak dlho,ale tak uplne ta chapem,ja by som sa asi uplne scvokla... 😒 ale vies o tom,ze na dobre sa dlho caka 😉 pride to naozaj!
Zdravim vas snažilky a tehulkám blahoželám, dlho som tu nebola. Ja som tento mesiac po ročnom neúspešnom snažení absolvovala prvú folikulometriu. Tak uvidíme, ako to dopadne 😉
Vy nemáte nejaké skúsenosti s folikulometriou?
@jankaferancova Ahoj Jani, podávam najnovšie správy, cez víkend som opäť špinila, tak som dnes letela k lekárovi a aké prekvapko ma tam čakalo. 1 cm bábätko s krásnym bijúcim srdiečkom. Som až plakala od radosti, že je všetko tak, ako má byť. 🙂 A dostala som už aj tehotenský preukaz. Od zajtra začínam oficiálne končím 7 týždeň a začínam 8. 🙂 A o dva týždne ma čaká prvá poradňa. 🙂
To tvoje bábätko na obrázku je také krásne, malé ňuňu, posielam mu božtek na noštek, nech je zdravučké a silné. Dúfam, že ťa poslúcha 🙂
@zuzu1104 Jeej Zuzi,aka som rada!Tak srdiecko krasne bije,to je super spravicka.Tak sa drzkajte,davaj si na seba aj babulko velky pozor a samozrejme informuj ako sa mate.Ja idem najbliszie 25.11. na sono NT screening,tak sa tesim,ze znovu uvidim drobceka,snad vysledky budu dobre.Poradnu mam potom 4.12.
Moj drobcek v brusku poslucha,dufam,ze bude taky poslusny/poslusna aj dalej 😉
@jankaferancova Ďakujem Jani, že sa so mnou tešíš.
Budem ti držať na tom NT screeningu palce, aby všetko dopadlo dobre 🙂
Držte sa obaja a určite aj ty informuj, ako sa máte 🙂
@jankaferancova jani bombaaaa...male je take rozkosne :D:D:Dtesim sa s tebou....

@ciusinka , tak som rada ze vam pocasie vyslo a ze sa vam pacilo.. boli ste v St Paul aj hore na vezi? z tadial je krasny vyhlad na Londyn. Za West Minister Ti nemusi byt az tak smutno, teda je krasna vo vnutri, ale to vstupne co pytaju je nekrestanske a obzries si viac menej len hrobky.. podla mna tam staci ist, ked tam maju omsu, okolo piatej vecer a rychlo si to omrnut vramci toho 🙂
a co si si nakupila? 😉
@zuzu1104 , dufam ze sa Samko z toho rychlo dostane. Nemohli ho oni vybrat, lebo vies: co keby nahodou poskodili usko a ja by som ich za to mohla sudit - ich system prava je iny ako doma..
dufam ze nevolnosti rychlo prejdu, ja som pri magduske ziadne nemala...
@ceresnicka1990 preco mysli ze bude anovulak? ovulka este nemusela prebehnut, ci? inak mne normalne ovulacne testy nefungovali.. tak uvidime ci tento zazrak co mam teraz zaberie..