Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@zuzu1104
no veru nikdy nevies kto co cita.. len davaj pozor, lebo tato tema nie je sukromna a moze sa to tu docitat (teda neviem aka zvedava je ;)
ja som dnes 24DC, tak o par dni uvidime co sa z toho vykluje... neznasam toto obdobie cakania 😠 .. ty si sa kedy prvy krat testovala? tusim si vedela podla ovu testov, ci sa mylim?
a ktoru cast si vedela z upirov? ja si mozno dnes pozriem treti diel, uvidime na com sa s manzelom vecer zhodneme 🙂
@uankab aaaale to zas tak nie, žeby sa dočítala, čo by robila v snažilkách, keď už je v 22 týždni tehotenstva, takže tu ma nenájde :🙂
Ja som sa testovala na 10DPO a už som tam mala ducha,a le netestovala som ovu testami ale normálnym tehotenským
Videla som šesť častí z piatej série a teraz čakám na siedmu
@jankaferancova
@uankab ahojte zienky, v stredu ma pustili domov, no bohuzial samu:(....skoncilo to s missed abortion, srdiecko nenabehlo,cely plod bol akosi deformovany, tak som vycistena a po par mesiacoch skusame znova 🙂...vam zelam vela zdravicka, drzte sa
@ceresnicka1990
@zuzu1104
@ciusinka
@uankab
@jankaferancova
Ahojte moje marcove kocky, prajem vam vsetkym prijemny vikend plny len toho najlepsieho, co vedia ponuknut volne dni 🙂
@aurora88 to ma tak mrzí, dúfam, že bolesť na dušičke skoro prebolí a druhý pokus bude určite úspešný. Ja som si tým prešla v júni, ale my sme vo vačku ani plod nemali, tiež to nakoniec skončilo čistením, ale tiež ako ty, hneď po potrate som mala túžbu sa o bábo snažiť, vyšlo to po tretej menštruácii a zatiaľ som v ôsmom týždni, konečne je aj bábätko a aj srdiečko. Tak to bude hádam pre teba povzbudením, aby ste sa snažili, lebo bábätko určite PRÍDE. Drž sa 🙂
Ahojte snazilky, pridávam sa k Vám 🙂. Aj my sa snažíme od marca, zatiaľ neúspešne. V pondelok som bola na folikulometrii, 14 DC, folikul 30mm, pichli mi pregnyl, dnes na kontrole folikul stále neprasknuty, 40mm. Myslite že ešte možem tento cyklus otehotnieť?
@aurora88 ahoj moja,to je mi moc luto,prajem Ti vela sil a treba verit,ze sa to podari znovu.Ja som otehotnela 2 mesiace po tom,ako sme o babatko prisli,takze aj ja som jednou z tych,ktore Ti mozu povedat,ze sa to da.Drzim palce a prajem vela stastia na dalsej ceste za dietatkom!
@dorotka2013 Nie, tento mesiac už neotehotnieš. Ten folikul nepraskol, ale ti prerástol do cysty. Mávala som to isté, keď som brala Clostilbegyt. Musíš počkať na ďalší mesiac a potom snažilkovať.... Držím palčeky 🙂 .
@ceresnicka1990
@zuzu1104
@ciusinka
@uankab
@jankaferancova
Ahojte kocky, ako ide snazilkovanie tento mesiac, ako ste na tom? Ja stvrtok mam mat MS, ale kedze minuly mesiac meskala dva dni, este sa nacakam...A inak stvrtok tiez doberam tretie balenie inofolicu...tak uvidime.. Drzte sa 🙂
A ty @jankaferancova , ako tehulkujes, vsetko ako ma byt ako tak citam, som radaaaaa 🙂🙂🙂
Ahojte kocky, hlasim sa z nemocnice, v sobotu som mierne zakrvacala, tak si ma tu nechali na pozorovanie. V sobotu mi robili utz a male bolo zatial ok, v nedelu brali krv, hcg zodpoveda tt a zajtra este urobia znova kontrolne sono, ak bude vsetko ok, tak ma hadam pustia uz domov. Myslite prosim na nas, dufam, ze budeme ok.
@fidela86 ahoj moja, no ja dnes slabulilinky duch na tehu teste, kt. po niekolkych hodinach vymyzol :( skusim este testnut rano a uvidime...som 11DPO, tak to je celkom este skoro...dufam,ze sa vsetko zadari a nezakriknem 🙂a ty ako?
@ceresnicka1990 jeeej no toto, to je pecka 🙂 ja sa sice do testov nerozumiem, ako baby tu, ale to zmiznutie mozno nemusi nic znamenat...ale super kazdopadne 🙂
Ja som dnes 28DC a vo vztahu k ovulacii by to malo byt podla mojich vypoctov rovnako, ako ty, teda 11DPO...ale ci ovulka bola resp. kedy neviem, kedze sa nesledujem, netestujem...tak sa necham prekvapit...mne zvykne meskavat bezdovodne aj 3-4 dni sem tam, takze ja ak nahodou by MS nedosla, planujem pripadne testnut az o tyzden, teda na 35DC najskor (kedze u mna to je historicky najvyssie cislo, co do dlzky cyklu...) Ale nemyslim si, ze na nejake testovanie dojde...to je ale optimizmu, co?:D Ale ty to mas super, musis nas informovat co a ako dalej 🙂 Planuje kedy najblizsie testovat?
@fidela86 ani som ti nsthla dopisat a dostaa som mrchu:(tplota dnes bola normalna poovu, tak ja uz nviem
@fidela86 ahojik moja,tak ja tehulkujem zatial super 😉 zajtra koncim s uzivanim liekov,brusko uz vidno pomaly,drobec je v poriadku,v pondelok idem na sono,tak uvidime ako na tom budeme,snad to bude v poriadku,dufam,verim a chcem,aby to tak bolo 😉
Tebe drzim palce,aby mrcha mrchata neprisla vobec! 😉
@zuzu1104 moja zlata drzim palce,neboj sa vsetko bude v poriadku!Myslim na Vas!
@jankaferancova jeeej no to je super, tesim sa takym pozitivnym spravam 🙂 Paradicka, len tak dalej 🙂 Sa mas ;)
@ceresnicka1990 cozee ☹ ..panecku, to mi je velmi luto...a tak dobre to vyzeralo do kelu...ja neviem, co ta MS stale chodi, uyz by mohla odist na taku super dlhu dovolenku, no nie? Kazdopadne, drz sa...viem, ako to zaboli, mna to podla sympomov caka do par dni tiez....:( tak ale zas sme o cyklus blizsie k tehu, tak to MUSIME brat... ti tento cyklus aj meskala alebo prisla ako zvycajne?
@blcha76 ďakujem, už to tak asi bude, vraj na budúci mesiac mi skúsi pichnúť dvojitú dávku, snáď to už bude stačiť 🙂. Zatiaľ držím palceky všetkým marcovom snazilkam nech sa čím skôr zadari!!! ;)
@fidela86 ja nemam staly cyklus, mne sa vdaka inofolicu skracuje, niekedy som mala 50 dnove cykly , teraz bol 33 dnovy, ale ma to dostala, teplotu som mala ok, testy slabucko pozitiv a prisla mrcha silna mrchava :(
@ceresnicka1990 , tak to mi je luto.. aj tiez teraz mrchujem 😠
@zuzu1104 , ako sa citis? spinenie prestalo?
@fidela86 , kiez by si mala pravdu 😉 ja uz zacinam stracat nadej ze nejake tehu vobec bude... 😖
ahojte kocky zas som tu po dlhsom case zatial mi meska 1 den dufam ze mrska nepride, uz je to dost dlhy cas uz by sa mohlo zadarit

@uankab Ahoj Zuzi, ako sa máte? Ste zdraví?
Status meniť budem až po oznámení rodine, lebo tu na koníkovi je jedna manželova sesternica a má ma v priateľoch, nechcem, aby sa to zhodou okolností dozvedela a povedala to mojim svokrovcom skôr, ako to oznámime my. A síce máme srdiečko, ale vieš, že sa môže ešte hocičo stať, tak som veľmi opatrná. 28.11 idem na kontrolu, to už budem v 10tt a hneď deň potom odchádzame správu oznámiť svokrovcom, tak ak bude všetko ok, tak si zmením, dobre?
Inak Zuzi, už som videla 6 častí upírov a celkom sa mi to páči, ale je to v podstate to isté dookola, ale aj tak sa mi to páči, asi preto, že tam hrajú takí pekní herci. 🙂