Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@zuzu1104 Jeeej moja,tak to sa s tebou velmi tesim,viem si predstavit,ake dojimave su tie momenty,ked na monitore vidis svoje malicke babatko 😉 ale nejak to rychlo ide,uz pomalicky 11tt.super,len tak dalej,len to spinenie...no vies,vela zien spini aj cele tehu,tak snad to prestane,ale nech je babatko zdravucke,drzim palce.
Ja sa velmi tesim na tie prve bublinky,ale tak sa mi zdalo,ze dnes som take jemnucke pohyby citila,ale mozno to boli aj creva,ktovie 🙂
@zuzu1104 Ahoj Zuzi,
tak ja nejako prezivam, mrcha po kyrete prisla relativne nacas, ale najprv som 5 dni len spinila a potom som 6 dni tak krvacala, ako keby som mala vykrvacat, co ja nezvyknem, obyvkle mam max. 5 dni aj z toho take poriadnejsie krvacanie tak 1 den..Po tej mrche som isla aj k lekarovi na kontrolny ultrazvuk, tak povedal, ze vsetko vyzera uzasne, ze keby to pozeral niekto, kto nevie, co sa udialo, tak to ani nezisti..A ze aj to, ze som mala silny menzes je super, lebo ze skor keby som mala moc slaby, tak to by bolo podozrive..A ze snazit sa mozeme kludne aj hned..Tak sme s tym aj zacali, minuly tyzden som niekedy mala ovulku, tabulkovo mi to vychadzalo na piatok, ale neviem, hlien som videla aj skor, tak ved uvidime..Takze teraz som zase v "cakacom kole", cakam do 13.12., kedy ma dojst mrcha..Ale neverim tomu, ze by nam to mohlo vyjst..Takze momentalne zase len cakam na zazrak, ktory aj tak nepride..
Tak ja to teda nechapem... Minuly mesiac mi vajko neprasklo ani po pregnyle,teraz som bola v pondelok na folikulometrii-este bolo male (16mm) a dnes mi lekar tvrdil ze uz prasklo. Nebola som u svojho lebo je prave v case mojej ovulacii na skoleni!!! 🙂 ale u jeho otca (podla mna by uz mal byt na dochodku) a dost pochybujem ci ozaj na tom ultrazvuku este nieco vidi?Predpisal mi dokonca nejaky klomifen... Aj ked moj mi minuly mesiac tvrdil ze mi nic predpisovat nebude lebo vajicka sa tvoria a mohlo by mi to sposobit cysty.Co mam robit????
@zuzu1104 Jasne, dam vediet..Uz nech aspon viem, na com som a ked ma mrcha prist, nech pride hned v piatok, aby som zbytocne necakala..Priznaky zatial nemam ziadne, len ma parkrat tak zvlastne pichalo v podbrusku a chodim straaasne casto na zachod, v piatok aj v sobotu v noci som sa zobudila o tretej, ze musim ist cikat..A nerozumiem tomu hlienu, mala som ho v case ovulky, ale videla som ho aj minuly tyzden, ked som sa na zachode utrela a dnes som 27 DC a nasla som si zase na papieri taky husty az zelatinovity priesvitny hlien, tak tomu nerozumiem..Mala som to aj vtedy, ked som bola tehu, ale pochybujem, ze by som mala take stastie, ze by nam to teraz vyslo..
@zuzu1104 No ja som citala, ze ten hlien moze byt produktom nejakeho toho hormonu, co sa tvori v tehu a ze to ma aj nejaky suvis s hlienovou zatkou..No neviem, ved uvidime, neverim tomu, len tajne potichucky dufam, lebo keby to teraz vyslo, tak to by bol ten najkrajsi darcek pod stromcek, ale ved uvidime..
A ty sa mas ako?
@ciusinka Budem silno držať palce, aby to bolo tehotenstvo, veľmi ti prajem takýto darček: 🙂
My sa máme dobre, v stredu idem na všetky odbery a aj na ultrazvuk, aj sa bojím, ale aj teším, že uvidím drobca. Sú to také zmiešané pocity. Už by som bola najradšej, keby som cítila aj pohyby. 🙂 Asi by som bola potom trošku pokojnejšia.
Konečne mi aj špinenie ustalo po 3 týždňoch bolo načase.
@jankaferancova Ahoj Jani, dakujem velmi pekne, no ved uvidime, ale neverim tomu, ze by to mohlo vyjst, musim este vydrzat, manzel ten uz dnes chcel robit test, ale som mu povedala, ze to nema zmysel pred meskanim..Takze najskor cez vikend, aj ked sme si hovorili po tom potrate, ze uz budeme testovat az po 2 tyzdnoch meskania, ale asi to nevydrzime..To cakanie na tom neznasam najviac ☹
@ciusinka no Luci to cakanie je veru strasne.Ja som si to iste povedala,ze po tom potrate netestujem az po meskani,ale kdeze uz na 9DPO ma ruky strasne svrbeli,az som si ten test predsa len musela spravit 😉 tak vela stastia pri testovani prajem,nech su tam tie //
@jankaferancova Ahoj Jani, včera dopadlo všetko fajn, drobec robil kotrmelce, som sa z toho radovala a aj NT dopadlo v poriadku, takže sa veľmi teším 🙂
VY sa máte ako? Už možno aj nejaké bublinky cítiš či ešte nie?
@zuzu1104 Ahoj Zuzi, zatial nic neprislo, dnes som 30 DC, chcela som testovat dnes rano, ale zobudila som sa uz o piatej ako mi strasne treba cikat a to som nechcela vtedy testovat a ked vstavam 5:50, tak to uz by nebol potom ten "original" ranny moc..Takze chcem testovat zajtra rano, ak teda mrcha nedojde..Inak priznaky mam vselijake, aj ten hlien som mala aj vcera aj predvcerom, priesvitny vyslovene ako zelatina, ale to byva len tak raz za den..No ved uvidime..Nechcem sa moc sledovat, lebo psychika robi divy a najdem take priznaky co ani neexistuju..takze uvidim podla toho testu..
A ty sa mas ako?
@zuzu1104 Zuzi super,tesim sa s tebou,no akurat v tomto obdobi,ma drobec kopec miesta,kedy moze robit akrobaticke kusky a maminka sa na tom moze dobre pobavit 😉 aj NT v poriadku,parada,velmi sa tesim.
Ja som dnes bola u zubara,tak som sa bala,ze som v noci ani poriadne nespala 😀 ja sa ho strasne,ale strasne bojim,ale prezila som to,na moj podiv,len dva malicke kazy a z toho len jeden mi spravil,ze ten druhy neskor,ked som taka vystresovana 😀
V pondelok alebo v stredu idem na krv,na tie geneticke testy a dalsiu poradnu mam potom 2.1. to uz budeme vediet,ak sa drobec ukaze co cakame a tesim sa,ze ho znovu uvidim.Veru citim uz take bublinky,najprv som myslela,ze su to creva,ale nie 😉
Drzkaj sa moja
@jankaferancova ďakujem Jani 🙂, veru má dosť miesta, tak sa môže šalieť celý deň 🙂
Dobre, že ti ten zubár dopadol, ako ti dopadol, veľa žien má v tehotenstve veľké problémy so zubami.
Budem držať palce na tej krvi, ja idem na genetické testy 13.1 a aj poradňu mám vtedy, tak som zvedavá. Ale že vraj výsledky z týchto testov sú dosť nepresné a klamlivé, takže nebudem im prikladať až takú vážnosť.
Neuvažovala si, že na ten morfologický ultrazvuk pôjdeš na 3D/4D? My sa chystáme, chceme mať zážitok a na tom UTZ dobre vidieť aj pohlavie. 🙂
Som fakt zvedavá či sa tvoj prcek ukáže v plnej kráse. Máš nejaký ciťák, že čo by to mohlo byť? Ja si myslím, že my budeme mať opäť chlapčeka. 🙂
Jeeeej tie bublinky ti fakt závidím, ja už sa na ne veľmi teším a na kopance ešte viac 🙂
@zuzu1104 No veru teraz som na tom so zubami pomerne dost dobre,pri Samkovi som o jeden prisla a dobrych 5 sa mi pokazilo,neviem cim to je,cele toto tehu je take akesi ine 😉 Mas pravdu vysledky testov su nepresne,doplnaju sa aj s tou NT,ale netreba hned stresovat ak nieco nevyjde podla tabuliek,uz len preto,ze niekedy to tehotenstvo nie je prave presne urcene,teda myslim dlzku tehotenstva 🙂 Jasne uvazovala som nad 3D,ale musime ist v takom case,aby som mala mm doma,isli by sme spolu aj so Samkom,nech aj on vidi surodenca a mm tiez by chcel mat zazitok,lebo vzdy je v praci,ked idem k lekarovi.Takze urcite pojdeme.
Nooo tak citak mam,alebo neviem ci to nie je aj viac menej tuzba....dievcatko 😉 aj ked musim povedat,ze uz pohlavie neriesim,hlavne po tom potrate,nech sa len narodi v poriadku,zive a zdrave.Ale taky tusak,ze to bude baba tam je,uz len preto,ze som cela akasi ina 😉
No myslim,ze za take 2 tyzdne,akurat cez Vianoce by sa z bubliniek mohli stat aj jemne kopanceky,uvidime,nechame sa prekvapit 😉 Neboj sa aj ty budes za chvilku citit,tak nejak leti ten cas 😉 ja budem onedlho v polovici,normalne az neuveritelne 🙂
@zuzu1104 Ahoj Zuzi, tak test samozrejme negativny, ved co by som cakala 😖 Tak cakam dalej, dnes som 31 DC, mozno je to este skoro, kamaratka mi vravela, ze este na 33 DC mala negativny a na 36 DC uz pozitivny, tak uvidime..Ale neverim, ze by z toho mohlo nieco byt, takze uz som zmierena s tym, ze tento rok skonci presne tak, aky aj cely bol - na h*vno..No ved co uz..Len by som bola rada, keby sa mrche uracilo prist cim skor..
@ciusinka Ahoj Lucka,vsetko najlepsie k dnesnym meninkam Ti prajem 😉
Nevadi moja,ze si mala negativny test,to este vobec nemusi znamenat,ze nie si tehotna,niektore zeny ho aj po 2tyzdnovom meskani mali snehobiely...takze nadej tam stale je a treba verit,aj ked je pravda,ze ak ma mrcha prist tak nech Ta nenatahuje,ale dufajme,ze tento krat za zdrzi min.9 mesiacov 😉 Drzim palce!
@jankaferancova Dakujem Jani velmi pekne, no ved uvidim, ked do nedele nic, tak zopakujem test, to budem 33 DC a potom to budem asi obden opakovat, ak mrcha nedorazi..Ale nerobim si ziadne nadeje, to take stastie by som ja mat nemohla, aby nam to vyslo..

@jankaferancova ďakujeme Jani, celkom dobre zatiaľ, len stále špiním, lebo sa mi ten hematóm rozplynul, ale ešte tam nejaká krv ostala a tá sa musí dostať von, bábätko zatiaľ pekne rastie, v stredu už krásne trepotalo ručičkami a nožičkami, bolo to veľmi dojímavé. 🙂 a v utorok už začínam 11tt, takže už som blízko ukončenia toho rizikového obdobia, len keby to špinenie už prestalo. Tak by som už niečo doma rada spravila a hlavne niečo napiekla :(
TY už o chvíľu budeš cítiť prvé bublinky 🙂, určite sa už na to tešíš 🙂