Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@aurora88 neboj sa vsetko bude dobre,vobec sa nesustreduj na to zle,musis pozitivne mysliet a verit,ze vsetko dobre dopadne,mohol ta sice doktor objednat aj skor,ale vsak on vie preco tak neskor.velmi ti to prajem,aby to vyslo!
Ahojte kočky no čo ako sa máte?Myslím na Vás 😉
@aurora88 a ty ako moja,vsetko ok?ako sa cítiš?
@jankaferancova ahoj, tak zatial je vsetko ok..nespinim, pravidelne tabletkujem 🙂 akurat, ze nevolnosti len minimalne, prsia bolia ovela menej, vsetky priznaky su ovela miernejsie ako pred tyzdnom, dvomi (a toho sa trosku bojim), ale snad len patrim k tym, ktore jednoducho nevolnosti nemaju, pripadne este len pridu 🙂 myslim pozitivne....inak myslis, ze vytok je v tehu normalny?
@aurora88 no uz nech ides k lekarovi,vsak?len ten cas do toho sa vlecie 😒 tak som rada,ze je vsetko ok,nevadi,ked su priznaky minimalne,niektore zeny ani nevedia,ze su tehulky,tak dobre sa maju 😉 Vytok v tehu je normalny,ale tiez podla toho aky,hustejsi,biely,kremovity je v pohode,ak zapacha a aj farba je ina a pridruzia sa este mnohe ine tazkosti,moze ist o zapal ci infekciu,to uz treba riesit s lekarom.Ale vytok je ok,aj ked je ho viac,ja som pri prvom stale nosila intimky,teraz sice menej ale predsa len nosim aj dalej,takze je to v poriadku,ale ak mas akekolvek obavy,povedz o tom lekarovi.drzim palce,nech potom srdiecko bije ako zvon a nech je aj nadalej vsetko v poriadku!
@jankaferancova dakujem, ved prave, teraz ma nastastie syncek prazdniny, tak mi krati cas, ale inak sa to neskutocne vlecie, stale mam take nutkanie zajst k lekarovi skor, ten moj vytok je taky zltkasty, tak aspon kvoli tomu, no odolavam zatial...uvidime...vy ste ok?
@aurora88 no presne som to chcela navrhnut,ze ak je vytok nejaky "iny" ze mas dovod ist tam skor 😉 vsak uvidis dokial vydrzis,ak tak pockaj este tyzden a potom chod.my sme ok,v stredu poradna,tak dufam,ze bude vsetko tak,ako ma byt 😉
Caute kocky,tak uz to je rok,co sa snazilkujeme,este su tu nejaké suputnicky? Ja mam zajtra dostat mrchu,tak uvidime... skusala som si robit test a zda sa mi,ze tam nejkejo ducha vidím. .. aj ked... to este nic neznamena... aj keby sa bam zadarilo,tak ci sa to uhniezdi :( uz sa bojím vôbec dúfať. :(
Najhoršie je,ze som chora,beriem atb a este som bola aj na rtg.lekar sa ma pytal, ci nie som tehotná, hovorim,ze neviem,lebo sa o babo snažíme a aj tak ma poslal... teraz neviem,ze ak by som tehotná bola,co to mohlo urobiť s dieťaťom. :(
@jankaferancova jani ty kokso,ty uz mas coskoro termín, ... ako ten čas letí. 🙂 nech ste len zdravucki!
@nelinkabublinka moja aky duch?!ved to je podla mna dost viditelna ciarocka.Moc sa s tebou tesim,gratulovat budem az ked ti to lekar potvrdi 😉 akurat som dnes na teba myslela.neboj sa nemuselo sa nic stat,treba verit len v to dobre!juj som rada,ze sa Vam zadarilo.drzim palce,nech mrcha nepride najblizsich 9 mesiacov urcite 😉
Potom daj o sebe vediet!
Veru,termin je blizko,aj mne to nejak rychlo leti 😉 tak sa drzkajte,davaj si na seba velky pozor a prajem skore uzdravenie.
@jankaferancova no mrcha zatial neprisla, mala prist vcera.. dnes uz 1 den meska 🙂 viem, ze to nic este nemusi znamenat, hlavne, ked som bola chora... to je bezne, ze sa MS posuva... rano som si robila test a stale len taky duch :( Rada by som vedela na com som :( takto je to naprd 🙂
Baby kolko po vynechani mentstruacie ist podla vas k lekarovi? rozmyslala som, ze teraz v piatok,ale to je asi skoro,ze? to by mi meskali len 2 dni :( inak nemam ziadne nejake priznaky. Trosku ma pobolieva v podbrusku, ale nie suvisle, skor tak hodinove zalezitosti. Alebo citm take pulzovanie na pravej strane. Prsia ma bolia minimlane, len ked si ich stlacim, na jemny dotyk nereagujem bolestou.. Uz by som chcela vediet na com som :(
@nelinkabublinka ved to už krásna čiarka, čo stresuješ ...úsmev na tváričku a teškaj sa, že máš bublinku v brušku 🙂
@mucinkaa27 dakujem za povzbudive slova 🙂 som zvedavaaaa,... 🙂 bodaj by si mala pravdu 🙂
@nelinkabublinka nemáš začo 🙂 ved toto je jasné o týžden tam už budú kolajnice, ved každému stúpa hcg inak, ale v tvojom prípade to je určite ok...toto už nieje žiany duch 🙂
@nelinkabublinka suuuper, blahoželám, vyzerá to veľmi nádejne, máš už krásne čiaročky 🙂, nech je to len v poriadku. Ja som bola u lekár skoro a to už dva dni po vynechaní, ale ja som s ním bola tak dohodnutá, keďže som predtým potratila.
Ale väčšinou sa chodí tak dva týždne po vynechaní, keď už je na ultrazvuku aj niečo vidieť.
@jankaferancova Ahoj Janušik, ako sa máte? Malý v brušku poslúcha? Už sa vám to kráti, iste sa už tešíš na malého. 🙂 A Samko ako?
Ja už sa tiež poriadne guľatím a vkuse by som len sladkosti a koláče vyjedala, musím si dávať na tú moju váhu pozor, aby som nepribrala ako pri Samkovi 25 kg. 🙂
O týždeň idem do poradne, tak som zvedavá či lekár potvrdí dievčatko. 🙂
@zuzu1104 No dnes som si robila opat test a je tam len taky duch 🙂 stale, ale taky trosku silnejsi duch 🙂 Taky "polozivi" :D no asi pojdem v pondelok na krv.. nech viem uz na com som.. za testy som uz minula asi 30 eur :D :D :D co som taka zvedava 🙂 len neviem, ako sa budem vyhovarat sefke mojej, ze kam chodim a preco budem meskat do prace. Presne pred rokom im takto otehotnela baba na mojej pozicii. A sa zaprisahavali aj zo sefom, ze uz prijmu len zenu v rokoch z odrastenymi detmi... no ale mna im dohodila spolocna znama, lebo uz dlho potrebovali asistentku a nemohli nikoho najst, tak ma prijali.. ak sa potvrdi, ze som tehotna, tak si neviem predstavit,ako to sefovcom oznamim.... :/
@zuzu1104 ahoj Zuzi,tak ja som bola v stredu v poradni.krcok skrateny na 2cm,drobcek uz nalieha hlavickou,skoro som z tej kozy spadla,ked mi povedal,ze ju uz citi 😉 ale zatial sa neotvaram,co je najdolezitejsie.o 3tyzdne ma vypise na matersku.ja som pribrala 10kg,este nemam ani nic pre maleho prichystane,asi sa do toho pomalicky pustim,ak mieni prist medzi nas malinko skor.
Samko ten chodi do skolky,paci sa mu,na braceka sa tesi,krmi ma cukrikami,ze to pre Matiaska.
Ty pojdes aj za chvilu na testy na cukor,tak nech su v poriadku a kludne si dopraj,potom sa dame do poriadku,neboj 😀 😉 a nech je vsetko v poriadku ked pojdes do poradne,potom sa ozvi.a tvoj Samko ako?tesi sa na sestricku?
@jankaferancova To faaaakt, tak hádam počká malý aspoň do 38tt, náš Samko sa narodil v 37+6 a bol úplne ok.
To si nepribrala veľa, pohodka, ja mám zatiaľ 6 kg, ale ide to dosť hore posledné dni. Som zvedavá, čo bude v poradni, hádam aj mne pozrie krčok, na minulej poradni bolo všetko oki. Inak je veľmi fajn, že malý je už hlavičkou dole.
A je zdravučký Samko? Ja som Samka zobrala zo škôlky a dala odklad do septembra, lebo bol často chorľavý, tak my sme doma a teraz je zdravý ako repa. Uvidíme, čo prenesie september.
Dúfam, že naši drobci budú starostlivý bračekovia. 🙂 Samko sa na Terezku veľmi teší, už rozpráva len o tom, ako ju naučí chodiť 😀
@zuzu1104 no veru,nech pocka,este musi 🙂 No ja som minuly mesiac pribrala 4kg,som myslela,ze zle vidim 😀 Samko chodi do skolky od 4.2. a zatial (klop,klop,nechcem to zakriknut) je zdravy.Tak budete mat Terezku,krasne meno,Samko bude jej velky bracek,uvidime co to bude ked budu nase babatka na svete a co budu robit a ako reagovat nase velke babatka 😉
Ahojte baby, neviete mi poradiť do kedy je ešte možnosť otehotnieť po ovulke?
Nechcem zakladať novú tému, tak sa pýtam tu. 😀
@nelinkabublinka ahoj moja,neboj sa nic,testiky su krasne,ziadny duchovia,ale viditelne ciarocky.je normalne,ze nie su az take silne,ako by si mozno cakala,je to len na zaciatku meskania MS,takze je to uplne v poriadku.otehotniet si mohla kludne neskor,ako si si mozno myslela,takze kym vystupi HcG to trva,ale urcite na foto nie su duchovia,tak sa nestrachuj.Kedy zajst k lekarovi?No ja som bola hned po vymeskani MS,presnejsie 2dni,ale to preto,lebo som bola po potrate,tak mi dr.prikazal prist co najskor,ak by sa nahodou zadarilo,bezne by sa malo prist 2 tyzdne po vymeskani mrchy,ale kto vydrzi tak dlho,ze? 😉 tak ja by som po vikende isla v niektory den s tym,ze mas pozitivny tehu test,urcite Ti vezmu krv a potom sa uvidi podla vysledku,kedy na sono,lebo v tych skorych stadiach este nemusi byt nic vidno.drzim palceky moja silnoooooooooooooooo a daj vediet ked pojdes k lekarovi
@nelinkabublinka Chápem tvoju zvedavosť aj ja som porobila milión testov a tiež to boli najskôr len duchovia až potom vybehli pekné čiarky. Neboj sa, všetko bude dobré. Hlavné je, že tá čiaročka opäť trošku zosilnela.
A o robotu sa netráp, hlavné je, že sa vám konečne podarilo dieťatko, v robote sa s tým nejako zmieria. Uvidíš!
@jankaferancova No bábätko už poriadne naberá na váhe, nemaj výčitky 🙂
Tak to je super, len nech je zdravučký a som rada, že do škôlky chodí rád 🙂
Ďakujeme, ešte nie je isté, že to bude Terezka, lebo sa nám páči aj Kristínka, ale ja som taká namotaná na tú Terezku, že až.🙂,no veru uvidíme či to naše deťúrence budú spolu zvládať 🙂
@mamcucha ahoj,ked prebehne ovulka - vyplavenie vajicka,tak je schopne oplodnenia 12-24 hod,niekde sa uvadza,ze aj do 36 hod.teda neviem ci presne toto si chcela vediet 😉
@jankaferancova presne to som chcela. Ďakujem. 🙂 Ale pre nás to nie je dobrá správa. 😖
@zuzu1104
@jankaferancova
@mucinkaa27
Tak baby, dnes som bola u lekara a nic na sone nevidel :( Neviem, nemam skusenost s tym, deti nemam este ziadne, tak neviem, ci uz by malo byt daco vidno :( Bodla datumu poslednej menstruacie by som mala byt v 4t a 6 dni :( To uz by malo byt asi daco vidno nie? Vzal mi krv a po 14tej mam volat o vysledky, tak som zvedava,.. rano som si robila test opat a vysli krasne dve ciarky. silne obe rovnako.. och... drzte palceky prosim, myslite na mna, modlite sa, ci posielajte energiu 🙂 nech je to vsetko v poriadku.

@jankaferancova dakujem, ja sama som to este nespracovala 🙂 na kontrolu a prve odbery idem az 26.3, neviem ako vydrzim cakat, hlavne sa bojim o srdiecko (prave to nenabehlo pri missed v novembri :( )...dakujem pekne....drzte sa aj vy 🙂