Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@ciusinka , jeej parada, tesim sa velmi !!! mozno je sa len babo vyvija pomalsie.. ja som na zaciatku tehu pri Magduske tiez spinila, bola som v 8tt a podla utrazvuku iba v 6tt.. tak neboj 😵
@aurora88 to mi je luto... hormonalny profil je nedostatocny, mne ho tiez robili a vsetko bolo ok. Teraz mi na sukromnej klinike pozerali kolko mam folikulov na zaciaktu cyklu (ultrazvuk na 3den cyklu), plus brali krv na AMH (to sa tiez bezne nerobi) a zistili ze sa mi zmensuje zasoba vajicok (a pritom ked mi robili normanly horomonalny profil, tak to nevysvitlo lebo FSH som mala nizke)... a tiez som citala v tych materialoch od nich, ze zvyseny prolaktin sposobuje problemy.. a aku mas vlastne pracu ak sa mozem spytat? ked hovoris ze stresujucu!
@uankab Dakujem Zuzi, ja som tomu vobec neverila, isla som tam s tym, ze rovno si ma tam aj nechaju, lebo sa ma najprv pytal, ze ci nejako neustal tlak na prsiach, tak som mu povedala, ze prsia ma este bolia, ale zle mi uz nebyva a on ze no to neni dobre..Tak uz som bola presvedcena, ze to je stratene..A potom robil ultrazvuk a zrazu videl plodik 🙂 tak teraz sa len modlim, aby do pondelka bolo aj srdiecko, ale bolo na nom vidiet, ze je rad..A mozno to je naozaj tou mojou posunutou ovulkou a aj svokra mi hovorila, ze ona mala toto pri mojom svagrovi ked ho cakala, ze tiez jej lekar jeden hovoril, ze ani tehotna nie je, ale druhy lekar povedal, ze je, vo vacku nic nevideli a po tyzdni tam uz bol plod a po dalsom aj so srdieckom a moj svagor je uz kus chlapa 🙂
Vidite babulky a este mi aj lekar povedal nieco v tom zmysle, ze ten zltkovy vak nie je az taky velky, aky by mal byt, keby to bolo zle - tak som sa potesila, aj ked som tomu vobec nerozumela 🙂 a znama, co je sestricka na chirurgii mi povedala, zevraj ten plod nejako "spotrebuva" ten zltkovy vak alebo neviem, ako to presne nazvala, nieco v tom zmysle, ze si proste plod berie z toho zltkoveho vaku a ze to je dobre..Neviete o tom nieco? To je nejako tak, ze ked rastie plod, tak ten zltkovy vak sa zmensuje ci daco take?
@aurora88 , jaj prepac, to bola @fidela86 😀
@fidela86
ja si myslim ze hormonalny profil je nedostatocny, mne ho tiez robili a vsetko bolo ok. Teraz mi na sukromnej klinike pozerali kolko mam folikulov na zaciaktu cyklu (ultrazvuk na 3den cyklu), plus brali krv na AMH (to sa tiez bezne nerobi) a zistili ze sa mi zmensuje zasoba vajicok (a pritom ked mi robili normanly horomonalny profil, tak to nevysvitlo lebo FSH som mala nizke)... a tiez som citala v tych materialoch od nich, ze zvyseny prolaktin sposobuje problemy.. a aku mas vlastne pracu ak sa mozem spytat? ked hovoris ze stresujucu!
@aurora88 ahoj moja,tak to mi je velmi luto.zrejme ta cysta sposobila falosny pozitivny test 😒 budem drzat palce nech sa co najskor podari!
@ciusinka Lucka to je super,tak vidis babo sa s Vami hralo na schovavacku a nakoniec ho lekar nasiel 😉 tesim sa!tak uz len verit,ze sa aj srdiecko ukaze.drzim palce a davajte si na seba velky pozor 🤐
@jankaferancova Dakujem Jani, velmi dufam, ze bude aj srdiecko a ze to bude nas maly bojovnicek 🙂
@jankaferancova dakujem, nakonic som rada, ze je to "len" cysta, ako keby to mal byt zas abort alebo mimomaternicove...🙂este sa nevzdavame, ideme dalej 🙂
@jankaferancova ahoj janiiiiiiiii 🙂 no co ako tehulkujes? davno som v tejto skupine nebola...bude chalpec, ci dievcatko? :D
@ceresnicka1990 ahoj moja,no celkom to ide,brucho rstie,zavadzia,fucím,ked idem hore schodami,niekedy si pripadam ako nejaky dochodca,ktory nevladze ani na nohach stat,ale v pohodeeee 😉 Pribrala som 8kg,kazdy si mysli,ze uz idem rodit 😀 no nejak tak by som to zhrnula 😉 😀 a bude to chlapcek,dnes vecer o 18-tej mame ist na 3D sono,tak sa tesime.
A ty sa mas ako?testujes ovulku?sledujes si to?ci si sa na to vykaslala a radsej nechavas vsetko pomalicky plynut 😉
@jankaferancova ja sa mam fajn,netestujem,len meriam bt..o 3tyzdne sa vydavam,tak mam teraz ine na rozume..cakam na ms...dalsi cyklus chcem skusit bez inofolicu,tak uvidime..tak drzim palceky😉
@zuzu1104
@jankaferancova
@uankab Je koniec,uz mam aj po zakroku.
@jankaferancova Ahoj Jani, poradňa dopadla ok, malé má už 368g a lekár pozeral 4x medzi nôžky a nič sa tam nehompáľalo, tak povedal, že to zatiaľ vyzerá na dievčatko. 🙂
@ciusinka ☹ ale nie....je mi to velmi luto Lucka ☹ drzkaj sa a nech to uz lekar fakt riesi.prajem Vam vela sil!
@zuzu1104 parada moja,tak to je super,ze ste v poriadku.a dievcatko?jeeeej gratulujem 😉 my sme boli vcera na tom 3D a super bolo,drobcek je v poriadku,vazi 900g,je kraaaasny,nech uz je maj 😉
Ďakujem Jani 🙂, hádam to bude na 100% dievčatko, ale hlavne, aby bolo úplne zdravé, dnes som od samej radosti už bábätku nachystala postieľku aj s baldachýnom 🙂
Zááávidím vám to 3D, ale dúfam, že ste si to všetci poriadne užili🙂 a o chvííľu už bude mááááj neboj🙂
Aj ja už chcem začiatok júla 🙂, že budem to svoje mrňátko už držať v náručí 🙂
@jankaferancova ahoj, sama neviem ako je to mozne, ale dnes po 6 dnoch meskania som si sla po "vyvolavacku" a lekar mi povedal, ze je tam 8mm dutinka s 2mm plodom, takze predsa som tehotna....sam nerozumie, preco mi vysli krvne testy negativne, tak dufam, ze to dotiahneme do uspesneho konca, kedze stale tam videl naznaky odlupovania maternice :(
@aurora88 jeeej to je aka super sprava!tak vidis,predsa len je z teba tehulka 😉 no mne to absolutne neslo dohromady to vsetko,este aj ta krv.super,velmi sa s tebou tesim.neboj sa vsetko bude dobre,davaj si na seba velky pozor!kedy ides na kontrolu?potom daj vediet co nove,drzim palceky moja!

@ciusinka nesmieš takto premýšľať, takáto negativita veľmi škodí tebe a aj bábätku. Ty musíš veriť, že bude všetko ok a potom aj bude, viem o čom hovorím. 🙂
Tiež som prežívala to čo ty, viem, že tam strach je, ale láska a dôvera v bábätko vyhrá, uvidíš. 🙂