Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@mucinkaa27 Toto je test z rana... to uz nie je duch 🙂 No ja som pozerala na tu obrazovku, oci som si isla vyocit 🙂 ale pre mna je to sono jedna zahada 🙂 nevidela som nic 🙂 tak dufam, ze mi povie dobru spravu. JA UZ NEVYDRZIM DO DRUHEEEJ :D :D :D
@nelinkabublinka juj ved to je krásny testík to ti už blahoželááám a podla mna je ešte skoro, aby tam niečo videl ved celkovo sa odporuča ísť na gyndu neskor a nebooj vydržíš a priprav sa čakajú ťa super správy 😉
@nelinkabublinka ahoj moja,tak mne moj lekar v tomto tyzdni ani sono nerobil,vzal mi krv a potom za 2hodky som vedela vysledok,to cakanie bolo hrozneeeeeeee,takze viem si predstavit,co asi teraz prezivas.testik mas krasny,ja si myslim,ze to bude jasne tehotenstvo,akurat este na sone nebolo nic vidno,pretoze je este skoro.Takze nech je hodnota HcG primerane vysoka,moc drzim palce,potom nas tu informuj,lebo uz teraz som nedockava 😉
@mucinkaa27
@jankaferancova Tak volala som lekarovi, hcg je 900, ze to vyzera na vnutromaternicove tehotenstvo, ze sa to asi neskor uhniezdilo, alebo co to hovoril. Pytala som sa, ze teda ci je to v poriadku. On ze malo by to byt ... nepovadal ze je :( ale ze zajtra mam prist zase, po lieky, ze mi pre istotu nasadi, aby som to donosila... Uf baby mam strach, ze to nebude dobre :( drzte mi palceky :( Ani neviem, ci sa tesit, ci nie.. Mam strach 😢
@nelinkabublinka Ešte nemusel nič vidieť, veď si len v 5tt, daj tomu čas, hádam to bude ok. Každé tehotenstvo je iné. Vieš presne kedy bola ovulácia?
A ten test je doslova ukážkový, ja si myslím, že to bude všetko ok a na ďalšej návšteve ťa lekár poteší 🙂
Budem na teba myslieť a držať ti silno palce 🙂
@nelinkabublinka moja tak hodnota je krasna,uzastna,skvela 😉 Neboj sa vsetko bude v poriadku,mne moj doki povedal,ze na sone je vidiet nieco od hodnoty HcG nad 1000.Super,ze Ti da lieky,neboj sa vsetko bude v poriadku,predpise Ti bud Duphaston alebo Utrogestan,budes ich bud papat alebo vkladat do posvy do ukonceneho 12tt.pomahaju udrzat tehotenstvo,hlavne ak je malo progesteronu v tele.Moc drzim palceky,nech sa bublinka rychlo objavi,presne ako lekar vravel,uhniezdilo sa neskor alebo ak mas vzadu maternicu,tak tiez sa zvykne plod ukazat neskor.Nebojkaj moja a gratulujem k tehotenstvu 😉 drzim palceky silnooooooooooo
Dakujem baby za pomoc 🙂 Aj za podporu, manzela mam prec, v zahranici, vrati sa az o 5 tyzdnov,.. tak som mu to zatial ani nehovorila, toto su veci, ktore asi nechcem pisat do smsky,alebo hovorit cez telefon 🙂 tak som rada, ze sa mam komu postazovat, vyzalovat 🙂 Ste zlaticka :-*
@jankaferancova
@zuzu1104
baby našla som na FB stránku,je asi nová, ale veľmi ma zaujala, všetci sa môžu pýtať čo chcú anonymne, pridávať foto, skúste kuknúť https://www.facebook.com/pages/Materstvo-a-rodi...
@nelinkabublinka Manžel bude iste prekvapený a veľmi šťastný, keď príde domov. Teším sa s tebou. 🙂 A fakt pevne verím, že je všetko tam, kde má byť a ty sa konečne staneš mamkou. 🙂 Určite nás informuj o novinkách.
@nelinkabublinka zlaticko aj ten moj pride az o 5 tyzdnov....sme my ale chudata ☹ no viem si predstavit tu radost,dojatie a stastie v ociach,ked mu to povies.inak to musis este pekne dlho drzat v sebe 😀 ale vydrzis,joj ako moc sa tesim,ze Vam to vyslo!
@nelinkabublinka jeeej vidíš ja som ti to hovorila a nebojkaj to bude v poriadku možno už zajtra niečo uvidí a gratulujem ešte raz 🙂
@mucinkaa27
@jankaferancova
@zuzu1104 Dobre ranko, no bola som dnes opat u lekara. Dal mi duphaston. 2x 1 tabletu a o 10 dni mam prist na kontrolu. Pytala som sa ho, ze ci je to nizke to HCG 900, a on ze na to, ze nic nie je vidno je az prilis vysoke.. Ale ze to vyzera na vnnutromaternicove tehotenstvo.. Neviem podla coho to usudil, ked v maternici nic nevidel 🙂 No hadam, bude vsetko dobre. No ale az dnes mi to doslo.. Baby, ja som tehotnaaaaa :D :D :D nech uz to dopadne akokolvek /dufam ze dobre/, ale tehotna som :D jupiiiiiiiiiii
@nelinkabublinka Nebooooj, všetko super dopadne a o 10 dní sa už budeš tešiť aj s bábätka s bijúcim srdiečkom. 🙂 Myslím na teba a silno držím palce. 🙂 A samozrejme sa veľmi teším s tebou.
@nelinkabublinka jasné ako píše @zuzu1104 to všetko super dopadne a teším sa a držím palceee 🙂
@aurora88
@nelinkabublinka
Ahojte tehuľky naše,ako sa nám máte?Ako sa cítite?Dúfam,že je s Vami všetko v poriadku 😉
@jankaferancova ahoj jani.no ja Idem v piatok k lekarovi,hadam uz nieco na tom sone uvidí.mne sa to az nezdá.lebo mi nie je vôbec zle,ziadne nevoľnosti alebo co ja viem co by som mala cítiť 🙂
@jankaferancova ahoj, my sme zatial v poriadku, akurat tento tyzden ideme na EKG, a buducu stredu konecne na UTZ....uz sa neviem dockat 🙂...inak ani nevolnosti nas velmi netrapia, takze uplne v pohode zatial 🙂
@nelinkabublinka budem drzat palce,nech je na sone babulko pekne vidiet,neboj sa nic,ked nie su nevolnosti nic sa nedeje,prave naopak je to super aspon si to tehotenstvo budes krasne uzivat 😉 aj @aurora88 drzim palceky tiez informujte baby budem na Vas mysliet 😉
@jankaferancova
@mucinkaa27
@zuzu1104 Ahoj dievcata, tak som boal konecne u lekara, potvrdil ze som v 6 tyzdni 🙂 uz bolo vidiet na sone aj akciu srdiecka, mne to skor prislo ako mala pulzujuca bodkka, cely ten plod 🙂 povedal mi, ze preto som mala to hcg take vysoke, a nic nebolo vidno, lebo som vytvorila babatku taky plodovy vak, ako ihrisko :D ze aj teraz zodpoveda uz 8 tyzdnu, ze je velmi velky 🙂 ze to zvyskne, ked byvaju dvojicky 🙂 Ale druhe tam nevidel :D no len to by mi chybalo.. prvorodika a hned dve naraz... no som velmi stastna, ze je to zatial vsetko ok 🙂 dakujem za vsetku podporu po cely ten rok vsetkym dievcatam.
@nelinkabublinka jeeej parádička teším sa s tebou a tak to vypadá, že budeme tehulkovať spolu, ale k dr pojdem až neskor tak drž palce 🙂
@mucinkaa27 juj drzim palce!!! opatruj sa, davaj si pozor na seba! a hlavne daj vediet 🙂 Ja mam za sebou strasny den. vcera som cely den prehnackovala a prevracala v horuckach... sediac na wc s vedrom na kolenach som nevedala co skor, ci vrchom ci spodkom.. dnes je uz lepsie nastastie, ale normalne som sa bala, asi nejaka viroza.. dala som si smektu, paralen,... ale vracala som aspon 15 krat, neudrzala som v sebe ani vodu :( och, strasny den, dufam, ze to nemoze nejako ublizit plodu :/
@nelinkabublinka dakujem krásne no neboj to prejde aj mne je na prd bolí ma hrdlo a som stále unavená...máme oslabenú imunitu teraz´, tak všetko na nás lezie...ale my sme silné ženy a zvládneme to 🙂
@nelinkabublinka skvelááá správa, veľmi sa teším a zo srdca blahoželám, len sa držte a nech rastiete do krásy 🙂
@zuzu1104 Ďakujem. 🙂
@nelinkabublinka no ahoj moja,tak si ma teda moc potesila,som rada,ze srdiecko bije a je vsetko v poriadku.Tak si davaj na seba velky pozor 😉 citam,ze si vracala a hnackovala,dufam,ze je to ok! Drzkajte sa 😉
@jankaferancova Ahoj Jani. Uz je fajn, bola to taka vikendova zalezitost. 🙂 Nastastie, lebo dlhsie by som to asi uz nevydrzala 🙂
@mishel8655 neviem no, ale tak isto nejako to zacinalo aj u mna...len mini mini duch.. a do tyzdna som tam mala uz dve silne ciarky. 🙂 Testovala som sa ako blazon, kazdy den 🙂 aj rano aj vecer :D :D minula strasne peniaze 🙂 tych testov som urobila mraky a tento rapid clear (ak sa mi zda spravne podla obalu) mne ukazoval vzdy naslabsie :D najsympatickejsie mi boli z DM pepino 🙂 lebo ukazovali vzdy najsilnejsie ciarky 🙂 drzim palceky!
@nelinkabublinka dakujem, uz som odvtedy spravila styri testy (lazdy inu znacku) a postupne sa mi zda ze ciarka silnie.

@nelinkabublinka podla mna sa zle pozeral, ked máš dve čiarky a pekné, tak myslím, že to bude tehu ved uvidíš po 14tej a potom daj hned vedieť a klídek tabáček 🙂 držím palcee