Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@tixx jaj, no to sme aj my tak mali, ze svadba v septembri a toto tiez tak bolo predtym kratko... ale uz ani neviem, kolkeho to bolo... len viem, ze sme to povedali jeho bratrovi, ze sa berieme a ked odisiel, tak sa ma tak pytal pri pucovani kachliciek 😀 ale bolo to mile. 🙂
@lina129 to bolo mile... 🙂 ako sa chudak snazil, a ty si ho este zdzubala.... ale ono sa to stava... 😉
@lina129 ahoj, no ano, mne vzdy povie, na ktorej strane je dominantny folikul, teraz bol napravo jeden, minuly mesiac boli 2-3 dominantne, a aj tak nic z toho... inak tieto lieky kedze pomahaju produkovat viac vajiciek, tak vedia sposobit to,ze ma baba dvojicky 🙂 co by mne v zasade vobec nevadilo,mat 2 jednym vrzom :D
Dnes musim este vybavit tu Macu, rovno idem napisat do Superfood, tam ju maju najlacnejsiu...
My budeme asi tiez doma, pojdeme maximalne na navstevu ku svokre a k nasim. Ale ako nas poznam,tak urcite este nieco vymyslime, lebo pre nas je nepredstavitelne byt 4 dni vkuse doma :D my aj cez vikend vzdy spekulujeme, kam pojdeme a co budeme robit, lebo neobsedime na riti 🙂
A mozno nebudes mat PMS lebo ani ms nepride, co ty vies, mozno aj ta rychlovka vysla ;) budem drzat palceky a urcite sa po sviatkoch zase ozveme 🙂
@lina129 @snehulienka82 - ja som si vzdy myslela, ze poziadanie o ruku bude super krasne, originalne a romanticke... len som na to cakala tolko,ze uz som bola v tom,ze sa ani konat nebude, no uznajte, 22 dni pred svadbou... ale originalne to urcite bolo, drahy prisiel domov, poslal ma do kupelky, aby som nevidela,co ide chystat, a potom ked som vysla, tak ma cakal v kuchyni, na stole ta chutna kytica z ovocia, a v ruke krabicka...tak uz som vedela kolka bije 🙂 ale zlaty bol strasne 🙂 S tymi chlapmi je to niekedy sranda proste :D
Inak @lina129 - tiez funny story :D tak sa snazil a chcel to mat dokonale aj s hudbickou, podareny 🙂 a romanticke to jednoznacne bolo 🙂
@tixx ja som tiez nevedela, ze ci sa vobec vydam... mala som pocit, ze sa tomu hrozne branil.... a ja som uz nechcela dlhsie cakat, bud si ma vezme, alebo ahoj. no, a on teraz tvrdi, ze on sa vobec nebranil a myslel to cely cas vazne... len to asi nejako nevedel vyjadrit. 🙂 ale je uplne iny odkedy sme sa zobrali, aj okolie to tak vnimalo, akoby sa nechcel vobec zenit, a teraz je aky oddany manzel 😉 ach jo, chcela by som tie problemy, ktore som mala pred svadbou... 🙂 asi kazde obdobie zivota ma svoje radosti aj starosti, len to vsetko vieme hodnotit az s odstupom casu. 🙂 no, aka som ja teda dnes spisovatelka 😎 xixi
@snehulienka82 vies co, sme na tom uuuplne rovnako, my sme spolu teraz uz 6 rokov, svadba bola minuly september, tiez som mala pocit,ze sa svadby nedockam :D ale ono je to asi tak,ze tym chlapom to niekedy len dlhsie trva, nevedia vyjadrit svoje pocity... my sme sa ale postupne rozhodli,ze uz je nacase zobrat sa, lebo by to bolo hop alebo trop, presne ako u teba. A teraz si hovorime, ze sme sa uz davno mali zobrat, je to omnoho lepsie ako predtym, ja som asi mala tiez trochu strach prejavovat city naplno, lebo co ak by to nahodou nevyslo... a teraz je to super, ja si to manzelstvo super uzivam, uz nam fakt chyba len to babo ku stastiu, tak ako nam vsetkym tu 🙂
@lina129
@rencici27
@denisalv
@snehulienka82
@sono2
baby neviem ako vy, ale ja to dnes v tej robote neviem vydrzat :D :D :D uz som v dovolenkovom mode, neviem sa k nicomu uz donutit 😝 Nech uz je koniec prac. dna a mozeme si uzivat sviatky naplno 🙂
Takze kocky, prajem vam kraaaaaasne velkonocne sviatky plne oddychu ;)
@tixx presne tak, ako pises. my sme spolu 6 rokov tiez a brali sme sa v sept. 2012. 🙂 aka "nahoda". ja tiez som este nic neurobila v praci a to sa odrana nutim, aby som sa uz do niecoho pustila... 😀
Pekne sviatky prajem vsetkym, co sa chcu stat tehulkami 🙂
@tixx jasne, ze dam vediet, ale zatial stale nic.. dnes este nic neprislo.. Ja by som tiez nevedela ako s tymi ovu testami, ale ja som citala pribalovy letacik, tak som bola muuuuuuudra 😀 Inak v tom mojom stalo, ze dve hodky pred tym pit iba velmi malicko.. A bazalnu teplotu tu som si ani nemerala, k tomu sa neviem dokopat, pretoze rano vstavam nepravidelne a nemam na to proste asi ani nijako chut. Povedala som si, ze sa vratim na zaciatok a jednoducho budeme si s drahym uzivat a hadam to teda klapne. Jasne, ze sa neda na to nemysliet, ale zas aspon trosicku obmedzit 😉
No a co sa tyka tych sviatkov, tak ja to mam trochu naopak.. Mne len teraz zacne robota, kedze moje povolanie je z gastronomie a este k tomu ani nie slovenskej. My totiz s drahym zijeme v zahranici, konkretne v Nemecku, takze nase sviatky budu pracovne.. 😢
@lina129
ved toto, ze aj my sme neskusali hned intenzivne, jeden mesiac bol drahy chory, druhy mesiac zas trochu malo casu, tak sme len tak trochu, takze ja ratam az tak od konca novembra, ze sme isli naplno 😀 Takze aj polrok je taky relativny pojem 🙂
My sa nikam nechystame, ako uz pisem vyssie, my budeme pracovat, dokonca to mame taaaaak "super zariadene", ze manzel pracuje cez den a ja az vecer idem do roboty,tak sa miname a vidime sa len rano a vecer, aj to velakrat je uz zalomeny pri telke neschopny komunikacie 🙂 Ja mam tzas ento tyzden plodne dni, tak dalsia sanca pred nami 😀
@rencici27 ahoj, tak poprve gratulujem k tehotenstvu.. len mi nedalo, co si napisala, tak som chcela sa vyjadrit 🙂 Verim tomu, ze vela je to o psychike, ze netreba na to tolko mysliet a vtedy sa podari. Ako aj vam a dufam, ze my budeme dalsie. Len ono je to niekedy zle nemysliet nato, ked sa nemas ako inak zabavit. Ja chodievam az vecer do roboty a cely den som sama doma,snazim sa vzdy nejako zamestnat a tak, ale proste to vzdy niekde v kutiku duse mam, ze kedy uz konecne sa mimi zadari.. Tak uz len dufat, ze uz nie dlho 😀
@lina129
@snehulienka82
@tixx
Hej sranda, ako to žiadanide presne bolo.?
@sono2 no u nas par dni, ci tyzdnov pred svadbou pocas cistenia cerstvo nalepenych kachliciek v kuchyni, vsetci spinavy, spoteny, strapaty. 😎
@sono2 ahoj, no tak vela stastia prajem.... aby ta spravne nastimulovali!! ja uz mam dnes rano poklesnutu teplotu, takze MS dorazi kazdu chvilu 😒 citala som o tej diagnoze, co mam moj mm... tak to nevyzera vobec dobre 😒
@snehulienka82
Ale, vitamínmi zvládnete a keď nie no tak na umelé. Alebo len to vstreknutie spermií, to by nepomohlo ? Hlavne nečítaj, to je najhoršie. Každý je iný. Môže sa aj pošťastiť. Ja v to verím. A nejaké nové výsledky?
@tixx @rencici27 @snehulienka82 @denisalv @sono2 Ahojte dievcata, ako ste sviatkovali?
ja o nicom sviatky ☹ v piatok som sa zobudila na silne ms bolesti a samozrejme som dostala ms - mimochodom o 3 dni skor!!! je to normalne??? mala som mat az v nedelu - pondelok... uplne ma to prekvapilo... a bola aj dost silna tak si viete predstavit moju naladu... najma ked sme mali potom bohaty program s mojim muzom 😒 no ale nevadi, ideme dalej, vsak teraz som to aj tak ani necakala, tak nemusim byt prehnane smutna... Takze dnes som 5 DC a uz mi skoncila ms...
Dufam, ze vy ok... @tixx aj ste snazilkovali cez sviatky? 🙂
@snehulienka82 neboj moja, to bude dobre 🙂 len mysli pozitivne... pekne nech papa vitaminovy koktejl a dobre bude... dolezity je najma ten Zinok a selen... a aj kyselina listova - to je na rychlost spermii... a davajte aj tu macu a kotvicnik, o tom som vela citala... ale je dolezite, aby to papal pravidelne a pocitvo, aj ked ho to asi bude obtazovat... 😅 ale neboj nic, vzdy sa da ist na to iui, ak by si bola ty v poriadku 🙂
@lina129 no, u nas nebolo vobec nic... ani nalada... inak pekne 4 dni, ale stres je silnejsi ako libido 😀 asi zacnem aj ja uzivat ten kotvycnik :D
@lina129 inak som zistila, ze tiez mam, resp. budem mat (este nemam MS, ale urcite bude dnes, max. zajtra) za pol roka 2. krat iba 25 dnovy cyklus... inak si myslim, ze to je v norme, zalezi na tom, ci to je preto, lebo si mala ovulku skor ako na 14 DC, ako napr. ja tento mes. som mala na 11DC + 14dni lutelna faza, to mas 25 DC. Na ktory den si mala ovu? Niekedy aj lutelna faza moze byt kratsia ako 14dni, ale nemala by byt moc kratsia ako 12 dni, lebo potom uz je problem s uhniezdnovanim a pod. resp. uplne presne neviem, ale vraj to nie je dobre, ked chces otehotniet. Sledujes sa, kedy mas ovu a tak?
@snehulienka82 citala som, ze 3 dni hore dole je este normalny pravidelny cyklus 🙂 ale ja mam aj tak kratsi cyklus a teraz som mala len 24 dnovy!!!... inak mavam vacsinou 26 - 27 DC... dlhsi som snad v zivote nemala no ale ma to prekvapilo, bo som to vobec necakala v piatok... vsak sa mi zda, ze mi skonci ms a uz ocakavam dalsiu ☹ no jedine to ma tak znepokojuje, lebo ked som bola na tom Hyfosy, tak to som bola v piatok na 11 DC a doky mi povedal, ze ovulaciu budem mat cez vikend - cize na 12 - 13 DC a tak som predpokladala, ze ms dorazi najskor v nedelu... ale dorazila uz v piatok cize po 12 dnoch od ovulky... dufam, ze je to ok - podla toho co pises...
ahojte, ja som tiež mala problém s trafením sa do ovulácie a začala som brať Duphaston. Zabral hneď po prvom balení 🙂. Snažili sme sa 6 mesiacov.....a na prvý šup...

@lina129 No chudak jemu to nejak nedoslo co som mu povedala 🙂)A ano snazili september , oktober, potom 3 mesiace mali prestavku a zas februar a marec znova snazili a nakoniec to vyslo .Asi preto ,ze som v marci riesila uver, byt ,proste uplne som myslela na ine veci a to mal mm v marci problem , ze mal prechladnuti moc mechur tak sme 4 dn nic neskusali a na posledny den ovulky uz bol zdravi tak sme to vyskusali a aj to som bola presvecena o tom , ze to nevyslo.A zrazu bum .// ciarky.Drzim palce a asi je pravda, ze ked zamestnas hlavu niecim inym tak nepride ms 9 mesiacov.