Snažilkujeme od septembra a stále nič
ahojte baby niesom tu nováčik ja som snažilka od septembra a stále nič , brala som antikoncepciu 4roky a stále cítim ako sa mi z tela dostáva od septembra stale von tie hnusne hormóny.budem rada keď si napíšeme príhody od každej z Vás
@lina129 cau moja, tak uz sme aj spat, bolo paradne, ale len prve dva dni, potom sa tak pokazilo pocasie,ze sme isli domov o den skor. prve dva dni uuuplna nadhera, slnecno, treti den totalna hmla,takze sa nedalo jazdit, a vcera zacalo tak brutalne snezit, ze sme sa pre istotu zbalili a isli prec, byvali sme totiz v takej horskej dedinke, kam sa dalo dostat len cez serpentiny - tak sme mali celkom bobky, ci to vobec zlezeme autom dole... nebolo mi vsetko jedno veru :D no ale uz sme doma, inak zrovna tam som mala aj ovu, vysla na 15DC a prvy krat v zivote aj ovu test nieco ukazal, testovacia bola silnejsia ako kontrolna, takze parada. No som zvedava,ci sme sa trafili 🙂 od 15 DC som zacala brat aj ten Duphaston... tak teraz uz len cakat, ze mrcha (ne)pride ;) ty ako, co nove? inak tie saty si si objednala, tie co si mi naposledy spominala? a ako inak pokracuju dalsie pripravy? 🙂
AHOJ SOM Z BA.A PRESNE HOVORIS MI Z DUSE A SRDCA.
@tixx jeej ahoj moja 🙂 som myslela aj na teba, ze ako bolo... no tak ste to mali pestre 😨 ale hlavne ze ste si aj uzili tochen 😉 a hlavne ze ovula bola 😅 sa tesim... mozno ste uz aj traja prisli 😉 no ja mam dnes termin ms a ms zatial nikde... ale tak divne sa citim - brucho nafuknute, zla plet... tak predpokladam, ze panička pride zajtra? ...uvidime... inak, som tu na MK este v jednej skupinke a vcera jedna kocka mala pozit tehu testik hned po prvom cykle co brala Clostil a Dufik 😀 tak asi to bude ucinne 😀 drzim prstiky aj tebe!
Neviem, ci som pisala, ale volala som do Gyn-fivu za tie vysledky z HP, ale nic mi do telef. nepovedali, len ma objednali na konzultaciu k dokimu az na 2.4. ...ma aj porazi dovtedy 😒 este ze medzitym riesim aj svadbu, inak by som dovtedy aj zosedivela 😀 Saty som si nakoniec uz rezervovala z ineho salonu, resp. zo salonu Diamond... poslem ti link? ale su velmi podobne ako tie z Nicol, len su biele - co mne sa teda viac paci 🙂
@rencici27 @tixx baby veru, neda sa na to nemysliet... ja napr. riesim aj svadbu a myslela som si, ze tym zamestnam mozog... ale veru neda sa... vzdy ked je ovu riesim snazilkovanie, ked sa blizi ms, tak riesim ci dojde... ked sa okolo mna mihne nejaka tehu, tak hned myslim na to ci som, alebo kedy budem... 😒 neviem ci sa to vobec da, ale ak sa to da, tak by som chcela vediet na to nemysliet, resp. to vypustit z hlavy... 😖
@montblanc vaaau tak supeeer! dakujeme za pozitivny koment 😉 si nam dala vsetkym tu nadej... no ja mam 32, takze tiez zacinam stresovat 😒 ale len tak trosku zatial... inak, tie vankuse pod zadok som aj ja citala na nete... aj kamoska mi to radila, tiez vykladala nohy hore 🙂 a teraz maju krasnu babulu... a zhodou okolonosti, aj ona mi radila kazdy den snazilkovat... ale tak neviem co je uz dobre, kazdy radi inak v tomto... iní zasa, ze by sa nemalo kazdy den, ze by sa malo obden... no neviem veru, co je lepsie... 😕
@lina129 no jasne, posli link na saticky, zvedava som 🙂 ja som tiez chcela snehobiele inak, aj som mala a bola som spokojna.
Bodaj by si mala pravdu a vratili by sme sa traja, nic viac by mi ku stastiu nechybalo, a este si ma povzbudila tym,co si pisala o tej babe s pozitivnym tehu testikom po kombinacii,co beriem ja, taaaak by som chcela,aby to vyslo 🙂 No a bodaj by tebe neprisla, sak naco? ;) Mohla by si dat 9-mesacnu pauzu,hm?
O tych vysledkoch si este nepisala, inak to Gyn-Fiv je co? to je CAR nejake? lebo som to tu viac krat citala...
Inak ja som vysledky HP mala do par dni tusim, co im tolko trva?
A moj mm bol na spg normalne u gynekologa,co sa zaobera parmi, ktorym sa nedari otehotniet... inak tiez by ma zaujimalo, za ako "kvalitne" sa daju povazovat tie jeho vysledky, ci to nahodou nie je tak,ze v CAR spravia tie vysledky presnejsie alebo co...
@lina129 presne ako pises a tajomstvo nemysliet tak to neviem bo nakolko sa stahujeme a riesime byt tak som myslela, ze na to nebudem mysliet , ale to sa zial nedaaaa....a neviem .A my s Mz sa snazime od septembra,ale v decembri a januari a februari sme dali pauzu nakolko bolo starosti v rodine az az .Ale ked tak ratam tak zistujem,ze zakazdim sme sa snazili pocad neplod dn.Ale uz mi zacali plod dn tak sme na to vhupli v aprili po hlave tak som zvedava.A babulky poradte ked mam plod dni tak ako casto sa mame snazit?
my sa snazime aj pocas neplod dni bo obaja dufame ze mozno ....sa zadari mala fazulka a manzel bude mat doma Slovensku Pamelu Anderdon 🙂to mi minule povedal 🙂)
Co je pravda na tom, ze l -karnitin je najlepsia prevencia aby boli spermie pohiblive.Mam doma jeden tekuti, ale neviem ako to mam Mz nadavkovat.
@zaira1407 ahoj zaira, my sme na tom uplne rovnako. Tiez sa snazime od augusta a zatial nic. ☹ Aj ste boli na nejakom vysetreni? Mm sa rozhodol ist na spermiogram do CAR, ze tym nic nepokazi. A ked budu vysledky pojdem asi na konzultaciu k dr., ze co dalej, lebo som sa s nou o tom este nerozpravala.
@tixx ahoj... tak ja som dnes 1DC... 😢 v noci o 4:44 som sa zobudila na ms krce a musela som vstat, "opatrit sa" a uzit tabletku... neviem co mi tie 4-ky chceli naznacit, ale asi to, ze sa ms blizi... bola som sama doma a potom som asi pol 3/4 hodinu nemohla zaspat... ☹ tak si vies predstavit ako teraz vyzeram v robote... 😒 a som mega smutna... aj ked som tomu teraz vela nedavala - kedze v case mojej ovu bol moj chlap na SPG, ale v kutiku duse som dufala, ze to vyslo... aj moj chlap je mega sklamany, bo vcera ma "donutil" kupit si test, ze rano spravim a poslem mu fotku, lebo teraz je sluzobne mimo BA... hmmm... ☹ uz som ho ani nemusela otvorit rano som mu pisala... takze dvojite mega sklamanie...
Inak, nakoniec som sa rozhodla pre tieto saty, je to z novej kolekcie 🙂 a hlavne su biele:
http://www.salondiamond.sk/messina-products-713...
aj ked teraz som kuk do kalendara, ze kedze sa mi to teraz trosku vyposuvala, tak ma caka ms prave na den svadby ☹
@rebelka2014 ahoj, asi sme tu skoro vsetky, co sa snazime cca. od septembra... moj mm bol na spermiograme a ja na krvi na hormonalny profil... to su take prve kroky a teraz cakame co povie lekar... 😕 aky dalsi postup zvoli... tak sme tu pre to, aby sme sa podporovali a pomahali si a mozno si aj radili 😉 ak sa mozem spytat, kolko mate rokov s muzom?
@tixx ...aha... este som ti zabudla odpisat, ze gyn - fiv je CAR v Ba na zahradnickej... maju velmi dobru statistiku uspesnosti... ja tam zatial chodim len k normalnemu gyn., pretoze maju aj klasicke gyn. ambulancie... ale kontinualne mozno prejdem do CAR... ☹ http://www.gyn-fiv.sk/?
Myslim, teda viem, ze vysledky z mojho HP uz maju... len tam maju asi taky natresk, ze najblizsi termin na konzultaciu k mojmu gyn. mi dali az 2.4. 😒 no dovtedy aj zosediviem zo zvedavosti 😅
Ale moj chlap tam bol na ten SPG a nemusis mat obavu, dali mu presne to iste co tvojmu... takze asi nic naviac sa tam nerobi... aj to sa nam jedna hodnota zdala pod normou, ale povedali mu, ze je v "norme" 😒
@tixx @lina129 caute baby, my sa uz snazime dlhsie, asi tak od maja 2013 intenzivnejsie, no stale nic.
tak sme sa tiez objednali do GYN FIVu, lebo moj dr. ten si iba mrmle pod nosom, a predpisal nejake tabletky ani nevieme naco a preco... uz nejake vysetrenia mam za sebou, a ide teraz manzel na spermiogram a mne maju este brat krv... a potom ideme na dalsiu konzultaciu... takze tak... uvidime, co povedia...
Pripajam sa k vam...my sa tiaz snazime od septembra a akosi to nejde... ☹
@snehulienka82 tak vitaj v klube 🙂 tak vy uz skoro rok??? 😨 my sme s mojim muzom boli na SPG v Gyn-five a celkom fajn, len sa mi to tam zdalo ako na beziacom pase ☹ bol v ten den piaty na odbere, potom mu povedali za 5 minut vysledky a hotovo... ja som zasa bola na krvi na hormonalny profil, ale kedze tam maju natresk, tak po vysledky idem az 2.4. 🙂 takze neboj nic, v Gyn-five nas daju do parady urcite 😉 daj potom vediet ako si dopadla 🙂
@lina129 A dopadlo všetko ok? My sme obaja januároví.. ja mám 28 a muž 29. Vy ste na tom ako vekovo?
@rebelka2014 ako som tu uz pisala, ze moj mm mal SPG v norme - tak znel vysledok, akoze nemal ho ukazkovy, niektore hodnoty mal hranicne - podla referencnych hodnot, ale stale je v norme... takze v nom chyba zrejme nie je 🙂 co sa tyka mna, ja som bola na krvi na HP a po vysledok si idem az 2.4. takze dovtedy trpnem a cakam... uvidim co povie lekar potom... Len uz trosku stresujem, bo ja mam 32 a moj muz bude mat 31 teraz... takze uz nechcem velmi dlho cakat...
my sme sa s manželom snažili pri prvom 2 roky a až potom sa to akosi podarilo. chodili sme obaja po lekároch a obaja sme mali všetky výsledky v poriadku.náš syn má teraz 4 roky. potom sme sa snažili o druhé 2,5 roka a teraz som konečne znova tehotná. takže rok ešte nie je až tak veľa. len sa snažte a nevzdávajte to. len na to nemyslite tak veľmi. ja už keď som nedúfala, že to niekedy bude, tak vtedy to prišlo.
@lina129 no my mame jedno nebíčkové bábätko, a potom sme mali dlhu pauzu, nebolo nič, a potom sme si davali pozor a odkedy sme sa zobrali aj trosku predtym sme si už nedávali pozor, a ten čas leti... určite sme sa netrafili každý mesiac do ovulky, ale viem, že párkrát sme sa určite trafili, asi tak 5-krat, ale aj to už je dosť. Ja tiež mam 32 tento rok, a manžel ma 39, tak uvidime, čo sa mu ukaže na tom s-grame, nie je moc nadšený že tam musí ísť , a hned ráno tam vypustiť výsadok 😀 ale zial inak sa to neda... urcite bude v strese, ked tam este budú ďalší čakať, aby si to tam mohli... no, my ideme aj na genetické vyšetrenie kvôli tomu potratu, takže tam sa tiež veľmi dlho čaká... ja nechcem mať bábo hned, hlavne už žiadny potrat zažiť nechcem, tak si radšej ešte počkám... ale hlavne by som chcela vedieť, či sme zdraví, alebo čo je v pozadí, prečo to proste neide... a keby neboli tie debilné otázky typu, ty už kedy budeš mať dieťa... by som bola oveľa radšej. 😎
@rencici27 my sa snazime kazdy 2. den pocas plodnych dni 🙂 pytala som sa na to mojho lekara,povedal, ze spermie potrebuju nejaky cas, aby dozreli, takze preto je vraj lepsie ob-den...ale kazdy ti asi povie inak, citam tu,ze niektore baby sa snazia aj kazdy den...mne to ale pride ako "nasilu" kazdy den... kazdy druhy je ok, to nam vyhovuje 🙂
@rebelka2014 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 no tak to je fajn,ze sa dobrovolne rozhodol ist, zalezi mu na tom. my sme to uz tiez absolvovali, aj na HP som bola, mm na spermiograme, ja som mala vysledky OK, on nie uplne dokonale,ale vraj tiez v norme. Mne lekar naordinoval Clostil + Duphaston, jemu sme dali vitaminy preventivne, tak uvidime,co to spravi. A kedy ma termin na SPG?
@lina129 juuuj tak prisla predsa :( uff a este v takom blbom case, to si musela byt v praci asi celkom unavena... no mohla si uz dat pauzu. Inak mozno pocas svadby ms mat nebudes, lebo uz budes tehu,takze tvoj jediny problem bude, ze nemozes pit ;) Sak to su este nejake tri mesiace 🙂 tie saty mas uplne naaaadherne, fakt su genialne, urcite budes krasna nevesta.
Je mi jasne, ze ten 1.DC je uplne najhorsi zo vsetkych, jednak bolesti, a este to sklamanie k tomu, ale na druhej strane su aj baby, co este aj s tym maju problemy ,ze im ms vobec nechodi a musia chodit na vyvolavacky. Mna moj mm vzdy tak utesi,ze nech som rada, ze vsetko funguje ako ma. V podstate funguje, len ked my by sme chceli,aby chvilu aj nefungovalo... poznam to a uplne viem ako sa citis, ved to zazivame kazdy mesiac. Neboj, CAR snad nebudeme potrebovat, musi sa to podarit aj bez toho...ale zas ak by sa rok nedarilo,tak uz asi aj zvazim, ved naco cakat :( a 2.4. je tu hneeeed, sak to je len tyzden, to ubehne ani nevies ako. urcite budes mat aj ty vysledky v poriadku. som zvedava, co ti povedia a co ti daju, ci budu postupovat ako lekar u mna 🙂 a hlavne som zvedava,ci to jeho rozhodnutie dat mi tu kombinaciu liekov bude na nieco dobre 🙂
@snehulienka82 ahooj, vitaj 🙂 podla mna fajn,ze ste sa tam objednali, aspon vam daju vysledky oboch a budu vediet co dalej. moj lekar je v pohode, povedala som mu,ze sa snazime, hned spravil horm.profil, vysledky OK a mm poslal na spermiogram. no a potom mi nasadil lieky, mam ich teraz prvy cyklus,tak som zvedava, ci to zafunguje. zdravi sme obaja, ale ak to nepojde rok, tak tiez asi zvazime navstevu nejakeho centra, ja mam tento rok 31 a mm 30, takze ozaj uz by sa prve mohlo podarit 🙂 inak my sme na spg boli tak,ze mm doniesol vzorku z domu, takze aj tak by sa to malo dat.
inak to s tymi otazkami typu - a kedy uz budete mat babo...to tiez "milujem" - akoze trapnejsiu vec sa ludia v okoli pytat nemozu, niekedy mi to pride pekne necitlive, ale zas na druhej strane, asi nemozu tusit,ze sa snazime a zatial nic...🙂

@montblanc wow no super, to som rada,ze aj lekar to potvrdil, mne sa mm smeje, ked zaujmem tuto polohu :D inak paradny termin - na Valentina ;) prijemne tehulkovanie ;) mas aj nejake tie klasicke problemy, ,ze ti byva zle, alebo ako to zvladas? 🙂