Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@zuzanarichard
@domin85
Ahojte.Tak ako?Ktorá má dobrú správu?Myslela som na vás cez víkend.Ja ešte mám pred sebou celý týždeň.Mám naduté bruško už pár dní,tak neviem,snáď je to dobrý príznak. 😵
ahojte dievčatá...sobotný test pozitívny,ale nechcem sa ešte popredu zbytočne vytešovať,aby sme niečo nezakríkli...volala som s kamoškou gynekologičkou,kázala mi opakovať test ešte v piatok,aby sa to potvrdilo a potom mi kázala nasadiť duphaston a prísť si pre injekcie na riedenie krvi..teraz sme v Tatrách,tak mi môj chlap ani nedovlí nič nosiť...je mi stále strašne zle...
@ercsikek tak ja nic,dnes dosla mrcha ☹
@zuzanarichard gratulujem,tak uz len potvrdit lekarom🙂
Ahojte rada by som sa niekoho opýtala aký je ďalší postup pri umelom oplodnení keď v pondelok 20.5 som dostala injekciu Decapeptylu a teraz mám čať na menzes , s partnerom chodíme k Dr. Hermanovi ďakujem 😉
@zuzanarichard jéééj,gratulujem a držím ti palce,aby všetko dobre dopadlo,prajem príjemný pobyt v Tatrách 🙂
a čo si cítila pár dní predtým ako by ti mala dôjsť ms?mala si nejaké príznaky?ja si test plánujem robiť až v piatok,a dúfam,že sa aj ja pridám k februárovkám 2014 😀
@ercsikek strašne ma boleli prsia,furt sa mi chcelo spať a kupodivu mi nechutilo jesť ako to býva pred menzesom...no,musím si v Tatrách dávať pozor,lebo s tou mojou trombofíliou by som sa asi nerada zahrávala a niekde zase vykrvácala,,hneď ako prídeme v piatok domov,spravím test,nasadím duphaston a skočím si pre tie injekcie,nech sa bábo udrží...ďakujem dievčatá a dúfam,že v tom budeme spolu🙂))
@domin85 neboj,budúci mesiac sa to určite podarí,len netreba tlačiť,viem o čom hovorím,ver mi...
@ercsikek a ešte som zabudla...bolelo ma strašne brucho,ako keby mal prísť menzes,tak som stále chodila na záchod sa vycikať a kukala som na papier jak retard,či nie je krv 😀
@zuzanarichard Gratulujem 🙂 ... Dávaj si na seba pozor a šetri sa ... 🙂
@blcha76 ďakujem pekne,dávam si pozor,ešte sa moc nevytešujem,aby som nebola sklamaná,ak to bol náhodou planý poplach,ale hádam by tam ten malý duch nebol,či?🙂inak bol tam už skôr,ako som mala dostať menzes..tak som zvedavá,čo bude v piatok...
@zuzanarichard Určite tam bude aj v piatok. Držím ti palčeky 🙂 , a nebude to duch ale krásne koľajničky 😉 , uvidíš...
@blcha76 😀 😀 😀 dám vedieť🙂ďakujem
@zuzanarichard Dakujem. Vsak ale asi vies, ono je tazke na to nemysliet.. Ale hlavu mam hore a verim ze do leta to vyjde 🙂
A este raz gratulujem, prajem nech je vsetko v poriadku a uzi si tehu 😉 Verim ze to nie je plany poplach, uzijes si peknu dovcu v Tatrach a potom rastuce brusko, plati?
@domin85 platí🙂))a chcem do leta vidieť,že aj ty si na tom rovnako,silno budem držať palce!!!!
@ercsikek no,moc sa nespoliehaj že ti nebude zle,každé tehu je iné🙂)ja som síce prvú rodila skoro pred 17-timi rokmi,to som ani nevedela,že som bola tehotná,taký to malo celé priebeh,ale zato teraz je to strašnéééé!!!je mi zle od rána do večera... 😀
@zuzanarichard no veď ,zatiaľ nemám žiadne príznaky a už vo štvrtok bude 28DC,to by som už mala mať aspoň prsia citlivé,a nič ☹
ty keď máš ducha tak je to sto pro 🙂 drž sa a dávaj na seba pozor
@ercsikek Vidis za to ja som zacala mat posledne asi tri cykly v ramci PMS tak citlive prsia ze az... Asi vsetok ten stres co dolahol sa odzrkadluje... A ono to vraj neni podmienka, mat nejaky divny pocit alebo co, mne mamca vravela ze sla k lekarke kvoli tomu ze mala divnu mrchu a ajhla bola tehotna a cakala mna. A vraj by vobec nevedela ze je tehotna keby nemusela 8 mesiacov lezat s vylozenymi nohami 🙂 Takze kazdopadne cakam infosky 😉
dobré ránko,dievčatá...tak ako to vyzerá?ja som bola v nedelu v nemocnici na sono,je tam gestačný váčok,takže to vyzerá na tehotenstvo,ešte mám prísť o desať dní,už by malo byť vidieť aj srdiečko,tak držte palce...doktorka mi zvýšila duphaston na 2 denne,lebo sestrička u môjho gynekológa mi kázala jeden denne,tak si totiž už ordinujú samé,otras!!mám sa šetriť,odpočívať,nič ťažké nedvíhať🙂)
@zuzanarichard Výýýborne, gratulujem. Takže pekne odpočívaj a šetri sa. Držím ti palčeky 🙂 .
@blcha76 ahoj,ďakujem🙂)akurát keby ma to brucho stále tak nebolelo,ale kamošku bolelo až do piateho mesiaca,a aj gynekologička povedala,že to je normálne,tak jej verím...
@zuzanarichard ...tak snáď to bude v poriadku... musíš jej veriť... 🙂
@zuzanarichard ahoj,ako sa cítiš?držím ti palce,vidieť prvý krát byť srdiečko dieťatka je najlepší pocit na svete.Ktorý deň ideš k doktorke?

@domin85
@zuzanarichard
Ahojte.Obidve ste na tom skoro rovnako. 😵 Pevne dúfam,že tento mesiac nám to už konečne vyjde.Musíme myslieť pozitívne. 🙂 Ja si tiež myslím,že nebudem mať extra príznaky,lebo ani pri synčekovi mi nebolo zle.Ale aspoň prsia by ma mohli začať bolieť,to by som už vedela že je dobre. 😀 Držím Vám moc-moc palce.