Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@ercsikek Ahoj, aku predajnu? Si rusila biznis? Uf, no, tiez narocne obdobie.. Inak som aj myslela na teba, ze co teda s tebou, ale reku snad das vediet, mozno ti meskalo a nebola si si ista..
Ach, tak tiez nic? No, snad sa stretneme v teme dalsieho mesiaca, co ty na to? Ja a moje plodne dni je ale velky otaznik, skrze polycysticky vajecnik mam vecne rozhadzane hormony a nevedno, kedy u mna vlastne ovu prebieha, nehladiac na to, ze ja sama som vraj bola pocata dva dni po MS 🙂 Takze uz mam dost pokusov o sledovanie hlienu a krcku a vsetkeho, jednoducho snad to pride, kedy ma.
Kazdopadne to vyzera ze teraz budeme mat obe pred sebou zvedave dva tyzdne, takd rzim palcek a cakam info 😉
Ahojte, dlhšie som tu nebola, gratulujem k otehotneniu. U mňa je to tiež ako čakanie na zázrak. Keď som v apríli skúšala posledný krát clostyl s Inofolicom výsledky boli dobré, dokonca 2 folikuly narástli, len čo z toho, keď chlap bol neschopný. Odvtedy som sa zaťala a kašlem na behačky po gynekológii, aj nepravidelný menštruačný cyklus je cyklus, sestra otehotnela pred pár rokmi tak, že poslednú MS mala v auguste a otehotnela v októbri, doktor tomu nechápal a malá má dnes už skoro 4 roky tak sa hádam zadari aj nám.
Ahoj, presne tak 2xdenne
ahojte baby,tak dnes sono ukázalo srdiečko,bilo ako divé,ráno som trochu špinila,tak som letela lekárke,ale je všetko ok,akurát....videla dva gestačné váčky...skoro ma prekotilo....takže sa necháme prekvapiť,lebo zatial bolo počuť len jedno srdiečko,vraj o dva týždne to bude vidieť lepšie....mňa asi vystrie,dve bábätkááááááá????som v siedmom týždni a jeden deň k tomu...dala mi ascorutin,lebo tam bol maličký hematóm,a mám zase len oddychovať...už budem mať tuším aj preležaniny🙂)vy ako pokračujete?
ahojky tak ako? co ta bakteria?
mne tiez nakoniec nasli bakteriu, jedny antibiotika mi nezabrali a potom mi dala krem len na vonkajsie
takze nehcapme ako to moze vyliecit ak je bakteria vov nutri ale dobre
inak uz sa mi zda vsetko ok mozno to zabralo, ta bakteria bolo uz odolna proti nejakej latke
uvidime
ty ako? co ti dala na tu bakteriu
inak candida nie je bakteria je to pliesen , pravdepodobne si mala narusenu floru
@zuzanarichard
@domin85
Ahojte baby.Čo máte nové?Ja som bola v pondelok u doktorky,lebo špiním od min.piatku a ms mám dostať až tento štvrtok.Tak mi povedala,že je ešte skoro ,aby niečo videla,tak ma objednala na odber.Dnes som volala po výsledok a je negatívny 😒 ,ale aj trošku som si vydýchla,lebo kvôli tomu špineniu som sa veľmi bála.Takže neviem kvôli čomu špiním.To je už na nervy.Ty,Zuzka?To by bol zázrak,keby boli dvojčatá,že?
@ercsikek No, ja som mala taketo spinenie tri dni, ale potom sa to naplno spustilo ☹ Takze na tentokrat zase nic.. Ale mozno je to tak dobre, kedze priatel dosiel o robotu a mne hrozi ze ma hned supnu na PN ked otehu, a to by sa neutiahlo z jednej PN a podpory ked mame uver na krku ☹ Ale hlavu hore, cez leto cakam same pozitivne vysledky 😎
To spinenie ma mrzi... Asi budeme chvilku prezivat podobne pravidelne cakanie a odratavanie, ale verim ze sa stretneme v inej teme jednoho peneho dna (snad aj v aprilovkach, co ty na to?)
@zuzanarichard Tak vyzeras na dvojicky? Fuu no dvojnasob radosti aj starosti 🙂 Drzim palcek, tak ci onak, ale hlavne nech ste vsetci zdravi
@ercsikek ahoj,no,je tam len jedno bábätko,druhé bolo len zamĺknutý plodík,už ho doktor v piatok nevidel,a ani hematóm,ten sa mi odlúčil cez víkend,vyšpinila som ho,a mám pokoj...termín vyzerá na začiatok februára...držím palce,nech všetko dopadne ako má!!!
@domin85 bude len jedno bábatko,úprimne,na šťastie,lebo už mám predsa len 35,staršia má 17 rokov a dve by som ťažko zvládala,keďže môj chlap chodí z roboty večer o piatej,bývame v strešnom byte bez normálneho okna,balkóna,máme len dve izby a ešte k tomu na treťom bez výťahu,takže nebola by šanca s nimi chodiť von:(
@zuzanarichard Takze uz potvrdene ze jedno? Joj ale tesim sa aj za teba, uzi si tehulkovanie, vela vela zdravicka prajem 🙂
@domin85 ahoj,dobré ránko,hej,jedno mi potvrdil🙂)ďakujeme🙂)
brala som Macmiror Complex. Zabralo to, som v poriadku. Ale teraz mám pre zmenu zlé výsledky a idem brať lieky na štítnu žľazu. Nemalo by to mať vplyv na schopnosť otehotnieť, ale napriek tomu sa nám stále nedarí. Pomaly už upadám do zúfalstva, mám pocit, že sa to nepodarí. Snažím sa nájsť dôvody prečo je nám dobre aj bez dieťatka aby som sama seba upokojila. Dúfam, že sa aspoň tebe darí lepšie.
@zuzanarichard Ahoj.Som veľmi rada,že už je všetko v poriadku.Môj synček sa narodil tiež vo februári.To je dobrý termín.V lete ešte bruško nevidno a v zime sa už dá vydržať.Aspoň mne to tak vyhovovalo,ale komu ako.Už sa cítiš lepšie?Alebo ti je ešte stále zle?
Ahojte baby.My sa hneď po mrche začíname snažiť o druheho drobceka.Pred vyše dvomi rokmi som mala jeden potrat a po potrate sa nam hned o mesiac zadarilo,teraz ma syncek rok a 3 mesiace.Dufam ze aj druhe babo vyjde na prvykrat a uspesne to dotiahneme az do konca.Vsetkym vam drzim palceky,nech co najskor vsetky tehulkujeme
@ercsikek ahoj,je mi stále horšie...na jedlo ani pomyslieť nemôžem,ale od hladu už ani nevidím,tak sa vždy najem nasilu a potom musím ležať,lebo ma zase bolí hlava,je to stále dokola,ale tak čo by som nevydržala?hádam to nebude trvať celú dobu🙂)
@seraa
skúšame len 7 mesiacov, ale aj tak ma prepadá pocit beznádeje. Už sme sa s manželom v nedeľu kvôli tomu aj pohádali. Manžel si z toho, že sa nám nedarí nerobí ťažkú hlavu a ja mám zas pocit, že nemá záujem riešiť situáciu. Viem, že je to krátka doba na to, aby som bola zúfalá, ale neviem si predstaviť, že by sme sa mali neúspešne snažiť roky ako mnohé páry. Obdivujem ženy a páry, ktoré takúto situáciu zvládajú, lebo ja otvorene priznávam, že to nezvládam. som z toho smutná...
ahojte snazilky chcem sa opytat resp.poradte mi uz asi 5 den mi neprisla mrcha a robila som si uz asi 3 krat test a stale je negativny tak neviem co mam robit ci ist za dr. alebo co prosim poradte mi ......strasne by som chcela babetko ale neviem ci je to tym alebo co .....za kazdu odpoved dakujemmmmmm
@casperko07 nechcem sa hrat na nejaku vedmu alebo co, ale moj pripad: mrcha mi volakedy chodila vselijako, ale ku posledku vacsinou do 32DC prisla, bolo asi 30DC a mrcha nikde, tak som spravila test a bol negativny, potom este vyse tyzdna nikde, tak som spravila dalsi a dalsi a dalsi a vsade po dve ciarky, ak si otehotnela neskor ako okolo predpokladanej ovulky-co bol aj mo j pripad, tak este vydrz tyzden a skus testnut znova a uvidis a ak dovtedy nic, tak chod k dokymu 😉 my sme otehotneli na jonasov termin, cca 9 dni po predpokladanej ovulke, a tak sme aj podla sona :D
podla sona 8+0 a podla ms sme 9+2 😉
@cukrik580 dakujem za odpoved .mne mrcha chodlia po porode stale nacas alebo jeden den meskala .....a teraz je to uz 5 dni .no niekdy mam pocit ze som tehotna neviem mozno si to len namyslam lebo by som to velmi chcela tak neviem uvidime .........
@casperko07 skus este chvilku pockat a sprav znova testik a ked nic chod k dokymu ;)
@cukrik580 okej dakujem......aj som dnes volala dr a povedala mi ze ak do stvrtku nepride tak ma prist.tak uvidime
@casperko07 tak drzim pasticky aby prisla az o rok 😉
@cukrik580 dakujem velmi pekne no to dufam aj ja strasne by som to chcela ............
@cukrik580 este som sa chcela opytat kebyze nahodou som bola tehotna mozem urologicky caj?
@casperko07 tak to neviem :-/
hm no to je zle...to neviem ani ja ..lebo mi stale treba cikat a asi som trosku prechladena

@ercsikek ahoj,je mi furt strašne zle,z ranných nevolností sú celodenné,nechutí mi jesť,a to brucho ma stále bolí...idem 20.6.na sono,tak dám vedieť...u teba čo nové?