icon

Snažilky 2012/2013

miminkova
30. okt 2012

Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem

cukrik580
8. júl 2013

@casperko07 aj ja som zacala stale curat ked som este nevedela ze som tehu 😉

casperko07
8. júl 2013

@cukrik580 doteraz aj mne stale trebalo curat ale teraz ku veceru je to uz horsie uz ma pali pri moceni je to fakt neznesitelne mavam to casto taketo problemy ale dala som si caj a prestalo ale ked neviem ci nesom nahodou a vtedy sa vraj neodporuca pit urologicky caj

cukrik580
8. júl 2013

@casperko07 neviem...nastastie to nepoznam :/

ercsikek
27. júl 2013

@domin85 Ahoj.Čo máš nové?Ako sa darí?Partner už našiel prácu?Ja som teraz po ms,aj tento mesiac som začala špiniť týždeň pred ms a normálne sa spustila na 25 DC.Neviem čo sa teraz deje,ale bola som na vyšetrenie a všetko je v poriadku.Tak zase len dúfať,že teraz sa to podarí. : -)))

domin85
27. júl 2013

@ercsikek Ahoj! No, priatel ide buduci tyzden na pohovor, tak snad aspon nieco, nakoniec sa veci cykluli tak, ze aj ja menim robotu od septembra... Ked uz tak poriadne, nie? No a ja mam akurat teraz mrsku, ale na druhej strane, bol by asi trocha pruser, keby mam o mesiac menit robotu a teraz som tehu, ze? 😝 Okrem toho som tento mesiac bola dost neprijemne chora... Ale tak ja verim ze vsetko je ako ma byt a do konca roka bude vsetko poriesene 😎
Neboj nic, podari sa nam, obom, len sa netreba vzdavat. Do konca roka si navzajom gratulujeme, jasne?

salome51
4. aug 2013

Ahojte baby. dnes sú to niečo cez dva týždne čo mi mešká menštruácia. Pred týždňom v piatok som si robila tehotenský test, lebo sme cestovali do Chorvátska a chcela som si byť istá či nie som náhodou tehotná. Samozrejme že opäť len jedna čiarka. Celá nervózna som odišla na dovolenku s tým, že dostanem určite menštruáciu na dovolenke a je po opaľovaní, plávaní a aj snažení sa o bábo. No ani po ďalšom týždni som menštruáciu nedostala. Pobolieva ma podbruško aj prsia a vôbec mi nechutí jesť. dnes na mňa manžel naliehal aby som si urobila test, lebo sa mu zdá že som vraj iná. Tak som si ho spravila. Asi do pár sekúnd naskočila jedna čiarka a ja som zo slovami škoda testu odchádzala z kúpeľne, no muž tam zostal sedieť a asi po 5 minútach mi doniesol do kuchyne test z dvoma //. Tá druhá je o niečo slabšia ako tá prvá. Zajtra pôjdem ku gynekológovi. A ja namiesto toho aby som plakala od šťastia plačem, lebo prvé čo ma napadlo je, že je to len hlúpy žart, hormonálna porucha alebo niečo podobné. Kiežby mi zajtra doktor povedal, že naozaj čakám dieťatko....Ďakujem, že sa môžem s vami podeliť o pocity 😉

seraa
5. aug 2013

@salome51

wooooooow supeeeerr
tak???? ako si dopadla?

salome51
6. aug 2013

@seraa doktor povedal, že na sone vidí 2mm veľký gestačný vak, ale že je skoro aby na 100% potvrdil tehotenstvo, lebo že v tomto štádiu moje tehotenstvo môže skončiť menštruáciou, alebo môže ísť o mimomaternicové tehotenstvo. Na kontrolu idem 16.8. Veľmi sa bojím. Nič si neprajeme viac ako to, aby mi povedal na kontrole, že je všetko v poriadku. Bojím sa aby to nebolo mimomaternicové tehotenstvo, ani neviem či by som to nejako aj sama mohla zistiť, že je momomaternicové. Cítim sa fajn, len ma bolia prsia a občas trošku tlak v podbrušku. Tieto dni čakania do 16ho budú pre mňa horor. Verím, že to bude ok.

seraa
6. aug 2013

@salome51

hlavne bud v klude a mysli pozitivne, nasi doktori radi strasia a moc toho nevedia je to smutne ale je to tak
takze neboj urcite bude vsetko ok
drzim palce !
fuu verim ti tieto dni budu takze skus sa zamestnat nejako , kup si dobru knihu

salome51
6. aug 2013

keď je to ťažké. Vždy keď idem na WC tak tŕpnem aby som nezačala krvácať a stále myslím na to aby sa dieťatko pekne uhniezdilo v maternici a nie niekde inde. Ale radšej sa s manželom ešte netešíme. Už nech je 16ho.

hrmiona
10. aug 2013

@salome51
Gratulujem, držím palčeky až je všetko v poriadku 😉

paulinka11
12. aug 2013

ahojte baby.viem ako sa všetky citite...ja som to prezivala skoro dva roky....depky,place pri kazdej menstrucii....
najskor som skusila clostilbegit...chodila som na folikulometriu....nepomohlo....manzel bol tiez na vysetreni a mal zly spermiogra...tak bral profertil a karnitin......potom mi zistili ze sa spermie nedostanu k vajicku....tak som bola na laparaskopii a na prefuky vajecnikov....den pred operaciou mi doktor povedal,ak ten vajecnik bude zly- vezmeme vam ho....bola som hotova....nastastie bolo vsetko v poriadku.....no ani po operacii sa nam nedarilo...kupila som si aj ovulacne testy...bola som uz zufala...a ked m niekto povedal,,nesmies nato mysliet,, nemal som vacsie nervy...lebo vacsina ludi kt.to nezazili si mysli ze je to uplne jednoduche...ale my vieme svoje.....skratka neviem co vsetko co som absolvovala mi pomohlo a dnes som v druhom mesiaci a som neskutocne stastna a fakt vam vsetkym drzim palce.

seraa
13. aug 2013

@paulinka11

dik za povzbudive slova
my sa snazime 2 roky a 4 mesiace , z toho 9 cyklov som prepasla ovu ale jaj tak vela
kolko po laparoskopii si otehotnela?

paulinka11
15. aug 2013

@seraa po 7mesiacoch.a vy mate problem kde?partner,ty?lebo my sme mali obaja...bola som aj v BA v iscare centrum asistovanej reprodukcie,len jeden krat...sme sa rozpravali.....uz sme rozmyslali aj o umelom oploneni...

seraa
15. aug 2013

@paulinka11

no my nevieme , vyzera vsetko ok len teda priechodnost som este nedavala skusat
nemam odvahu akosi

salome51
16. aug 2013

dievčatá, dnes som bola na tej kontrole. Mám skvelú správu. Naše dieťatko má 2,7 mm a som v 5 + 2 tt. Teda asi v 5 týždni podľa všetkého. Celý čas ako mi to doktor hovoril som plakala a keď som to vonku v čakárni povedala mužovi tak sa rozplakal tiež. Verím, že sa nič nestane a o dieťatko neprídeme. A vám ďakujem za podporu. 😉

zuzuliak1981
16. aug 2013

@salome51 blahozelam a drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne

paulinka11
17. aug 2013

@seraa mne to zistili ked som brala clostilbegyt...to si neskusala?potom som chodila na folikulometriu...a tam o zistili......ja som sa najviac bala tych prefukov lebo som citala aj tu na fore ze je to hrozna bolest...ale mne to spravili s laparoskopiou v anesteze...skus sa spytat doktorky na ten clostilbegyt...jednej mojej znamej pomohol - a snazili sa 5rokov

seraa
18. aug 2013

@paulinka11

co zistili na folikumetri a ked si brala klostyl?
lebo ja som uz bola a aj klostyl som brala a vsetko ok ale stale nic :(

seraa
19. aug 2013

@salome51

jeeeej velka gratulacia 🙂 🙂 🙂

paulinka11
20. aug 2013

@seraa ze vajicka su pekne velke ale spremia sa k nim nedostne...ze su tam nejake zrasty...a potom som sla na laproskopiu.a muz tiez vsetko v poriadku?

seraa
20. aug 2013

@paulinka11
ale toto ti povedali na sone? ci si bola na tom prefukovani-rontgen?

lebo na sone nezistia tieto veci
muz vsetko ok

paulinka11
21. aug 2013

prefuky mi spravili spolu s laparoskopiou.na sone mi povedali ze tam mam nieco ako polypy a doporucili mi tu laparoskopiu.tak mi to Asi pomohlo.

ercsikek
25. aug 2013

@domin85 Ahoj.Mám dobrú správu.Včera som si robila testík a hneď vyšli dve krásne čiaročky.Len trošku sa bojím,lebo pred týždňom v noci mi bolo zle(hnačka+vracanie) a mali to aj ostatný z rodiny,bojím sa,že to bol nejaký vírus ☹ Neviem či to mohlo nejak poškodiť,bolo to cca 2 týždne po oplodnení.V januári som potratila a pred tým mi len tieklo z nosa a doktorka povedala,že to mohol byť aj vírus,ale aj hocičo iné. 😢 A ty sa ako máš?Kedy nastupuješ do novej práce?

domin85
25. aug 2013

@ercsikek Gratulujeeeem 🙂 Tak to je super spravicka 🙂 Nicoho sa len neboj, povedz si ze vsetko bude v poriadku, hnacky presli a hotovo. A citala som neikde ze prve 3-4tyzdne sa plod riadi zakonom vsetko alebo nic a kedze si testik robila az vcera a bol pozitivus tak je vsetko v poriadku, jasne?
Jaj ja a robota, mala by som nastupit teraz v septembri prveho, resp. druheho je pondelok, ale doktorka na vstupne prehliadky je dolezita jak strasiak v poli a na poslednu chvilu mi zahlasila milion pat vysetreni co chce aby mi podpisala papier s odporucenim pre nastup. Tak zajtra idem obehavat vsetkych lekarov co mam aby mi narychlo nacmarali papier ze ma vysetrili a ze som ok, drz palce nech to stihnem.
Jaj normalne mam radost aj za teba za tuto novinku, vela vela zdravicka prajem a uzivaj si tehulkovanie! Snad ti behom tohto roku budem aj ja moct napisat podobnu spravu...

ercsikek
25. aug 2013

@domin85 Ďakujem pekne za povzbudenie.Držím ti palce,aby si stihla,ale v dnešnej dobe sa všetko rieši peniažtekmi. 😒 A to kde ideš robiť,že sú takto prísny?

lila17
25. aug 2013

Ahojte,vie mi niekto poradit?mam strasne naliate a bolestive prsia uz asi tyzden,dnes by som mala dostat menzes ale zatial nic,snazime sa o babo uz asi rok,je mozne aby som bola tehu?

petronela1985
25. aug 2013

Ahojte, tiež sa pripájam do diskusie. Snažíme sa s manželom o bábätko štvrtý mesiac, zatiaľ bezúspešne. Teraz mi mešká mrcha 5 dní, tak tajne dúfam.

domin85
25. aug 2013

@ercsikek Fakutna nemocnica. Ostala som prekvapena lebo pred 5 rokmi som robila v inej fakultnej a vstupna prehliadka bola pro forma aby bolo ucinene a teraz na mna vybliakli co vsetko mi treba 😲 😲 Ale nech maju radost ja som sikovna 😎

emilia25
25. aug 2013

Ahojte aj ja mam dnes dostat ms a zatial tiez nic testy vychadzali furt len duchm pozitivne ale dnes som si nerobila na posledy bol vo stvrtok vcera ma priserne brucho bolelo co som si myslela ze uz ich aj dostanem a dnes ma len tak trosicku sem tam.tak dufam ze dnes uz nepridu.