icon

Snažilky 2012/2013

miminkova
30. okt 2012

Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem

mrva
16. jan 2013

@evijan ja som tiež tak rýchlo cítila tehotenské indície 🙂 vždy ma v Tescu naplo pri mäse 🙂 a to som bola tehotná asi 10 dní 🙂 vydrž ešte do očakávanej MS a testíkuj. Držím palce 🙂

mrva
16. jan 2013

@3radulienka3 prvé mimi?

evijan
16. jan 2013

Mrva - ďakujem za podporu - dúfam že to nieje len planý poplach....

cukrik580
16. jan 2013

tak aj ja sa pripajam...cca 5 rokov si nedavame pozor a nic, tak uz by to mohlo vyjst 😵

miminkova
autor
16. jan 2013

Tak dievcata stale nic, uz ani nedufam, ze sa to niekedy podari. Skusali sme vsetko, no asi to nepojde, mozno je problem niekde inde. Vy ste ako na tom ? 😉

3radulienka3
16. jan 2013

@mrva áno 🙂 prve mimi prvé staženie.. v tomto som nováčik 🙂 čítam koníka od predu od zadu aby som vedela všetko dostupné 🙂 ten maličký zázrak strašne veľmi chcem 🙂

voskovka
17. jan 2013

@mrva no ja idem na buduci tyzden na foliky.na 11-12dc a uvidime mala som zyvsenu davku clostilu na 2denne.dufam ze tam daco bude

mrva
17. jan 2013

@miminkova Nebojkaj, príde... o to budeš mať z mimi väčšiu radosť. ja sa už teším na "rudou návštevu" 🙂 dúfam, že po vyvolávačke príde 😉

mrva
17. jan 2013

@voskovka dve denne? dosť! to môžu byť v kľude aj dvojičky 🙂 to by bolo miléééé 🙂 ja by som tiež chcela dvojitý balíček 🙂 😉

voskovka
17. jan 2013

@mrva no minuly cyklus som mala 1denne a neboli ziadne folikuly....hadam teraz budu aspon jeden.... 😉 keby boli dve dievcatka bolo by fajn mali by sme vyrovnane skooooréééééééééé

voskovka
17. jan 2013

@mrva a sofinke vsetko naj k narodkam....

mrva
17. jan 2013

@voskovka Ďakujem, za prianie pre Sofinku 🙂 bodaj by Vám vyšlo dievčatko. Baby sú super! Nevadila by mi tretia slečna 🙂 Tatino sa však rozhodol, že chce malého nasledovateľa rodu Patrika 😉

mrva
17. jan 2013

Kočky, máte skúsenosti s dr. Jonášom? Resp. s jeho určovaním správneho času plodenia?

voskovka
17. jan 2013

@mrva no ved to muzov rod nevymrie bo ma uz dvoch 🙂 ale pre mna by to bolo uzasne mat dievcatko juuuuj....

miminkova
autor
17. jan 2013

@mrva ja som mu pisala mail a odpisal ze mam poslat peniaze, takze ma to odradilo a urcite ten jeho vypocet nechcem. A myslim si ,ze je to nahoda, ak to niekomu vyslo, chces skusit ?

voskovka
17. jan 2013

@miminkova ty mas deticky?ci prvosnazilka?

miminkova
autor
17. jan 2013

@voskovka hmm ja este nemam ani jedno a ani nam to akosi nejde :(

voskovka
17. jan 2013

@miminkova no mna by ani vo sne nenapadlo ze taketo problemy budu po vysadeni ha.... 😠

mrva
18. jan 2013

@miminkova asi nie... skôr som len špekulovala 😉

mrva
21. jan 2013

Kočky, ja mám dnes 7. deň po vyvolávačke a MS nikde... máte s tým skúsenosti?

lucindaa7
22. jan 2013

@3radulienka3 no my tiež zaciname teda už sme zacali ale zatial stále nic..ja sa už neviem dočkat dna ked budu 2 ciarky 😀 vela stastia prajem

elizabetha905
22. jan 2013

My sme sa tiez zacali snazit v nedelu 6 januara odvtedy az do minulej stredy,len tak som si dnes spravila test a bol negativny myslite ze este sa nemusi dostatocne prejavit hcg hormon? a ze z toho celeho zatial nemam byt sklamana 🙂

lenuska1919
22. jan 2013

Ahojte 🙂 snažíme sa už asi 8 mesiacov a stále mimi nikde ... neboli sme ešte nikde myslíte,že by som mala ísť ja aj partner k lekárovy?

cukrik580
22. jan 2013

@elizabetha905 sklamana???od 6.1.???? tak to ja uz mozem byt teda zufala za 5 rokov...

elizabetha905
22. jan 2013

@cukrik580 ja viem to je len take prvotne sklamanie,uplne obdivujem kazdu zenu co ju to nepolozi aj po par rokoch 🙂 asi si to nemam tak brat,,,a teba obdivujem,ako to zvladas?

11miuska11
22. jan 2013

@matula333
@mimi2012
Ahojte. My sme vysadili HAK od septembra, ale v dec som mala prvu normalnu MS, tak sme cakali, ci to vyslo. Aj to z pociatku vyzeralo OK. Jemne pozit. testiky, co sa stmavsovali, ale vcera mi krv dopadla negativne. Vraj je ale este sanca, ze do piatka, kedy ma objednali zase, HCG stupne, ale ja si to moc nemyslim, lebo dnes som si robila mamatest a negat. Ale neva, kocky tu mi hovorili, ze moze ist o biochemicke tehu, cize mamatest pozit a krv negat, cize sa neuchytilo. Ale pozitivne na tom je, ze po biochem tehu sa vraj lahko otehotnie 😀 tak sa tesim na najblizsi mesiac 🙂 V piatok idem aj na sono, nech mi vsetko skontroluju. Mna aj ten negativny test vobec neodradil a ideme smelo bojovat 🙂 Lebo 2013 je pre nas stastna, ze ano ? 😉 A tiez poprosim o pridanie do sukromnej skupiny, ak ma teda medzi seba prijimete 😉

dominicka1987
22. jan 2013

Ahojte babulky. Som tu nova a tiez by som k vam rada pridala. S manzelom sa o mimi snazime uz vyse 2 rokov. Mam za sebou jeden MA v 10 tyzdni a dve biochemicke tehotenstva. Dufam ze rok 2013 bude pre nas ten spravny rok a konecne to dotiahneme do vytuzeneho konca..stale tomu veriiiim 🙂

cukrik580
22. jan 2013

@elizabetha905 urcite to tak neber...boli noci a dni, ked som negativny testik preplakala,...ale neviem...rokmi to uz tak neberiem...beriem to tak, ze teraz nie je nas cas a ono to pride ked na to nebudem ani najmenej mysliet...teraz som sa napriklad zamerala na to, ze musim schudnut, tak chudnem...ked schudnem tolko kolko chcem, asi prestanem fajcit a teraz mam radost z maleho misulka, ktory ma dnes 11 dni, narodil sa kamoske, co som jej bola za svedka a proste sa na to nase babo nejak nezameriavam...este mam "len" 25 rokov, takze este nejaky ten cas mam...chcela som mat babo v 20-ke a nic...kamoska chcela az v 25 a ma ho v 17...ono si same najde ten spravny cas 😉

elizabetha905
22. jan 2013

Mas pravdu asi to tak ma byt ked to pride tak to pride,nikto si nevie povedat vtedy ho chcem tak aj vtedy bude 🙂 asi sa nad tym netreba tak zamyslat🙂

matula333
22. jan 2013

@11miuska11 Ahoj 🙂 a co vies Mius mozno si tehus...len si treba pockat do toho piatku...kamaratkinej kamaratke...ukazoval test negativny vysledok az do 4 mesiaca tehotenstva...takze to nemusi byt....vsak uvidis...a ked nie ako si povedala v 2013 sa ti to urcite podari...a mozem vediet ci si prvosnazilka alebo uz mas deticky?