Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@elizabetha905 Tak skus urobit testik..mozno tebe to vyslo...mne uz mrska skoncila pomaly...tak zachvilu zacne krasne snazilkovanie🙂))
@matula333 tak nam to teda vyslo dnes som si spravila test a dve krasne ciarocky tak sa tesim,ale zaroven taky strach :D
@elizabetha905 super,gratulujem 🙂 mozes nam hodit foto 😉
uz sa na tom pracuje 🙂
@denisa87
@elizabetha905 ok 😀 a chcem sa spytat,testovala si aj ovu testy?alebo merala BT?
ahojte.
My sa už viac ako dva roky snažíme o bábo a stále nič ☹ . Tak som sa v decembri rozhodla, že sa nebudeme len snažiť, ale vezmem to pevne do rúk a zistím príčinu, nakoľko mám už dosť veľa rokov na dieťa. Tak som šla k svojmu doktorovi. Partnera poslal na spermiogram, ktorý má veľmi dobrý.
Mne robili folikulometriu 10DC LO= 15mm, 16mm, PO=drobné folikuly
12DC LO= 18mm, 18mm, PO= drobné folikuly
15DC LO= corpus luteum (Doktor mi povedal, že mi praskol folikul a že sa máme snažiť, lebo teraz mám najplodnejšie obdobie. To bolo včera, takže uvidím čo z toho... 😉
Ak sa mi nepodarí otehotnieť, tak mám prísť aj ďalší mesiac 10DC na folikulometriu. Tak teraz čakám čo bude... 🙂
@elizabetha905 super, blahoželááám 🙂 držím päste, nech je všetko naj naj naj...
🙂
@elizabetha905 gratulujem aj ja. Vždy sa teším s tými ktorým to tak super vyšlo 🙂 . A verím, že tým ostatným a aj mne sa to čoskoro podarí. 🙂
@blcha76 dakujeme krasne zajtra ideme k doktorke tak sa tesime 🙂)
@blcha76 drzim velmi velmi palce nech to vyde 🙂))
@elizabetha905 ako ste dopadli u dr?
ahojte baby, pridavam sa k vam. Snazime sa uz pol roka...
Caute spolubojovnicky snazilky.. 🙂 Chcem sa k Vam pridat, kedze sa tiez snazime od jula 2012 a kde nic tu nic.. ☹ Ale budeme bojovat dalej a nevzdaaaaavame sa.. 🙂 Inak uz mam za sebou tri cykly s clostilom, pregnylom dufastonom.. Zenska ma chce poslat na laparoskopiu, ale podla mna je to skoro. Ked nic nebude do leta, tak pojdem. Vcera som si kupila macu, tak dufam, ze pomoze..
@denisa87 ahoj, vidim,ze ti vysiel krasny ovulkovy testik. Gratulujem 😉 a vela stastia prajem. 😉 chcem sa ta opytat, aky dlhy je tvoj cyklus, ked mas ovulku 23.DC? Ja mam tie testiky uplne biele, teda okrem tej jednej ciarky 😀 a doktorka mi povedala, ze budem ovulovat najprv 1-2 dni a potom povedala 48-72 hodin, tak ja neviem, ci len tak tipuje. Ja tie testy nerobim spravne. Velkost folikul mi vobec nepovedala. iba ze su dobre.
@denisa87 ano robim tak, aj ked s tym pitim mam problem, vzdy sa napijem troska, a potom ma to napadne, ze nemozem 😖 . Takze ty si ovulovala 5-7 dni pred ocakavanou MS. hmm, Ja si myslim, ze ovulujem skor v strede, teraz som 13DC, no skusim sa testovat dlhsie a uvidime 😉 , mozno tiez ovulujem neskor. Dakujem.
@lenkaa33 No u mna je to tak, ze ked idem ku mojej doktorke, tak ta je stale nadsena z mojich vajicok, ze vraj ukazkova ovulacia. No ale niekde musi byt asi chyba. Ale asi kaslem na tabletky a dam sa na prirodne lieky ako gynex a maca. Vraj clostil zabera este dlho potom ako ho beries, tak uvidime.. 🙂 A ak sa mozem spytat, co je ten rongen vajickovodov? Oni tam zistia, ci su prechodne?
@larama ten rontgan vajcovodov je vlastne , aby zistili, ci ich mas priechodne. Podla toho, co som si nasla na nete, tak to mi daju mozno nejake sedativa a ambulantne mi maternicu a vajcovody naplnia nejakou telutinou, ktora umoznuje im to nejako na tom rontgane vidiet, ci je vsetkompriechodne, Trva to asi 15 minut. Ta moja doktorka je taka lakoma na slovo, musim z nej vsetko tahat. Najprv sa mimpozdavala, ale teraz naposledy uz nie 😝 , takmuvidim nabuduce. Ale neboj, vyjde nam to. Ani ja uz buduci cyklus neberiem ziadne tabletky. Beriem teraz len 2. cyklus, tak neviem, ci bude fungovat este aj buduci. Som zvedava, kolko vyprodukujem vajicok buduci mesiac bez pomoci, teda........ak nebudem tehoooo ...pozitivne myslemie. a tebe prajem tiez veeeela stastia, nech sa zadari 😉
@denisa87 papaj ananas kazdy den jeden kruzok, ten stred je dolezity ( jeden ananas nakrajaj na 5 kuskov ) , mal by sa jest 5 dni po ovulke, vraj pomaha uhniezdovaniu. clovek nikdy nevie, co moze mat na neho dobry ucinok 😉 Takze mas ovulku kazdy mesiac inak. No musim to nejako odsledovat, mozno aj ja to mam jeden mesiac tak a druhy inak. Drzi, palce. pekny vikend.
@mrva Takze mame za sebou 5 tyzdnov a tri dni 🙂 a doktorka povedala ze predpokladany termin je 6.10 :D co je sranda lebo mame akurat vtedy vyrocie svadby,no to sa moze zmenit 🙂
@janedoe No ja osobne som isla k zenskej v oktobri, ale bala som sa, ze idem skoro, tak som povedala, ze sa snazime uz od februara. No pol roka som zaklamala, ale myslim, ze to nie je na skodu. Urobila mi testy, nasadila tabletky a mala som aspon dobry pocit, ze sa nieco pohlo a len tak necinne necakam. Nelutujem, ze som isla. Sa hovori, ze sa ma ist po roku, ale to je dlllha doma.. 😠
@elizabetha905 Držím palce veeeľmi moc. Držkajte sa obaja 🙂 už bolo vidieť aj mimi?
@elizabetha905 silna gratulaciaaaaa, elizabeth 😀 tesim sa jak mala z teba 🙂 dlho ste sa snazili? 🙂
@mrva taka malinka fazulka :D zlate to bolo juj dakujeme krasne

Ahojte,pridavam aj moj výtazny ovu test,robený vcera,posledny 23dc,dnes uz iba dušík, 😉 dufam ze o 2tyzdne uz pridam tehu test 😀 😀 😀