icon

Snažilky 2012/2013

miminkova
30. okt 2012

Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem

denisa87
4. feb 2013

Ahojte,pridavam aj moj výtazny ovu test,robený vcera,posledny 23dc,dnes uz iba dušík, 😉 dufam ze o 2tyzdne uz pridam tehu test 😀 😀 😀

matula333
4. feb 2013

@elizabetha905 Tak skus urobit testik..mozno tebe to vyslo...mne uz mrska skoncila pomaly...tak zachvilu zacne krasne snazilkovanie🙂))

elizabetha905
5. feb 2013

@matula333 tak nam to teda vyslo dnes som si spravila test a dve krasne ciarocky tak sa tesim,ale zaroven taky strach :D

denisa87
5. feb 2013

@elizabetha905 super,gratulujem 🙂 mozes nam hodit foto 😉

elizabetha905
5. feb 2013

uz sa na tom pracuje 🙂
@denisa87

denisa87
5. feb 2013

@elizabetha905 ok 😀 a chcem sa spytat,testovala si aj ovu testy?alebo merala BT?

blcha76
5. feb 2013

ahojte.
My sa už viac ako dva roky snažíme o bábo a stále nič ☹ . Tak som sa v decembri rozhodla, že sa nebudeme len snažiť, ale vezmem to pevne do rúk a zistím príčinu, nakoľko mám už dosť veľa rokov na dieťa. Tak som šla k svojmu doktorovi. Partnera poslal na spermiogram, ktorý má veľmi dobrý.
Mne robili folikulometriu 10DC LO= 15mm, 16mm, PO=drobné folikuly
12DC LO= 18mm, 18mm, PO= drobné folikuly
15DC LO= corpus luteum (Doktor mi povedal, že mi praskol folikul a že sa máme snažiť, lebo teraz mám najplodnejšie obdobie. To bolo včera, takže uvidím čo z toho... 😉
Ak sa mi nepodarí otehotnieť, tak mám prísť aj ďalší mesiac 10DC na folikulometriu. Tak teraz čakám čo bude... 🙂

cukrik580
5. feb 2013

@blcha76 blska drzim pasticky ;)

mrva
6. feb 2013

@elizabetha905 super, blahoželááám 🙂 držím päste, nech je všetko naj naj naj...
🙂

blcha76
7. feb 2013

@elizabetha905 gratulujem aj ja. Vždy sa teším s tými ktorým to tak super vyšlo 🙂 . A verím, že tým ostatným a aj mne sa to čoskoro podarí. 🙂

elizabetha905
7. feb 2013

@blcha76 dakujeme krasne zajtra ideme k doktorke tak sa tesime 🙂)

elizabetha905
7. feb 2013

@blcha76 drzim velmi velmi palce nech to vyde 🙂))

mrva
8. feb 2013

@elizabetha905 ako ste dopadli u dr?

kalianka
8. feb 2013

ahojte baby, pridavam sa k vam. Snazime sa uz pol roka...

larama
8. feb 2013

Caute spolubojovnicky snazilky.. 🙂 Chcem sa k Vam pridat, kedze sa tiez snazime od jula 2012 a kde nic tu nic.. ☹ Ale budeme bojovat dalej a nevzdaaaaavame sa.. 🙂 Inak uz mam za sebou tri cykly s clostilom, pregnylom dufastonom.. Zenska ma chce poslat na laparoskopiu, ale podla mna je to skoro. Ked nic nebude do leta, tak pojdem. Vcera som si kupila macu, tak dufam, ze pomoze..

lenkaa33
8. feb 2013

@larama ahoj, my sa snazime od augusta a tiez nic 😒 . Teraz som prave na druhom cykle clomid ( to iste ako clostil ), mam 4 vajicka pripravene, tak uvidime. ak to nevyjde tento mesiac, tak idem na rontgan vajickovodov 😕 . Tebe ako ten clostil zabral? pomohol k viacerym vajickam?

lenkaa33
8. feb 2013

@denisa87 ahoj, vidim,ze ti vysiel krasny ovulkovy testik. Gratulujem 😉 a vela stastia prajem. 😉 chcem sa ta opytat, aky dlhy je tvoj cyklus, ked mas ovulku 23.DC? Ja mam tie testiky uplne biele, teda okrem tej jednej ciarky 😀 a doktorka mi povedala, ze budem ovulovat najprv 1-2 dni a potom povedala 48-72 hodin, tak ja neviem, ci len tak tipuje. Ja tie testy nerobim spravne. Velkost folikul mi vobec nepovedala. iba ze su dobre.

denisa87
8. feb 2013

@lenkaa33 Dakujem 🙂 mavam ho 28-32,dnes som 28 zatial este neprisla ms,ovulacia nastava 24-48 hodin od pozitivneho ovu testu,a pred testovanim by sa 2 hodinky nemalo pit,a robit ho od 10-tej rana do podveceru,robila si tak?

lenkaa33
8. feb 2013

@denisa87 ano robim tak, aj ked s tym pitim mam problem, vzdy sa napijem troska, a potom ma to napadne, ze nemozem 😖 . Takze ty si ovulovala 5-7 dni pred ocakavanou MS. hmm, Ja si myslim, ze ovulujem skor v strede, teraz som 13DC, no skusim sa testovat dlhsie a uvidime 😉 , mozno tiez ovulujem neskor. Dakujem.

denisa87
8. feb 2013

@lenkaa33 minuly mesiac mi vysiel pozitivny ovu na 17 dc a 31dc prisla ms,tak ako vidis vzdy inak ☹ ano tak nejak,a dufam ze ked to vyjde tak sa to uhniezdi skor ako pride ms 😕

larama
8. feb 2013

@lenkaa33 No u mna je to tak, ze ked idem ku mojej doktorke, tak ta je stale nadsena z mojich vajicok, ze vraj ukazkova ovulacia. No ale niekde musi byt asi chyba. Ale asi kaslem na tabletky a dam sa na prirodne lieky ako gynex a maca. Vraj clostil zabera este dlho potom ako ho beries, tak uvidime.. 🙂 A ak sa mozem spytat, co je ten rongen vajickovodov? Oni tam zistia, ci su prechodne?

lenkaa33
9. feb 2013

@larama ten rontgan vajcovodov je vlastne , aby zistili, ci ich mas priechodne. Podla toho, co som si nasla na nete, tak to mi daju mozno nejake sedativa a ambulantne mi maternicu a vajcovody naplnia nejakou telutinou, ktora umoznuje im to nejako na tom rontgane vidiet, ci je vsetkompriechodne, Trva to asi 15 minut. Ta moja doktorka je taka lakoma na slovo, musim z nej vsetko tahat. Najprv sa mimpozdavala, ale teraz naposledy uz nie 😝 , takmuvidim nabuduce. Ale neboj, vyjde nam to. Ani ja uz buduci cyklus neberiem ziadne tabletky. Beriem teraz len 2. cyklus, tak neviem, ci bude fungovat este aj buduci. Som zvedava, kolko vyprodukujem vajicok buduci mesiac bez pomoci, teda........ak nebudem tehoooo ...pozitivne myslemie. a tebe prajem tiez veeeela stastia, nech sa zadari 😉

lenkaa33
9. feb 2013

@denisa87 papaj ananas kazdy den jeden kruzok, ten stred je dolezity ( jeden ananas nakrajaj na 5 kuskov ) , mal by sa jest 5 dni po ovulke, vraj pomaha uhniezdovaniu. clovek nikdy nevie, co moze mat na neho dobry ucinok 😉 Takze mas ovulku kazdy mesiac inak. No musim to nejako odsledovat, mozno aj ja to mam jeden mesiac tak a druhy inak. Drzi, palce. pekny vikend.

elizabetha905
9. feb 2013

@mrva Takze mame za sebou 5 tyzdnov a tri dni 🙂 a doktorka povedala ze predpokladany termin je 6.10 :D co je sranda lebo mame akurat vtedy vyrocie svadby,no to sa moze zmenit 🙂

janedoe
10. feb 2013

@larama lenkaa33 Ahojte, my sa tiez intenzivne snazime od jula 2012. Chcela by som sa opytat, po akom dlhom case ste to zacali riesit so zenskou doktorkou. Viem, ze sa hovori, ze az po roku, ale.....

micicus
10. feb 2013

@lila17 toto isté som mala aj ja može to byť aj z prechladnutia ,ja som si tiež robila test a žiaľ zatiaľ negatívny...

larama
10. feb 2013

@janedoe No ja osobne som isla k zenskej v oktobri, ale bala som sa, ze idem skoro, tak som povedala, ze sa snazime uz od februara. No pol roka som zaklamala, ale myslim, ze to nie je na skodu. Urobila mi testy, nasadila tabletky a mala som aspon dobry pocit, ze sa nieco pohlo a len tak necinne necakam. Nelutujem, ze som isla. Sa hovori, ze sa ma ist po roku, ale to je dlllha doma.. 😠

mrva
10. feb 2013

@elizabetha905 Držím palce veeeľmi moc. Držkajte sa obaja 🙂 už bolo vidieť aj mimi?

11miuska11
10. feb 2013

@elizabetha905 silna gratulaciaaaaa, elizabeth 😀 tesim sa jak mala z teba 🙂 dlho ste sa snazili? 🙂

elizabetha905
11. feb 2013

@mrva taka malinka fazulka :D zlate to bolo juj dakujeme krasne