Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
@kalianka teplota by ti vobec nemala klesnut, ked si tehu. Mala by sa stale ddrzat hore. A tebe tam ku koncu nejako klesla. toto je moj z minuleho mesiaca a tehu som nebola : http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
Podla mna teplota tehu zeny sa drzi stale hore. Vraj 3 tyzdne v kuse by sa mala drzat. Ale neklesla ti az tak radikalne, takze sanca stale je. Testuj sa v den vynechanej MS najskor. Predtym to je zbytocne sklamanie, aj keby si tehu fakt bola 🙂 drzim palec 🙂
@mrva a kde tvoj drahy prisiel k tomu jedu? Ako sa to da zistit ? 😕
ahojte baby .. pridam sa aj ja, ak mozem .. my sa snazime rok, manzel ma spermiogram OK, ja zatial ziadny vazny problem, chodim na folikulometriu a akurat tento vikend by som mala mat ovulku, zajtra idem na sono, tak pevne verim, ze uz to cakanie nebude dlho trvat ..
Ahojte, no ako sa snazite? Ja som od maleho znova daco chytila, takze choro... Inak som si k mace, ktoru beriem kupila femi kvapky, papate to niektora?
@11miuska11 uf, tak to ti neviem povedať... môj manžel je na alternatívne spôsoby, ja o tom neviem nič 🙂 on mi to rozpráva, ale akoby cudzím jazykom :D
@mrva jeej, to je super. Malo muzov je na taketo veci a mas stastie, ze ten tvoj sa o seba tak stara 🙂 to by bola aka haluz, ze teraz,, ked sa nesnazite, zeby si otehu 😀 😀 😀 😀
@11miuska11 tak to by bola :D občas aj motyka vystrelí :D
@mrva prave som sa spamatala z neho .. z minuleho neprasknuteho folika sa spravila cysta .. vsak preco nie, preco by to malo ist lahko, ze? ked to dieta raz budem mat, tak bude najstastnejsie pod slnkom .. myslim pozitivne 🙂 svinucha mala cysticka sa vstrebe a potom motyka vystreli 🙂
@ponozkazt ja som bola pred 3 mesiacmi na uzv a mala som cele vaječníky plné cýst (z neprasknutých folikul). Mala som mesiac a pol Duphaston a pred mesiacom som bola na uzv a nič tam nebolo 🙂 žiadna cysta. Takže s cystami je to zvláštne. Objavujú sa a miznú a objavujú a miznú... cista je dôvod na neovulkovanie?
@mrva no mne doktor tiez povedal, ze to je bezne, aby som to nebrala tragicky .. Presne som sa pytala na tu ovulku, tak povedal, ze cysta vlastne brani vajecnikom fungovat, cize ani ovulka nemoze prebehnut .. dufam, ze MS nebude velmi meskat .. citam si tu, ze vela zien s tym ma problemy a cysty odchadzaju .. moze to mat suvis s hormonmi? mozno nieco chyba, ked sa tvori cysta ..
manžel sa detoxikuje, tak nechceme špekulovať, nech nemáme nejakého toxického drobca :D
baby neviete mi poradit? od vcera mam pomerne velke krce v bruchu a neviem ci to moze suvisiet s tou cystou alebo co?
No praveze nemam len zakladnu klasicku preventivku ale moja doktroka nic ine ani nerobii tak preto uz som z toho smutna ze nic ine mi nespravi..Som chcela vedeit ze ci mi tam spravia aj vysetrenia ked zaziadam🙂robili normalne u sukromneho urologra
@ponozkazt pamatam si, ze ked moja mamina raz mala cystu, tiez ju bolelo brucho, ale skor vajecniky citila a vtedy hovorila, ze"konecne mi praskla ta cysta" dostala MS a bolo aj po cyste. Tak mozno ti praskla ta cysta, teraz sa vstrebe a bude to ok 🙂
@11miuska11 dakujem .. no neviem co sa to tam stalo, ale bolesti uz nemam a dnes mi vyrazne klesla BT .. ale mrchu ocakavam az o 2 tyzdne .. uvidime .. a ty co nove?
Ahojte prajem pekny dnik 🙂 tak aj ja sa tento rok snad zaradim medzi vas :D mam este teliesko po prvej dcerke, tento tyzden ma 5 rockov,,,a chcem ho dat von a trosku cca 3 mesiace si od neho oddychnut, kvoli maternici,,nemam mirenu len danu, cize to nie je hormonalne,,tak hadam sa potom zadari 🙂 ale uz poskulujem po kocaroch:D :D :D
@ponozkazt No pred MS zvykne klesnut BT. Mozno ti kvoli tej cyste pride skor. Klesla ti na teplotu vo faze pred ovulkou?
ja som dnes 11DC (graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...) a dnes rano mi klesla BT na 36,3 , tak dufam, ze coskoro vyleti a bude ovulka 😀 Tak sme hned po obede poistitli 😀 😀 😀 Dufam, ze ovulka pride este predtym, ako pojde manzel na sluzobku vo stvrtok na 4 dni 😖 Ale ked sa ma stat, tak sa stane 🙂
minuly mesiac som mala (http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...)
@11miuska11 tento mesiac by som ovulku nemala mat kvoli tej cyste, a BT mi klesla este viac, zvycajne mavam pred ovulkou 36,6 a dnes som mala 36,4 .. a ziadne nezvyklosti, merala som si v tom istom case, hned po prebudeni, po 5 hod. neprerusovanom spanku .. uvidime co prinesu dalsie dni .. uz som si povedala, ze sa nejdem moc sledovat, ale toto ma trosku prekvapilo .. a do stvrtka by ste to mali stihnut, verim v pozitivne spravy 🙂

@blcha76 ahojcek, ano prisla dnes... ale ani to neriesim dako, maly je chory, akurat sme boli na rtg ci nema zapal pluc, som na nerv. Nezufaj, tento mesiac to dame! 😉