icon

Snažilky 2016 snažiace sa viac ako 6 rokov o bábätko

diva83
7. jún 2016

Ahojte žienky, snažilky 😎 . Týmto otváram diskusiu a prosím Vás, prispejte svojimi pocitmi, názormi a podobne... ak čakáte na baby dlhšie ako 6 rokov a zatiaľ sa nedarí, ALE NEVZDÁVATE SA! <3 Ja som v septembri 2009 vysadila HAK a odvtedy čakáme na ten zázrak. Užívala som Duphaston, Clostybegit, 2 x IUI, 1x IVF (neúspešne). Testy máme v poriadku. Žiadna evidentná príčina, prečo by sme nemohli mať dieťatko. V januári 2016 som bola na laparoskopii, teraz od mája mi zas lekár asi po roku nasadil Clostyl kvôli progesterónu. Vybrala som 2 balenia Inofolicu...zatiaľ. Už aj ťažké stavy boli,..ale držíme sa a povzbudzujeme navzájom + máme zlatých ľudí okolo seba, ktorí na nás myslia...
Takže, prosím, prispievajte a nech nám bociany 2016 prinesú vytúžené babuliatka 😵 !!!

karmen007
6. aug 2016

@dena22 Ahoj, prečítala som si Tvoj príspevok a klobúk dole. Máš za sebou veľa vyšetrení a beriete s manželom veľa liekov, prírodn. doplnkov, ktoré pomáhajú k bábätku. A môžem sa spýtať, píšeš, že si po 2 IVF, tak ma zaujíma koľko rokov chodíš po lekároch a robíš všetko preto, aby si mala bábätko. Lebo iste to musí každého - teda každú mladú babu veľmi vyčerpávať. Prajem Ti všetko dobré a ak pôjdeš do 3 IVF (aj ja sa chystám v sept. al. v okt. do Brna) , tak nech Ti to vyjde. Maj sa krásne.

diva83
autor
8. aug 2016

Tak máme po dovolenke, veru aj Bojnice sme navštívili a pre istotu sa posadili na všetky lavičky 😎 . Pripadala som si aj s mojim ako blázon...Ale čo,..keď Pán Božko dá, aj z motyky vystrelí...

dena22
9. aug 2016

@karmen007 ahojky, no my sme teraz aktualne pred 3 ivf v Prahe. ja som predosle roky nechodila po lekaroch, my sme sa s manzelom zoznamili neskor, ja mam 40, on 36, predosli partneri u nas oboch deti odmietali, takze hned sme sa dohodli, ze nebudeme cakat a ideme riesit babatko. on ma azoospermiu, a ja nemam po OP jeden vajcovod, logicky sme navstivili hned CAR, ani sme necakali. vsetky vysetrenia sme podstupili po 2 ivf, obe predosle IVF sme podstupili v jednom roku. a teraz sa ukaze, po desiatich mesiacoch od 2 IVF, ci to vsetko zaucinkovalo, lebo sme sa ozaj poctivo snazili, a to tak medikamentozne pod dohladom lekarov, ako i alternativne. vsetkym vam dievcata zehnam kopec deticiek.

karmen007
9. aug 2016

@dena22 ahoj, tak pekne si to napísala, že určite ti to teraz to 3 ivf v Prahe vyjde. I ja som rozmýšľala, že zmením Brno a pôjdem tiež vyskúšať buď do Zlína alebo do Prahy, ale do Prahy to máme veľmi ďaleko a určite je to tam drahšie. Všetko dobré i tebe.

diva83
autor
9. aug 2016

@renimac Ahojky,..no ako sa darí? 🙂 Niečo nové? Ja už zas čakám tetu z Ameriky 🙄 Vraj tie Bojnice fungujú "do roka a do dňa"...tak to som teda zvedavá? 😕

renimac
9. aug 2016

@diva83 ahoj, ja som 10 DC, tak čakám na ovu. Predposledný cyklus pred IVF 😉.

dena22
9. aug 2016

@karmen007 nie je to tu drahsie, pravze vobec, ale je fakt, ze je to cesta, plus ubytko, ale my sme si z toho spravili prazdniny... 🙂 moznosti su, napr. ubytovne, internaty su lacne, a cesta sa da zvladnut, ako vylet..

diva83
autor
10. aug 2016

@renimac Pekne, pekne...Vidím, že už máte naplánované IVF. My sme sa tam ešte nedostali... Ani s Prešovom sa nám nepodarilo "zladiť", lebo keď my môžme prísť na testy, oni majú dovolenku... 😒 . Už som 1 DC, ☹ . Zatiaľ sa zázrak nekoná. Držím palce... 😵

renimac
10. aug 2016

@diva83 tak co uz, ak to ma pomoct mojej psychike 🙂 my ideme az do Brna. Teda ja stale dufam, ze nebude treba.

lucylka25
10. aug 2016

@diva83 Skuste homeopaticke vysetrenie u homeopata. Da do poriadku cely organizmus a psychiku a pride aj babatko. Doporucim Vam dobreho vo vasom okoli ak by ste mala zaujem. Drzim palce!

karmen007
11. aug 2016

@dena22 ahoj, díky za odpísanie. A zaujímalo by ma, v Prahe sa po ET alebo KET leží v nemocnici - pod dozorom lekárov ? To je úžasné, lebo v Brne púšťajú domov - a ten čas do krvn. testu nie je vôbec podchytený žiadnymi kontrolami - bez lekárov. A to sa mi nepáči, radšej by som niekde ležala, aby ma stále sledovali. Podľa mňa je tam väčšia úspešnosť, ako keď si doma a nevieš čo máš robiť - aké domáce práce. Super, že ste to poňali ako dovolenku - aj ja by som si najradšej objedn. niekde ubytko v Brne a stále ich chodila otravovať - počas toho času. Ale tak. Maj sa krásne.

dena22
11. aug 2016

@karmen007 ahoj, nelezi sa, ani netreba, kym nedvihaš nic tazke, tak nic nehrozi...dobre je ostat doma aspon tie prve tri dni po ET, ale potom väcsina ide do prace...kazda mame obavy, ja som sa bala aj vycurat...ale dokina hovorila, ze to tak nefunguje, ani gravitacia 🙂 netreba sa namahat, ale normalne fungovat...aj je to lepsie na psychiku, aby sa clovek nestresoval, to je asi to najhorsie pre plod..na krv pojdem uz na Slovensku k svojej dokine...

renimac
11. aug 2016

Dnes som to fakt potrebovala. Zazraky sa deju 😉.
http://www.tvnoviny.sk/soubiz/1837040_ziari-sta...

diva83
autor
12. aug 2016

@renimac To je úžasná správa!! Naozaj žiari a mám ju rada ako herečku, je veľmi zlatá a prirodzená. Hlavne veľa zdravíčka...a nám prajem zažiť to isté,..ak by to šlo, tak skôr..🙂

renimac
12. aug 2016

@diva83 aj ja ju mam velmi rada, o to viac ma to potesilo 😉 to stastie na jej tvari.....

diva83
autor
16. aug 2016

Ďalšie úžasné povzbudenie pre nás - žienky čakateľky : http://casprezeny.azet.sk/clanok/123764/zazraky...

dziacka
5. sep 2016

@diva83 Dievčatá, na povzbudenie vám posielam môj príbeh spísaný do elektronickej knihy:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

diva83
autor
6. sep 2016

@dziacka Ahoj...poznam Jonasovu metodu...Nefungovala na mna... 😕

januska41
6. sep 2016

@diva83 mne tiez nepomohla, ale ja man endo a pro nej vraj nefunguje 😡

diva83
autor
6. sep 2016

Je to zazrak, ak sa to niekomu podari s Jonasovou metodou...Mne to pride ako propaganda.. Boli sme spolu presne cez najplodnejsie dni ..a NIC 😖

diva83
autor
4. okt 2016

Helo girls 🙂...máte niektorá niečo nové?? My sme minulý týždeň absolvovali vyšetrenia v ADLA Prešov a asi 3 týždne budeme čakať na výsledky z repro imunológie. Lekár aj sestrička boli veľmi milí a aj prostredie je pekné. Dokonca dole majú kaviareň, takže ak je náhodou zlé počasie alebo sa vám nechce hneď letieť preč, môžete si tam príjemne posedieť. Pekný deň...hoci už začína pochmúrne počasie ,..ale verím, že budú aj krásne jesenné dni.

diva83
autor
4. okt 2016

@renimac Ahojky...ako sa máme? 😉

diva83
autor
16. dec 2016

Ahojte baby,...dlho sme si nepísali..🙂
Len chcem oznámiť, že testovanie v Adla Prešov je za nami,..nakoniec všetko vyšlo bez problémov = z imunitného hľadiska nemáme problém. Takže sme o cca 200 € ľahší...nepočítam cestovanie hore - dole.. No ale čo sa dá robiť,..chcela som si byť istá... Takže vlastne..problém nemáme 🙂 Len čo ďalej..... (???!)

sonula9
16. jan 2017

@monusik73
@durianka1973
@monusik73 nemáte na tú pani telefón.cislo

monusik73
16. jan 2017

@sonula9 0903037131 tu je cislo na tu bylinkarku robi utorky a svrtky od 15.00 do 17.00 netreba sa objednavat staci prist zobrat si casenku a cakat v rade

sonula9
16. jan 2017

@monusik73 dakujem ti veľmi pekne.

majinka81
18. jan 2017

@diva83 Ciže všetko ok a nič?No neviem čo poradit, ja som otehotnela v momente ked som si povedala,že ideme žit bez deti, proste to ak na mna prišlo a bolo mi všetko jedno.Neviem,nerada počúvam o psychike a otehotnení, ale určite veci sedia, že človek musí byt uvolnený.Co ti robili v imuno centre?Ale vyšetrenie?

diva83
autor
18. jan 2017

@majinka81 Ahoj...to je fajn, že sa podarilo... Urobili nám komplet všetky imunologické vyšetrenia, ktoré sa týkali reprodukčnej imunológie...Môžeš si to nájsť na web stránke Adla (reprod. imunol.)..tak sú popísané všetky vyšetrenia partnerov. Ja som tušila, že nič nezistia... Ale už to neriešim,..máme ďalší plán a na to sa pripravujem...
Už máš bábätko? 🙂

majinka81
18. jan 2017

@diva83 Ano už ročné🙂 už som riešila čo ideme robit bez deti, poviem ti nebavilo ma to, sledovat ovuláciu, potom aby bol doma muž, ked sme nevedeli prečo ešte nič,tak skusit toto, kupit hento na podporu - no húsenková dráha,pripadala som si ako keby som žila nejaký iný život - že toto neni ono. Toto som nečakala.A potom prišla totalna rezignácia bola som pol roka na kortikoidoch už mi puchla tvár a vtedy som otehotnela už som ich mala aj vysadzat teda že sa nepodarilo a bum - fakt štastie alebo vtedy sa mi nastelovalo telo ja neviem - lieky tiež zabrali asi.Je to klišé ale ono sa podarí len najhoršie je že nevieme kedy - aby sme sa mohli skludnit a žit normálne kým to príde lebo najhoršie je to čakanie a neistota.Držím moc palce ak ste zdraví už chýba iba kúsok toho stastia tam zhora.

skvarocka
12. mar 2018

Ahojte ešte sa snažíte dievčatá či už máte odvtedy niektorá bábätko? Ja som už 7rok v snahe tak dúfam že ta 2018 prinesie šťastie ;)