Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ani ja nemeriam BT ...iba ovu testy som robila..ale kedze som dostavala vyvolavacku na ovu tak inak ako pozitivne dopadnut nemohli 😂 ale dobre robis, len by si sa zbytocne stresovala, radsej si to len uzivat nez na tom "cielene" pracovat..oto skor potom potesi pozitivny vysledok 😉
@linda1984 o par mesiacov 35 ☹ ...a ked si k tomu priratas este 9 mesiacov tehu, pride mi to este dlha doba a preto by som bola rada keby sa to uz podarilo..ale viem ze nie som ani prva ani posledna v tomto veku ktora sa s tym nejako trapi..preto stale dufam a naladujem sa pozitivne, nech babatko citi ze ak sa rozhodne uchytit ze mu bude u mna v brusku dobre 🙂
@linda1984 a clostil som brala 3 mesiace, cize teraz musi prist pauza preto sa chystam do CAR, a zistit ako by mi vedeli pomoct, bez vselijakych zdlhavych procesov a cakani..ty mas kolko? a kolko sa snazite? podla mna sa toho neboj, viem su to hormony ale stale je to este priordzene..umelo to uz bude na klinike
@honey7777 no hej,ale nevadi stale sa to moze podarit,verit,ze ano.To mas tak ako ja.Ja tiez budem mat cez dofcu.Mozno sa ti to ozaj posunie este mas cas troska.Mne uz max tak o 1-2 dni skor,neskor.Ni stale to vychadza,ze v strede dovolenky budem mat mrchu.Dobre je,ze mam 4 DC ☺
@tifinka no ja mam 32 a chcela som stihnúť rodiť ako 32, no keďže som novembrová, už nieje šanca ☹ snažíme sa cca od septembra, ale to sme neriešili moc plodné dni a tak rátam október, zo znamená piaty cyklus nič, to sa mi nezdá málo veru, no tiež stále dúfam, že sme obaja ok a ze to príde a bude to prirodzeným spôsobom.

@tifinka nemerala som ani BT ani ovu testy nerobila nechala som to tak🙂 uvidim ci bude meskat a az ptm budem testovat🙂 uz som z toho akosi ,,vytriezvela" 🙂