Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@trinka nevešaj ešte hlavu, dokým nepríde ms... ja som mala presne také isté príznaky ako pms a bola som tehu... fakt, žiadna zmena...jedine, že mi meškali... a teraz som aj ja dosť v depke, lebo merám bt a včera poklesla a dnes stúpla plus sa objavil hlien ovu zase, ako minulý týždeň, čomu nechápem dosť a som bola v tom, že ovu bola vo štvrtok... tiež hlien a jedno s druhým a dnes mi mužík už zaspal a povedal, že sa mu nechce ozaj dnes... som sa úplne rozrevala jak malé decko... kokos, tá túžba po dieťati s nami robí teda...
@alilka no ja som objednavala z pilulka24 a inofolic combi + folandrol = 54€ ..no mna chcel uz posunut na inseminaciu ale kedze chodim do TN a byvam v BA tak som povedala ze to skusim poriesit tu v BA..ale ja sa strasne bojim laparky a preto to oddialujem :( ..ale predpisal mi este jeden clostil...tak uvidim..dohodli sme sa s drahym ze si dame este dva mesiace na prirodzene skusanie
@tifinka nemaj strach z laparky. Ja som bola zopár rokov do zadu..Jeden deň na robili druhý deň domov..😁 nič hrozné. Ja som sa jediné narkózy bála pred tou mám vždy veelky rešpekt 😉😊 a veď aj insenacia je skoro prirodzene počatie len s rozdielom že tie spermie ti priamo vstrieknu tam kde majú 😊 no mňa vždy pred ms strašne bolí prvý vajecnik aj týždeň .Je mierne PCOS a dáva o sebe stále vedieť..Ale dnes som si uvedomila že teraz má vôbec neboli. Nechápem..😊 no a zle mi je celý deň..Tie šťavy mi idú,napína má z toho. No celé zle 😷😷
@adria88 no mne môj spravil to iste,už minulý mesiac sme presvihli ovulku,ale vravím si dobre,nejdem ho stresovať testami atd,no ked sa vypytoval,ci už som tehu,vravím ťažko,sedím vez ovulku nebol 🙁 a on že veď nabudúce povedz. Tak teraz som povedala,v sobotu zacal hlien,v nedeľu pozitívny test, včera ovulka. Všetky tri dni bol unavený a ofucany,takže samozrejme zase nic a dnes!!! mi zadrel,že ci ideme plodiť,skoro som ho obesila.
@alilka inak ja sa musim priznat ze uz som inofolic brala kedysi davno ale len sacky a jeden denne a nepomohlo..ale teraz idem skusit tem combi 2x denne tak uvidim..kedze sa mi zda ze posledny folikul som s jeho pomocou mala o dost vacsi ako predosle..ale ja som nadstavena ze teraz sa to musi podarit a ine si ani nepripustam!!

@m_im_a digitalny ma ten obrys stale