icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nikusiak9
21. feb 2017

@m_im_a digitalny ma ten obrys stale

simka2433
21. feb 2017

@lala1501 akuraaat ta mi nedosla vsetky ostatne dosli:-/

lala1501
21. feb 2017

@simka2433 tak ale hlavne je ze uz to vies 🙂

trinka
21. feb 2017

ja ležím v depke v posteli...PMS jak svina... 😢

adria88
21. feb 2017

@trinka nevešaj ešte hlavu, dokým nepríde ms... ja som mala presne také isté príznaky ako pms a bola som tehu... fakt, žiadna zmena...jedine, že mi meškali... a teraz som aj ja dosť v depke, lebo merám bt a včera poklesla a dnes stúpla plus sa objavil hlien ovu zase, ako minulý týždeň, čomu nechápem dosť a som bola v tom, že ovu bola vo štvrtok... tiež hlien a jedno s druhým a dnes mi mužík už zaspal a povedal, že sa mu nechce ozaj dnes... som sa úplne rozrevala jak malé decko... kokos, tá túžba po dieťati s nami robí teda...

trinka
21. feb 2017

@adria88 njn... ja už vešam hlavu... navyse ani vypiť si nemožem! :D Tak sa utápam s kocurom v sebalutosti a pri serialy.

adria88
21. feb 2017

@trinka no ja rozmýšľam, že sa naserem s prepáčením a pôjdem si niečo kúpiť, aby si uvedomil 😂 kočkoš, my máme kríženca retrívera s nevieme čím a to je moja opora, keď neni malá ani muž doma...🐶

trinka
21. feb 2017

@adria88 ja mám dnes este antibiotika... , takže možem smutne pozerať na barik... poslintam si nad upirimi dennikmi... poviem si že som si mala vziat bratov Salvatorovcov a najlepšie oboch naraz.... a hned bude svet krajší😉😀😝

adria88
21. feb 2017

@trinka no to som nikdy inak nevidela, furt ma to lákalo, ale nejako som sa k tomu nedostala stále, takže neviem, o kom hovoríš 😝 ale to je fuk.. ja mám tiež niekedy také myšlienky, že som mala byť radšej s tým a tým... juj, no comment lebo po dnešku ma naSral poriadne... 😀

tifinka
21. feb 2017

@alilka no ja som objednavala z pilulka24 a inofolic combi + folandrol = 54€ ..no mna chcel uz posunut na inseminaciu ale kedze chodim do TN a byvam v BA tak som povedala ze to skusim poriesit tu v BA..ale ja sa strasne bojim laparky a preto to oddialujem :( ..ale predpisal mi este jeden clostil...tak uvidim..dohodli sme sa s drahym ze si dame este dva mesiace na prirodzene skusanie

trinka
21. feb 2017

@adria88 riadna závislosť... ti poviem... ja sa pri tom od ventilujem...odporúčam!!!😅

alilka
21. feb 2017

@tifinka nemaj strach z laparky. Ja som bola zopár rokov do zadu..Jeden deň na robili druhý deň domov..😁 nič hrozné. Ja som sa jediné narkózy bála pred tou mám vždy veelky rešpekt 😉😊 a veď aj insenacia je skoro prirodzene počatie len s rozdielom že tie spermie ti priamo vstrieknu tam kde majú 😊 no mňa vždy pred ms strašne bolí prvý vajecnik aj týždeň .Je mierne PCOS a dáva o sebe stále vedieť..Ale dnes som si uvedomila že teraz má vôbec neboli. Nechápem..😊 no a zle mi je celý deň..Tie šťavy mi idú,napína má z toho. No celé zle 😷😷

simka2433
21. feb 2017

@lala1501 :D :D ja tu alchemilku zabudam pit:(

adria88
21. feb 2017

@trinka a ako sa dá odventilovať?🙂 lebo ja sa snažím hocijako, no nuž, nedarí sa mi toooooooooooooo..

simka2433
21. feb 2017

@trinka
@adria88 baby kluud ziadnu depku!!!🙂 vy mate doma aspon jedneho drobca ale ja ani jedneho to ja by som mala depkovat:D nebojte pride to vtedy ked to budete najmenej cakat;)

adria88
21. feb 2017

@simka2433 depkujem, lebo strašne chcem,no nepovedala by som, že drobca... ona je už puberťáčka😅

adria88
21. feb 2017

@simka2433 a ty nedepkuuj ako dlho sa snažíte? síce som v tejto skupine, ale neregistrujem všetko...

simka2433
21. feb 2017

@adria88 ja prave nedepkujem:D ja som robila paniku prve mesiace ale teraz to nechavam plynut same sebou🙂 my len od oktobra tak do roka si hovorim ze je to ok🙂 len sa nenasla dusicka ktora chce nas za rodicov tak ju cakame🙂

tanietqaa
21. feb 2017

Ahojte mam na predaj Inofolic 16ks (exp 5/2019 bez krabicky) spolu s ovu. testami 13ks a tehu testami 2ks za 20€. Ak ma niektora záujem IPcko 🙂 ja uz nepotrebujem ;) pomohlo ..

linda1984
21. feb 2017

@lala1501 jaj do teba som vkladala nádeje... Hmm nevadí, ideme ďalej, marec je nas 😀

tifinka
21. feb 2017

@alilka chcem vidiet testik!!!!! 👏

linda1984
21. feb 2017

@tanietqaa ahoj 🙂 ako dlho si brala infolic a koľko ste sa snažili? 🙂 ja len, že teraz ho mam objednaný, škoda mohla som kúpiť od teba 😀 my sa snažíme od októbra 😒

tamarka9
21. feb 2017

@adria88 no mne môj spravil to iste,už minulý mesiac sme presvihli ovulku,ale vravím si dobre,nejdem ho stresovať testami atd,no ked sa vypytoval,ci už som tehu,vravím ťažko,sedím vez ovulku nebol 🙁 a on že veď nabudúce povedz. Tak teraz som povedala,v sobotu zacal hlien,v nedeľu pozitívny test, včera ovulka. Všetky tri dni bol unavený a ofucany,takže samozrejme zase nic a dnes!!! mi zadrel,že ci ideme plodiť,skoro som ho obesila.

simka2433
21. feb 2017

@tanietqaa a ten inofolic si brala dva sacky alebo jeden?🙂 lebo ja som vybrala 4krabice a nic:(

tamarka9
21. feb 2017

@lala1501 ou shit a tak som verila že ked cez vikend nedošla...no nist,bude sa musieť sexikovat aj naďalej 😉

alilka
21. feb 2017

@tanietqaa ja by som aj mala záujem 😊

alilka
21. feb 2017

@tifinka zajtra spravím..Ale viem presne čo tam bude 😐😐 mám pepino aj dr Max,ktorý spraviť?

tifinka
21. feb 2017

@alilka inak ja sa musim priznat ze uz som inofolic brala kedysi davno ale len sacky a jeden denne a nepomohlo..ale teraz idem skusit tem combi 2x denne tak uvidim..kedze sa mi zda ze posledny folikul som s jeho pomocou mala o dost vacsi ako predosle..ale ja som nadstavena ze teraz sa to musi podarit a ine si ani nepripustam!!

tifinka
21. feb 2017

@alilka tak to neviem..na mna nefunguju ziadne, takze vyber si akekolvek cislo a potom si vyrataj ktory ti vyda 👏

alilka
21. feb 2017

@tifinka oka tak to urobím ,😂 ale priznám sa že vôbec sa mi do testovania nechce .😕 Krútiť otáčať vyhynat test a "hládať" druhú čiarku hoc viem ,že tam nebude..Noo ale uz fakt len kvôli vám to urobím 😂😉lebo viaceré ste tu už "na mňa" zvedave ,😜😜