Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@amelia2533 ahoj.Mne ho odporucila doktorka este v septembri minuleho roka.No zacala som ho brat od tohto cyklu a uvidim ci pomoze.S tvojim problemom yi neviem poradit.No mozno v tejto diskusii najdes to co hladas 😉https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/nosifol-pri-problemoch-s-otehotnenim/
Drzim palce 😉...a ak sa nemylim tak @nina4 ho uzivala,ci?To uz si pletiem? 😂
@amelia2533 prepac zle mi tam skopirovalo ten link.No ak si to skopirujes a das do vyhladavaca malo by ti to najst.Alebo jednoducho si skus dat do google nosifol-skusenosti a uvidis co ti najde. 😉
@zuzu2901 ahojky moja nepletieš no potom som ho aj vysadila a kupila inofolic a skombinovala s kvapkami Gynex tie su na upravu cyklu ovulacie a napičudovanie s cim som fakt neratala som aj ostala hned tehu. Predtym ked som brala len Gynex pri prvom a druhom tehu tak som ostala tehu na druhy mesiac .A viem,ze pomohol aj sestre no ta to neprizná 😄 lebo ona bylinkam neveri ale užívala ho 😆
@amelia2533
@nina4 prosim ta ninka,ten gynex ti predlzil cyklus alebo nie?ja som totiz teraz prvy mesiac brala nosifol aj gynex...vzdy ms chodi na 26dc,dnes 29 a nic..
Dievcata a kolko vam zvykla ta 30 ml flasticka gynexu vydrzat? Aj ste niektora pocitili nejake neziaduce ucinky? Vdaka za odpoved 🙂
@amelia2533 nie nikdy prave ze ja som mavala dlhe cykly 35 a viac a po Gynexe ako som vysadila tak do tyždna prišla MS len teraz uz nestihla .Sestra ta ostala tehu na 3 mesiac tehu .A ako uživaš ?
@nina4 ja to teraz skusam s nosifolom plus alchemilkovy caj a chcela by som aj ten dzus grepovy vyskusat,ale neviem kedy presne ho zacat pit.Viem,len ze pred ovulkou.No neviem kolko.Od zaciatku cyklu ci? A objednala som si aj ovu testy tak skusim to takto.Mozno sa zadari,uvidime 😉
@amelia2533 ja by som na tvoj miesta skusila testnut.Mozno sa zadarilo.Ja dom tiez mavala presny cyklus 28 dnovi.No pred 3 mesiacmi mi meskala mrcha 4 dni.Uz som sa tesila,ze som tehu a nic z toho.Mozno to,ze sa snazime nejak vnima nase telo a tobi si s nami co sa mu zachce 😉
@zuzu2901 Šťáva z čerstvého grepu podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Tento životodárný plodný hlen se v pochvě drží krátce před ovulací a po ní, celkem několik dnů. Je pružný, lepí se na prsty a dá se mezi nimi natáhnout až do délky pěti cm. Spermiím prodlužuje životnost a usnadňuje jejich pohyb k vajíčku. Grapefruity je optimální začít užívat pět dní před ovulací a vytrvat až do ovulace. Užívá se maximálně půl litru džusu na den.
@nina4 gynex si davam 3 krat denne 6 kvapiek....a k tomu nosifol raz denne...dnes meska 4 den,test bol vcera negativny,dnes kupim dalsi...
@zuzu2901 dnes to meska 4 den...test vcera negativny...skusim aj dnes...citim,ze nic z toho :(((
Baby podľa mňa to riadne zoslablo,aj ked tento test bol dáky divný aj kontrolna ciarka bola slabsia ako minule. Tak som obetovala jeden dr max test co som mala a tam sa mi to zdá dost silne,no nejde dva druhy testov porovnať,mne len nedala ta slabsia kontrolna ciarka...prvý je z pondelka,tie dva ďalšie z dnes...no co myslite?
@tamarka9 ved ty si upne normalne tehotna! 🙂 Ja sa tak tesim! Uplne zbytocne si stresovala! 🙂 To bol asi daky divny test, co si vcera robila.
Tak dufam, ze budeme tehelkovat spolu. Mne trosku zosilnela, ale stale to nie su kolajnice, tak hadam ja to ok. Hore je pondelkovy, dole dnesny.
@amelie2017 no aspon že tak,človek ju nechce,ale ked pride,tak sa mu aspon uľaví že vie na com je a mozte začať opat 😉
@daisylucky pekne ti zosilnela,tam je to ozaj vidieť,moja ciarka na rovnakých testoch je slabsia,ani tuk nezosilnela...ale aj tebe sa zdá že na tom dnesnom aj ta kontrolna je slabsia?
@tamarka9 hej, na tom druhom mas slabsiu aj kontrolnu, takze ked sa to vezme pomerne, tak ti mozno aj druha ciarka zosilnela. A na tom poslednom mas druhu ciarku taku silnu, ze ide oci vyklat!!! Tak uz hlavne nestresuj, lebo podla mna ozaj nemas dovod. Musime mysliet pozitivne, teda aj pre mna je to uz po potrate tazsie. Jaj, kde je ta bezstarostnost z prvych dvoch tehotenstiev, kde dve ciarky automaticky znamenali o 9 mesiacov porod...
@amelia2533 hmm noo pockaj este tyzden ak nedojde mrcha chod ku gynekologicke moznp si prechladla.No testuj kludne aj zajtra.Mozno mas este nizke hcg ☺

@ amelia2533 Nemám ☹ skúsenosť veru, ale u mojej doktorky to vidím stále na stole
( letáky), inak môžem sa jej na to spýtať keď tam pôjdem 🙂