icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
bevab
18. mar 2017

@yanka9 je nas viacero s podobnymi priznakmi. Drzim palce 🙂

yanka9
18. mar 2017

@bevab dakujen pekne snad to budu tiee tehu 😂😂

misdan
18. mar 2017

@butterfly333 dakujem za odpoved, oo bodaj by...tiez som to niekde citala..ale akosi tomu neverim, bojim sa, ze mam skor este rozhadzane hormony..toto je len moj 2.cyklus po dvoch rokoch..cele je to zvlastne, uplne inak prezivam ovulku, total bolesti krizov, aj podbrusko som citila..hlien je tiez cudny, taky ten "plodny"sa mi zdalo, ze som mala este 3dni po ovu, aj tie bolesti krizov niekolko dni po ovulacii. Navyse, sexu bolo zalostne malo, chori sme vsetci doma..ale moznost tam hadam je, budem dufat..snad zajtra teplota vystreli hore, by som sa potesila..inak ta BT sa mi najviac osvedcila, resp.najviac mi zatial sedi.

monika2101
18. mar 2017

@lilien1914 mojaaaaa ✊🏼🙏🏼

butterfly333
18. mar 2017

@misdan no budem držat palčeky. Inak aj moja sestra teraz ostala tehu ked boli obaja chorý a segra vysoke teploty. No chvala bohu babo je v poriadku.

lentilka969
18. mar 2017

@martina1614 teraz 5 mesiac a nič , som po kyrete asi 7 mesiacov sme mali pauzu ... Tak som zvedavá že kedy

misdan
18. mar 2017

@butterfly333 dakujem, si mila. A ty si ako na tom teraz? Tiez ti drzim palce, evidujem ta uz dlho...,😘
No predstav si..ono to clovek asi pri chorobe tolko neriesi, nesleduje sa, prip.fakt zhoda nahod..priroda je mocna carodejnica.

butterfly333
18. mar 2017

@misdan keby som aj ja chcela byt chora aby sa zadarilo no to asi u každeho tak nefunguje. Ja som rada ze sme zdravy inak ja som už aj rok nebola chorá. No dnes som 11dpo v stredu by mala prist ms no verím že nepride. Ale ak ano ide sa dalej ešte dam tomu šancu do konca roka potom na to kašlem. 😊

misdan
18. mar 2017

@butterfly333 ved jasne. Ono u kazdej plati nieco ine, strasne vela faktorov tam je..Minule som niekde citala, ze sanca na pocatie v case ovulacie, ked su obaja partneri zdravi a vsetko je v poriadku, je len 17%.
V stredu cakam aj ja 🙂 tak drzim palce..budem ta tu cihat v stredu ;)

butterfly333
18. mar 2017

@misdan dakujem a držím palčeky aj ja tebe.😘

ivkacmuk21
18. mar 2017

@zuzu2901 hlavne buď v kľude a nech sa zadarí ☺

yanka9
18. mar 2017

@butterfly333 tiez uz akosi ma to vsetko zacina prechadzat ... myslim ze tiez sa nato vybodnem, mrcha ma prist uz v nedelu tak som velmi zvedva aj ked velmi tomu uz neverim zeby sa nam podarilo lebo uz som z toho vsetkeho aj znechutena :-/ ale tak co ma byt bude ten hore asi vie co robi ☹ aspon dufam

trinka
19. mar 2017

@lenkastar
@sisa53 blahoželám a všetko nech prebehne bez problémov! ❤

butterfly333
19. mar 2017

@yanka9 presne som na tom rovnako. Teno cyklus zasa nič dnes 12dpo a bt klesla z 37,2 dnes na 37,0 tak už viem ze nič z toho zas nebude.

alilka
19. mar 2017

@butterfly333 ved neklesla ti vela..to moze byt niecim inym..teplotu mas este dobru..nevesaj hlavu..🙂

butterfly333
19. mar 2017

@alilka moja ja viem no aj ked velmi chcem verit že sa zadarilo no uvidim ešte dva dni aka bude bt. Potom to už bude jasne. A ty ako moja?

alilka
19. mar 2017

@butterfly333 no ved tak..ale zatial mas teplotu peknu..mavas stale lf 14dni??ja ako stale..stale spinim,dnes som testovala zas,tak mam pocit ze je tmavsi test..ale uz ani sama neviem..🙂 potom hodim foto ked sa mi bude dat..🙂

butterfly333
19. mar 2017

@alilka ano mám lf 14dni čiže v stredu ms. No som zvedava na tvoj testik držim palčeky.

alilka
19. mar 2017

@butterfly333 aj ja tebe drzim palce,nech to uz konecne vyjde..🙂

tamarka9
19. mar 2017

@zuzu2901 ja skor tipujem že včera bola ovulka,lebo mávaš aj ovu bolesti a tie bývajú tesne pred ovu,alebo tesne po nej. Aj ja držím palce 😉

amelie2017
19. mar 2017

Baby tak mi od zaciatku cyklu snazilkujeme ako o zivot a prave vcera, ked som mala ovu bolesti nic. Babska jazda..vypila som len dva pohare vina a polku noci som stravila na wc..a este dneska mi je blbo..asi vazne starnem 🙂 😢

simka2433
19. mar 2017

@krajcovicka mna strasne bolia prsia a nadchu mam aj ja ale taku cudnu nie normalnu:D navsteva by mala dnes prist no zatial sa jej nechce:D davam jej este cas do utorka az ptm testnem;)a tebe moc moc gratulujem🙂

krajcovicka
19. mar 2017

@simka2433 ja neviem,myslím,že nie je k čomu,teplota dnes bola 36,77 asi sa len test so mnou zahral...
Moja dnešná hláška: neviem kde sa toľko tých soplov berie,však budem dehydrovaná....Však ani ovulácia nebum mať keď sa všetko nahrnie do nosa....Kamarátka si skoro cvrkla
Toľko pre lepšiu náladu 🙂
Prajem krásnu nedeľu.Kika

krajcovicka
19. mar 2017

@simka2433 a mimochodom,keď prsia bolia je všetko na dobrej ceste....Držím Ti palce,dokonca aj prechladnutie môže byť príznak,tak nech nepríde...

alilka
19. mar 2017

Babule kuk moje test od vrchu predvčerom,včera a dnes 😉

renimac
19. mar 2017

@alilka pekne silnie 😉 🍀✊

bevab
19. mar 2017

@alilka to silnie. Drzim palce.

krajcovicka
19. mar 2017

@alilka uži sa Ti to pekne črtá ❤

modroocko4201
19. mar 2017

Dievčence mám otázočku 🙂 kedy najskôr vám test ukáže dve čiarky ? Viem , že skoré testovanie nemá zmysel ... Ako to máte s kávou , keď ste sa začali snažiť .. obmedzili ste ju ? 🙂

bevab
19. mar 2017

@modroocko4201 ja pijem 1 denne.