icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
pupu6
5. apr 2017

Tak dievcata, som 24 dc a zacinam spinit. A to sme mali "naordinovany" styk. Aj vajko bolo, aj ovu prebehla. Aj nic z toho. Som verila. Fakt som verila, ze teraz to bude. Nechcem sa stazovat na moju dr, ale je mozne ze spravila chybu, ze mi nic nedala na udrzanie? Lebo dnesnym spinenim (predpokladam ze krasavica sa naplno spusti o dva dni) mi Lf vychadza na zdruba 8 dni😢😢😢

trinka
5. apr 2017

Ahojte kocky, mam dotaz. Včera mi skončila MS a dnes mám dosť veľké bolesti v podbrušku ako pri ovulke. V septembri som bola na operácii kvôli cystam a zradcom a pred dvomi mesiacmi som brala atb kvôli zapálenemu vajecniku. Skratka trochu som z toho na nervy... neviete čo by to mohlo byt... jasne že keď to neprejde tak pôjdem k lekárovi len sa mi tam nechce ....

nikusiak9
5. apr 2017

@pupu6 a nemas len spinenie z uhniezdenia?

adria88
5. apr 2017

@pupu6 môže byť, že to máš z uhniezdenia, ešte nevešaj hlavu 😉

alilka
5. apr 2017

@pupu6 vyskusaj urobit ovu test,co ti tam nabehne..🙂

pupu6
5. apr 2017

@alilka niiic😢. Beloba. A bolest na ms😢

alilka
5. apr 2017

@pupu6 aj si dodrzala cas necikanie??..:D este nevesaj hlavu..mysli pozitivne..:D

sonazitnanova
5. apr 2017

Pridávam sa k vám k tým čo to nevyšlo 😔 pred 2 týždňami som dávala sem fotku // ešte to poriadne ani nezačalo a už aj skončilo , poslednú dobu nás tu je viacej 😥

montblanc
5. apr 2017

@miska021 tak to je super. To mas blizko. Ja som tu odvedla z Budmeric a na prvej iui som bola na ciernej vode. Kusok od pezinka. Je to nestatna gynekologicka ambulancia dobry doktor ktory aj operuje, takze skuseny. Staci tam len zavolat a dohodnut na folikumetrii a potom uz len termin na iui. Prides tam na urcenu hodinu s draheho spermiami, 45 minut pockas kym ich upravia a potom cca 2 minuty trva zakrok a ides domov a cakas. Tym ze on neni reprodukcne centrum tak to ide bez vsetkych tych ovacii. Stoji to 80 eur + cca 15 eur lieky. Ked chces poslem ti kontakt do spravy ☺

bevab
5. apr 2017

@montblanc aj ja poprosim kontakt. Dakujeeem.

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova co to sa nieco rozvirilo vo vzduchu..??..co sa to deje?,..co sa stlo??..

krajcovicka
5. apr 2017

@sonazitnanova to je mi ľúto ...

sticker
adria88
5. apr 2017

Aj mne to príde nejaké čudné baby... už dávno som tu nevidela ani pozitívny test a len zlé správy... 😒 hádam, len tento mesiac je taký kritický a onedlho sa to tu zase bude hemžiť pozitívnymi testami a zdravo pokračujúcimi tehotenstvami..

slavkom
5. apr 2017

Žienky, 23.2 ma operovali nasli mi cystu,dali ju preč, bola na vaječníku chvala bohu mam vsetko v poriadku aj vaječniky maternicu,menstruaciu som mala 27.3.s mužom sme na plno v nedeľu dnes a včera ,chcem sa teda opytat mozem otehonieť?? Aj som si dala nohy hore, podložila vankuš pod zadok a bola tak cca 1a pol ,teraz mam take trosku bolenie v podbrušku a mevi ci to mam aj z tej operacie alebi ako test skusim urobit az ked mi bude meskat dalsia ms... Poradte dakujem 🙂

sonazitnanova
5. apr 2017

@alilka no ja netuším čítam vás každý deň všetky a ja neviem prečo sa to deje .....Išla som v pondelok k dr,s tým že mám // tak sme sa obe potešili lebo v semtembri som potratila ,pozrela sonom najskôr dlho hľadala potom sme našli malú bodku ako spendlikova hlavička aj keď už vtedy sa mi to nezdalo ,brala mi aj krv na HCG tie boli pozitívne lenže len okolo 300 a včera poobede som začala špiniť hnedý výtok,tak dnes som išla a už na sone nenašla nič len niečo neohraničené 😔 zajtra musím zas na krv tak dúfam že to HCG kleslo

sonazitnanova
5. apr 2017

@krajcovicka ďakujem 😔

miska021
5. apr 2017

@montblanc
Pošli ďakujem 😘

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova joooj..mozno to ese bude dobre a bublinka sa len skryvala..🙂 ja to nechapem..ja som dnes bola vyberat stehy,rana sa mi roztiahla teraz tam mam uz kopu hnisu,vidno normalne maso..v pupku mi to krvaca tiez s hnisom..zasa vsetko klukato..:/ sialenstvo toto cele..:/

butterfly333
5. apr 2017

@slavkom ked si mala 27.3 ms to si len 10dc možno máš ešte len ovu.

sonazitnanova
5. apr 2017

@alilka to asi nie aj dr povedala že toto by nebolo dobré tehu .....Och a to bola normálna operácia? Rez cez brucho? A nevyčístili vám to dnes?Ja sa bojím aby som nemala mimomaternicové

slavkom
5. apr 2017

@butterfly333 noo však toto uvidime pockam si na 16dc vtedy je väčšia pravdepodobnosť ale nedavam tomu nadeje nejaké veľke ,necham sa prekvapit...

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova nie,ako laparka..cize 3 dierky v bruchu..v pupku na boku od neho a pod tym este..NEVYKAJ MI..😀 no ja som mala mimomaternicove..tak preto..vzali vajcovod a vycistili maternicu..:/

tamarka9
5. apr 2017

@sonazitnanova akože uz mi nedá napísať inak ako do riti tam,to co uz sa robi! Aj krvacas este? Och cele zle toto....

tamarka9
5. apr 2017

@alilka to vážne? A ake veľké mas tie ranky? Ja uz neverím ked to tu otvorim,ze nejaké dobre správy,vrr...

tifinka
5. apr 2017

@alilka ahoj moja...ako sa mas? uz lepsie? no nasadila som clostil a prave som pisala na tu kliniku co spominala montblanc ci by som mohla prist na folikulometriu..pozerala som ze oni robia aj cez sviatky a mne by to idealne vychadzalo az niekedy v sobotu to budem 14DC pretoze ja mam strasne dlhy cyklus..uvidim ak neodpisu skusim zavolat...este tento mesiac chceme skusit prirodzene a ak opat nic asi budem musiet prejst k tej laparke..alebo IUI ak by slo aj bez laparky..ved uvidim 🙄

alilka
5. apr 2017

@tamarka9 ta ta spodna 2 stehy boli..cca moze mat centimeter a pol..a ta v pupku to iste..tiez 2 stehy..

tifinka
5. apr 2017

@montblanc tak ak je to lepsie ako cytologia tak uz by som asi ani nemala taky strach 🙂 , aj si predtym bola na zistovani priechodnosti vajickovodov alebo si sla hned len na IUI...a aj si predtym brala nejake lieky ci cakala si na tvoju prirodzenu ovu? a dakujem ze mi radis..ja som fakt strasny "bojko" 🙄😉

sonazitnanova
5. apr 2017

@tamarka9 zatiaľ len silno spinim taký hnedý výtok ,krv zatiaľ nie

alilka
5. apr 2017

@tifinka tak ja relativne oka..ovu testy nakupene,bt uz meram..:! stehy mi dnes vybrali ale zle..ale sak ja sa uz nevzrusujem,ja vsetko musim s okolkami..:D jooj drzim palce nech t uz konecne vyjde a ak nie teraz tak uz potom cez iui..🙂 zaklad je nech si TEHOTNAAAAAAAA..🙂

sonazitnanova
5. apr 2017

@alilka To ja už zo zvyku 😁.....Tak ešte že len tak že laparoskopiou ,zajtra krv výsledky poobede ak by to stuplo tak neviem dúfam že nie a že nebude treba nič ani čistenie dnes povedala dr že to mohlo byť biochemické tehu