icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
liliputka23
9. jan 2017

Ahojte snazilky mam na vas prosbu ..poradte neake pripravky ktore vam pomohli otehotniet som 7mesiacov po potrate a nedari sa nam .. dakujem za kazdu pomoc ..skusala som uz aj alchemilku ale nepomaha

myskahryzka
9. jan 2017

@liliputka23 Ahoj. tiez by ma to zaujmalo. Prave studujem, ako sa da este pomoct si. Alchemilku pijem tiez. Nasla som, ze ... koenzym Q10, do ovulácie pit Alchemilku, 5 dni pred ovulaciou zacat pit grepovu stavu, kvoli plodnemu hlienu, po ovulacii ananas jest 5 dni, na uhniezdovanie. Mimochodom, do snaziliek som dala odkaz na tabulku liekov, ktore zeny bezne jedavaju pocas mesiaca a brania nejakym sposobom otehotneniu.

myskahryzka
9. jan 2017

@liliputka23 A este som nasla taketo dva cajiky

Čaj na otehotnenie podľa L. Mojžišovej
Bylinka Množstvo
rebríček 20g
šípky 20g
jahodník truskavec 15g
oregano (pamajorán) 15g
čakanka 10g
materina dúška 10g
kvet hluchavky 7g
skorocel 7g
harmanček kvet 5g
Príprava:
Do 3 dcl studenej vody pridať 10g bylinnej zmesi. Nechať prejsť varom a lúhovať 30 minút.
Užívanie:
Piť 2x denne, ideálne nalačno. Po 2 mesiacoch užívania 1 mesiac pauza, takto možno pokračovať až do otehotnenia. Bylinky vysaďte po potvrdení tehotenstva (vynechanie menštruácie, pozitívny tehotenský test).

Čaj na otehotnenie babky Radnickej
Bylinka Množstvo
rebríček 20g
medovka 20g
čakanka 15g
oregáno 15g
šípky 15g
jablčník 10g
fialka roľná 10g
lipkavec marinkový 10g
harmanček 7g
slez 5g
Príprava
Bylinky premiešať. Hrsť byliniek dať do 300 ml vody, nechať prejsť varom, premiešať a lúhovať 15 minút.
Užívanie
Piť najlepšie nalačno - 30 minut pred raňajkami a večer 30 minút pred spaním. Mal by pomôcť upraviť cyklus a prekrviť sliznicu maternice. Musí sa vypiť najmenej jedna dávka.
Po 2 mesiacoch užívania 1 mesiac pauza, takto možno pokračovať až do otehotnenia. Bylinky vysaďte po potvrdení tehotenstva (vynechanie menštruácie, pozitívny tehotenský test).

sevcikovaanna
9. jan 2017

@liliputka23
Ahoj ja som tiež 6mesiacov po potrate a nedari sa ..dnes my konečne povedal že som už pripravena ....ovulka aj sliznica ok tak sa snažiť...ak sa nepodari do 3ms ze skusime niečo s liekami...papem vitaminy inofocil combi a papem vela ovocia...tak som zvedava kedy budú zase // ciarky

liliputka23
9. jan 2017

@sevcikovaanna ja som odvtedy nebola u lekara a ten moj nejako ani nema zaujem ze aby aj vysetrenie spravil tak ale uzivam kys.listovu nic viac

bienennest
9. jan 2017

@liliputka23 Ahoj skus si precitat rady, co mozes urobit aby si zvysila sance na otehotnenie - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/rady-a-tipy-na-prirodne-cesty-k-podpore-qpb6vu/

Takisto si skus precitat o bylinkach, ktore pri snahe pomahaju - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/prirodne-lieciva-bylinky-na-podporu-pl-mktisu/

Drzim palce nech sa coskoro podari.

liliputka23
9. jan 2017

@bienennest dakujem pekne urcite si to precitam

nina4
9. jan 2017

@zuzu2901 to ma mrzi zuzka .Raz nam to vinde 😉

19mirka90
9. jan 2017

Budeme sa podporovať navzájom a verím, že všetky budeme tento rak šťastné s // :-*

eobf
9. jan 2017

@sarah16 blahozelam,napodobne,nech vsetko prebieha na hviezdicku,cele tehotenstvo!!! 🙂

vilma30
9. jan 2017

Ahojte, tak sa k vam pridavam. Snazime sa 9. mesiac. Ja som ok, manzel ma zly spg, teda len morfologiu, tak som mu kupila vitaminy a snad sa teda zadari v tomto roku.

simusiacik
9. jan 2017

Ahojte baby,

snazime sa cca 5-6 mesiacov. Ovu testy mi vychadzaju pozitivne 15-16 dc tento cyklus vysiel 14 dc. Ked som ale bola u DR na folikulometriu, tak 12,13 DC nevidela nic, sliznica vraj nie je ovulacna. Pisem, lebo akurat idem z vysetrenia stitnej zlazy-sonografia, zlaza je uplne v poriadku. Cykly mavam 31 dni. Je mozne, ze ovulacia je po 19-20 DC a dr naozaj ten 13,14 den nic vidiet nemohla? Alebo je mozne, ze mam v poriadku hormony a napriek tomu nedozrievaju vajicka? Menstruaciu mam pravidelne, vajcovody v poriadku...zacinam byt zufala, ci mam naozaj problem alebo sa len neviem trafit do ovu.... je to cista alchymia :( snad rok 2017 bude pre nas vsetky stastny!!! a najdeme vytuzene //

sevcikovaanna
9. jan 2017

@liliputka23 ja som bola aj dnes...mam nového a kontrolu je ma poctivo...povedal že ak to nepojde do 3mesiacov poriesime niečo...manžel ma šikovne zihadla ked som vytiahla mirenu hneď sa zadarilo..takže snáď to už pojde...skus zajst za svojim nic zato nedas...

nita216
9. jan 2017

@zuzu2901 ahoj je mi to luto tak som vtom verila aj druhu ciarocku vycarovala ale mozno bolo malo mojich carov!ja este stale nemam ms.cestov domov kupim test urobim a mozno uz aj mne pride ms!

alilka
9. jan 2017

@nina4
@tamarka9 tak dievčatá bola som dnes u doki..Môžem ja testovať ako divá keď ešte je skoro 😛😛 mám tam dokonca 2vajicka..Jedno má cez 19mm a druhé cez 17mm 😁😁 piatok zasa kontrola 😁

liliputka23
9. jan 2017

@sevcikovaanna no ved budem muset asi poriesit noveho gyn. Lebo tento je taky lahostajny .. prve sme spravili na prvy krat a druhe sa nam podarilo az ked mal maly rok a pol a prisli sme on a teraz sa zasa nedari ale uvidim .. dakujem pekne za odpoved

nita216
9. jan 2017

babenky moje!teraz som robila testik

sonazitnanova
9. jan 2017

Ahojte chcem sa opytat snazime sa o babo pred tym som potratila a meska mi mz sice 1 den ale mne este nikdy nemeskalo skor mi prisli skor o den 2 a robila som test a nic som s toho zufala mozem byt aj tak tehotna?

nina4
9. jan 2017

@alilka tak dobra spravicka ze ovu este len pride super a len taka mala otazocka aka sanca je ze mozu prasknut oba foliky je tam teraz vysšia sanca na dvojicky ?Prepac ze sa asi blbo pytam .

sonazitnanova
9. jan 2017

@nita216 A ako vysiel? 😊

nina4
9. jan 2017

@nita216 a vysledok nenapinaj zlatinko

nina4
9. jan 2017

@sonazitnanova ja byt tebov este pockam a skusim o par dni .ci aj vies kedy si mala ovulku?Budem drzst palceky aby sisi nasla // 😉

nita216
9. jan 2017

@nina4
@sonazitnanova babenky moje!dnes som sa rozhodla urobit posledny testik s tym ze potom ked bude neg.tak cakam na ms,kedze 3,4.1 som robila a to bolo 1 den pred ms a 2v ocqkavanom termine ms a bolo /.teraz 9.1 poobede po 5dnovom meskani jeeeee //

sonazitnanova
9. jan 2017

@nina4 ja mam ovulku tak posunutu na 10-12 den

sonazitnanova
9. jan 2017

@nita216 juchuuuuuuu takze este mam aj ja naadej

sonazitnanova
9. jan 2017

@nita216 gratulujeeeem 😉

nita216
9. jan 2017

@sonazitnanova ano mas nadej!a dakujem!tesim sa len potichucky po tom potrate nechcem sa tesit bojim sa ale bude vsetko ok

sonazitnanova
9. jan 2017

@nita216 ved ja napodobne tiez som si tym presla 😖 drzim palceky ze tento krat to dame

zuzu2901
autor
9. jan 2017

@nita216 no vidis gratulujem k 2 ciarkam 😘