Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Dievcata,este taka otazocka,ked ste spominali tu priechodnost vajcovodov...ja ked som mala len biochem.tehot.,znamena ta,ze mam priechodne vajcovody????
@ivkacmuk21 Ahoj,tak keď je ovulačný negatívny tak aj tehotenský bude negatívny :-/ ovulačné ukážu aj tehotenstvo. :-/ tak potom mohlo ísť o cystu.
@montblanc Zlatko nechcem byť zlu ale..to že je ovu test pozitívny nezaručuje že ovu prebehne alebo bude. Folikul je len obal v ktorom je vajko..aj je folikul dorastenky,mozog dá signál a začne sa tvoriť lh hormón vo veľkom množstve,aby ten obal-folikul praskol..vtedy máš pozitívny ovu test..ale v tom obale nemusi byt nič,tym padom test síce pozitívny bol,ale ovu nebola..ak by si merala BT tá by nevstupla keď by v tomto obale nebolo nič a tam máš istotu či bola alebo nebola ovu..lebo pokiaľ by tam vajko bolo bt pôjde hore,spôsobí to progesterón a vytvorí sa zlaté teliesko..😁😁 snáď si ma pochopila čo "tým chcel básnik žici " 😁😁
Ahojte baby, tak ja po troch cykloch snazenia s PCO chcem nabehnut na infolic, ci myslite ze je to este skoro tlacit na pilu? 🙄

Baby nechapem co sa mi teraz deje. Pred tromi tyzdnami som bola na ivf v brne na odbere vajicok, ale vsetkych 13 folikulov boli prazdnych, ziadne vajicko. Tak som si za 100 eur objednala vsetky mozne vitaminy na podporu plodnosti, papala ich a cakala na mrchu. A ta uz 8 dni meska. Chcela som ist na vyvolavacku uz ale mala som taky ovulacny hlien, tak som si zo srandy urobila ovu test a pozerajte. Taky silny som nikdy nemala. Skocili sme s muzom teda na seba a potom ma napadlo ze ktovie kolko folikulov tam po tej stimulacii je. Dufam ze nebudu patorcata ak sa zadarilo 😂 ale chapete ze miesto mrchy dorastli dalsie foliky a prisla ovulka?!