icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
8. máj 2017

Baby nechapem co sa mi teraz deje. Pred tromi tyzdnami som bola na ivf v brne na odbere vajicok, ale vsetkych 13 folikulov boli prazdnych, ziadne vajicko. Tak som si za 100 eur objednala vsetky mozne vitaminy na podporu plodnosti, papala ich a cakala na mrchu. A ta uz 8 dni meska. Chcela som ist na vyvolavacku uz ale mala som taky ovulacny hlien, tak som si zo srandy urobila ovu test a pozerajte. Taky silny som nikdy nemala. Skocili sme s muzom teda na seba a potom ma napadlo ze ktovie kolko folikulov tam po tej stimulacii je. Dufam ze nebudu patorcata ak sa zadarilo 😂 ale chapete ze miesto mrchy dorastli dalsie foliky a prisla ovulka?!

kima1404
8. máj 2017

Dievcata,este taka otazocka,ked ste spominali tu priechodnost vajcovodov...ja ked som mala len biochem.tehot.,znamena ta,ze mam priechodne vajcovody????

adulka1989
8. máj 2017

@montblanc prajem ti to vyslo a tehotensky test si neskusala ?

alison11
8. máj 2017

@ivkacmuk21 Ahoj,tak keď je ovulačný negatívny tak aj tehotenský bude negatívny :-/ ovulačné ukážu aj tehotenstvo. :-/ tak potom mohlo ísť o cystu.

alison11
8. máj 2017

@montblanc Počuj skús tehu test možné je že ovu test tehotnosť ukazuje,ak by bol tehu test negatívny tak potom fakt máš ovuláciu 🙂.

alison11
8. máj 2017

@miska021 Jej teším sa svami 🙂 A pevné zdravíčko fazulke a aj tebe nech krásne rastiete 🙂.

montblanc
8. máj 2017

@alison11 no skusim aj tehu test zajtra, ale nemam byt z coho tehu lebo mi vsetky folikuly odsali pri odbere vajicok na ivf. A sex sme tam ani poriadne nemali. Mozno 5 dni pred odberom a tyzden po ☺

miska021
8. máj 2017

@alison11
Ďakujem pekne

sticker
alison11
8. máj 2017

@montblanc Ja verímna zázraky,vieš možno ten folík vámpraskol pred odberom a preto tých 13 odsatých bolo prázdnych 🙂 tak je možné že si tehu 😉 .

alilka
8. máj 2017

@zloba666 taký čudný 😁😁 šak ja som celá čudná 😂😂 taký biely ale nie hustý ale vodnaty ci aký 😁😁

alilka
8. máj 2017

@montblanc Zlatko nechcem byť zlu ale..to že je ovu test pozitívny nezaručuje že ovu prebehne alebo bude. Folikul je len obal v ktorom je vajko..aj je folikul dorastenky,mozog dá signál a začne sa tvoriť lh hormón vo veľkom množstve,aby ten obal-folikul praskol..vtedy máš pozitívny ovu test..ale v tom obale nemusi byt nič,tym padom test síce pozitívny bol,ale ovu nebola..ak by si merala BT tá by nevstupla keď by v tomto obale nebolo nič a tam máš istotu či bola alebo nebola ovu..lebo pokiaľ by tam vajko bolo bt pôjde hore,spôsobí to progesterón a vytvorí sa zlaté teliesko..😁😁 snáď si ma pochopila čo "tým chcel básnik žici " 😁😁

alilka
8. máj 2017

@montblanc žlté teliesko nie zlaté 😂😂😂 ten môj telefón je ozaj zázrak 😂😂 prepisuje si jak mu pasuje 😊😊

simka2433
8. máj 2017

@alilka 🙂 pocuj ty uz to mas tak nastudovane ze normalne mozes prednasat 🙂 ale super uplne po lopatke vysvetlene;) super vazne;)

alilka
8. máj 2017

@simka2433 díkyyyy 😁😁 vieš čo ja som čítala asi jeden taký ozaj náučný článok a ten mi ozaj veľa dal,vtedy som to "celé" po chopila ako to asi cca funguje..a to niesom žiadna extrémista a ani dlho snaziaca sa..a MK mi veľa dal 😁 tu baby toho ozaj veľa vedia 😁

alison11
8. máj 2017

@alilka Pekne vysvetlené 🙂 Jej že zlaté teliesko 🙂Ja to po svojom volám žĺkto,ktoré vyživuje plodík do 4 mesiaca 🙂.

alilka
8. máj 2017

@alison11 😁😁 nie až do 4teho..len cca prvých 6-7tt potom už nastupuje 'pani placenta " 😁😁😁

simka2433
8. máj 2017

@alilka :D inak ja som tu tiez vela pochytila a svojmu drahemu hovorim uz take veci ze ten len kuka jake mudrosti zo mna lezu:D

alilka
8. máj 2017

@simka2433 ja som svojmu včera pustila video ovulácie 😂😂😂 na mňa pozeral ako na tú v kazajke 😂😂 šak naj sa učí chlapec 😂😂 neviem len "naplniť" a koniec práce 😀

montblanc
8. máj 2017

@alilka ja viem ze moze byt prazdny folikul, ale nechapem to ze miesto tyzden meskajucej mrchy mam pozitivny ovu test. Ved mozno zbehnem zajtra na folikumetriu nech som mudrejsia ☺

alilka
8. máj 2017

@montblanc to bude najlepšie..😉 vôbec neviem čo by to mohlo byť..ale skús ten tehu test ako baby písali 😊 aj mne ovu test odhalil tehu 😁😁

waleri17
8. máj 2017

@tifinka neviem kto presne ju tam poslal bolo to uz pres 27 rokmi 😂Ale viem ze sla do kupelov zrelaxovat a potom sa im to podarilo na prvy sup 😉A vraj to tam mala dost zle tiez kvoli zapalom z mladi 🙂Tak uvidis co ti povedia a co si uzivala aby si mala ovulku clostil?? 🙂

nikusiak9
8. máj 2017

@linda1984, tebe sa uz podarilo? Poctivo vas tu kazdu citam len som teraz bola par dni v moskve tak mam meskanie :D

natalia11111
8. máj 2017

Ahojte baby, tak ja po troch cykloch snazenia s PCO chcem nabehnut na infolic, ci myslite ze je to este skoro tlacit na pilu? 🙄

tifinka
8. máj 2017

@waleri17 ano clostil..a pregnyl...cize myslim ze ovu bola, aj podla krvi mam vsetko ok az teda na ten nizky progesteron a teda ze nemam ovu..ale kedze sa ani cez ovu nedari a drahy ma dobry spermiogram tak asi mozno este toto moze byt zadrhel..no neviem

trinka
9. máj 2017

Tak som sa tešila predčasne... dnes ráno čistý test... možem čakať mrchu....😢😖

nikusiak9
9. máj 2017

@trinka, vyzera mokro ale nieco vidim aj tam...mozno mas vyssie hcg vecer

mojezlate
9. máj 2017

Dobre ranko co poviete na tento test lebo mne sa to zda ako tenky pasik ale ke fialkovasty

trinka
9. máj 2017

@nikusiak9 spodný je z rana vrchný zo včera... je tam slabá čiarka ale malo by to silnieť a nie slabnúť .... 😞

eliss19
9. máj 2017

@mojezlate ahoj a už ti aj mešká ? Lebo dačo tam je držím ti palce

eliss19
9. máj 2017

@trinka ahoj je mi to ľúto ale asi to nieje dobre ja som mala dačo podobne a v ten deň som aj dostala ms :( ale čoskoro som bola tehotná znova aj keď to nieje ideálne tehotenstvo ale držíme sa zatiaľ . Aj tebe držím palce