icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
bubo27
10. máj 2017

ahojte dievcata dlhsie som tu neobla. chcem sa opttat uzivate niektora vceliu mat. kasicku ale nie v tabletkach alebo normal klasika? dík

adria88
10. máj 2017

Baby, test aj dnes negatívny, takže očakávam príchod mrchy... 🙄

bubo27
10. máj 2017

@adria88 ja som na tom podobne...dlhsie som tu nebola...

adria88
10. máj 2017

@bubo27 hej, dlhšie som ťa tu nezaregistrovala.. nooo, ja som mala asi ovu oneskorenú... bohvie, kedy príde mrcha, no podľa teploty to nemôžem zistiť, lebo som bola chorá🙄 ale neva, veď bude nový cyklus a nová šanca🙂

honeybuney
10. máj 2017

@slniecko527 ahoj.. Tak dopadlo to zle :( na ľavom vajecniku je folikul 17mm,co je celkom ok vzhľadom na to ze som 11DC. Ale na pravom vajecniku mam veľmi veľkú cystu, 6x2,7cm :( je naplnená tekutinou, vraj môže sama puknut no nemusí. Som strašne vystrašená.. V piatok idem zas uvidím čo a ako.. :/

honeybuney
10. máj 2017

Dievčatá, prosím, poraďte mi. Dnes som bola na folikulometriu. Som 11DC. MS pravidelna vždy 26dni. Na usg mam na ľavom vajecniku folikul 17mm. To je vraj celkom ok vzhľadom na fázu cyklu. Či? Problém ale je, že na pravom vajecniku mam vodnatu cystu o veľkosti 6x2,7 cm. Vraj je to fest veľká cysta. Mate podobnu skúsenost? Môže ta cysta robiť problémy pri snažení sa? Som strasne vylakana.. Je možné aby som otehotnela keď by mi ten folikul co ma teraz 17mm narástol a praskol? Ci to nepôjde kvôli tej cyste na druhom vaječníku? Môj Dr bol neurčitý.. V piatok idem zase. Muž teraz sa bojím. Poradte mi pls.. Vdaka

amelie2017
10. máj 2017

Dievcata, dnes sme boli u dokiho..Mame 2,5 cm, sme 9tt+3 a pocut srdiecko nasho drobceka bolo tak nadherne.

honeybuney
10. máj 2017

Ešte dodám, že užívam inofolic.. Nemôže to byť aj z toho? :(

martina1614
10. máj 2017

@amelie2017 Ahoj dnes si bola prvykrat na kontrole? ja som prave volala dr.objednala ma az o tri tyzdne, ked rátam tak to budem 10tt nieje to neskoro?

amelie2017
10. máj 2017

@martina1614 bola som raz na pohotovosti, lebo som mala mykozu a bolesti v krizoch, ale este sme nemali srdiecko..a male malo len 1,9 mm. Takze nam az dnes oficialne potvrdili tehotenstvo. Ak nemas problemy, tak to staci.

montblanc
10. máj 2017

@bubo27 ja ju uzivam 3 tyzdne akurat ☺

martina1614
10. máj 2017

@amelie2017 Problemy nemam žiadne, len som sa kus vystrašila ked mi povedala že az o tri tyzdne, coja budem uz v 10 tt .Myslela som si zeje to dost neskoro na prvu kontrolu

montblanc
10. máj 2017

@martina1614 zmen doktorku, je to nezodpovedne ze tak dlho ta necha cakat a vzdy treba pozriet ci je vsetko ako ma byt.

zloba666
10. máj 2017

@miska021
Držim palce a verim že určite bude 😊 .. daj vedieť ako ste dopadli ..
A bolesť je aka .. ako keby mala prist mrcha ??

amelie2017
10. máj 2017

@martina1614 podla mna staci, ja keby som nemala tu mykozu, tiez by som sla az teraz. V zahranici je normalne, ze objednavaju az tak neskor. V anglicku dokonca az v 12 tt.

krajcovicka
10. máj 2017

@martina1614 prvá poradňa by mala byť okolo 10 týždňa... ja som dnes bola u Dr. srdiečko bilo, ale povedal, ze plod je na 8 tyždeň malý.... že mám prísť o dva týždne a po kontrolnom sone ak bude ok mi spravi prvu poradňu...ešte na vystrašil, že v prípade krvácania mám ísť hneď do nemocnice....

pucca144
10. máj 2017

@amelie2017 prenadherne, ďakujeme že si nás potešila😍

miska021
10. máj 2017

@zloba666
Ano, presne jak keby mala prísť mrcha a dosť silná mrcha 😔

waleri17
10. máj 2017

@honeybuney ahojky s tou cystou moc poradit neviem kedze som nikdy ziadnu nemala ale co sa tyka inofolicu o tom velmi pochybujem je to vitaminovy doplnok nema preco vytvarat cysty takze ten kludne uzivaj a cysta moze po mrche zmiznut 🙂Drzim palce

waleri17
10. máj 2017

@pupu6 ovu nemusis mat vzdy presne v ten isty dc 🙂Takze je to oka 22 mm je pekny folik do dvoch dni by mala byt podla mna ovu este trosku narastie a praskne 🙂A vacsina zien ma jeden alebo viac malych folikulov a jeden velky dominantny cize to neni nic neobvykle aj ja to tak mavam 🙂A zvlastne ze ti ovu testy nevychadzaju potvrdilo ti uz niekedy sono aj prasknutie folikulu??

trinka
10. máj 2017

Ahojte babule... tak ideme asi od znova ... môj včerajší test a dnes som po 8 dnovom meškaní začala špiniť... takze asi biochemické a začíname nanovo 😞😞😢

adria88
10. máj 2017

@trinka neboj, najbližšie sa určite zadarí až do šťastného konca 😉

natalia11111
10. máj 2017

@honeybuney ja som mala tiež cystu naplnenu vodou na vajecniku ale nie taku velku. Mala som len 3*3 a okrem toho este jednu rastovu vedla vajecnika, tu vodovu na vajecniku mi kazal doktor pit alchemilku a sama mi zmizla do mesiaca.. Rastovu som musela na laparku.. Ja mam PCO tak sa mi z toho robia na vajecniku cysty.. A alchemilku mam.pit dve salky denne od polky cyklu do konca.. Akurat si idem vyzdvihnut infolic na postu a tiez som sa bala aby sa mi z toho nespravili cysty ale nic take som sa nedocitala ze by sa niekomu z neho robili..

pupu6
10. máj 2017

@waleri17 ahoj, dakujem ta reakciu. Ja som z toho totiz uz jelen. Pozorujem,meriam a testujem.... ano, mudr mi uz sonom potvrdila prasknutie folikula. Ja mam prvykrat potvrdene, ze mam viac folikulov. Pride mi zvlastne, ze mam medzi ovu v jednotlivych mesiacoch aj tyzden. Nevieme sa potom trafit do spravneho casu asi. A ovu testy som nemala nikdy pozitivne, hoci testujem uz niekolko mesiacov. Dnes mi aj mudr povedala ze endometrium je vysoke akoby som bola 14-16 DC a nie 10ty. No stale mam nejake vykyvy. Minule som mala ovu velmi neskoro tak mi predpisala duphaston. Tento mesiac mam zasa ovu velmi skoro tak neviem, co budeme robit teraz...

martina1614
10. máj 2017

@krajcovicka To ti verím že ta to vystrašilo. Ja som v januari otehotnela, ale bola som velmi prechladena, a vysoke horučky som mala 40 tky, o babo som prišla,, tak preto sa bojim ze preco ma dala tak neskoro,, ale čo som sa pýtala mojej mamči tak vravela ze je to dobre, ze niekedy chodili ženy neskor do lekarky,, nie hned ked zistili ze su tehu,, len som z toho trošku taka na nervy, bojim sa..ale hádam že vsetko dobre dopadne 🙂 aj tebe drzim palce 🙂

montblanc
10. máj 2017

@natalia11111 alchemilka sa ma pit id zaciatku cyklu do polovice nie od polovice dokonca ☺

natalia11111
10. máj 2017

@montblanc viem citala som to tu vsade, on mi to tak kazal asi preto, aby ked sa mi vytvori miesto ovulacie cysta, tak ked alchemilka odvodnuje tak mi ju vysusi..

zloba666
10. máj 2017

@miska021
Juj moja .. ale vraj to zvykne baby este tak bolet aj par tyzdnou .. 😗 bude dobre určite ..

montblanc
10. máj 2017

@natalia11111 aha. Ja len preto ze ked by si po ovulke otehotnela, tak alchemilka moze uskodit. Tak ake ked to ma takyto zamer je to ine. ☺

krajcovicka
10. máj 2017

@martina1614 vzájomne 😁 si držme palce