Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka
@alilka a vy co ste stichli baby? Jedna plodi v aute a druha caka ms...uz prišla? Tusim v utorok ci stredu mala prísť?
@nica_s
@mojezlate
@lilien1914 aj vy tusim všetky kocky cakate na to ci dorazi...dufam že ani u jednej nic a zamávate nam tu testikami s // 😉
@tamarka9 Ahoj. Ja som dnes dostala na 5 tyzdnov stop. Rano mi pichli prvu infuziu zeleza, este 4 tyzdne budu. Potom hned musim nasadit Clostil a Duphaston aby som otehotnela este kym budu ucinkovat infuzie. Ale aj som rada. Trochu si oddychnem od toho sledovania sa.
@tamarka9 no u mna nic, vcera mala prist mrcha... ale test biely ako sneh, tak netusim co sa deje...rok aj pol mi chodila mrcha na den presne
@lilien1914 toto presne ja minuly mesiac test nic negativny a mrcha nic nakoniec prisla po 2 dnoch preco neviem teraz cakam za 3 dni test zatial tiez nic tak som zvedava
@pucca144
@lilien1914 tak len nech nechodi,drzim palce dievcata,testy skusajte, nie kazda ma hned ciarocky...
@myskahryzka fuha a to tak zrazu,alebo to bolo dopredu planovane? A mrcha uz dosla?
@tamarka9 Nie. Bola som na kontrolu, lebo sa zle citim a takto to dopadlo. Nedosla, ale test bol dnes (10dpo) negativny. No a hematolog trval na tom, ze otehotniet musim do 2 mesiacov po dobrati liecby. Preto ten Clostil.
@myskahryzka kocky nepreháňajte to tak s tými testami. Negatívny test na 10DPO je podľa mňa normálna záležitosť. Keby ti dva týždne meskali,ok,ale 10DPO? Takže teraz,ak už nie si tehotná,tak mesiac pauza a potom naplno?
@nina4 wuuaa...gratulujem...a neboj, vsetko dobre dopadne...🙂 ttrba v to verit a nemysliet na nic zle..
@nina4 juj moja to fakt? pocuvaj ved ty si plodna ako jablon? 🙂 strasne gratulujem drzim palce nech je vsetko ok
@lilien1914 no ja to neberem tak neviem preco aj u dr som bola tam vsetko ok uvidime za 3 dni teraz co bude alebo nebude 😁

Ja mam malokedy úplne biely, vždy tam je slabsia druha,niekedy len dúšik,ale úplne biely bol len parkrat... @sugarinka10