icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
3. feb 2017

Ja mam malokedy úplne biely, vždy tam je slabsia druha,niekedy len dúšik,ale úplne biely bol len parkrat... @sugarinka10

tamarka9
3. feb 2017

@pucca144 no ako,neprišla mrcha?

tamarka9
3. feb 2017

@myskahryzka
@alilka a vy co ste stichli baby? Jedna plodi v aute a druha caka ms...uz prišla? Tusim v utorok ci stredu mala prísť?

tamarka9
3. feb 2017

@nica_s
@mojezlate
@lilien1914 aj vy tusim všetky kocky cakate na to ci dorazi...dufam že ani u jednej nic a zamávate nam tu testikami s // 😉

nikusiak9
3. feb 2017

Zeby uz pozitivny ovulacny ci este cakat dalsi den?

tamarka9
3. feb 2017

@nikusiak9 17 DC pozitívny 😉

myskahryzka
3. feb 2017

@tamarka9 Ahoj. Ja som dnes dostala na 5 tyzdnov stop. Rano mi pichli prvu infuziu zeleza, este 4 tyzdne budu. Potom hned musim nasadit Clostil a Duphaston aby som otehotnela este kym budu ucinkovat infuzie. Ale aj som rada. Trochu si oddychnem od toho sledovania sa.

nina4
3. feb 2017

Bambuľky moje tak silno silno sa modlim aby sme silneli znovu nam zabral Gynex+Inofolic
Dnes 12DPO

iva0905
3. feb 2017

@tamarka9 dnes8den po ovulke

pucca144
3. feb 2017

@tamarka9 potvora nedošla len v noci krče :(

pucca144
3. feb 2017

@nikusiak9 jeej pozitívny

lilien1914
3. feb 2017

@tamarka9 no u mna nic, vcera mala prist mrcha... ale test biely ako sneh, tak netusim co sa deje...rok aj pol mi chodila mrcha na den presne

sonazitnanova
3. feb 2017

@lilien1914 toto presne ja minuly mesiac test nic negativny a mrcha nic nakoniec prisla po 2 dnoch preco neviem teraz cakam za 3 dni test zatial tiez nic tak som zvedava

vilma30
3. feb 2017

@nina4 krásné čiarky. Silno gratulujem.😘

nikusiak9
3. feb 2017

@pucca144, radsej skusit dnes a potom obden? ci kazdy?

tamarka9
3. feb 2017

@pucca144
@lilien1914 tak len nech nechodi,drzim palce dievcata,testy skusajte, nie kazda ma hned ciarocky...

tamarka9
3. feb 2017

@nina4 no krasa,potichu gratulujem, nech to silnie...🤰

tamarka9
3. feb 2017

@myskahryzka fuha a to tak zrazu,alebo to bolo dopredu planovane? A mrcha uz dosla?

nina4
3. feb 2017

@vilma30
@tamarka9 dakujem Vám 😘.
Ale uprimne mám este strach aby to nedopadlo ako v oktobry.

iva0905
3. feb 2017

@janulino no u mna co ja viem hmm..cim dalej tak som presvedcena ze mrcha toho 9.2.predsa len dorazi ..v podbrusku tlaky..krize sem tam bolia prsia citluve ..a vies ty co ja uz sama neviem..neostava mi nic ine len cakat 🙏

myskahryzka
3. feb 2017

@tamarka9 Nie. Bola som na kontrolu, lebo sa zle citim a takto to dopadlo. Nedosla, ale test bol dnes (10dpo) negativny. No a hematolog trval na tom, ze otehotniet musim do 2 mesiacov po dobrati liecby. Preto ten Clostil.

lilien1914
3. feb 2017

@sonazitnanova ja to pripisujem Inofolicu

tamarka9
3. feb 2017

@myskahryzka kocky nepreháňajte to tak s tými testami. Negatívny test na 10DPO je podľa mňa normálna záležitosť. Keby ti dva týždne meskali,ok,ale 10DPO? Takže teraz,ak už nie si tehotná,tak mesiac pauza a potom naplno?

tamarka9
3. feb 2017

@nina4 toho strachu sa nezbavíš,kazda z nas co tým prešla to citi rovnako. Ale držím palce nech dni rýchlo utekajú a už si za rizikovým obdobím 😉

amelie2017
3. feb 2017

@nina4 wuuaa...gratulujem...a neboj, vsetko dobre dopadne...🙂 ttrba v to verit a nemysliet na nic zle..

myskahryzka
3. feb 2017
iva0905
3. feb 2017

@nina4 drzim silno palceky nech sa to vsetko vydari ..neboj sa bude dobre a za par mesiacou budes chodis s bruskom..tak len podavaj info isto kazda snazilka je zvedava..a samozrejme prajeme len to najjjjj😉

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@nina4 juj moja to fakt? pocuvaj ved ty si plodna ako jablon? 🙂 strasne gratulujem drzim palce nech je vsetko ok

sonazitnanova
3. feb 2017

@lilien1914 no ja to neberem tak neviem preco aj u dr som bola tam vsetko ok uvidime za 3 dni teraz co bude alebo nebude 😁

nita216
3. feb 2017

@nina4 ahoj moja tak pomali ale isto silneje ta 2/bude to ok!viem ze sa bojis ved aj ja ale verim vtom ze bude ok!ja zas sa neviem dostat na hematologiu na gyndu mam ist na buduci tyzden a este ziadne vysledky z hemato tak ma asi zozere!