Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Ahojtr babulky, tak uz mam "po"... verim, ze sa tentokrat bublinke u mna zapaci 🙏👶🙏
@melmel78 krasbetak nech vám krásne rastie
💕
@butterfly333 ahoj, ako sa máš ako to ide?
@ketere siiiilno držim palce :* nech sa drobec poriadne zahryzne a nech sa pusti až o 9 mesiacov.Ja som bola dnes na sone babätko nam krasne rastie
@bobricek1979 ahoj som tretí deň po iui tak už len čakať. Tebe sa ako darí? 😘
@butterfly333 držím moc prsty no tak ide to dnes sme 22tt tak, ale už by som chcela aspoň 30tt
😁
@bobricek1979 tak to je super a som rada že je všetko v poriadku. Držkaj sa.
@butterfly333 ďakujem tak dúfam drž sa aj ty myslím na teba a daj vedieť verím že to bude pozitívna správa
♥️
@bobricek1979 dám vedieť nech je to dobrá ci zlá správa.
@butterfly333 verme že to dobrá správa nech sa pekne zahryzne💕
@bobricek1979 ďakujem verím že sa to podarí 😘😘😘
Ahojte, brali ste tu niektorá inofolic? Viete mi poradiť ako sa berie? Ci treba začať brať na začiatku cyklu? Alebo je to jedno? A je pravda, že sa nesmie piť káva?
@heveri35 prečo by sa káva nemohla piť keď sa berie inofolic? To som ešte nepočula
@heveri35 Ja som ho pila 2xdenne (ráno a večer), káva sa piť môže, len nie v čase, kedy Inofolic, vraj kofeín znižuje účinok, ale to som iba čítala, či je to naozaj tak netuším..
@butterfly333 doktorka mi tak vravela
@ivankalaco a pila si ho od začiatku cyklu, či je to jedno?
@heveri35 To je jedno, ja som ho začala brať hneď, ako som ho kúpila 🙂
Čo máte nové snažilky-tehulky? ja som 4+3 😀 v pondelok k lekárke idem
@dolynkag Ja som včera začala 5 týždeň 🙂
@ivankalaco cica..nie 15.ty
@kakatulik 5 mesiac 🙂
@ivankalaco sak zato.....uz sem se lek😇😀

Fotecka z uzv z 12tt. Teraz som 14tt dalsia bude o tyzden 😊