Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@janulka257 to je pekne napísané no ťažko to vypustiť z hlavy ja som dnes bola na hematologii mám anemiu hemoglobín 80 že ani sa nečuduje že sa nám nedarí keď mám ťažkú anemiu no taka bola milá že mala som 100 chuti jej niečo povedať hlavne ze k nej chodím 2roky a vie ze mám anemiu a nedarí sa nám. Tak kašlem teraz na snaženie kým sám mi neupravi hemoglobín.😞
@butterfly333 odporúčam chelatovane železo, je lepšie vstrevatelne nezaťažuje tak žalúdok
@janulka257 ciastocne mas pravdu ja som bola na tom tiez tak. Pokial je telo zdrave a nemas diagnozy co brania tehotenstvu tak mysel robi vela. Ja som sa 8 rokov snazila absolvovala umele oplodnenia rozne zakroky vysetrenia. Az som si povedala dost a to clovek musi mysliet uprimne byt o tom presvedceny. A potom to prislo ked som to necakala. Pre snazilky dobre padne ak vedia ze to ide aj bez chemie. Len sa lahko o tom pise ale tazko sa kona.
@butterfly333 divne ze ti teraz po case objavila anemiu. Pred tym si mala vysledky ok? Pripadne ak nie si spokojna vymen doktorku. Anemia sa samozrejme moze objavit aj casom tak mozno pred tym si ju nemala. Ale znaci to nedostatok zeleza tak sa porad s dr co by bolo naj pre teba.
@butterfly333 a divné je že si tak anemická 80to je tak hraničná hodnota v tehu takže by tá tvoja dr už mala zisťovať prečo taký úbytok z ničoho nič držkaj sa nech to máš už všetko v poriadku
@melmel78 no anemicka som už veľmi dlho co viem tak aj 10r.no teraz behom týždňa mi klesol hemoglobín z 103 na 80.
@bobricek1979 to áno a tak ma poslala na gastro len tam majú dovolenku tak musím čakať a potom sa objednať. A ešte bola taka nepríjemná som jej vravela ze rok sa nám nedarí teda naposledy v júni v 6tt som potratila od vtedy nič a ona ze ved už dve deti mám no áno ale z ex. Teraz mam nového priateľa ideme sa brat v máji tak by sme chceli spoločne bábo. No ona ze s takým nízkym hemoglobínom sa ani nečudujem že sa vám nedarí. No dala mi železo tak to beriem no nič iné neporadil všetko si musí človek vyhľadať na nete. No pôjdem na gastro tak snáď nájdu príčinu a pomôžu mi.
@mimik07 to je super že sa vám podaril syn no to nás má teraz utesit že sa vám znova podarilo dieťa ktoré ste neplanovali nechcete ho a ideš na interrupciu? To nás má ako utešit? Chápem je to vaše rozhodnutie ja nikoho nesudim no radšej by som to sem nepísala.
@butterfly333 no a presne som to sem nepisala za tvoj pohlad, ale zato, ze ziadne nizke cisla nic neznamenaju!
@butterfly333 ten komentar nad, bol adresovany tebe
@mimik07 ja si na nikom zlosť nevybijam ja som úplne v pohode. No ak si to chceš dat vziať z hoci akého dôvodu tak to sprav je to tvoje rozhodnutie len nechápem načo to sem píšeš. A ja vôbec nie som zla vôbec ma nepoznáš tak ma hneď neodsudzujem ja neodsudzujem teba ani nikoho tu na MK.
@butterfly333 nechaj tak, vidim ze ty si absolutne nepochopila o com bol moj prispevok
@mimik07 pochopila som ho niesom blbá tak ma láskavo neurazaj.
@butterfly333 určite to bude oki skús si kúpiť trstinovu melasu obsahuje kopec železa je to síce sladké ale zdravé drž sa a dr vymeň hneď
@bobricek1979 a kde sa to dá kúpiť ci len cez net objednať?
@janulka257 @melmel78 .... a vsetky dievcata ... po neuspesnych pokusoch s vkladmi, dali sme dalsi raz vysetrit embria...v septembri sme mali vysledky z genetiky 4 embrii vsetky total zle, jedno embrio chudatko sa ani nedalo vysetrit na genetiku tak ho iba zmrazili... bolo mi ho luto ze je to posledny pokus a dam si ho vlozit, dr ma stimuloval na vklad v oktobri... sliznica nizka 5 mm, prerusili sme, dalsia stimulacia v novembri... sliznica ze nemeratelna... uz ma to stvalo, bola som unavena z neustale sa napchavanim hormonmi, povedala som si ze na december si beriem pauzu a v januari sa uvidi. Do toho mi este moja gynekologicka povedala, ze kaslite uz na to, nesilte to, venujte sa sebe ... a tak som sa fakt na vsetko vykaslala, pustila to z hlavy ze mi to uz neni sudene.... menzes mal prist tak najneskor na stedry den... prislo spinenie... boli sme na horach lekaren nikde, sviatky... a tak cestou domov sup do prvej lekarne a.... test pozitivny😀😀😀
@bylinka42 úžasné potichučky gratulujem držte sa je to vynikajúce 💕🤩👶👏👏👏👍👍👍
@butterfly333 kúpiš v bio obchodíkoch alebo cez net. Ja som kúpila normálne v tako obchode odporučil mi to dr má to strašne veľa železa a je to neškodné všetky tabletky upchávajú a to je pre mňa teraz otras
@bylinka42 to je super veľmi gratulujem a prajem všetko dobré.
@bobricek1979 ďakujem pôjdem pozrieť mne Dr na hematologii dala sorbifer
@butterfly333 ja mám ferofolgammu a tá teda upchava no tak sa snažím to nahradiť tou melasou
@bobricek1979 no ferro folgama som mala aj ja no už nieje dostupné tak mi dala ten sorbifer.

Žienky drahé, chcem vás len povzbudiť. Mne raz jeden lekár povedal "tehotenstvo sa začína v hlave". A inde som zas čítala, že "telo urobí všetko, čomu myseľ uverí". ❤️ Nechcem vám dávať rady, samy najlepšie viete, čo je pre vás dobré. Veľmi vám ale držím palce a prajem, aby sa vám vaše sny vyplnili ❤️❤️❤️ Verím tomu, že najvrúcnejšia túžba srdca vždy bude vypočutá ❤️